SARA.MASHHADI
عضو جدید
سلام ببخشید میشه واسه درس راکتور بهم منابع معرفی کنید.ممنون
بهترین منبعش فکر کنم همون راکتور levenspiel هستشسلام ببخشید میشه واسه درس راکتور بهم منابع معرفی کنید.ممنون
شما زمان رو بر مبنای سه بعد باید در نظر بگیری و در سیستم وارد کنی، بعدش هم با این اعداد میشه حدود 3.6 ثانیه شما چطوری 13 و استادتون چطوری 8 بدست آورده؟مگه حجم نباید تو فضای سه بعدی باشه؟
اگه ی مستطیل داشته باشیم و طول و عرضش موجود باشه چطوری میشه حجمش رو به دست آورد؟ ولی منتها این مستطیل تو فضای دو بعدی هستش
اصلا مشکل کلی من اینه که:
میخوام زمان پرشدن تو ی بشر رو اندازه بگیرم
اول باید دبی رو حساب کنم به این صورت که سرعت رو ضربدر مساحت کنم بصورت زیر
Q=(0.075m*0.092m)*(0.01m/s)=0.000069 m3/s
t = V/Q
حجم من یک بشر 250 میلی لیتری هستش ولی من کارمو دارم تو حالت دو بعدی انجام میدم، حالا استاده میگه من زمان رو با این روابط به دست اوردم، میترسم بهش بگم تو محیط دوبعدی چطوری حجم رو حساب کرده، من کارمو با نرم افزار انجام دادم زمان پر شدنم با توجه به ماده ی مورد نظر 13 ثانیه اس ولی استاده میگه دستی حساب کرده شده 8 ثانیه ، اخه این که دوبعدیه
حالا چیکار کنم
شما زمان رو بر مبنای سه بعد باید در نظر بگیری و در سیستم وارد کنی، بعدش هم با این اعداد میشه حدود 3.6 ثانیه شما چطوری 13 و استادتون چطوری 8 بدست آورده؟
بعدشم اگر استوانه ای هست باید asymmetric ران بذارید و دو بعدی planar که میشه مستطیل. اگر استوانه ای هست و متقارن پر میشه باید سیستم دستگاه مختصاتتون باید استوانه ای باشه یعنی r , z نه x, y.
اگر مستطیل بگیرید اون نرم افزار میاد و طول واحد رو به عنوان عمق میگیره. من واقعا متوجه نشدم شما میگید بشر، من تا جایی که علم اندکم قد میده میگه بشر سطح مقطعش دایره است، چرا توی محاسبه Q آمدین و طول ضرب در عرض حساب کردین؟
بشر رو توی فضای دو بعدی بردن که میشه مستطیل دیگهشما زمان رو بر مبنای سه بعد باید در نظر بگیری و در سیستم وارد کنی، بعدش هم با این اعداد میشه حدود 3.6 ثانیه شما چطوری 13 و استادتون چطوری 8 بدست آورده؟
بعدشم اگر استوانه ای هست باید asymmetric ران بذارید و دو بعدی planar که میشه مستطیل. اگر استوانه ای هست و متقارن پر میشه باید سیستم دستگاه مختصاتتون باید استوانه ای باشه یعنی r , z نه x, y.
اگر مستطیل بگیرید اون نرم افزار میاد و طول واحد رو به عنوان عمق میگیره. من واقعا متوجه نشدم شما میگید بشر، من تا جایی که علم اندکم قد میده میگه بشر سطح مقطعش دایره است، چرا توی محاسبه Q آمدین و طول ضرب در عرض حساب کردین؟
بشر در فضای دو بعدی میشه مستطیل ولی در حل های تحلیلی و سیالاتی باید اون رو در مختصات دو بعدی استوانه ای حل کرد نه مختصات دکارتیبشر رو توی فضای دو بعدی بردن که میشه مستطیل دیگه
زمان هم میشه 3.6 ثانیه
جالبه استادتون و شما چرا اینقد زمانهایی که در اوردین فاصله داره؟
بشر در فضای دو بعدی میشه مستطیل ولی در حل های تحلیلی و سیالاتی باید اون رو در مختصات دو بعدی استوانه ای حل کرد نه مختصات دکارتی
بشر در فضای دو بعدی میشه مستطیل ولی در حل های تحلیلی و سیالاتی باید اون رو در مختصات دو بعدی استوانه ای حل کرد نه مختصات دکارتی
در نرم افزار ها از Axisymmetric استفاده کنید و در نوشتن کد در مختصات r و z گسسته سازی رو انجام بدین.برای انتخاب مختصات استوانه ای از کدوم منو باید وارد بشیم؟
ممنون اگه راهنماییم کنید چون منم همین مشکلو دارم.
در نرم افزار ها از Axisymmetric استفاده کنید و در نوشتن کد در مختصات r و z گسسته سازی رو انجام بدین.
منظورتون از Axisymmetric شرط symmetry است؟
به نظرم اشتباه هست، باید axymmetric بگیرید البته اگر نخواین که دیگه جتما کار سختی بودهیجوری درستش کردم ولی موندم استاده چطوری هشت درآورده اونم باید 3.6 درمیاورد دیگه
من نمیخوام asymmetric بگیرمش
نشه استاده ی فرمول جدید پیدا کرده باشه!!!!!
طبق گفته هاتون اگه نرم افزار طول واحد رو عمق بگیره تقریبا درست درمیاد ینی حدود 10 میشه که با زمان نرم افزار 3 تا اختلاف داره، درست گفتم؟
خیر، باید سطح مقطع ورودی رو در سرعت ضرب کنید نه سطح مقطع مورد شبیه سازی، که میشه سطح مقطع ورودی که در بشر دایره هست.اول باید دبی رو بدست بیارم بعد طبق رابطش با حجم زمان رو دستی بدست بیارم
Q هم میشه مساحت ضربدر سرعت، مساحت مستطیل هم بدست اوردم دیگه
خیر در فلوئنت برای مثالمنظورتون از Axisymmetric شرط symmetry است؟
عنوان مقاله :سلام.
توروخدا کمک کنید.تا شنبه(11/4)باید یه مقاله راجع به رئو متر چرخشی با هندسه ی مخروط و صفحه تحویل بدم،وگرنه می افتم.خواهشا سریع تر یه کاری بکنید.دستم به دامنتون.
ممنون از همتون!
سلامسلااااااااااااااااااااام دوستان
آیا ضریب اصطکاک فانینگ در مبدل حرارتی صفحه ای می تواند بزرگتر از یک باشد؟
لطفا سریع پاسخ دهید.
با سلام و درود.
خدمت شما.
عزیزم شما عنوان مقاله رو با شماره رفرنسی که ازش گرفتید گذاشتید.میشد پاکش کرد!!!!!!!!!!!!!!
فایل زیر اطلاعات مختصری رو درمورد این سم میده :سلام .
ببخشید کسی درباره ی سم تیودیکارب مقاله یا مطلبی داره؟
ممنون میشم کمک کنید ضروریه خیلی
با تشکر
سلااااااااااااااااااااام دوستان
آیا ضریب اصطکاک فانینگ در مبدل حرارتی صفحه ای می تواند بزرگتر از یک باشد؟
لطفا سریع پاسخ دهید.