phalagh
مدیر بازنشسته
pfdمخفف process flow diagram هستش.pfd چیه ؟ یکی به من توضیح میده ؟
تو درخواست قبلی فکر کردم منظورشون pdf هستش و اشتباه تایپی بوده، حالا یکی به من توضیح میده ؟
که به صورت شماتیک فرایند پالایشگاه رو نشون میده.
pfdمخفف process flow diagram هستش.pfd چیه ؟ یکی به من توضیح میده ؟
تو درخواست قبلی فکر کردم منظورشون pdf هستش و اشتباه تایپی بوده، حالا یکی به من توضیح میده ؟
نهآقا این بنده خدا نمیدونین منو کجا برددددددددددددددددددد !!!
منم فک کردم pdf منظورش که اون کتابو معرفی کردم ولی بد دیدم گند زدم احتمالا ...
رفتم search کردم ببینم pfd چیه که دیدم اینه تو ویکیپدیا : Partial fraction decomposition
حالا خودتون فک کنین از اینکه این بنده خدارو اشتباه راه نمایی کردم چه جوری شدم !
بد یه دفعه دیدم آقای فروتن لطف کردن و توضیح دادن راجب به pfd ؛ اولا از ایشون تشکر مخصوص می کنم ، دوما : دوسته عزیز من همین الان یک بار دیگه کتابو نگاه کردن !!!!!!
دقیقا تمام شکلهای مورد نظر شما به طور کامل در صفحه 2.523 موجوده !
لطفا بیشتر دقت کنین ! خدا میدونه ! شاید من اشتباه می کنم !
سلامسلام این سوال مربوط به درس محاسبات عددی هست ولی بیشتر به موازنه انرژی و مواد میخوره کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
سلام به همه دوستان . یه سوال داشتم اونم این که از چه سایتی یا منبع دیگری میشه اطلاعانت مربوط به یک مخزن یا همون well data رو پیدا کنم . برای یه تهیه یه مقاله نیاز دارم . ممنون میشم راهنماییم کنین !
سریSRI بهترین منبع واسه بدست اوردن همه نوع اطلاعات از پلانتهای پتروشیمیسلام به همه
من دنبال قيمت هاي خوراك پتروشيمي مثل اتيلن و يا اكسيژن هستم .از كدوم منبع ميتونم گير بيارم !
خوب نگشتید وگرنه SRI بر مبنای محاسبات اقتصادیه و ضمنا سرمایه گذاری کل ، ثابت و در گردش رو هم محاسبه کرده .من تو sri قیمت ندیدم. ولی برا پیدا کردن میزان تولید و واردات و صادرات و قیمت موادی که میخواستم رفتم کتابخانه وزارت صنایع.
اونجا اطلاعات تمام موادی رو که در ایران تولید ،وارد و یا صادر میشه میتونید پیدا کنید.
آنالیز گاز شهری هر کشوری فرق میکنهاز دوستان کسی هست آنالیز گاز شهری رو با ترکیب درصداش بگه؟ و ارزش حرارتی آنرا بدونه؟ می خوام واکنشهای سوختنش رو داشته باشم برای شبیه سازی یک پیش گرمکن لازم دارم.
دوست عزیز سوالتون رو توی یه تاپیک دیگه هم مطرح کردید . البته جای درستش همینجاسسلام این سوال مربوط به درس محاسبات عددی هست ولی بیشتر به موازنه انرژی و مواد میخوره کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
خوباستاد یه دبی هم داده که اضافه کردم سوال تصحیح شدشم اینجا گذاشتم
لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین...خوب
این که فقط یه کم محاسبه داره
دبی ها ثابته ، یعنی دبی خروجی از پمپت اگه q باشه ، دبی خروجی سیستم هم q هست
این دبی در مسیرهای موازی نصف میشه
در کل یه مسئله چند معادله و چند مجهوله و به راحتی حل میشه.
برات حلش کردملطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدین...
کتاب اول در تالار کتاب ها موجود می باشد اشکان جان. دومی رو دنبالش نبودم تا حالا... اولی بهتر هستش..جالبه
ممنون بهتاش
اطلاعات دقیق کتاب رو داری؟
کجا پیدا میشه ؟
گره تعداد نقاط فرضی هست که توی یه شکل در نظر میگیرن . میتونه یک بعدی ( شامل i) دو بعدی (شاملj,i) و سه بعدی (شامل i,j,k ) باشهبچه ها مرسی از کمک در مورد اون سوال اولی
حالا کسی در مورد گره هم بهم پاسخی میده ؟
گره چیه ؟