سلام دوستان
من یه سری مقاله در مورد اولترافیلتراسون میخواستم که چی هست کاربردش چیه و عملکردش و انواعش و مزایا و معایبش چیه
ممنون میشم کمکم کنید
دعا میکنم براتون
سلامسلام
من احتیاج به مطلبی فارسی در مورد یکی از غشاء ها (مانند ترکیبی ، سرامیکی ، فلزی و .... ) و یا فرآیند های آن (میکروفیلتراسیون ، اولترافیلتراسیون ، دیالیز ، جداسازی گازها و ... ) می خواستم .
مقاله در این مورد بسیار است ، اما من یک مطلب فارسی کامل و خوب می خواهم که یکی از این بخش ها را به خوبی و به جزء توضیح داده باشد . (برای ارائه در سر کلاس می خواهم )
از اینکه سوالم را در جای مربوطه (چون نمی دانستم در کجا باید بپرسم ! ) نپرسیدم ، عذرخواهی می کنم.
از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم .
نوشتن برنامه رانج گاتا خیلی هم سخت نیست .. یرای نمونه رانج کاتای 5 رو ایجوری تو متلب می نویسن .. اما اینکه چجوری توی ماشین حساب وارد کنید رو نمی دونم .سلام
نیاز فوری به برنامه رانگ کاتا برای ماشین حساب الجبرا دارم. کسی میتونه برا کدش کمک کنه؟
function K=rk5(f,t,y,h)
% Runge-Kutta 5th order Coefficients
k1=h*f(t,y);
k2=h*f(t+h/2,y+k1/2);
k3=h*f(t+h/4,y+3*k1/16+k2/16);
k4=h*f(t+h/2,y+k3/2);
k5=h*f(t+3*h/4,y-3*k2/16+6*k3/16+9*k4/16);
k6=h*f(t+h,y+k1/7+4*k2/7+6*k3/7-12*k4/7+8*k5/7);
K=(7*k1+32*k3+12*k4+32*k5+7*k6)/90;
باسلام
شما گفتید که:
((ولی اگر فردی صرفا تحصیل کند و با کارنامه صرفا علمی برود خارج نیز برایش ارزش قائل نیستند.))
یعنی واقعا معدل کارنامه دانشجویی در استخدامی یک مهندس نقشی ندارد؟و فقط به تلاش و کوشش و پشتکار فرد بستگی دارد؟
یعنی به عنوان مثال اگر دانشجوی مهندسی، معدل پایانی کارنامه اش پایین باشد اما در نرم افزارهای مهندسی و زبان و چند مورد کارموزی و کلا رزومه اش خوب باشه حرفی برای گفتن داشته باشد اولویت استخدامی با کیست؟
بعضی که میگن باید معدلت خیلی بالا باشه ؟
چون در شرایط فعلی کار پیدا کردن برایه مهندس شیمی خیلی سخت شده و رابطه و پارتی مهترین چیز به حساب میاد البته میدونم این ذهنیت بسیار بدیه اما خیلی حق خوری ها میشه و هیچ برخودی هم با اونا صورت نمیگیره.
سلامسلام دوستان من یکسری مقالات و یا مطالب در رابطه با اوره می خواستم اینکه چه ماده ای هستش؟کاربرد های صنعتی آن به چه صورته ؟ خواص فیزیکی و شیمیایی آن به چه صورته؟ موازنه جرو و انرژی برای آن به چه شکله و...
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
سلام
بنده یک سوال در مورد درس انتگراسیون فرآیند داشتم :
با loop breaking در grid diagram وقتی که دمای مبدل های حرارتی از مینیم اختلاف دمای مجاز ، کمتر می شود از path استفاده می نماییم . حال سوال من این است که بعضی وقت ها path ما خودش به صورت loop در می آید ! کسی نحوه حل این گونه path ها را بلد است تا به من توضیح بدهد ؟
از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم.
از همه دوستان که اطلاعاتی در مورد دستگاههای اندازه گیری پتانسیل زتا دارن درخواست میکنم که در اختیارم قرار بدهند(روند و روش)
![]()
گویا دو روش Electrokinetik و Electroacoustic برای محاسبه وجود داره. اطّلاعات اوّلیّه رو از لینک ویکیپدیا ببینید و فایلهایی رو که به پیوست گذاشتم نگاه کنید.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jhet.2/abstract
2H-Pyran-2-one-3-carbothioamide derivatives: Synthesis and reaction with hydrazine hydrate
با عرض سلام خدمت شما . این مقاله رو بیزحمت میخواستم. با تشکر
.........../http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/chin.200931130/abstract
ChemInform Abstract: 2H-Pyran-2-one-3-carbothioamide Derivatives: Synthesis and Reaction with Hydrazine Hydrate.
با سلام خدمت شما. این مقاله رو بیزحمت میخواستم. با تشکر
مقالات فارسی تنها در تاپیک زیر پاسخ داده می شوند ..با سلام و خسته نباشید 2 تا مقاله زیر رو می خواستم . ممنونم
مطالعه و بررسي فرآيند جذب سطحي با تناوب فشار در بازيابي متان وكاهش نيتروژن از گاز طبيعي
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-NICEC14-NICEC14_268.html ]
مطالعه ي توليد نيتروژن از هوا با استفاده از جذب سطحي تناوب فشار
[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-CSSE03-CSSE03_039.htm
ممنون
اما منظور من دستگاههای اندازه گیری بود، تو نت که سرچ میکنی دستگاههای زیادی میاد اما درمورد روش کار دستگاه ها چیزی پیدا نکردم
با سپاس
برای کارآموزی رفتن معمولا باید 90 واحد پاس کرده باشی و در بعضی دانشگاه ها هم هم نیاز درس هایی مثل عملیات 1 و یا راکتور هست ...سلام
یک دانشجو معمولا بعد از گذراندن جند واحد میتونه کارآموزی بگیره؟آیا میتونه بیش از یک دوره کارآموزی داشته باشه؟
شرایطش به چه گونه ای هست؟
معمولا تو استان ما کارآموزی پذیرفته نمیشه ،فقط برگه رو میبری یک مهر برات میزنن و تایید میکنن که چند ماه کارآموزی رو گذروندی!!!
ممنون میشم پاسخ بدید.
سپاس