---درخواست پروژه---

وضعیت
موضوع بسته شده است.

n.ghavidel

عضو جدید
:(سلام برنامه ي ++c كه فاكتوريل عدد nرو حساب كنه واسم فرستاديد اما هر كاري مي كنم فراخواني تابعم 2رست از آب در نمي آد نميدونم چيكار كنم؟ميشه كامل تر راهنماييم كنيد؟:cry:
مرسييييييييييييييييييييييييييي:gol:
m_eslami87@yahoo.com

سلام
تابع رو به 2 صورت می شه فراخوانی کرد، یکی اینکه تابع رو به طور کامل ، قبل از برنامه ی اصلی تعریف کنی(عین همونی که واست attach کردم رو قبل برنامه ی اصلی بنویسی).
یکیم اینکه در ابتدای برنامه بعد از include... فقط نوع و اسم تابع رو همراه نوع پارامترهاش در ابتدای برنامه بنویسی و آخر اینکار یه سمی کالن بذاری و بعد خود برنامه ی اصلی رو بنویسی و وقتی برنامه ی اصلیت تموم شد، تابع رو تعریف کنی.
حالا من یه برنامه بدون استفاده از تابع ، با حلقه ی for واست نوشتم ، با عرض معذرت اجراش نکردم ولی امیدوارم درست باشه و بتونی ازش استفاده کنی.
موفق باشی.:smile:

پیوست ها

• n.ghavidel.txt
    228 بایت · بازدیدها: 0

reddown

عضو جدید
روش گاوس جردن کمک کنید لطفا

روش گاوس جردن کمک کنید لطفا

سلام . یه برنامه هست مربوط به زبان C که ما توش گیر افتادیم . اگه می شه لطف کنید دوستان عزیز وبا هوش جواب مارو هم سریع بدید(شدید عجله دارم) ممنون می شم(لطفا جواب رو در 0.Turbo C 3 یا Visual Studio2005 بنویسید.)
سوال:

برنامه ای بنویسید که با استفاده از روش گاووس جردن در آنالیز عددی دستگاه معادلات را حل کنید؟

parastesh1

عضو جدید
کمک

کمک

سلام به دوستان عزیز، کسی پروژه سیتم فروش با sql server داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شدیدا بهش نیاز دارم.ممنون میشم کمکم کنید pasoo_ps@yahoo.com:gol: )

mmeehhrraann

عضو جدید
اینجا کسی جواب کسی رو نمیده انگار تاپیک متروکست.خودتونو اذیت نکنید الکی:smile:

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم آخه بعضی سوالاتتون خیلی وقت گیره.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . یه برنامه هست مربوط به زبان C که ما توش گیر افتادیم . اگه می شه لطف کنید دوستان عزیز وبا هوش جواب مارو هم سریع بدید(شدید عجله دارم) ممنون می شم(لطفا جواب رو در 0.Turbo C 3 یا Visual Studio2005 بنویسید.)
سوال:

برنامه ای بنویسید که با استفاده از روش گاووس جردن در آنالیز عددی دستگاه معادلات را حل کنید؟

سلام من ریاضی خوب نیست روش حلشو بگو تا بنویسم:gol:

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

من به یه برنامه با استفاده از لیست پیوندی احتیاج دارم که شماره دانشجویی و نام و نام خانوادگی و رشته و سال ورودی و نیمسال یه دانشجو رو بگیره و کارایی مثل انتخاب واحد و ثبت نام و حذف واحد و ترم و... رو انجام بده.

واقعا در مونده شدم حتی اگه بتونید یه برنامه بهم بدید که نصف چیزایی رو که صورت مسئله خواسته داشته باشه واقعا ممنون می شم.:cry:
سلام تاکی وقت دارین؟

saba-me

عضو جدید
اگه ميتونيد خواهش مي كنم كمكم كنيد.

اگه ميتونيد خواهش مي كنم كمكم كنيد.

سلام 2 تا پروژه دهرم لطفا هركي مي تونه منو كمك كنه:( خيلي ممنون ميشم:gol:
برنامه اي به زبان ++C بنويسيد كه اطلاعات تعدادي دانشجو شامل نام و نام خانوادگي شماره دهنشجويي رشته و معدل را از ورودي خوانده و ذخيره كند.
سپس كاراكتر را از ورودي خوانده . اگر:
n: اطلاعات را به صورت مرتب شده بر اساس نام خانوادگي و سپس نام (صعودي)مرتب و نمايش دهد.
a: اطلاعات را به صورت مرتب شده بر اساس معدل(صعودي)مرتب و نمايش دهد.
t:اطلاعات را به صورت مرتب شده بر اسا س شماره دانشجويي (صعودي) مرتب و نمايش دهد.
s: شماره دانشجويي را گرفته و اطلاعات كامل دانشجو را نمايش دهد.
x: خروج.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام 2 تا پروژه دهرم لطفا هركي مي تونه منو كمك كنه:( خيلي ممنون ميشم:gol:
برنامه اي به زبان ++C بنويسيد كه اطلاعات تعدادي دانشجو شامل نام و نام خانوادگي شماره دهنشجويي رشته و معدل را از ورودي خوانده و ذخيره كند.
n: اطلاعات را به صورت مرتب شده بر اساس نام خانوادگي و سپس نام (صعودي)مرتب و نمايش دهد.
سلام در فایل یا آرایه یا صف ذخیره بشه؟

saba-me

عضو جدید
ميشه كمكم كنيد

ميشه كمكم كنيد

سلام به همگي ميشه كمكم كنيد اين برنامرو بنويسم؟:(:(:(

برنامه اي به زبان ‍++C بنويسيد كه يك متن را از ورودي خوانده و آن را ويرايش كند.
يعني فاصله كلمات يك جاي خالي باشد. و قبل از نقطه ويرگول علامت سوال سيميكولن علامت تعجب فاصله نباشد و بعد از آن ها حتما يك فاصله باشد.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

يعني فاصله كلمات يك جاي خالي باشد. و قبل از نقطه ويرگول علامت سوال سيميكولن علامت تعجب فاصله نباشد و بعد از آن ها حتما يك فاصله باشد.

5شنبه صبح بیا ببر

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
عيد غديرخم به همه دوستداران علي(ع)
مبارك باد

mina.n666

عضو جدید
لطفا این برنامه را حل کنید

برنامه حل معادله 3مجهولی با 3 معادله ی به وسیله ی ماتریس 3در3 با زبان سی وپسوند cpp اگه انجام ندم بدبخت میشم باید برم حذف کنم :cry::cry::cry::heart::heart::gol::gol:
mina.n666@yahoo.com

mina.n666

عضو جدید

اگه ممکنه به زبان c برنامهی بنویسید که مانند 118 عمل کند یعنی اسم شخص را وارد کنیم و سپس شماره ی مورد نظر را به ما بدهد همچنین دارای فایل های باشد که اسم افراد را بتوان در آن ذخیره کرد:heart::heart::heart::gol::gol:

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر کی می تونه بسم ا...:

برنامه اي بنويسيد که توسط زير برنامه ها اولين عدد اول بزرگتر از 20 رقم را توليد کند

t0tem

عضو جدید
اگه ممکنه به زبان c برنامهی بنویسید که مانند 118 عمل کند یعنی اسم شخص را وارد کنیم و سپس شماره ی مورد نظر را به ما بدهد همچنین دارای فایل های باشد که اسم افراد را بتوان در آن ذخیره کرد:heart::heart::heart::gol::gol:

نوشتن این برنامه زیاد مشکل نیست. شما یه Struct از number و name بسازید. برای جستجو هم تا وقتی که به آخر فایل نرسیده یه حلقه ادامه پیدا کنه و هر وقت که اسم ورودی با name یکی بود، number متناظر رو چاپ کنه با این کار اگه اسم یکسان هم داشته باشیم هم نشون داده می شه.
برای اضافه کردن بر روی فایل هم کافی کار با فایل ها رو بلد باشید. یه فایل باینری باز می کنید و
fwrite روی فایل.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام بیا حالشو ببر

پسوند فایل و بزار cpp تا درست شه

پیوست ها

• STR.txt
    911 بایت · بازدیدها: 0

saba-me

عضو جدید
اگه ميتونيد خواهش مي كنم كمكم كنيد.....

اگه ميتونيد خواهش مي كنم كمكم كنيد.....

:cry::cry:برنامه اي به زبان ++C بنويسيد كه اطلاعات تعدادي دانشجو شامل نام و نام خانوادگي شماره دهنشجويي رشته و معدل را از ورودي خوانده و ذخيره كند.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry::cry:برنامه اي به زبان ++C بنويسيد كه اطلاعات تعدادي دانشجو شامل نام و نام خانوادگي شماره دهنشجويي رشته و معدل را از ورودي خوانده و ذخيره كند.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif

این هم مال شما

پیوست ها

• STUDENT.txt
    3.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mmeehhrraann

عضو جدید
چطور میشه تو محیط سی کلیدهای خرکتی کیبورد را معرفی کرد؟چون بایت اول اینها صفر

sahar_m

عضو جدید
سلام.من یه برنامه خیلی ساده می خوام به زبان++Cدر مورد نخها!!!!(thread)اگه می شه کمکم کنید خیلی ممنون می شم و اگه توضیح هم داشته باشه که فوق العاده هست:smile:

mmeehhrraann

عضو جدید
ممنون که جوابمو بالاخره یکی داد اما این رو من نوشتم مشکلش کجاست؟
if (keychar == 0) // an extended keycode
{

keychar = getch(); // get rest of keycode
switch (keychar) {
case 72: radif=radif-1 ; // Up arrow
if (radif<1)
radif=1;
break; // Up arrow

وضعیت
موضوع بسته شده است.