درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ziiizooo

عضو جدید
دوستان به نظرتون بهتر نیست راجع به دانشگاه ها و گرایش ها صحبت کنیم ؟
اگه قرار باشه هر روز یکی بیاد اینجا و درصداش رو بذاره با میانگین بالای 60 % ( حالا راست و دروغش با خودش ! ) و ما هم بشینیم دوباره غصه بخوریم که ای بابا کنکور رو گند زدیم ، مطمئنا تا قبل از اعلام نتایج سکته قلبی - مغزی می کنیم !!!:w47:

منم موافقم

ziiizooo

عضو جدید
ارشد که مهم نیس :cry:
مهم دکتراس :D
کارشناسی رو که گند زدیم اینم روش.واسه دکتری میخوونیم;)

شما که میانگینت بالای 50 هست.کجا گند زدی؟؟؟؟؟معنی خوب دادن از دیدگاه شما اونوقت چی هستش؟؟؟:cry::confused:جالبه که هرکی خوب داده میگه گند زدیم.بیشتر این اخلاق واسه دختراس.از شما بعیده داداش

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما که میانگینت بالای 50 هست.کجا گند زدی؟؟؟؟؟معنی خوب دادن از دیدگاه شما اونوقت چی هستش؟؟؟:cry::confused:جالبه که هرکی خوب داده میگه گند زدیم.بیشتر این اخلاق واسه دختراس.از شما بعیده داداش
آخه میترسم گزینه ها رو جابه جا زده باشم واسه اونه :D

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا گند زده دیگه !
فرآیند شریف رو نمیاره ! گند از این واضح تر :biggrin:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو بچ میگم برای شما بیشتر گرایش..شهر .دانشگاه کدوم اولویت اول رو داره؟

S.Mehran.S

عضو جدید
راجه به انتخاب و رشته و گرایش ؛
تهران که هیچی !
شهرستان هم فقط فردوسی مشهد / فرآیند !
والسلام

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا گند زده دیگه !
فرآیند شریف رو نمیاره ! گند از این واضح تر :biggrin:
نه بابا شریف چیه!آخه رتبه زیر 100 خوبه با این درصدای من که نمیشه آورد اکه بالا 100 بشه گرایشای خوبو نمیشه زد تو دانشگاههای خوب.باید بانه زد که اونم پول زیادی میخواد

S.Mehran.S

عضو جدید
نه بابا شریف چیه!آخه رتبه زیر 100 خوبه با این درصدای من که نمیشه آورد اکه بالا 100 بشه گرایشای خوبو نمیشه زد تو دانشگاههای خوب.باید بانه زد که اونم پول زیادی میخواد
شما زیر 100 میشی دوست عزیز .
اینقدر اعصاب من رو به هم نریز !!!!!!!! :wallbash::w06:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بانه:biggrin:فکر کردم شهر بانه رو میفرمایید:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شریف
تهران
صنعت نفت
امیر کبیر
تربیت مدرس
علم و صنعت
صنعتی اصفهان

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
یعنی تربیت مدرس از امیرکبیر بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه بطور مشخص گفت بالاتره .. ولی نظر من اینه که اگر ادم بین امیرکبیر و تربیت مدرس بخواد یکی رو انتخاب کنه و هدفش فقط درسه بهتره تربین مدرس رو انتخاب کنه ...
ولی خب اونجا یه بدی داره و اونم جو خشک و درسیشه که شاید یکم اذیت شید اگر اونجا برید.

شبانه های دانشگاهای تهرانم می زنید دوستان؟
شبانه زدن عالیههه .. مخصوصا برای بچه های تهرانی .. اگر مشکل مالی ندارید و یا تهرونی هستید و نیازی به خوابگاه و یا خونه نیست، خوبه که شبانه رو بزنید تا هم جای بهتری بتونید قبول بشید و شاید هم فکر رفتن به سرتون زد و اون وقت خیلییی راحت تر می تونید برید ..
همین سال قبل که ما کنکور دادیم نفر اول کنکور شبانه طراحی شریف زده بود. مشخص بود که تهرونی و قصد رفتن از کشور رو داره !!!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدبختیش اینه که شبانه های تهرانم رتبه های خوبی میخواد
پژوهش گاه ها چطورن؟

mohammad8967

عضو جدید
دوستان به نظرتون بهتر نیست راجع به دانشگاه ها و گرایش ها صحبت کنیم ؟
اگه قرار باشه هر روز یکی بیاد اینجا و درصداش رو بذاره با میانگین بالای 60 % ( حالا راست و دروغش با خودش ! ) و ما هم بشینیم دوباره غصه بخوریم که ای بابا کنکور رو گند زدیم ، مطمئنا تا قبل از اعلام نتایج سکته قلبی - مغزی می کنیم !!!:w47:

یعنییییییییییی عاشششششقتم

S.Mehran.S

عضو جدید
بدبختیش اینه که شبانه های تهرانم رتبه های خوبی میخواد
پژوهش گاه ها چطورن؟
تو سایت پژوهشگاه شیمی رفتم و اعضای هیئت علمیش رو دیدم . زیاد به دلم ننشست ! 5 - 4 تا استاد بیشتر نداره . رزومه هاشون هم زیاد قوی نبود . استاد تمام هم که اصلا نداره . فکر کنم نهایتا استادیار بودند .

BULGARIA

کاربر بیش فعال
تو سایت پژوهشگاه شیمی رفتم و اعضای هیئت علمیش رو دیدم . زیاد به دلم ننشست ! 5 - 4 تا استاد بیشتر نداره . رزومه هاشون هم زیاد قوی نبود . استاد تمام هم که اصلا نداره . فکر کنم نهایتا استادیار بودند .

تویه باشگاه بگردید هم اطلاعات خوبی دربارش دستون میاد ولی در کل جالب نیس

Arrrrash

عضو جدید
شریف
امیرکبیر
تهران
تربیت مدرس
علم و صنعت
پژوهشکده

جز تهران هم دیگه دیگه کلا نمیکشم!!!

خیلی به تهران قبول شدنم امید داشتم اما با دیدن درصدای یه سری از دوستان الان تو فکر همون پژوهشکده ام فقط:eek:

پژوهشکده عیب بزرگش اینه که دکترارو باید بیخیال شد.البته اینطور که شنیدم.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شریف
امیرکبیر
تهران
تربیت مدرس
علم و صنعت
پژوهشکده

جز تهران هم دیگه دیگه کلا نمیکشم!!!

خیلی به تهران قبول شدنم امید داشتم اما با دیدن درصدای یه سری از دوستان الان تو فکر همون پژوهشکده ام فقط:eek:

پژوهشکده عیب بزرگش اینه که دکترارو باید بیخیال شد.البته اینطور که شنیدم.

تا جایی که یادمه درصدای شما خیلی خوب بودن شبانه شریف رو حتما میارید با روزانه امیر کبیر

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این کنکور منو یاد ازمونای سنجش انداخت.سوالا سخت و جدید بودن با این وجود هنوز بودن کسایی که 70.80 میزندن:surprised:این موجودات معلوم نبود از چه نژادی هستن:Dمیانگین من اونجا حدودای 37.40 بود با وجود این رتبه ام 12.13 میشد(میانگین های 70.80 هم داشتیم)
پس امید وار باشید اصلا به درصدای نجومی بعضی ها توجه نکنید و نه خودتونو و نه کنکور امسال رو دست کم نگیرید

بالا