alireza66_85
عضو جدید
ممنون ولی چوابمو توش پیدا نکردم
در واقع واکنش شیمیاییشو میخوام بدونم
با تشکر از Audi.R8
فکر می کنم واکنشش رو تو این لینک بتونی پیدا کنی:
http://www.webqc.org/balance.php?reaction=FeO+H2SO4=FeSO4+H2O
ممنون ولی چوابمو توش پیدا نکردم
در واقع واکنش شیمیاییشو میخوام بدونم
به نظرم خورنده بودن گوگرد و ترکیباتش در صنایع گاز موضوع خوبی هست، در موردش سرچ کنی الا ماشاءالله مطلب پیدا می کنی.
تاپیک: کاربرد نانوفناوری در مشبک کاری چاهیه کار تحقیقی در مورد "کاربرد نانوتکنولوژِی در حفاری" دارم. لطفا اگه مطلبی دارید برام بذارید. مرسیییییییی![]()
![]()
سلامسلام دوستان امیدوارم که خوب باشید درمورد واحد سودا اش در پتروشیمی شیراز کسی اطلاعاتی داره ؟(مثلا محصولات،خوراک واحد،عملیات انجام شده در ان واحدو...) ممنون
یه کار تحقیقی در مورد "کاربرد نانوتکنولوژِی در حفاری" دارم. لطفا اگه مطلبی دارید برام بذارید. مرسیییییییی![]()
![]()
درود
من مشغول تحقیق بر روی یک پروژه ای هستم توی طرح یه همچین چیزی که توی عکسی مشاهده میکنید هست که من پاک گیج شدم - میخواستم بدونم این اتفاق چطوری امکان پذیر هست و تحت چه شرایطی و طبق چه قانونی
مشاهده پیوست 176749
توضیحش اینه که اسید سولفوریک که تا 90 درجه سانتی گراد داغ شده از پایین وارد یک مخزن میشه - هوا هم با یک سرعت مشخصی درون مخزن دمیده میشه طبق شکل - و توسط پمپ اسید از بالای برج برداشت میشه و این فرآیند به صورت چرخشی ادامه پیدا میکنه
حالا سوال اینجاست که کل اسید هم وارد مخزن بشه فقط یک پنجم مخزن پر میشه و هیچگاه به بالا نمیرسه و این اسید چی جوری قراره به بالا برسه و توسط پمپ کشیده بشه همچین چیزی ممکنه ؟ مثل این که در اثر فشار با هوا به بالا میره آخه چی جوری ؟ مگه میشه که اسید مایع خود به خود بالا بره ؟![]()
سلامبا سلام و احترام
در مورد الگوی رژیم جریان دوفازی درون لوله مقاله می خواستم.
ممنون
سلامبا سلام
ميخواستم اگه ممكنه اين مقاله رو برام دانلود كنيد
متشكرم
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/i100003a003
مطمئنید که 90 درجه حرارت داده میشه؟
اسید سولفوریک توی 10 درجه ذوب و توی 290 درجه به جوش میاد
یه بار درجه حرارتش را خوب چک کنید
سلاممن میخوام تو متلب نموداری رسم کنم که conversion)x) بر حسب دما (T)هست.
معادله هم rate واکنش هست که تابع دما و کانورژن هست.موقعی که معادله r=k1*cA0*(1-xA)-k2*cA0*xA را وارد میکنم خطای* Error using
Inner matrix dimensions must agree.میدهد،لطفا کمک کنید چه کنم؟؟
سلامKHASTE NABASHIN DOSTAN AGE KASI KONKOR AZMAYESHI ARSHAD MOHANDESI SHIMI PARSE SHERKAT MIKONE LOTFAN VASE DOWNLOAD BEZARE KHEILI MAMNON
با سلام و احترامChem. Res., No. 34, 1995.
مقاله زیر رو می خواستم.
خیلی ممنونم
Wen Xu, G., Fang Zhang, C., Jun Qin, S. andChen Zhu, B., "Desorption of CO2 from MDEAand Activated MDEA Solutions", Ind. Eng.