دانشجویان معماری کمک بدند... مکانیکم میخوام برم معماری... بدجور گیر کردم
دانشجویان معماری کمک بدند... مکانیکم میخوام برم معماری... بدجور گیر کردم
سلام
مکانیک دانشگاه کاشانم... دولتی
الآن ترم 5 هستم. (یه ترم حذف کردم. یه مشکلی برام پیش اومده بود)
این 4 ترم رو که گذروندم تقریبا 50 - 60 واحد پاس کردم... کلا اوایل دانشگاه با یه قضیه ای روبرو شدم که اصلا فرصت درس خوندن نداشتم

(البته بگم قضیه از بدو دانشگاه شروع نشد... قبلش بود. یعنی شاید اگه نبود دانشگاه کاشان نبودم)
البته بگم آدم درسخونی هم نیستم! یعنی نمیتونم تو دوران دانشجویی فقط به فکر درس باشم. یه کارایی کنار درسم دارم انجام میدم. اصلا آدمی نیستم که مثل باقی همکلاسیام فقط به درس فکر کنم. آدم تنوع طلبی هستم
تو دبیرستان هم درس نمیخوندم! (اصلا تو چرا اومدی دانشگاه!!

) خیلی میخوندم صبح زود از 7 تا 7.5 همراه صبحانه 4 تا کلمه میخوندم! همیشه شب امتحانی میخوندم... همین باعث شد که دروس پایه رو مفهومی یاد نگیرم. سال اول رتبم شد 8000 یه سال دیگه خوندم...
میخوام بگم من مقطعی درس خوندم. یه دوره یک ساله رو خوندم تا به این دانشگاه رسیدم (حالا باز دانشگاه دیگه قبول نشدم بهتر بوده وگرنه واویلا

)
حالا که وارد دانشگاه شدم. با کسانی روبرو هستم که درس خون بودند. یعنی دبیرستان واقعا میخوندن و...
من اصلا نمیتونم این طوری باشم... یه ترم ادای خرخونا رو درآوردم... ماه اول خوندم... میانترم هام همه خوب شد... یکیش ماکس شدم باقیش هم خوب بود. 70 - 80 درصد نمره رو گرفته بودم) به طوری که بهم می گفتن بچه خرخون
ولی بعد از گذشت یه ماه به قدری زده شدم که دیگه کلاسام رو هم نمیرفتم!... پایان ترم درسها رو به خاطر میانترمام که خوب داده بودم یه جوری پاس شدم......
مکانیک کاشانم قوی تر از رشته های دیگه دانشگاه هست. استاداش سخت گیرند... اینقدر زمان خودشون خوندن که همه تیک دارن!
هر ترم به خودم می گفتم که این ترم درست میشه و فلان... ولی همون آش و همون کاسه! تازه هر چی هم میری جلو درسها سنگین تر میشه
از علاقه هام بگم...
من به آی تی به شدت علاقه دارم ولی چون ایرانم دنبال این رشته نرفتم. از 20 بهش 20 میدم
به معماری 18 - 19 میدم
به مکانیک... قبلا 17 میدادم
الآن 12 - 13
یعنی فکر نمیکردم مکانیک این قدر سنگین باشه. یه جورایی به خاطر بازار کار و سایر موارد به معماری ترجیح داده بودم وگرنه میخواستم برم معماری
اینم بگم که ذوق هنریم پایین نیست... یعنی قدیما نقاشی تابلو میکشیدم. خطاطی میکردم... کلا تو هنر زیاد بودم
ولی نمیدونم چی شد یکباره ازش فاصله گرفتم
خیلی خسته شدم. چند شبه درست خوابم نمیبره... همش تو فکرم
جای من بودید چه میکردید؟ چند روزیه تو فکر تغییر رشتم ولی تصمیم نهایی نشده
ممنون میشم از معماری و حال و هواش بگین که ببینم چجوریه (البته شناخت دارم ولی از زبان دانشجو یه چیز دیگس)
مرسی