با عرض سلامخسته نباشی دوست عزیز
کتاب فیزیک هالیدی را اگر برای من پیدا کنی ممنون میشم
![]()
Daniel A. Crowl, Joseph F. Louvar, \"Chemical Process Safety: Fundamentals with Applications (2nd Edition)\"
Prentice Hall PTR | ISBN / ASIN:0130181765 | 2001 | 656 pages | PDF | 8.5 MB
The primary focus on technical fundamentals of chemical process safety provides a solid groundwork for understanding, with full coverage of both prevention and mitigation measures. Subjects include:
Toxicology and industrial hygiene
Vapor and liquid releases and dispersion modeling
Flammability characterization
Relief and explosion venting
In addition to an overview of government regulations, the book introduces the resources of the AICHE Center for Chemical Process Safety library. Guidelines are offered for hazard identification and risk assessment. The book concludes with case histories drawn directly from the authors' experience in the field.
A perfect reference for industry professionals, Chemical Process Safety: Fundamentals with Applications, Second Edition is also ideal for teaching at the graduate and senior undergraduate levels. Each chapter includes 30 problems, and a solutions manual is now available for instructors.
http://rapidshare.com/files/33828775/Chemical_Process_Safety__2nd_forumakademi.org.rar
سلام دوست عزیزسلام :
و با تشكر
خواستم من رو در مورد آدرس كتاب اموزشي ماكت سازي راهنمايي كنيد
سلام دوست من
مرسی
اما پسورد میخواد
با سلام
موضوع پروژه بنده انواع پمپ ها و کاربرد آنها می باشد اگه مقدوره بنده رو با معرفی کردن کتاب جزوه و یا مقاله راهنمایی کنید
ممنون
یا حق
جوابتون رو توی اون یکی تاپیک دادم
فعلا که MEA با صرفه تره
توربینی ندیدم . معمولا با پمپ بر میگرده . معمولا وقتی از توربین استفاده میشه که در کنارش نیاز به یه کمپرسور باشه که بصورت کوپل باهم قرار میگیرنآمین برگشتی از برج دفع که دوباره به برج جذب برمی گردد؟
نمیدونم والا اولین باره میشنوم .پس چرا در صنعت در پالایشگاه گاز بید بلند بجای MEA از DEA و جدیدا می خواهند MDEA استفاده کنند؟
هند بوک پمپ هم فک کنم توی تالارمون موجود باشه . نمیدونم پمپ بود یا کمپرسور . ولی بگرد بدردت میخورهبا سلام
موضوع پروژه بنده انواع پمپ ها و کاربرد آنها می باشد اگه مقدوره بنده رو با معرفی کردن کتاب جزوه و یا مقاله راهنمایی کنید
ممنون
یا حق
سلام بهتاش عزیزمسلام az_barzzakh جان.. نبودی؟... فکر کردیم فراموشومن کردی...
از اینجا دانلود کن بدون نیاز به پسورد:
http://mihd.net/o8bwtu/
خب add section كه هنوز تو utility-- tray sizing . من مي خوام اين مشخصات رو تو صفحه اصلي خود برج وارد كنم اونجا كه ديگه تب add section نداره فقط هم يه سكشنش فعاله در صورتي كه مثل utility بايد بيشتر از يك سكشن فعال داشته باشه و يا اينكه تبي براي افزايش سكشن داشته باشه ولي نداره .بازم تاكيد مي كنم كه مي خوام مشخصات سكشنهاي مختلف رو تو صفحات اصلي خود برج يعني در صفحه rating--tray section وارد كنم.ازadd section استفا ده کن
در چه زمینه ای ؟؟ سوالتون توی کدوم تاپیکه ؟ شماره پستتون یا لینکشو بذارین ببینیمپس چرا كسي به من كمك نمي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب بله دیگهمن ميخواهم بدونم كه اشعه ماوراي بنفش يا پرتوي ايكس اگر به جسمي بتابد باعث گرم شدن آن جسم ميشود؟![]()
نمیدونم والا اولین باره میشنوم .
نسبت به بقیه گزینه ها این میتونه بدترین باشه ! (MDEA )
چون هم جرم مولکولیش سنگینتره و هم دیر تر به جوش میاد . ضمنا ظرفیت نسبیش هم 50 درصده ( نصف mea)