درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

karba

عضو جدید
به نظر من که میانگین امسال بهترینش به بهترین سال 92 نمیرسه خیالتون راحت و فکر هم نکنم همه کسایی که درصداشونو گفتن درست گفته باشن از ما گفتن بود

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من که میانگین امسال بهترینش به بهترین سال 92 نمیرسه خیالتون راحت و فکر هم نکنم همه کسایی که درصداشونو گفتن درست گفته باشن از ما گفتن بود

:w43:کو اون 70 درصدیه:neutral::w43:اومد دل مارو با تاپیک به اتیش کشید و رفت
به تظر من اگه درصدای پارسال رو 5 درصد کم کنیم میشه با امسال مقایسه کرد

karba

عضو جدید

پارسال اکثرا جرمو ترمو رو بالا زده بودن اما امسال به جز اکثریا بقیه نتونستن...من خیلی تو فکر اون دوست اقای زیزو هستم که میانگینش 71

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
5 درصد کم میکنی یعنی چی؟فک کنم درصد و این چیزا الکی باشه تراز مهمه و سختی هر درس

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارسال اکثرا جرمو ترمو رو بالا زده بودن اما امسال به جز اکثریا بقیه نتونستن...من خیلی تو فکر اون دوست اقای زیزو هستم که میانگینش 71
فک کنم بیشتر بچه ها هر دو درس رو حداقل 50 زدن این بالا نیس؟

karba

عضو جدید
من که امشب خیلی اعصابم خورد شد برم بخوابم تا بدتر نشدم امیدوارم هممون بهتر از اون چیزی بشیم که فکرشو میکردیم

2216261

عضو جدید
بچه ها تراز چیه میگید تراز مهمتره؟بر چه اساس محاسبه میشه؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها تراز چیه میگید تراز مهمتره؟بر چه اساس محاسبه میشه؟
تراز={(درصد شما تقسیم بر بالاترین درصد )*80+معدل شما}*100

تراز مهمه دیگه مثلا اگه درسی سخت باشه و بالاترین درصد 60 درصد باشه و شما اون درس رو مثلن 50 درصد بزنی تراز بالایی بدست میاری رتبه هم بر اساس تراز بدست میاد فک کنم

2216261

عضو جدید
تراز={(درصد شما تقسیم بر بالاترین درصد )*80+معدل شما}*100

تراز مهمه دیگه مثلا اگه درسی سخت باشه و بالاترین درصد 60 درصد باشه و شما اون درس رو مثلن 50 درصد بزنی تراز بالایی بدست میاری رتبه هم بر اساس تراز بدست میاد فک کنم
یعنی بالاترین درصدی که تو کنکور زده شده؟پس ما نمیتونیم تراز خودمون رو حساب کنیم دیگه؟

mohammad8967

عضو جدید
هماهنگ کنیم خودمونو بندازیم تو سد کرج بعد شایعه کنیم نفر اول میشدیم

سد کرج که به تو دور میشه،بیا مسافتو جمع تقسیم بر 2 کنیم بعد طبق روش سازمان سنجش گردش کنیم بریم اونجا بکشیم خودمونو که حداقل یه اعتراضیم به اون سوال کرده باشیم 1فایده داشته باشه مرگمون

Arrrrash

عضو جدید
من خوشحال بودم که میانگین درصدام 45 شده
اینجور که بوش میاد خراب کردم!

barcelona fc

عضو جدید
سلام ببخشید می تونید بهم بگید که فرمول محاسبه نمره کل ونمره خام به چه صورته؟

abdollahi.ut

عضو جدید

مطمئنم این درصدا مال پارسال نیست
من 9 پارسال رو دارم
زبان51 حرارت 54 ترمو 74 سیالات45 کنترل82 جرم73 راکتور72 ریاضی70
البته ی دلیل دیگه هم دارم میانگین درصدا به رتبه ها نمیخوره چون چند رتبه ی دیگه رو هم دارم
باز اون پی دی اف ماهان به پارسال خیلی نزدیکتره

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنم این درصدا مال پارسال نیست
من 9 پارسال رو دارم
زبان51 حرارت 54 ترمو 74 سیالات45 کنترل82 جرم73 راکتور72 ریاضی70
البته ی دلیل دیگه هم دارم میانگین درصدا به رتبه ها نمیخوره چون چند رتبه ی دیگه رو هم دارم
باز اون پی دی اف ماهان به پارسال خیلی نزدیکتره
این توی سایت 3 گام بود شاید برای کنکور 91 باشه.92 رو دارم میگردم پیدا کردم براتون میزارم

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ... اون سوال 3 جزئی حال منم مثه شما به هم ریخت رو این حساب که هم سوال گلابی هس هم سوالی که هر سال اومده و حلش کردم به طوری که منم اون سوالو نامردانه ترین سوال کنکور می دونستم و هی اصرار به حلش داشتم با فرمول حاوی ترکیب درصد ... ولی غافل از اینکه اون رابطه برای مخلوط دو جزئی و سیستم دارای داده های آزمایشگاهی به کار میره و باید x ها رو تبدیل به مول جزئ مورد نظر تقسیم بر مول کل می کردیم و به راحتی به 1گزینه 1 میرسیدیم.
به اعتقاد من کنکور امسال برا بعضیا راحت بود و برا بعضیا سرجلسه سخت به نظر می اومد و این باعث میشد که تحت تاثیر قرار بگیرن و نتون درست عمل کنن که من خودم جزء دسته دوم بودم
تو راکتور هم درتایید دوستمون (hamze888) یه فایلی آماده کردم که تو اون نشون دادم تکراریی کدوم بود.
دوستان به سوالات کنکور دکترا 93 نگاه کنین و لذت ببرین ..... سوال 1 راکتور یه منفی نداره (-49)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ... اون سوال 3 جزئی حال منم مثه شما به هم ریخت رو این حساب که هم سوال گلابی هس هم سوالی که هر سال اومده و حلش کردم به طوری که منم اون سوالو نامردانه ترین سوال کنکور می دونستم و هی اصرار به حلش داشتم با فرمول حاوی ترکیب درصد ... ولی غافل از اینکه اون رابطه برای مخلوط دو جزئی و سیستم دارای داده های آزمایشگاهی به کار میره و باید x ها رو تبدیل به مول جزئ مورد نظر تقسیم بر مول کل می کردیم و به راحتی به 1گزینه 1 میرسیدیم.
به اعتقاد من کنکور امسال برا بعضیا راحت بود و برا بعضیا سرجلسه سخت به نظر می اومد و این باعث میشد که تحت تاثیر قرار بگیرن و نتون درست عمل کنن که من خودم جزء دسته دوم بودم
تو راکتور هم درتایید دوستمون (hamze888) یه فایلی آماده کردم که تو اون نشون دادم تکراریی کدوم بود.
دوستان به سوالات کنکور دکترا 93 نگاه کنین و لذت ببرین ..... سوال 1 راکتور یه منفی نداره (-49)

ظاهرا سوالای دکترا خوب بوده

S.Mehran.S

عضو جدید
دوستان به نظرتون بهتر نیست راجع به دانشگاه ها و گرایش ها صحبت کنیم ؟
اگه قرار باشه هر روز یکی بیاد اینجا و درصداش رو بذاره با میانگین بالای 60 % ( حالا راست و دروغش با خودش ! ) و ما هم بشینیم دوباره غصه بخوریم که ای بابا کنکور رو گند زدیم ، مطمئنا تا قبل از اعلام نتایج سکته قلبی - مغزی می کنیم !!!:w47:

بالا