درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

hex6789

عضو جدید

جذب سطحی در زمینه نانو کاتلیست ها اگه می خواستن توی تالار هست کتاب در موردش اما در مورد surface absorption مطلبی ندیدم یا کتابی ...

البته نتیجه جستجو در گوگل نتایجی چون زیر است که باید دید منظور دوستمون کدومه !؟ یا منظور استادشون به عبارتی ... (که فک نمی کنم با این عبارت نتیجه مورد نظرو بده!) :redface:

neda_shafa

عضو جدید
سلام
کتاب های
شیمی و تکنولوزی رنگ:دکتر نقی سعادتجو
رنگهای سنتزی:دکنر نقی سعادتجو
color chemistry:H.Zolinger

fatemeh-85

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

سلام
می خواستم بدونم با رتبه 309 مهدسی شیمی امسال روزانه کجا قبول می شم
لطفا در مورد گرایش جداسازی در ارشد توضیح داده و معمولا چه مقالات و پروژه هایی در این رشته کار می شود اگر امکان دارد انها را در سایت قرار دهید.

moradipour_f

عضو جدید
سلام
من 2 تا سوال دارم درباره hysys لطفا اگر مي دونيد جواب بديد
1- براي joint كردن دو فايل مختلف hysys به هم چه كار بايد بكنم؟ مثلا فايل b رو ميخوام به فايل a اضافه كنم فرض كنيد دو صفحه P&ID باشن.اگر تو مود ديناميك باشيم باز هم امكان اتصال هست؟
2- در مورد شبيه سازي برج دو قطري مشكل دارم .چون وقتي با TRAY SIZING كار مي كنم و پروفايل فشار رو پيدا مي كنم نم يتونم همين پروفايل رو تو صفحه PARAMETER خود برج وارد كنم در ضمن برج دو قطريه ولي درصفحه RATING خود برج فقط امكان وارد كردن يه قطر هست.

motaleby

عضو جدید
کینگ - کریستی

کینگ - کریستی

ممنون میشم اگه اینا پیدا کنی

Transport Processes and Unit Operation
by Christie J. Geankoplis

Separation Processes (McGraw-Hill Chemical Engineering Ser.
Judson King

hex6789

عضو جدید
فرآیندهای جداسازی

فرآیندهای جداسازی

ممنون میشم اگه اینا پیدا کنی

Transport Processes and Unit Operation
by Christie J. Geankoplis

Separation Processes (McGraw-Hill Chemical Engineering Ser.
Judson King

دوست عزیز این کتاب در زمینه فرآیند های جداسازی شاید (!) بتونه کمکتون کنه :

جلد دوم (ویرایش پنج) از سری ارزشمند کالسون ریچاردسون ;)

لینک دانلود (14 مگابایت) : PARTICLE TECHNOLOGY AND SEPARATION PROCESSES

موفق باشید​

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز
با عرض سلام و خسته نباشید
اگه کسی در مورد طراحی واحد اتیل استات مطلبی داره لطف کنه برای من بفرسته، مرسی متشکر

fatemeh-85

عضو جدید
سوال در مورد گرایش جداسازی مهندسی شیمی در ارشد

سوال در مورد گرایش جداسازی مهندسی شیمی در ارشد

لطفا در مورد رشته جداسازی در کارشناسی ارشد توضیح داده و عنوان پروژه هایی که توسط matlab و hysys در این رشته انجام می شوند را نوشته و اگر برای شما امکان دارد تعدادی از این پروژه های نوشته شده را به ایمیل من ارسال کنید.

majid vatandoost

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز خودم
راستش من لیست دوروس ارشد رشته مهندسی شیمی(صنایع گاز)را می خواستم.
سیب سرخی را به من بخشیدو رفت.ساقه سبز دلم را چیدو رفت.عاشقی های مرا باور نکرد.عاقبت بر عشق من خندیدو رفتاشک در چشمان سردم حلقه زد.بی مروت گریه ام را دیدو رفت

mohmp

اخراجی موقت
سلام

من انتخاب مواد می خوانم ولی یک سوال از کاتالیزور دارم. ممنون می شم اگر راجع به ترمودینامیک اثر کاتالیزور برام توضیح بدهید. اگر بخوام در واکنش X که از کاتالیزور Y استفاده می کنه، کاتالیزور Z رو تست کنم، این دوتا کاتالیزور Y و Z به غیر از خواص فیزیکی، مکانیکی، حرارتی و ... چه ویژگی های مشترک ترمودینامیکی باید با هم داشته باشند؟
این فقط یه سوال است برای شروع یک مجموعه تحقیقات تئوریک. آزمایشی در کار نیست.

ممنون از توجه شما

reyhaneh.f

عضو جدید
سلام
میشه کتاب شیمی نساجی چی دارین؟اسم مولفش یادم رفت
شیمی و تکنولوزی رنگ:دکتر نقی سعادتجو
رنگهای سنتزی:دکنر نقی سعادتجو
color chemistry:H.Zolinger
مرسی:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گره ها تو فصل 3 هولمن بودن! تو انتقال حرارت نخوندین؟

نیما جون مرسی

نازنین بخش 3 رو به ما درس ندادن اخه، ما بدبختیم :cry:
خودم فردا میشینم میخونمش
فصل 4 رو هم بجز قسمت نمودارهای هایسلر دیگه چیزی درس ندادن

باید بشینم از اول یه سرچ تو این انتقال حرارت خودم انجام بدم متخصص بشم دیگه :cool:

:gol:

az_barzzakh

عضو جدید
سلام کتاب انتقال جرم دکتر بهمنیار میخواستم ممنون
سلام دوست من
دنبال کتاب فارسی تو نت نگردین پیدا نمیکنین.
کتاب انتقال جرم دکتر بهمنیار سال گذشته بعر از چندین سال که از چاپ اولش میگذشت تجدید چاپ شد و الان در بازار موجوده.

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا در واحد تصفیه گازی قبل از پمپ آمین از توربین استفاده می شود؟
استفاده از کدام آمین بهتر است MEA یا DEM یا متیل دی اتانول آمین؟

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
استفاده از کدام آمین در شیرین سازی گاز موثر تر است ؟

استفاده از کدام آمین در شیرین سازی گاز موثر تر است ؟

با توجه به میزان H2S و CO2 موجود در گازMEA ، DEA ، MDEA کدام بهتر عمل مکند؟

szgolyas

عضو جدید
نه دوست عزیز منظور در مخازنی هست که دمای محیط و فشار 10-12 میلی بار دارند. که در این مخازن احتمال واکنش نمیباشد

reshkan

عضو جدید
خسته نباشی دوست عزیز
کتاب فیزیک هالیدی را اگر برای من پیدا کنی ممنون میشم

چرا در واحد تصفیه گازی قبل از پمپ آمین از توربین استفاده می شود؟
استفاده از کدام آمین بهتر است MEA یا DEM یا متیل دی اتانول آمین؟
MEA بدلیل جرم مولکولی کمتر ، تبخیری زودتر و relative capacity بیشتر نسبت به بقیه (100%)، در اولویت است و در همه واحدهای شیرین سازی گاز ازش استفاده میشه
در مورد توربین هم متوجه نشدم . میشه یکم توضوح بدید که دقیقا کجای سیکل توربین داره ؟ قبل از ورود به برج دفع یا قبلش ؟ قبل از ورود برج جذب یا قبلش؟ کجاش دقیقا ؟

M-F-CH

عضو جدید
پروژه كارشناسي

پروژه كارشناسي

من دانشجويي سال اخر رشته مهندسي شيمي صنايع پتروشيمي هستم ولي هنوز موضوع پروژه ام را انتخاب نكردم.اگه ميشه كمكم كنيد اگه ميشه منابع مناسب در مورد موضوعي كه پيشنهاد مي كنيد معرفي كنيد.ممنون:gol::gol:

mohammad_che_eng

عضو جدید
سلام
من 2 تا سوال دارم درباره hysys لطفا اگر مي دونيد جواب بديد
1- براي joint كردن دو فايل مختلف hysys به هم چه كار بايد بكنم؟ مثلا فايل b رو ميخوام به فايل a اضافه كنم فرض كنيد دو صفحه P&ID باشن.اگر تو مود ديناميك باشيم باز هم امكان اتصال هست؟
2- در مورد شبيه سازي برج دو قطري مشكل دارم .چون وقتي با TRAY SIZING كار مي كنم و پروفايل فشار رو پيدا مي كنم نم يتونم همين پروفايل رو تو صفحه PARAMETER خود برج وارد كنم در ضمن برج دو قطريه ولي درصفحه RATING خود برج فقط امكان وارد كردن يه قطر هست.
ازadd section استفا ده کن

من دانشجويي سال اخر رشته مهندسي شيمي صنايع پتروشيمي هستم ولي هنوز موضوع پروژه ام را انتخاب نكردم.اگه ميشه كمكم كنيد اگه ميشه منابع مناسب در مورد موضوعي كه پيشنهاد مي كنيد معرفي كنيد.ممنون:gol::gol:
بهتر بود به جای ایجاد تاپیک جدا ، توی تاپیک درخواستها سوالتون رو مطرح میکردید .....

بالا