درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
میشه یه توضیحی درمورد اینکه توی کاتالیزورهای گازی سطح فعال چی معنی میشه یا چطور بدست میاد بدید.؟

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاتالیزورهای جامد که ساده هستند
کاتالیزورهای مایع رو هم اگه میشه درموردسطح فعالش توضیحی بدید ممنون میشم.
درمورد کاتالیزورهای احتراق هم اطلاعاتی دارید؟

az_barzzakh

عضو جدید

Daniel A. Crowl, Joseph F. Louvar, \"Chemical Process Safety: Fundamentals with Applications (2nd Edition)\"
Prentice Hall PTR | ISBN / ASIN:0130181765 | 2001 | 656 pages | PDF | 8.5 MB

The primary focus on technical fundamentals of chemical process safety provides a solid groundwork for understanding, with full coverage of both prevention and mitigation measures. Subjects include:

Toxicology and industrial hygiene
Vapor and liquid releases and dispersion modeling
Flammability characterization
Relief and explosion venting
In addition to an overview of government regulations, the book introduces the resources of the AICHE Center for Chemical Process Safety library. Guidelines are offered for hazard identification and risk assessment. The book concludes with case histories drawn directly from the authors' experience in the field.

A perfect reference for industry professionals, Chemical Process Safety: Fundamentals with Applications, Second Edition is also ideal for teaching at the graduate and senior undergraduate levels. Each chapter includes 30 problems, and a solutions manual is now available for instructors.
http://rapidshare.com/files/33828775/Chemical_Process_Safety__2nd_forumakademi.org.rar

سلام دوست من
مرسی
اما پسورد میخواد

Oliver Kahn

عضو جدید
با سلام
موضوع پروژه بنده انواع پمپ ها و کاربرد آنها می باشد اگه مقدوره بنده رو با معرفی کردن کتاب جزوه و یا مقاله راهنمایی کنید
ممنون
یا حق

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آمین برگشتی از برج دفع که دوباره به برج جذب برمی گردد؟

آمین برگشتی از برج دفع که دوباره به برج جذب برمی گردد؟
توربینی ندیدم . معمولا با پمپ بر میگرده . معمولا وقتی از توربین استفاده میشه که در کنارش نیاز به یه کمپرسور باشه که بصورت کوپل باهم قرار میگیرن

پس چرا در صنعت در پالایشگاه گاز بید بلند بجای MEA از DEA و جدیدا می خواهند MDEA استفاده کنند؟
نمیدونم والا اولین باره میشنوم .
نسبت به بقیه گزینه ها این میتونه بدترین باشه ! (MDEA )
چون هم جرم مولکولیش سنگینتره و هم دیر تر به جوش میاد . ضمنا ظرفیت نسبیش هم 50 درصده ( نصف mea)

با سلام
موضوع پروژه بنده انواع پمپ ها و کاربرد آنها می باشد اگه مقدوره بنده رو با معرفی کردن کتاب جزوه و یا مقاله راهنمایی کنید
ممنون
یا حق
هند بوک پمپ هم فک کنم توی تالارمون موجود باشه . نمیدونم پمپ بود یا کمپرسور . ولی بگرد بدردت میخوره

az_barzzakh

عضو جدید
سلام az_barzzakh جان.. نبودی؟... فکر کردیم فراموشومن کردی...
از اینجا دانلود کن بدون نیاز به پسورد:
http://mihd.net/o8bwtu/
سلام بهتاش عزیزم:gol:
مگه میشه گلایی مثه شما رو فراموش کرد!!!
انقدر خوشحالم درسم تمام شد!!!
برگشتم با کلی انرژی و وقت آزاد دلم میخواد بترکونیم!!!
ممنون بابت لینک مثه همیشه لطف کردی!!!
موفق و شاد و پیروز باشی!!!

moradipour_f

عضو جدید
ازadd section استفا ده کن
خب add section كه هنوز تو utility-- tray sizing . من مي خوام اين مشخصات رو تو صفحه اصلي خود برج وارد كنم اونجا كه ديگه تب add section نداره فقط هم يه سكشنش فعاله در صورتي كه مثل utility بايد بيشتر از يك سكشن فعال داشته باشه و يا اينكه تبي براي افزايش سكشن داشته باشه ولي نداره .بازم تاكيد مي كنم كه مي خوام مشخصات سكشنهاي مختلف رو تو صفحات اصلي خود برج يعني در صفحه rating--tray section وارد كنم.

moradipour_f

عضو جدید
نقش كلر در كاتاليست پلاتيني

نقش كلر در كاتاليست پلاتيني

لطفا اگر دو مورد نقش كلر به عنوان promotor در كاتاليستهاي پلاتيني اطلاعاتي داريد بفرمائيد.

M-F-CH

عضو جدید
سلام

سلام

پس چرا كسي به من كمك نمي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

abbas13677_2005

عضو جدید
اشعه ماوراي بنفش

اشعه ماوراي بنفش

من ميخواهم بدونم كه اشعه ماوراي بنفش يا پرتوي ايكس اگر به جسمي بتابد باعث گرم شدن آن جسم ميشود؟ :que:

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیدونم والا اولین باره میشنوم .
نسبت به بقیه گزینه ها این میتونه بدترین باشه ! (MDEA )
چون هم جرم مولکولیش سنگینتره و هم دیر تر به جوش میاد . ضمنا ظرفیت نسبیش هم 50 درصده ( نصف mea)

از مهندسین پالایشگاه بید بلند سوال کردم گفتند که DEA در دراز مدت نسبت به MEA بهتر عمل مکند همچنین نیازی به رکلیمر که برای MEA استفاده می شد نیست و MDEA به خاطر انتخاب پذیر بودن آن نسبت به جذب H2S و مقدار مجاز CO2 در گاز نیز حفظ می شود و بهتر از آن دو می باشد و از نظر اقتصادی هم بهتر است

آخرین ویرایش:

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در پا لایشگاه بید بلند از توربین قبل از پمپ آمین استفاده می شود و این طراحی هم انگلیسی ها در سال 47 انجام داده اند ولی در بعضی از قسمت ها تغییراتی انجام داده اند. همچنین در برج جذب چهار سینی در بالای برج قرار دارد که در اصل دو سینی است (علاوه بر قسمت پایین برج که برج انباشته است و از دو بستر تشکیل شده) یکی برای شستشو گاز خروجی یا گاز شیرین که دیگر از گاز را شستشو نمی دهند و دیگری سینی آمین است

از امواج رادیویی هر چی به سمت اشعه X پیش میریم طول موج کوتاهتر و انرژی بیشتر میشه . ماورا بنفش هم فک کنم یه درجه پایین تر از اشعه X باشه . پس میبینیم که انرژی زیادی داره که انرژی زیاد هم میتونه براحتی تولید حرارت کنه ...

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همچنین MEA نسبت بهDEA خوردگی کمتری ایجاد می کند و مصرف بخار برای آن کمتر است که از نظر انرژی بهینه تر است

بالا