دانشگاه سیستان و بلوچستان میخونی؟ علیرضا سردشتی رو میشناسی>؟
برات یه مقاله فارسی میذارم ، دقیقا موضوع خودته، میتونی از منابع اون هم استفاده کنی مثلا رفرنس سومیش یه کتابه که از اینجا میتونی بگیریش
برای سزچ بهتر از این کلید واژه استفاده کن Potentiometric Strpping Analysis
اندازه گیری مقدار کم یون های فلزی در اب و پساب باروش عاری سازی پتانسیومتری
دوستان عزیز
چند تا سوال دارم
1_ ثابت دی الکتریک آب چرا بالاتر از دیگر مایعاته؟
2_ شرایطی که لازمه تا مولکول آب ایجاد بشه چیست؟
3_ کاربرد بخار آب در نیروگاه ها و کشتی و قطار؟
4_ ساختار مولکول آب در سه حالت مایع جامد و گاز؟
سلامسلام کسی از شما جزوه ای از شیمی تجزیه 2 و ساخت محلول های بافری دارد؟ ممنون میشم
سیمین جان اون تاپیک رو یه عزیزی گذاشته و رفتهسلام وقت بخیر امکانش هست جزوات مربوط به دکتری شیمی تجزیه رو که بعضا توی تاپیک های دوستان دیدم برای من بفرسید ممنون می شم کمکم کنید خیلی بهشون نیاز دارم.
simin_saghar@yaoo.com
سلامکمک............
با سلام.
در اسید شویی بویلرها یکی از پارامترهایی که در حین انجام عملیات باید اندازه گیری شود پتانسیل اکسیداسیون احیا یا همان ORP است. متاسفانه از پتانسیومترها اطلاعات زیادی ندارم.
من میخاستم توسط دستگاه ph متر پتانسیل اکسیداسیون-احیا یک نمونه رو اندازه گیری کنم. اینوم می دونم که سل ph متر از دو الکترود مرجع و سل اندازه گیری تشکیل شده است و معمولاً این دو در یک مجموعه قرار می گیرد. در ph متر مورد استفاده نمی دونم که آیا هر دو سل متشکل از Ag/AgCl با بافر 3M از KCl است یا اینکه یکی از سل ها از جنس پلاتین هست؟ سل مورد استفاده از شرکت WTW سری sentix 81 است. لینک سل مربوطه
http://www.wtw.de/en/products/lab/ph/electrodes.html
لطفا از روی مشخصات سل بگین آیا یکی از سل ها پلاتین است یا خیر؟
حالا اگه فرض کنیم هر دو سل از نوع Ag/AgCl با بافر 3M از KCl باشد آیا برای اندازه گیری پتانسیل اکسیداسیون احیا باید سل پلاتین را از طریق پشت ph متر به قسمت reff. وصل کنم؟
همین شرکت آلمانی WTW الکترودهایی با عنوان SenTix® ORP Electrodes داره که فکر می کنم باید از این الکترودها استفاده بشه. که در یکی از اونها اشاره شده که سنسور از جنس پلاتینه.
http://www.wtw.de/en/products/lab/orp/electrodes.html
ممنون میشم اگه توضیحات تکمیلی هم در این زمینه بدین.
سلامسلام دوستای خوبم ،من اینجا مهمون هستم .
من یک سوال داشتم می خواستم بینم کسی هست که روشهای استخراج و اندازه گیری پلی فنیل آمین تو ماهی رابدونه کمکم کنه
خیلی ممنون میشم اگه به ایمیل شخصی من اطلاع بدید .
سلام
خوش اومدین
موضوع تزتونه؟ چون اصلا کار نشده انگار
میشه دقیقا بگین با کدوم روش استخراج
این مقاله رو بخونین لطفا
خواهش میکنم کاری نکردمممنونم از لطفتون ، نه برای سمینارم می خوام . دقیقا عنوانشم همین . هدف بدست آوردن کلیه روشهای تشخیص و استخراج .
خواهش میکنم کاری نکردم
یعنی موضوع سمینارتون اینه "روشهای استخراج و اندازه گیری پلی فنیل آمین تو ماهی" ؟
جالبه کاری که معمولا واسه سمینار میکنن از تز که باید کار نشده باشه سبکتره اما این موضوع هنوز کار نشده انگار
خلاصه من میتونم مطلب در مورد روشهای جداسازی بهتون بدم اگه به دردتون میخوره
سلامسلام دوستم
با کلی صحبت استاد محترم موضوع رو به PCB (پلی کلرینیتد بای فنیل ) تو ماهی تغییر داد . میتونین کمکم کنید .
ممنون می شم
سلام
ببینین واسه یه سمینار فکر میکنم همین مقاله رو کامل بخونین کفایت میکنه چون چارت هم داره و میتونین یه پاور خوب درست کنین
میتونین قبلش درباره خود روش توضیح بدین کامل و بعد مقاله رو معرفی کنین و دربارش حرف بزنین
با ترجمه مقاله مشکلی دارین؟
متاسفانه با این دستگاه آشنایی ندارممرسی دوستم . هدف به دست آوردن کلیه روشهاو دستگاه های شناخت pcb , اگر اشتباه نکنم این فقط یک روش .آیا روش دیگه هم هست یا نه ؟
نه دوستم من با خوندن مقاله مشکلی ندارم
سلام. اینجا رو ببینسلام دوستان درخواست حل مسایل کتاب مبانی شیمی تجزیه 1 اسکوگ دارم اگه ممکن قرار بدید انگلیسی هم اشکال نداره
سلام
روش کار آزمایش تعیین اسپکتروفتومتری ثابت تعادل اسیدی برای متیل اورانژ به روش کینگ هیرت را میخواستم
ممنون میشم دوستان کمک کنند
سلام دوست عزیز.سلام دوستان
من می خواستم1000ppm محلول cuso4،5H2o بسازم می خواستم راهنماییم کنیم تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست کمک برای حل مسئله شیمی (محاسبه قدرت یونی) | شیمی تجزیه | 0 | ||
F | درخواست کتاب مبانی شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 3 | |
Y | روشهای آمادهسازی نمونه در شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 1 | |
Y | مبانی شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 0 | |
S | نمونه سوال رادیو شیمی 92-93 | شیمی تجزیه | 1 |