samar_eng
عضو جدید
دوست ممنون از راهنماییتون
ولی فایل رو دانلود میکنم جواب نمیده
word 2003 دارم اگه 2007 هست بهم بگید ممنون؟
اگه میتونید تبدیل کنید
2007 هست. اینم فایل pdf
دوست ممنون از راهنماییتون
ولی فایل رو دانلود میکنم جواب نمیده
word 2003 دارم اگه 2007 هست بهم بگید ممنون؟
اگه میتونید تبدیل کنید
سلام . اول یه انتقاد بکنم از بچه ها معمار اینکه چرا جواب نمیدید . بچه ها عمران خیلی با معرفت تر هستن هرچی سوال پرسیدم تا حالا جواب دادن :دی
سوالم اینه که ستونهای کناری زمین یا همون پایه های فونداسیون های کناری رو چند سانتیمتر باید از لبه کناری زمین فاصله داد ؟
مثلا من الان یه نقشه دارم که عرضش 8.50 هست اما تو پلان آکس بندی شده 8.20 ! دلیلش چیه ؟
چون فونداسیون هارو باید چند سانتیمتر با کنار زمین فاصله بدیم که به دیوار همسایه نزدیک نشه ؟
دوست عزیز این بحث درصد تراکم برای هر منطقه شکل زمین منطقه جغرافیای و.... فرق میکنه مثلا در منطقه غرب تهران تذاکم ساخت برای ساختمانهای 3 بهر 60% برای 2 بهر 55% و 1 بهر 50% هست در هر منطقه هم فرق میکنه بد اینکه وقتی شما تراکمت کم باشه مجبوری بری تراکم بخری یا اینکه بسازی جریمش رو بدی و این یعنی درآمد زایی برای شهرداری البته که بسیار مسا ئل دیگه هم با این قضیه در ارتباط هستسلام . من امروز داشتم یه نقشه رو نگاه میکردم که طولش 18 بود و عرضش 8.5 تو پلان آکس بندی از نظر طولی فقط 11.5 متر بود ! یعنی طول حیاطش رو نزدیک 6.5 متر زده به نظرتون این یکم بیش از حد زیاد نیست ؟ چون نقشه رو میبینی یک سوم نقشه فقط حیاطه !!!
آخه چرا انقدر زیاد میزنن حیاط رو ؟ یک سوم زمین رو میگیره ...
تازه تو پلان موقعیت آکس بندی 10.80 بود و حیاط 7.20 ! ( نصف زمین شد حیاط که)
(این نقشه مال یه زمین تو شهرک دانشگاه شاهرود بود)
نه دوست عزیز باید درز انقطاع رو حساب کنی اوجا ستونت رو کار کنی نهانتهای زمینآقا دمت گرم دقیقا همینه . ممنون ...
پس با این حساب ستون های کناری تا آخرین سانتیمتر زمین باید برن عقب و دقیقا روی خط کناری زمین قرار بگیرن
نه دوست عزیز باید درز انقطاع رو حساب کنی اوجا ستونت رو کار کنی نهانتهای زمین
اين كه كاري ندارهاستاد فرایند من واسه تحلیل هدف گذاری و کانسپتو ... مرکز تحقیقات سونامی رو ازم خواسته عین ... موندم تو گل. نه معمارشو گفت نه کشورشو نه هیچیهرچی میگردم هیچی دستگیرم نمیشه خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه
![]()
سلام!
به کمک فوری همه شما دوستان عزیز به شدت نیازمندم!!!!!!
چه جوری میشه فقط با خط و نقطه معنی گذشت و ایثار رو به بیننده القا کرد؟
این سوالیه که استاد درک بیان و محیطمون پرسیده و باید فقط با خط و نقطه و استفاده آزاد از هر وسیله ای این مفهوم رو روی کاغذ نشون بدیم!!!!؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا هرکی میتونه کمکم کنه!!!!!!!!!! هیچی به ذهن خودم نمیرسه!![]()
مرسی از راهنمایتون
اینا را به عنوان احکام طراحی برای پایان نامه ام میخواستم
مثلا توضیح حالت دعوت کنندگی و.... و نحوه استفاده معماران در کارهایشان
عناصر دیگر شامل ... صمیمیت, امنیت؛ آرامش؛ تعامل؛ وحدت؛و..................
در ضمن با توجه به این همه عناصر اگه حجم خاصی را بتونید بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم
والله من بازم متوجه نشدم الان دقیقا چه کمکی میخواین اگه منظورتون اینه که نمونه هایی که هر کدوم ممکنه اینایی که میگین رو نشون بدن براتون بزارممنظور از تعریف جایگاه این عناصر در معماریه
آره میشه مثلا اوج در حجم دیده بشه ؛ دعوت کنندگی در ورودی ، تعامل در فضای داخلی و............
موضوع پایان نامه ام باشگاه دانش پژوهان جوان است.
مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | |
![]() |
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |