درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

parham asadi

عضو جدید
انم عکس مقاله
باسه رفع ابهام شاید رفیقت بلد نباشه مقاله بخونه
نظرتتتتتتتتتت

پیوست ها

• 000.jpg
    000.jpg
    10 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Publication.pdf
    387 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

hothit

عضو جدید
بچه ها راجع به این درصدای من هم نظر بدین.درصدا تقریبین:
زبان 15
حرارت 45
ریاضی 45
جرم 40-45
مکانیک 15-20
ترمو 15-20
راکتور هم اصن یادم نبود چی زدم درصدشو نمیدونم

hadi216

عضو جدید
سلام
نظرتون در مورد صنعتی اصفهان چیه؟تا چه رتبه ای میگیره؟
منم شاید بزنم ، دوستان لطف کنید اگه اطلاعی دارید اینجا بزارید ، من میترسم وارد این دانشگاه بشم ولی خارج نشم . ( البته غیر پویا ، چون پویا نظرشو داده قبلا :smile:

hadi216

عضو جدید
ببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه

http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1

در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن

درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .

ببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه

http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1

در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن

درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .
دوست عزیز بهتر نیس یکم نوع حرف زدنتو چک بکنی ؟؟؟ در ضمن منم یه دوست دارم وقتی ارشدو تموم کرد 7 تا مقاله Elsevier داشت ، دلیل نمیشه که مقاله هارو تو دهن کسی فرو بکنه !!! میشه ؟؟؟ از این آدما زیاده شما هم لطفا کش نده این بحثو ، اگرم دوست داشتید یه تاپیک بزنید به نام بررسی استاد سمیعی گهر و فلانی و فلونی . بیخیال ، کیانوش جان شما هم جواب نده تا تموم شه

mahsa1187

عضو جدید
منم شاید بزنم ، دوستان لطف کنید اگه اطلاعی دارید اینجا بزارید ، من میترسم وارد این دانشگاه بشم ولی خارج نشم . ( البته غیر پویا ، چون پویا نظرشو داده قبلا :smile:

من شنیدم انقد که میگن سخت نیست،دارن جو میدن! اما محیطش دور از شهره، من خودم اصفهان زندگی میکنم اگه تهرانو نیارم مجبورم اصفهان و بزنم که امیدوارم برسه رتبه م!

parham asadi

عضو جدید
دوست عزیز بهتر نیس یکم نوع حرف زدنتو چک بکنی ؟؟؟ در ضمن منم یه دوست دارم وقتی ارشدو تموم کرد 7 تا مقاله Elsevier داشت ، دلیل نمیشه که مقاله هارو تو دهن کسی فرو بکنه !!! میشه ؟؟؟ از این آدما زیاده شما هم لطفا کش نده این بحثو ، اگرم دوست داشتید یه تاپیک بزنید به نام بررسی استاد سمیعی گهر و فلانی و فلونی . بیخیال ، کیانوش جان شما هم جواب نده تا تموم شه
دوست عزیز
شما درست میگید
اینجا جای این بحثا نیست و شما هم با اون خانوم بحث رو بستید تمام شد حالا این اقا (نه اقا کییانوش) من نمیدونم چی میگه
درضمن بحث تعداد مقاله نیست بحث اینکه یارو تو سازه کار میکرده و این اقا به دروغ داره حرف میزنه تو این مقاله اصلا هست

من به احترام دیگر دوستان دیگر حرفی نمیزنم و اگر لحن صحبتم بد بود شرمنده چون منم قبول دارم:
پچه ها به قطار در حال حرکت سنگ میرنن

kianoosh-s

عضو جدید
دوستان آقای دکتر سمیعی بده خیلی بده ویا خیلی خوب و مهربون خواهشا دیگه غیبتش نکنین تعریفم نکنین دیگه تموم کنین من خودم خجالت می کشم الان نه دفاع تون مناسب نه انتقادتون به دنبال ی دانشگاه مناسب با توجه به رتبه ی احتمالیتون باشن

kianoosh-s

عضو جدید
زبان 15
حرارت 45
ریاضی 45
جرم 40-45
مکانیک 15-20
ترمو 15-20
ا
گه فرض بگیریم راکتور 50 زدی450-550
پارسه بودی یا نه؟اگه بود ی رتبت بگو

hothit

عضو جدید
ا
گه فرض بگیریم راکتور 50 زدی450-550
پارسه بودی یا نه؟اگه بود ی رتبت بگو
این رتبه که گفتی خیلی بعیده! ترمو و مکانیک رو هم حساب کردی؟.من خودم بین 1000 تا 1200 گرفتم بودم.
اره بودم همشو بین 150 تا 200 بودم به جز یکی که 300 و خورده ای شدم

kianoosh-s

عضو جدید
این رتبه که گفتی خیلی بعیده! ترمو و مکانیک رو هم حساب کردی؟.من خودم بین 1000 تا 1200 گرفتم بودم.
اره بودم همشو بین 150 تا 200 بودم به جز یکی که 300 و خورده ای شدم
نه عزیز تمام دوستانی که بین 150 تا200 زدن همین طورین رتبه های 25 پارسه میانگین 48-50 زدن در بد ترین حالت رتبه ی پارست در 2 ضرب میشه 400 ولی ی خورده ای کمتر از من زدی من میانگین 35 زدم رتبم 220 بود میانگین پارسه مطمئنم زیر 500 هستی

hothit

عضو جدید
نه عزیز تمام دوستانی که بین 150 تا200 زدن همین طورین رتبه های 25 پارسه میانگین 48-50 زدن در بد ترین حالت رتبه ی پارست در 2 ضرب میشه 400 ولی ی خورده ای کمتر از من زدی من میانگین 35 زدم رتبم 220 بود میانگین پارسه مطمئنم زیر 500 هستی
با این که خودم اصن امیدی به زیر 1000 ندارم ولی خدا از دهنت بشنوه 500 که هیچ اصن زیر 1000 شم جشن میگیرم شام میدم:eek:

hadi216

عضو جدید
دفترچه پارسال رو میزارم تا دیگه گیج نشیم که کدومو داره یا نداره .

پیوست ها

• 1257 1392.pdf
    133.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

hadi216

عضو جدید
زبان 15
حرارت 45
ریاضی 45
جرم 40-45
مکانیک 15-20
ترمو 15-20
مطمئن باش که زیر هزار میاری ، دوست من پارسال با میانگین حدودا 29 و معدل 14 950-960 شد . گیلان جنرال روزانه قبول شد

hadi216

عضو جدید
حالا اگه مثلا من 300 تا 350 بیارم ، تهران که درست حسابی قبول نمیشم ، شیراز هم خیلی خیلی دوره ، اصفهان هم که میترسم ، میمونه مشهد و بابل . اگه فردوسی بزنم باز احساس میکنم رتبم حیف میشه چون تا 550 قبول شدن . بابل هم که لیسانس بودم ، مازندرانیای عزیز خیلی هوای همو دارن به بقیه پا نمیدن . نمیخوام بابل باشم ، گیج شدم

mahsa1187

عضو جدید
حالا اگه مثلا من 300 تا 350 بیارم ، تهران که درست حسابی قبول نمیشم ، شیراز هم خیلی خیلی دوره ، اصفهان هم که میترسم ، میمونه مشهد و بابل . اگه فردوسی بزنم باز احساس میکنم رتبم حیف میشه چون تا 550 قبول شدن . بابل هم که لیسانس بودم ، مازندرانیای عزیز خیلی هوای همو دارن به بقیه پا نمیدن . نمیخوام بابل باشم ، گیج شدم

خود اصفهانم بد نیست تا 500 و خرده ای قبول میکنه!از صنعتی پایین تره اما بدم نیس

kianoosh-s

عضو جدید
به نظر من درست حسابی علم صنعت میاری

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوستان جواب به سوالات :D
فراوری گاز با خود گاز فرق داره من در اولین فرصت چارت هر دوتارو براتون میزارم -فراوری رو مشهد داره گاز رو شیراز داره.فراوری بهتره چون فارغ اتحصیلاش کمترن و خیلی تخصصی تره
در مورد صنعتی اصفهان من دیگه نظری نمیدم :biggrin: فقط میگم که اگه تهران نیاوردید و بهتون دور نیست حتما حتما بزنید پشیمون نمیشد

kianoosh-s

عضو جدید
با این که خودم اصن امیدی به زیر 1000 ندارم ولی خدا از دهنت بشنوه 500 که هیچ اصن زیر 1000 شم جشن میگیرم شام میدم:eek:
میاری عزیز البته شما بین 500 تا 600 دوباره از روی تخمین رتبه نگاه کردم آره شرطم می بندم باهات

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اقا خارج میشی نترس :D به نظر من بین فردوسی و صنعتی اصفهان سبک سنگین کن مزیت های 2 تاشو نسبت یه شرایطتت بسنج انتخاب کن ولی اصلا دور خود دانشگاه اصفهان نری که در مقابل این 2 تا دانشگاه اصلا حرفی برا گفتن نداره
تنها مزیتش اینه که زیاد میتونی تو خیابونا بچرخی :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان این برای فراوری گازه

این لینکم صنایع گاز دانشگاه شیرازه
http://www.shirazu.ac.ir/index.php?page_id=3242

اینم اضافه کنم که فراوری و انتقال گاز در اصل همون رشته اییه که کنکور جدا داره و جز رشته های شناوره ولی خوب دیگه فردوسی مشهد با مهندسی شیمی یکیش کرده

پیوست ها

• Gas.pdf
    46.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

kianoosh-s

عضو جدید
راستی کسی که واسه نخمین رتبه ماهان تخمین می زد کارش در ست بود من نگاه می کردم اونم حساب شده تخمین می زد از رتبه های پارسال نگاه نمی کرد همه ی جوانب می سنجید اگه هست هنوز اونجام خوب خدایی,البته نظرمنه حالا منم زیاد متخصص نیستم :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی کسی که واسه نخمین رتبه ماهان تخمین می زد کارش در ست بود من نگاه می کردم اونم حساب شده تخمین می زد از رتبه های پارسال نگاه نمی کرد همه ی جوانب می سنجید اگه هست هنوز اونجام خوب خدایی,البته نظرمنه حالا منم زیاد متخصص نیستم :D

برای تو چند گفت؟اقای کوچکی بود :D

بالا