درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

diamondpersia

کاربر فعال
سلام،من برای پروژه درس طراحی فرایندم(شبیه سازی وبهینه سازی) واحد استایرن رو انتخاب کردم و میخوام روی فایل پیوست کار کنم. به نظرتون خوبه برای کار کردن؟یا اینکه استادم نمیگه این فایل استایرن کدوم واحد پالایشگاهی هست؟ ادامه این پروژه رو میشه کامل تر برای سمینارم کار کنم؟
مشاهده پیوست Styrene.pdf

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من یه درخواست داشتم اما نمیدونم جای درستی درخواستم می نویسم یا نه؟
بابیلون من الان غیرفعال شد و من نیاز فوری به دیکشنری دارم و تو نت هم دو سه تا فایل دانلود کردم
اما هیچکدومو نتونستم نصب کنم اگه کسی داشت ممنون میشم اینجا بذاره؟

نرم افزار کلی اش

پیوست ها

• Babylon.Pro.10.0.1.r16.rar
    6.8 مگایابت · بازدیدها: 0

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من مطلب درمورد پروکسی استیل نیترات میخوام لطفاً
ترجیحا فارسی، هیچی تو نت نیست، کتاب برا معرفی هم باشه خوبه، مرسی
سپاس

من خیلی گشتم راستش انگار نیست فارسی! :|

سلام بچه ها
بابیلون من الان غیرفعال شد و من نیاز فوری به دیکشنری دارم و تو نت هم دو سه تا فایل دانلود کردم

از اینجا بگیرید.

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاس

سلام بچه ها

دوست عزیز ممنون
اما انگار ویروسیه:cry:

پی‌سی‌دانلود معمولاً لینک‌های معتبر می‌ذاره.

نمی‌دونم راستش.

meysa2110

عضو جدید
تینر فوری

تینر فوری

سلام میخواستم مراحل تولید تینر فوری بدونم.ممنون میشم راهنمایی کنید

njch

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی در موزد Tyler and the U.S. Standard Screen Scales اطلاعات داره؟

faranak73

عضو جدید
salam be hame
mikhastam beporsam vase arshad kudum ketaba khuban?kollan gij shodam
,odarresan sharif? rahiyane arshad? ya parse?
mishe khaheshan harki ettela dare komak kone?
plzzzzzz
:wallbash::w10::cry::wallbash::wallbash:

Beat

متخصص محیط زیست
کاربر ممتاز
سپاس

سلام دوست عزیز
مطلب انگلیسی که زیاد هست
اما مطلب فارسی شما رو ارجاع میدم به کتابهای آلودگی هوا (کتاب دکتر غیاث الدین)
این ماده یکی مهمترین آلاینده های هواست. در حقیقت یک اکسیدانت فوتوشیمیایی است.

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها کسی در موزد Tyler and the U.S. Standard Screen Scales اطلاعات داره؟

اگر جدول اندازه‌هاش رو می‌خواهید اینجا رو ببینید.

این هم یه تصویر و کمی توضیح.

فایل پیوست رو هم ببینید.

پیوست ها

• mf2051.pdf
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 0

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-79951814932&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=509C559B4AD410CC7C8A6D55C431E7B2.y7ESLndDIsN8cE7qwvy6w%3a1180&sot=b&sdt=b&sl=33&s=TITLE-ABS-KEY%284-
hydroxy+coumarin%29&relpos=109&relpos=9&citeCnt=7&searchTerm=TITLE-ABS-KEY%284-hydroxy+coumarin%29

Three-component reaction between 4-hydroxycoumarin, ammonium thiocyanate and acid chlorides in the presence of N-methylimidazole under solvent-free conditions
با سلام خدمت شما. من به این مقاله نیاز فوری دارم . با تشکر از شما
خدمت شما

پیوست ها

• ChemInform Volume 42 issue 22 2011 [doi 10.1002%2Fchin.201122179] Alireza Hassanabadi; Mohmmad H.zip
    40.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

njch

عضو جدید
ممنون میشم اشکالات ترجمه زیر رو بگیرید
The aerodynamic diameter is useful when designing certain recovery control
devices and is usually measured by a device called an impactor
قطر یک ذره تابع اندازه فیزیکی، شکل و دانسیته ذره است. قطر آیرودینامیکی وقتی مفید است که طراحی خاص کنترل بهبودی دستگاه ها مدنظر است که معمولا توسط یک دستگاه نام برخوردکننده[1] اندازگیزی می شود

[1] impactor

معادل فارسی کلمه Bahco Microparticle Classifier چی می شه؟

آخرین ویرایش:

petroshimiuut

عضو جدید
سلام دوستان
ميخاستم ببينم كسي از دوستان هست كه تو برنامه متلب كمكم بكنه؟معادله ي انرژي و جرم براي راكتور batch هست كه داخلش يه واكنش ساده درجه 2 اتفاق ميافته و گرمازا هست و ورودي و خروجي هم نداره .بايد با در نظر گرفتن يه واكنش كه مقاديري مثل k ,... مشخص هست اين 2 تا معادله رو همزمان با برنامه متلب حل كنم تا تغييرات دما و غلظت با زمان بدست بياد.ممنون ميشم اگر كسي بلده كمكم بكنه زيادم وقت ندارم.موفق باشين

sorush_65

عضو جدید
سلام بچه ها
کسی در مورد نرم افزار ویراستیار که با وورد لینک میشه چیزی میدونه؟
و اگه کسی سورسشو داره لطفا برا دانلود بذاره ممنون.:)

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
کسی در مورد نرم افزار ویراستیار که با وورد لینک میشه چیزی میدونه؟
و اگه کسی سورسشو داره لطفا برا دانلود بذاره ممنون.:)
این نرم افزار توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشته و پشتیبانی میشه، افزونه ای در word بعد از نصب اضافه خواهد شد که ایراد های نگارشی و املایی رو میگیره و قابلیت تصحیح داره، تمامی ورژن های این نرم افزار رایگان هست و از سایت خود نرم افزار(سایت زیر) قابل دریافت هست، تنها سرچ کوچیکی لازم بود;):
وبسایت نرم افزار ویراستیار
و یا سایت های دیگه:
http://www.softgozar.com/WebPage/Do...8&Title=Virastyar-1.3.1-/-2.5.4-Final-x86/x64
http://soft98.ir/software/office-tools/2585-Virastyar.html
و ...

ممنون میشم اشکالات ترجمه زیر رو بگیرید
The aerodynamic diameter is useful when designing certain recovery control
devices and is usually measured by a device called an impactor
قطر یک ذره تابع اندازه فیزیکی، شکل و دانسیته ذره است. قطر آیرودینامیکی وقتی مفید است که طراحی خاص کنترل بهبودی دستگاه ها مدنظر است که معمولا توسط یک دستگاه نام برخوردکننده[1] اندازگیزی می شود

[1] impactor
به نظر من ترجمه قابل قبولی هست، ولی اگر من خودم ترجمه می کردم سعی می کردم زیاد تحت الفظی نباشه و مفهوم منتقل بشه. البته فکر می کنم صفت بهبودی و کنترل برای دستگاه هست و بهتره این طور نوشته بشه(البته دوستانی که زبانشون خوبه باید نظر بدند):
استفاده از قطر آیرودینامیکی زمانی مفید خواهد بود که طراحی خاصی از دستگاه های کنترلی بهبود یافته مد نظر باشد. این قطر توسط دستگاهی به نام impactor اندازه گیری می شود.

آخرین ویرایش:

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام دوستان
ميخاستم ببينم كسي از دوستان هست كه تو برنامه متلب كمكم بكنه؟معادله ي انرژي و جرم براي راكتور batch هست كه داخلش يه واكنش ساده درجه 2 اتفاق ميافته و گرمازا هست و ورودي و خروجي هم نداره .بايد با در نظر گرفتن يه واكنش كه مقاديري مثل k ,... مشخص هست اين 2 تا معادله رو همزمان با برنامه متلب حل كنم تا تغييرات دما و غلظت با زمان بدست بياد.ممنون ميشم اگر كسي بلده كمكم بكنه زيادم وقت ندارم.موفق باشين
سلام
چیزی که به ذهن من می رسه اینه که موازنه انرژی و جرم واکنش دهنده ها رو بنویسید .. بعد می تونید با روش های عددی مثل finite difference حل کنید ... یعنی همه مشتقات رو به صورت تفاضل محدود بنویسید و معادلات رو مرتب کنید .. در نهایت ماتریسی خواهید داشت که تمام پارامتر هاتون رو در زمان های مختلف نشون میده ... بعد با روش هایی مثل اولر، مولتن، آدامز و ... می تونید تمام مقادیر رو محاسبه کنید ...

البته روش های دیگری هم هستند که به صورت تحلیلی معادلات را حل می کنند مانند تابع pdepe که اموزش اون در باشگاه هم هست ...

petroshimiuut

عضو جدید
سلام
چیزی که به ذهن من می رسه اینه که موازنه انرژی و جرم واکنش دهنده ها رو بنویسید .. بعد می تونید با روش های عددی مثل finite difference حل کنید ... یعنی همه مشتقات رو به صورت تفاضل محدود بنویسید و معادلات رو مرتب کنید .. در نهایت ماتریسی خواهید داشت که تمام پارامتر هاتون رو در زمان های مختلف نشون میده ... بعد با روش هایی مثل اولر، مولتن، آدامز و ... می تونید تمام مقادیر رو محاسبه کنید ...

البته روش های دیگری هم هستند که به صورت تحلیلی معادلات را حل می کنند مانند تابع pdepe که اموزش اون در باشگاه هم هست ...
ممنون اقاي مهندس ولي مشكل من اينه كه من بايد يه واكنش تك مولكولي درجه 2 داشته باشم كه مقادير ثابت تعادل، گرماي واكنش و ... معلوم باشه كه بتونم بعدش با قرار دادن اين مقادير 2 تا معادله رو از طريق متلب حل كنم.هر چي ميگردم اين واكنش رو نميتونم پيدا كنم

P O U R I A

مدیر تالار
ممنون اقاي مهندس ولي مشكل من اينه كه من بايد يه واكنش تك مولكولي درجه 2 داشته باشم كه مقادير ثابت تعادل، گرماي واكنش و ... معلوم باشه كه بتونم بعدش با قرار دادن اين مقادير 2 تا معادله رو از طريق متلب حل كنم.هر چي ميگردم اين واكنش رو نميتونم پيدا كنم
پس مشکل شما در مقادیر اولیه است ... اگر مقادیری به شما داده نشده .. خب خودتون می تونید مقادیری رو فرض کنید و مسئله رو از اون طریق حب کنید ...
مثلا ثابت واکنش رو 250 J/m.K و دما رو 100 درجه سانتی گراد در نظر بگیرید ... غلظت های اولیه رو هم می تونید 1 یا 2 در نظر بگیرید ... در این حالت نباید با مشکلی توی ران شدن کدهاتون مواجه بشید ...

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام خواهشمندم در صورت امکان کمکم کنید
دوستان تو این هفته 3 تا پروژه دارم به یکی نرسیدم کسی در مورد (توسعه صنعت پالایش به کمک نانو ) پاور پوینت داره؟
در این زمینه پاور پوینت آماده ای وجود نداره .. ولی اگر از مطالب تاپیک های زیر استفاده کنید می تونید خودتون پاورپویت خوبی رو تهیه کنید و در باشگاه نیز به اشتراک قرار دهید .
[h=1]تاپیک: نانو تکنولوژی و صنعت نفت[/h][h=1]تاپیک: کاربرد فناوری نانو در پالایش و پتروشیمی[/h][h=1]تاپیک: صنعت نانو، نفت و مواد هوشمند[/h]

diamondpersia

کاربر فعال
سلام،من برای پروژه درس طراحی فرایندم(شبیه سازی وبهینه سازی) واحد استایرن رو انتخاب کردم و میخوام روی فایل پیوست کار کنم. به نظرتون خوبه برای کار کردن؟یا اینکه استادم نمیگه این فایل استایرن کدوم واحد پالایشگاهی هست؟ ادامه این پروژه رو میشه کامل تر برای سمینارم کار کنم؟
مشاهده پیوست 179615
میشه راهنماییم کنید؟

P O U R I A

مدیر تالار
مشاهده پیوست 179615

میشه راهنماییم کنید؟
به نظر من که کار خوبه ... اگر شبیه سازیش رو بطور کامل انجام بدی خیلی کار خوبی از کار در میاد .. ولی برای اینکه برای سمینارتون در نظر بگیریدش، باید تحقیق بیشتری کنید و دنبال اطلاعات بیشتری در این زمینه بگردید .. همین جوری نمیشه گفت که برای سمینار هم خوب هست یا نه .. البته با استادتون هم صحبتی داشته باشید و از ایشون کمی اطلاعات بیشتری بگیرید خیلی بهتره .. به نظر من اگر مقالات زیادی در این زمینه پیدا کردید اون رو برای سمینار در نظر بگیرید ...

mohsen.azizi

عضو جدید
سلام دوستان.یه مقاله ی سطح بالا درباره ی فرایندهای تولید پلی استایرن میخواستم.فارسی باشه بهتره.یه مقاله هم درباره فناوری تولید LNG میخواستم.دمتون گرم;):gol:

petroshimiuut

عضو جدید
پس مشکل شما در مقادیر اولیه است ... اگر مقادیری به شما داده نشده .. خب خودتون می تونید مقادیری رو فرض کنید و مسئله رو از اون طریق حب کنید ...
مثلا ثابت واکنش رو 250 J/m.K و دما رو 100 درجه سانتی گراد در نظر بگیرید ... غلظت های اولیه رو هم می تونید 1 یا 2 در نظر بگیرید ... در این حالت نباید با مشکلی توی ران شدن کدهاتون مواجه بشید ...
مقدار گرماي واكنش رو چيكار كنم؟من ميخام يه واكنش واقعي باشه

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
با چه نرم افزاری میخواین شبیه سازی کنید؟
اگه برای سمیناره بنظر کارش زیاده ولی کار خوبیه اما باید بدونین مال کجاست استاد شاید نپرسه اما اگه بخواین مقالش کنید باید قید کنید مال کجاست

P O U R I A

مدیر تالار
مقدار گرماي واكنش رو چيكار كنم؟من ميخام يه واكنش واقعي باشه
گرمای واکنش هم می تونید چیزی حدود 10000 J/mol در نظر بگیرید ..
مهم توی این مسائل کد نویسی درست است ... با این اعدادی که به شما گفتم می تونید جواب منطقی بگیرید ....

"Che.Engineer"

عضو جدید
با سلام
از دوستان کسی از اطلاع داره که داده های تعادلی مربوط به اتانول و آب و همین طور متانول و آب رو از کجا میتونم گیر بیارم
تو پری هست؟ اخه میگردم پیدا نمیکنم.کدوم فصلشه؟

amir ali jt

عضو جدید
من کتابی راجع به برج جذب میخوام میشه پی ام خصوصی کنی چون من تازه واردم سخته این طوری پیداش کنم ممنون میشم زود جواب بدی

diamondpersia

کاربر فعال
با چه نرم افزاری میخواین شبیه سازی کنید؟
اگه برای سمیناره بنظر کارش زیاده ولی کار خوبیه اما باید بدونین مال کجاست استاد شاید نپرسه اما اگه بخواین مقالش کنید باید قید کنید مال کجاست

با hysys ،برای سمینار نیست برای درس طراحی فرایندم هست.مشکلم همینه که نمیدونم pfd مال کجاست؟ pfd بهتر هم برای کار کردن ندارم. چند تا داشتم که استادم گفت اینا در حد پایان نامه هست!!

بالا