سلام، به این تالار متال که اصلا امیدی نیست. پستو اینجا میذارم. امیدوارم بچه ها بتونن جواب بدن.
دوستان از هر نوع خوردگی یه نمونه واقعی در صنعت بهمراه عکس یا فیلم میخاستم. کسی میتونه کمکم کنه؟
این سایت انواع خوردگی در صنعت با عکس رو نشون داده انشالا بدردتون بخوره
http://www.wikipg.com/wiki/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C
مشاهده پیوست 217534
ریحان جان اینجوری دیر به جواب میرسینسلام من یه مقاله درباره شبیه سازی واحد تنظیم نقطه شبنم میخواستم.
ممنون میشم کمکم کنید.
مایعاتی که دمای جوش پایینی دارند برای مایع موندن باید قسمتی از خودشون تبخیر بشه تا دما پایین بمونه و تقریبا مقدار زیادی از مایع بخار نشه و فشار مخزن بالا نره.ورودي اكثر مخازن ذخيره (مايعات) از پايين و خروجي از بالاست اما براي پروپان برعكسه يعني ورودي مخزن از بالا وارد ميشه و خروجي از پايين هست. كسي ميدونه دليل اين موضوع چيه؟
يه سوال ديگه داشتم؛ چرا در كمپرسورها از سيستم sealing بوسيله ازت استفاده ميشه؟ و كار اين سيل دقيقا چيه؟
Carroll, J., (2009) Natural gas hydrates : A guide for engineers, 2nd ed., Gulf Professional Publishing, USA
کسی میتونه این رو واسم دانلود کنه...عجله دارم
اجرت با خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوست عزیزززززززززززززززز
سلام دوستان
خسته نباشيد
كسي اطلاعي در مورد آزمون PT يا تست عملكرد داره ؟
به چه صورت برگزار ميشه ؟
ممنون
سلام!
موضوع پایان نامه ی ارشد من مدلسازی فرایند الکترودیالیز هست...کسی هست اینجا بتونه کمکم کنه؟!!!!!!!!!!!!!!![]()
این لینک رو حتما مطالعه کنید:با سلام به همه مهندسای عزیز:
مقاله درباره دمای نزدیکی به تعادل( approch to equilibrium=ATE) یا همون دلتا تی اپروچ لازم داشتم . ترجیحا فارسی برای پروژه کارشناسی ام می خوام که راجع به شبیه سازی واحد آمونیاکه
ممنون
سلامسلام بچه های گل
یه سوال داشتم، گرایش من صنایع غذایی هستش، ولی رو مدرکمون درج نمیشه... ما نمیتونیم شرکت نفت کار کنیم؟؟؟؟![]()
سلامبا سلام
یه مطلبی در مورده اکسیداسیون پیشرفته در تصفیه پساب های صنعتی میخواستم( ترجیحا اگه فارسی باشه بهتره)
سلامخواهشا یکی به دادم برسه یه پروژه دارم در مورد
بررسی پدیده کک روی کاتالیست ها
اگه کسی میتونه بهم کمک کنه خواهش میکنم