farzadvahdat
عضو جدید
برنامه قفل تلفني
چی میخواهی بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروژه واسط گرافیکی یک نرم افزار دلخواه را می خواهم![]()
چی میخواهی بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Visual C++
خب بعد ساختارسلام به مهندسین کامپیوتر
توروخدا به من عمرانی کمک کنین
ما این ترمداریم یه برنامه با استفاده از ساختار Struct که درون دانشجوی لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا وجود داره ، دانشجوی لیسانس اسم داره شماره دانشجویی داره تعداد واحد گذرانده داره ، میانگین نمرات هم داره ، دانشجوی فوق لیسانس همینا رو داره به علاوه این که معدل لیسانسش چقدر بوده و کجا درس خونده دانشجوی دکترا هم همون مشخصات دانشجوی فوق رو داره به علاوه این که تز فوق لیسانسش چی بودهکد:Visual C++
لطفا کمک کنین
بله باید بگیرهخب بعد ساختار
باید مشخصات رو هم بگیره ؟ یا فقط struct رو میخوای؟
ضمیمه شدسلام به مهندسین کامپیوتر
توروخدا به من عمرانی کمک کنین
ما این ترمداریم یه برنامه با استفاده از ساختار Struct که درون دانشجوی لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا وجود داره ، دانشجوی لیسانس اسم داره شماره دانشجویی داره تعداد واحد گذرانده داره ، میانگین نمرات هم داره ، دانشجوی فوق لیسانس همینا رو داره به علاوه این که معدل لیسانسش چقدر بوده و کجا درس خونده دانشجوی دکترا هم همون مشخصات دانشجوی فوق رو داره به علاوه این که تز فوق لیسانسش چی بودهکد:Visual C++
لطفا کمک کنین
ضمیمه شد
با سلام خدمت مهندسای گل ... من یه پروژه کوچیک میخواستم تحت vb2006 اینم سوالش هست که میگه :::: برنامه ای بنوسید که با دریافت یک عدد اعشاری از ورودی ابتدا قسمت های صحیح و اعشار این عدد را جدا کرده به طور جداگانه نمایش دهد ... سپس این عدد را مغلوب کند ... *** به شرطی که آن طرف اعشار رعایت شده باشد... ( مثلا اگه اعشارش 4 رقم بوود مغلوبم بشه درسته که عدد هاش برعکس نوشته میشه ولی باید تعداد ارقام اعشار درست باشه...) استاد خواستن که کلاس بزارن فرمودن باید از رشته استفاده نشه و فقط با عدد کار بشه یعنی رشته یا string نباید استفاده کنیم...
خواهشا این قضیه رو برام حلش کنید خودمم گیج شدم خیلی حیاتی....![]()
سلام، می خواستم بدونم کسی هست در مورد این پروژه به من کمک کنه؟
پروژه در مورد طراحی یک ویرایشگر دو بعدی به زبان جاوا با امکانات زیره :
1-به کاربر اجازه داده شود تا طرح مورد نظر خود را با اشیاء از قبل معرفی شده وارد کند.6-بتوان یک طرح قبلی را مشاهده کرد و مجددا نیز قابل ویرایش باشد.
2-حداقل اشیاء قابل رسم: خط، دایره، مربع، مستطیل و مثلث.
3-به کاربر اجازه دهد اشیا را رنگ کند.
4-اشیاء را بتوان حرکت داد.
5-صفحه طراحی شده قابل ذخیره در حافظه جانبی باشد.
یکی از مشکلات من در مورد ذخیره کردن object تو محیط جاواست. لطفا در مورد اینم به من توضیح بدید.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | کند بودن اندروید استودیو موقع ساخت پروژه | برنامه نویسی | 2 | |
A | پروژه سودوکو با زبان c++ | برنامه نویسی | 0 | |
F | کمک در انجام پروژه | برنامه نویسی | 0 | |
M | پروژه کتابفروشی ب زبان سی شارپ بدون کدsql | برنامه نویسی | 0 | |
![]() |
حال و روز پروژه بدون الگوی طراحی (Design pattern) | برنامه نویسی | 0 |