این کتاب همون الکترونیک گری - میر معروفه؟سلام
حل المسائل (solution) برای کتاب معروف Analysis and Design of Analog Integrated Circuits by Paul R. Gray رو میخواستم.
ممنونم
سلام
حل المسائل (solution) برای کتاب معروف Analysis and Design of Analog Integrated Circuits by Paul R. Gray رو میخواستم.
ممنونم
سلام.
سلام. کتاب های ایرانی برای رعایت حق ناشران و مولفان برای دانلود قرار داده نمی شود، مگر کتاب هایی که با رضایت ناشر در اینترنت منتشر شده باشد.سلم کتاب حل نمرین های میکروکنترلر های AVR از مهندس عاملی و انتشارات امید مهر رو میخواستم هر کی داره لینکشو بذاره
مرسی
سلام. کتاب های ایرانی برای رعایت حق ناشران و مولفان برای دانلود قرار داده نمی شود، مگر کتاب هایی که با رضایت ناشر در اینترنت منتشر شده باشد.
سلامسلام برا دروس معادلات و رياضي دو و مدار يك و فيزيك دو چه كتابايي رو ژيشنهاد ميديد؟
سلم کتاب حل نمرین های میکروکنترلر های AVR از مهندس عاملی و انتشارات امید مهر رو میخواستم هر کی داره لینکشو بذاره
مرسی
مگه خودتان نمیگید انتشارات امید مهر، پس کتاب صاحب داره اگر خودشان برای دانلود گذاشته بودند تو سایت خودشون می گذاشتندتو اینترنت هستش قبلاً خودم گرفته بودم از نت ، فرمت شد و دیگه نتونستم ریکاوری کنم
سلام.سلام
دنبال حل المسایل کتاب الکترونیک صنعتی رشید میگردم اگه کسی از دوستان یه لینک بده خیلی ممنون میشم.
دستت درد نکنه من خود کتاب رو دارم ولی برای امتحان ترم دنبال حل المسائلش میگشتم که جوابها و راه حل هام رو با اون مقایسه کنم
متاسفانه یافت نشد.دنبال حل المسایل حساب دیفرانسیل انتگرال اپوستل هستم.هر دو جلد ولی جلد دوم خیلی ضروری هست.
اره ولی تمرینهای توماس خیلی ابکی هست ولی اپوستل تمرینهای سخت تر و جالبتری دارهمتاسفانه یافت نشد.
کتاب خیلی کمیابی هست، اکثر دانشگاهها توماس رو تدریس می کنند و آپوستل زیاد طرفدار نداره گویا.
سلام
معادلات : بویس
ریاضی 2 : توماس
مدار 1 : جبه دار
فیزیک 2 : هالیدی
البته اینها عمومی ترین و پر استفاده ترین منابع هستند و ممکنه استاد شما از منبع دیگری تدریس کنه.
ضمنا یک سوال رو در تاپیک های مختلف تکرار نکنید. با تکرار کردن زودتر به جواب نمی رسید.
سلام. شما لطف دارید ولی من استاد نیستم، دانشجوی ترم آخر هستم، دوست عزیز من رو تجربه خودم این کتاب ها رو معرفی کردم و ممکنه دیگران نظر دیگری داشته باشند. کتاب شیدفر رو شناخت ندارم برای ریاضی 2 هم اگر می خواهید کتاب دیگری بخوانید کتاب زیاده. هر کتابی که اسمش حساب دیفرانسیل و انتگرال باشه می توانید استفاده کنید از لیتهلد گرفته تا سیلور من و چند کتاب دیگر.سلام استاد خيلي مرسي دم شما گرم
درباره معادلات كتاب شيدفر چه طوريه؟
رياضي دو هم غير از توماس ديگه چي خوبه كار ندارم كه استادا اينو معرفي ميكنن چون ترم اول هم برا رياضي يك توماس رو ميگفتن به عنوان كتاب اصلي و مرجع برا تدريس ولي خود استادمون هم زياد توصيه برا استفاده از اين كتاب نداشت بچه هام كه ازش استفاده ميكردن ازش راضي نبودن و ميگفتن تمريناش ابكيه و در كل ازش راضي نبودن. نظرتون درباره ادامز و اپوستل چيه؟
مدار يك هم تقريبا همه همين كتاب رو معرفي ميكنن انگار كتاب خيلي خوبيه
فيزيك دو هم ديگه غير از هاليدي فك نكنم كتاب مناسب ديگه اي باشه چون هم مرجع هست و هم سوالات خوبي داخلش هس و همه همين رو معرفي ميكنن
اره شما درست ميگي نبايد يه سوال رو تو چنتا تاپيك بپرسم خب تازه كارم ممنون از تذكرت حتما يادم ميمونه
سلام. عنوان کامل انگلیسی کتاب رو اینجا بنویسید. لینک ebookee رو هم بدهید.سلام به همه
یکی میتونه کتاب جبر خطی گیلبرت استرانگ ادیشن 4 رو برام پیدا کنه؟؟؟؟
من خودم تو تو ebookee.org اما لینک دانلودشو ایران ***** کرده بعدشم نمیدونم ادیشن چندشه؟
ممنون میشم
Gilbert Strang linear algebra and its applications
البته من ادیشن 4 این کتاب رو لازم دارم
اینم لینکebookee
http://ebookee.org/Gilbert-Strang-linear-algebra-and-its-applications_399344.html
دوستای عزیز خودم مخصوصا کنترلی های ماهویرایش 4 کتاب
Linear Algebra and Its Applications 4ed
by: Gilbert Strang
![]()
لینک دانلود :
http://ifile.it/4poscd/__Linear_Algebra_and_Its_Applications__4ed_.l_2x3j7526xznx53.pdf
علی جان، من این لینک رو دیدمGilbert Strang linear algebra and its applications
البته من ادیشن 4 این کتاب رو لازم دارم
اینم لینکebookee
http://ebookee.org/Gilbert-Strang-linear-algebra-and-its-applications_399344.html