درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

P O U R I A

مدیر تالار
بررسي كاربرد نانو ذرات در كنترل هرزروي و ويسكوزيته گل حفاري

بررسي كاربرد نانو ذرات در كنترل هرزروي و ويسكوزيته گل حفاري

نويسند‌گان:
[ نرجس جعفري جوادي ] - گروه شيمي - طراحي فرايند نفت – دانشگاه آزاد واحد ماهشهر
[ حشمت اله متولي ] - گروه شيمي – مخازن هيدروكربني
[ ساهره منشداوي ] - گروه شيمي - صنايع شيميايي – دانشگاه آزاد واحد ماهشهر

خلاصه مقاله:
يكي از كاربردهاي عمده فناوري نانو در عمليات حفاري،ساخت سيالات حفاري مي باشد. در اين مقاله به بررسي تحقيقات انجام گرفته جهت استفاده از نانو ذرات گرافين در جلوگيري از هرزروي گل حفاري در سازنده وانسداد خلل و فرج سنگ مخزن،همچنين كاربرد نانو ذرات مغناطيسي اكسيد آهن در سه اندازه ي مختلف به همراه بنتونيت در ساخت گل حفاري جهت كنترل ويسكوزيته ي سيال پرداخته شده است.

كلمات كليدي:
گل حفاري،گرافين،نانوذرات اكسيدآهن،بنتونيت،ويسكوزيته

دانـــــلود

P O U R I A

مدیر تالار
كاربرد نانوذرات دركنترل هرزروي و ويسكوزيته گل حفاري

كاربرد نانوذرات دركنترل هرزروي و ويسكوزيته گل حفاري

نويسند‌گان:
[ ياسر رضايي ] - دانشگاه آزاد اسلامي واحد اميديه گروه مهندسي نفت
[ محسن پورنقيب ] -
[ جمشيد مقدسي ] -

خلاصه مقاله:
يكي از كاربردهاي عمده فناوري نانو درعمليات حفاري ساخت سيالات حفاري ميب اشد بسياري از تركيبات پليمري به منظور اصلاح خواص رئولوژي و افزايش پايداري سيالات حفاري به انها افزوده مي شوند اين مواد افزودني به عنوان ويسكوسيفايرها سورفكتنتها تثبيت كننده هاي امولسيوني و عاملهاي فيلتراسيون درسيالات حفاري عمل مي كنند براي عمليات حفاري جايي كه دما و فشاربسياربالاست سيال حفاري ممكن است خواص خود را از دست دهد بنابراين جايگزيني بعضي از مواد با موادي كه بتوانند شرايط عمليات دما و فشار بالا رابراي مدت زمان طولاني تحمل كنند بسيار مطلوب است دراين مقاله به بررسي استفاده از نانوذرات گرافين درجلوگيري از هرزروي گل حفاري درسازندو انسداد خلل و فرج سنگ مخزن و همچنين كاربرد نانوذرات مغناطيسي اكسيد آهن در سه اندازه مختلف به همراه بنتونايت در ساخت گل حفاري جهت كنترل ويسكوزيته سيال پرداخته شدهاست

كلمات كليدي:
سيال حفاري، نانوذرات گرافين، نانوذرات اكسيد آهن، ويسكوزيته، خواص رئولوژي

دانـــــــــلود

Angel Chemistry

عضو جدید
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید درمورد واحد سودا اش در پتروشیمی شیراز کسی اطلاعاتی داره ؟(مثلا محصولات،خوراک واحد،عملیات انجام شده در ان واحدو...) ممنون

P O U R I A

مدیر تالار
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید درمورد واحد سودا اش در پتروشیمی شیراز کسی اطلاعاتی داره ؟(مثلا محصولات،خوراک واحد،عملیات انجام شده در ان واحدو...) ممنون
سلام
ممنونم .
در فایلی که براتون قرار دادم توضیحات کاملی اومده :
پتروشیمی شیراز در یک نگاه

مهدی 72

عضو جدید
سلام دوستان

آیا با استفاده از علم میکروبیولوژی صنعتی میشه رافینوز موجود در چغندر رو به ساکارز تجزیه( فقط فروکتور و اینا که تشکیل دهنده ی ساکارزه رو با تجزیش بدست آورد و به ساکارز تبدیلش کرد یا اینکه یه سره از تجزیش ساکارز بدست آورد؟) کرد؟؟

ebrahim688

عضو
رژیم جریان دوفازی

رژیم جریان دوفازی

با سلام و احترام
در مورد الگوی رژیم جریان دوفازی درون لوله مقاله می خواستم.:book:

ممنون

amir_14

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان درود
دوستان برای ساخت شیشه پاک کن های تجاری که تو بازار وجود داره راهنمایی میخواستم
مواد تشکیل دهنده و مقدار هر کدوم و در مجموع نحوه ساخت
ممنون میشم راهنمایی کنید

amin.abedini

عضو جدید
flexible battery

flexible battery

سلام دوستان من میخام راجب باتری های فلکسیبل بیشتر بدونم کسی هست کمکم کنه

boy68

عضو جدید
درود

من مشغول تحقیق بر روی یک پروژه ای هستم توی طرح یه همچین چیزی که توی عکسی مشاهده میکنید هست که من پاک گیج شدم - میخواستم بدونم این اتفاق چطوری امکان پذیر هست و تحت چه شرایطی و طبق چه قانونی

sefghjk.jpg

توضیحش اینه که اسید سولفوریک که تا 90 درجه سانتی گراد داغ شده از پایین وارد یک مخزن میشه - هوا هم با یک سرعت مشخصی درون مخزن دمیده میشه طبق شکل - و توسط پمپ اسید از بالای برج برداشت میشه و این فرآیند به صورت چرخشی ادامه پیدا میکنه

حالا سوال اینجاست که کل اسید هم وارد مخزن بشه فقط یک پنجم مخزن پر میشه و هیچگاه به بالا نمیرسه و این اسید چی جوری قراره به بالا برسه و توسط پمپ کشیده بشه همچین چیزی ممکنه ؟ مثل این که در اثر فشار با هوا به بالا میره آخه چی جوری ؟ مگه میشه که اسید مایع خود به خود بالا بره ؟ :confused:

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کار تحقیقی در مورد "کاربرد نانوتکنولوژِی در حفاری" دارم. لطفا اگه مطلبی دارید برام بذارید. مرسیییییییی:) :)

سلام
دو مورد را دوست عزیز پوریا نوشتند
همچنین بیش از 300 تاپیک مختلف در انجمن نانو و بیو هست میتوانید انها را بررسی و از موارد مناسب استفاده کنید:

http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/233

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود

من مشغول تحقیق بر روی یک پروژه ای هستم توی طرح یه همچین چیزی که توی عکسی مشاهده میکنید هست که من پاک گیج شدم - میخواستم بدونم این اتفاق چطوری امکان پذیر هست و تحت چه شرایطی و طبق چه قانونی

مشاهده پیوست 176749

توضیحش اینه که اسید سولفوریک که تا 90 درجه سانتی گراد داغ شده از پایین وارد یک مخزن میشه - هوا هم با یک سرعت مشخصی درون مخزن دمیده میشه طبق شکل - و توسط پمپ اسید از بالای برج برداشت میشه و این فرآیند به صورت چرخشی ادامه پیدا میکنه

حالا سوال اینجاست که کل اسید هم وارد مخزن بشه فقط یک پنجم مخزن پر میشه و هیچگاه به بالا نمیرسه و این اسید چی جوری قراره به بالا برسه و توسط پمپ کشیده بشه همچین چیزی ممکنه ؟ مثل این که در اثر فشار با هوا به بالا میره آخه چی جوری ؟ مگه میشه که اسید مایع خود به خود بالا بره ؟ :confused:

مطمئنید که 90 درجه حرارت داده میشه؟
اسید سولفوریک توی 10 درجه ذوب و توی 290 درجه به جوش میاد
یه بار درجه حرارتش را خوب چک کنید

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام و احترام
در مورد الگوی رژیم جریان دوفازی درون لوله مقاله می خواستم.:book:

ممنون
سلام
این تاپیک هست ولی گویا قبلا این رو دیده بودید !!
تاپیک: الگوی جریان دوفازی درون خطوط لوله

و همچنین مقالات زیر :
FLOW PATTERNS
جريان دو فازي در شرايط گرانش ناچيز
Determination of flow patterns and phase height on two-phase flow liquid-liquid in horizontal and inclined pipes using image processing algorithms

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام
ميخواستم اگه ممكنه اين مقاله رو برام دانلود كنيد
متشكرم
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/i100003a003
سلام
همان طور که قبلا هم گفتم محل درخواست چنین مقالاتی (مقالات مشخص) تنها در تالار مقالات باشگاه می باشد . خواهشا درخواست های بعدی خود را در تالار مقالات و پسورد های دانشگاهی قرار دهید .

مقاله شما :
http://www.mediafire.com/?eai1jow2nxo1nuz

nasim f

عضو جدید
کمکم کنییییییییییییییییییییییی یییییید!

کمکم کنییییییییییییییییییییییی یییییید!

من ترم سه هستم میخوام مقاله بنویسم ازتون میخوام کمکم کنید
از کجا باید شروع کنم
نظراتون برام مهمه
مرسی:gol::gol::gol:

ئدز

عضو جدید
شرط پذيرش دانشجو بدون كنكور در دانشگاه شريف
به گزارش مهر، دانشگاه صنعتی شریف بر اساس آئين‎نامه "ارائه تسهيلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر" وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، از ميان دانشجويان کارشناسی ورودی ۸۹ و دورشته‌اي‌های ورودی ۸۸ اين دانشگاه و سایر دانشگاه‌های منتخب به شرح پیوست، تعداد محدودي را بدون آزمون ورودي جهت ورود به دوره‎هاي كارشناسي ارشد مي‎پذيرد.

متقاضيان مي‎بايست فرم درخواست و مدارک خود را از تاريخ ۴ آبان تا ۱۹ آبان ۹۲ به دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه ارائه كنند. زمان تقریبی اعلام نتایج پذیرش، نیمه دوم آذر ۹۲ و اعلام نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش از میان تقاضاهای ارائه شده در مهلت فوق‌الذکر، مرداد ۱۳۹۳ خواهد بود.

داوطلبان باید دارای حداقل معدل ۱۷ بوده و حداقل ۱۰۰ واحد درسی در مقطع کارشناسی را گذرانده باشند از دیگر شرایط برای پذیرش می توان به اتمام تحصیلات کارشناسی تا تاریخ ۳۱شهریور۹۳، داشتن رتبه‌های یک تا سه برای داوطلبان سایر دانشگاه‌ها (پرونده داوطلبان سایر دانشگاه‌ها که رتبه یک تا سه را ندارند امّا معدّل آنان ۱۸ و بالاتر است نیز قابل بررسی است) اشاره کرد.

صرفا در مورد داوطلبان رشته‌های شیمی، علوم کامپیوتر و مهندسی وعلم مواد، پرونده داوطلبانی که معدل بالای ۱۶.۵داشته و جزء ۱۰% نخست دوره کارشناسی رشته خود باشند، قابل بررسی است. پذيرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد فقط به جهت تشويق و حمايت از دانشجويان با وضعيت تحصيلی ممتاز صورت گرفته و فرایندی جدا از آزمون عادي کارشناسی ارشد است. لذا تاكيد مي‎شود كه ارائه تقاضا از اين طريق هيچگونه حقي در رابطه با برخورد ویژه با متقاضي در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ايجاد نمي‎نمايد و به كليه متقاضيان توصيه مي‎شود مراحل و پيش‌نيازهاي آزمون عادي کارشناسی ارشد را دقيقاً رعايت کنند.

پذیرش دانشجو فقط ازدانشگاه‌های، ۱-صنعتی شریف ۲- دانشگاه تهران ۳- دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۴- دانشگاه صنعتی اصفهان ۵- دانشگاه شیراز ۶- دانشگاه علم و صنعت ۷- دانشگاه فردوسی مشهد ۸- دانشگاه تبریز ۹- دانشگاه شهید بهشتی ۱۰- دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ۱۱- دانشگاه صنعت نفت(رشته مهندسی نفت) ۱۲- دانشگاه اصفهان (رشته‌های علوم پایه) ۱۳- دانشگاه علامه طباطبایی (رشته‌های اقتصاد و مدیریت) خواهد بود.

شانسو نگاه دانشجو ممتازم بشی جایی رات نمیدن..................

diamondpersia

کاربر فعال
من میخوام تو متلب نموداری رسم کنم که conversion)x) بر حسب دما (T)هست.
معادله هم rate واکنش هست که تابع دما و کانورژن هست.موقعی که معادله r=k1*cA0*(1-xA)-k2*cA0*xA را وارد میکنم خطای* Error using
Inner matrix dimensions must agree.میدهد،لطفا کمک کنید چه کنم؟؟

P O U R I A

مدیر تالار
من میخوام تو متلب نموداری رسم کنم که conversion)x) بر حسب دما (T)هست.
معادله هم rate واکنش هست که تابع دما و کانورژن هست.موقعی که معادله r=k1*cA0*(1-xA)-k2*cA0*xA را وارد میکنم خطای* Error using
Inner matrix dimensions must agree.میدهد،لطفا کمک کنید چه کنم؟؟
سلام
چون شما در دماهای مختلف و ترکیب درصد های مختلف کار می کنید متغیر های شما ماتریس هستند که در این صوت نمی تونید از ضرب نقطه ای استفاده کنید.
اگر قبل از علامت ضرب از دات استفاده کنید مشکل شما حل میشه !!
اگر مقادیر اولیه رو هم قرار می دادید بهتر می تونستم کمکتون کنم !!

P O U R I A

مدیر تالار
KHASTE NABASHIN DOSTAN AGE KASI KONKOR AZMAYESHI ARSHAD MOHANDESI SHIMI PARSE SHERKAT MIKONE LOTFAN VASE DOWNLOAD BEZARE KHEILI MAMNON
سلام
در ابتدا از شما خواهش می شود که فارسی تایپ کنید.
و مسائل کنکوری ها در تاپیک
ارشد 93 پیگیری میشود و اگر دوستان تمایل داشته باشند حتما برای دیگر دوستان خودشون قرار می دهند...

mohsen.azizi

عضو جدید
کمکککککککککک

کمکککککککککک

سلام خدمت دوستان
یه مقاله درباره ی " نحوی لوله کشی گاز در منازل و شرایط عملیاتی به کار برده شده در انها"
میخواستم.هرچی مقاله درباره این مطلب داشتین لینک بدین.ممنون

ebrahim688

عضو
با سلام و احترام
مقاله زیر رو می خواستم.
خیلی ممنونم

Wen Xu, G., Fang Zhang, C., Jun Qin, S. andChen Zhu, B., "Desorption of CO2 from MDEAand Activated MDEA Solutions", Ind. Eng.​
Chem. Res., No. 34, 1995.

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام و احترام
مقاله زیر رو می خواستم.
خیلی ممنونم

Wen Xu, G., Fang Zhang, C., Jun Qin, S. andChen Zhu, B., "Desorption of CO2 from MDEAand Activated MDEA Solutions", Ind. Eng.​
Chem. Res., No. 34, 1995.

سلام
اگر لینکی از مقاله رو قرار میدادید خیلی بهتر بود !!

http://www.mediafire.com/?63cb3kov24qcvov

بالا