من تهران مرکز میخونم!اما میدونم وضع کل دانشگاههای دیگه اعم از ازاد و سراسری معماری چندان فرقی با هم نداره
اگه واقعا به طراحی(به خصوص طراحی خودرو که گفتی) علاقه داری به نظرم راجع طراحی صنعتی و گرافیک هم خوب تحقیق کن
در مورد مهندسی بودن معماری هم 2 تا موضوع وجود داره که بگیم مهندسیه ,دلیل لغویشو بخوای همونطور که گفتم مهندس یعنی کسی که هندسه میدونه و خوب میدونی که تو معماری هندسه اهمیت زیادی داره پس 100%مهندسیه اما موضوع دیگه ای که هست اینه که (تو ایران!) بقیه رشته ها در عین حال که مشخصه از معماری خوششون میاد چون ترکیبی از علم و هنره, بنا به یه سری خصومتای بی جا!!!!خیلییییییی علاقه دارن که بگن معماری مهندسی نیست و برای من یکی که به شخصه هیچ اهمیتی نداره که بقیه رشته ها تو(ایران) بهم بگن مهندسی یا نه
!!!
فکر کنم بهترینش استفاده از نقشه های اجرا شده باشه.از نویفرت هم میتونی استفاده کنی...ممکنه لطفا منبع مناسبی واسه طراحی پیلوت ساختمان معرفی کنید؟
بچه ها كسي نمونه شيت تحليل فضاي شهري نداره؟؟؟
ميشه اگه اينجا گذاشتين تو پروفايلم پيام بزارين؟
ممنوووووووووووووون
اولا ممنون از جوابتمیشه بپرسم چی میخونی الان و ترم چندی؟
اینی که میگم نظر شخصیمه (به نظر من)اگه تو این رشته ای که هستی بیشترشو خوندی ادامه بدتش و تمومش کن بعد اگه خواستی برای ادامش یه رشته هنری بخون و حتما رو گرافیک و طراحی صنعتی و .... اینام تحقیق کن نه فقط معماری و اینکه به نظر منم کسی که ریاضی قویتری داشه باشه اصولش اینه که تو معماری موفق تر باشه البته 100% در کنار داشتن خلاقیت و اطلاعات بالا از هر چیزی
والله نمیتونم نه من نه کس دیگه قاطع بهت بگه برو انصراف بده چون اونوقت داره با زندگیت بازی میکنه اما (باز این نظر شخصیه منه)که معماری حتی خیلیییی بیشتر از گرافیک خلاقیت لازم داره چون کلی ضوابط دست و پا گیرم هستن که باید در عین حل اونا خلاقیتتم اعمال کنی تو کار در صورتی که تو گرافیک و بقیه رشته های هنریی خیلیی دستت بازتره تو همه چیاولا ممنون از جوابت
بعد اينكه الان سال چهارمم اما يه ترم حذف ترمو دو ترم مرخصي داشتم و الان رسما ترم يوم حسابداري هستم.بعد اينكه راجع به گرافيك حسابي تحقيق كردم هم درآمدش خيلي كمه هم خلاقيت واقعا بالايي ميخواد كه به نظرم از حل كردن سخت ترين مسايل ديفرانسيلم سخت تره پس به درد من نميخوره.
طراحي صنعتي هم كه بازار كار خيلي محدودي داره و تازه قبول شدنش تو دانشگاهم خيلي سخته.اما من مطمئنم كه يا پيام نور يا آزاد معماري قبول ميشم.در ضمن يه كلاساي آزاد براي طراحي صنعتي نشون كردم كه حتما همراه معماري توي اون شركت كنم.و اينم ميدونم كه معماري به طراحي صنعتي خيلي كمك ميكنه.
و اينم بگم كه حاضر نيستم حتي يه لحظه سر شغل حسابداري برم.
حالا با توجه به همه اينا نظرت چيه؟فردا برم براي انصراف؟جدي ميگما
والله نمیتونم نه من نه کس دیگه قاطع بهت بگه برو انصراف بده چون اونوقت داره با زندگیت بازی میکنه اما (باز این نظر شخصیه منه)که معماری حتی خیلیییی بیشتر از گرافیک خلاقیت لازم داره چون کلی ضوابط دست و پا گیرم هستن که باید در عین حل اونا خلاقیتتم اعمال کنی تو کار در صورتی که تو گرافیک و بقیه رشته های هنریی خیلیی دستت بازتره تو همه چی
بازم چون من هنوز خودم وارد بازار معماری نشدم و دانشجوام نمیتونم قاطع بگم اما فک نکنم بازار معماریم همچین خوب باشه مگه اینکه پارتی داشته باشی یا بساز بفروش بشی!!!
بله اما برادرم انصراف نداد عمران رو تموم کرد و بعد الان داره معماری میخونهبرادر شمام تغییر رشته داده؟
شما بی زحمت یه کاری بکنید...
سرفصل های این دروسی که گفتم رو بذارید اینجا ببینم چجوریه
ممنون
رها جون ایستگاه کلیماتولوژی با سینوپتیک چه فرقی با هم دارن
مسلمه که زحمت کشیدم چون خیلی واضح و صریح توضیح دادم که شیت تحلیل فضای شهری باید چطور باشه و انقدرام پیچیده نبود که قابل فهم نباشه!!لطف کنید احترام بقیه رو نگه دارید و شما زحمت بکشید اگه نمونه ای دارید اینجا قرار بدید در غیر این صورت لطفا تاپیک رو با اسپم بیربط پر نکنید
زحمت کشیدی ووووووووواقعا
خب اگه متنشو بخونین کاملا توضییح داده هر درس چه جوریه و میتونید متوجه شید که با مکانیک کجاهاش مشترکه البته فک میکنم مسلما یه سری واحد هاتونو قبول میکنن اما نه تعداد زیادیشو یه کمیشو بازم اما خودتون که به مکانیک و دروسش اشنایید اون متنی که دادمو کامل بخونید متوجه میشین کجاهاش تشابه دارهدستت درد نکنه دوست من
این برای آشنایی با رشته معماری خوبه
ولی من میخواستم بفهمم که چه میزان از دروس با مکانیک یکیه... یعنی میخواستم ببینم دروس پایه سرفصلهاشون چیه... اگه بخوام تغییر رشته بدم باید از صفر شروع کنم یا نه...
برادر گرامی یعنی بعد از کارشناسی عمران کارشناسی معماری گرفتن؟ چرا؟ چرا ارشد ادامه ندادند؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | ||
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |