درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان کسی هست آنالیز گاز شهری رو با ترکیب درصداش بگه؟ و ارزش حرارتی آنرا بدونه؟ می خوام واکنشهای سوختنش رو داشته باشم برای شبیه سازی یک پیش گرمکن لازم دارم.
:gol:

اگه منظورت از گاز شهری اصطلاحش باشه :
ترکیب گاز شهری هیدروژن %۵۰، متان%۲۰ تا %۳۰، کربن منواکسید %۷ تا %۱۷، کربن دی اکسید%۳، نیتروژن %۸، هیدروکربورها %۸ علاوه بر این ناخالصی های دیگری مانند بخار آب ، امونیال ، گوگرد، اسید سیانیدریک نیز در گاز شهری وجود دارد.

تو اینجا اطلاعات بیشتری می تونی بدست بیاری :http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=35065&highlight=انواع+گاز+طبیعی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون تنکس ندارم از همتون همینجا متشکرم

Schneider

مدیر بازنشسته
پاسخ

پاسخ

این کتاب از اون دسته کتابهای با متن بسیار روانه که من خودم ترم 2 با پاسخنامش دانلود کردم!یادش بخیر!
لینک خود کتاب:

لینک پاسخنامه کتاب:​

ونهایتا به گفته ی منبع نامعلوم PowerPoint های کتاب!!:​
اگر در دانلود هر کدوم از بخشهای بالا(مخصوصا کتاب و پاسخنامش) مشکلی پیش اومد, بگو خودم یه جایی Uploadش کنم.
در ضمن اگر بخش سوم رو هم که در مورد PowerPointهای این کتابه(؟) دانلود کردی و راست گفته بود طرف....لطفا نتیجه ی دانلود رو در همین تایپیک اطلاع بده که ما هم بدونیم.
موفق باشی​

mihemed

عضو جدید
حل المسائل عملیات واحد مک کیب

حل المسائل عملیات واحد مک کیب

نام کتاب:Unit Operations of Chemical Engineering
نویسنده:Warren L. McCabe
انتشارات:McGraw
سال انتشار :؟؟؟؟
تعداد صفحات :1152
حجم فایل :3MB

لینک:

http://www.esnips.com/doc/ee498f71-4c1b-44bf-8148-04e00d06a8ca/UNIT-OPERATIONS-OF-CHEMICAL-ENGINEERING
:biggrin:
نظر یادتون نره

آخرین ویرایش:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
یه سوال :
با توجه به اینکه قله کوه نسبت به سطح زمین ، به خورشید نزدیک تره ، پس چرا دماش کمتره ؟

phalagh

مدیر بازنشسته
یه سوال :
با توجه به اینکه قله کوه نسبت به سطح زمین ، به خورشید نزدیک تره ، پس چرا دماش کمتره ؟
جو از چند لایه تشکیل شده که ما در پیایین ترین لایه یعنی تروپسفر زندگی میکنیم.
خورشید به صورت مستقیم زمین رو گرم نمیکنه، بلکه نور خورشید به زمین میتابه زمین گرمای اون رو جذب میکنه بعد پس میده و این باعث گرم شدن هوای اطارف زمین میشه. پس لایه های پایینی نزدیک به سطح زمین از لایه های بالای بیشتر گرم میشن..هرچه بیشتر به سمت بالا بریم گرمای برگشت داده شده از طرف زمین ضعیفتر میشه و هوا سردتر میشه.

vaio

عضو جدید
سلام می خواستم معنی control volume , control mass بدونم.....مفهومش برام قابل درک نیست...کتاب خوب نگفته...اصلا متوجه نمیشم برا چی همچین مفاهیمی تعریف شده...

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
جو از چند لایه تشکیل شده که ما در پیایین ترین لایه یعنی تروپسفر زندگی میکنیم.
خورشید به صورت مستقیم زمین رو گرم نمیکنه، بلکه نور خورشید به زمین میتابه زمین گرمای اون رو جذب میکنه بعد پس میده و این باعث گرم شدن هوای اطارف زمین میشه. پس لایه های پایینی نزدیک به سطح زمین از لایه های بالای بیشتر گرم میشن..هرچه بیشتر به سمت بالا بریم گرمای برگشت داده شده از طرف زمین ضعیفتر میشه و هوا سردتر میشه.
من هم جوابی مشابه همین دادم ، گفتن غلطه

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام می خواستم معنی control volume , control mass بدونم.....مفهومش برام قابل درک نیست...کتاب خوب نگفته...اصلا متوجه نمیشم برا چی همچین مفاهیمی تعریف شده...
شما برای مطالعه ترمودینامیکی که یه سیستم رو در نظر میگیری ، اگه سیستمت با محیط فقط انرژی مبادله کنه و جرمش ثابت بمونه میگم جرم کنترل یا همون mass control ولی اگه سیستم با محیط علاوه بر تبادل انرژی ، جرم هم مبادله کرد ، میشه حجم کنترل

• Like
واکنش ها: vaio

vaio

عضو جدید
متوجه نمیشم کنترل حجم؟؟؟...چرا تعریف شده؟...مشکلیو حل می کنه؟..

phalagh

مدیر بازنشسته
سیستم یا control mass زمانی مطرح میشه که با مقدار معینی ماده سر و کار داشته باشیم.
فرضا گاز موجود در یه مخزن رو میتونیم به عنوان جرم کنترل در نظر بگیریم.
control volume هم حجمی از فضاس که برای تحلیل و مطالعه در نظر میگیریم.اندازه و شکل حجم کنترل هم کاملا دلخواست. به این حجم کنترل میتونه جرم و انرژی وارد یا
خارج بشه.
خوب عزیز من اگه تو بخوای یه شیشستم فرضا تبرید رو بررسی کنی ببینی که به عنوان مثال چقدر میتونه کارایی داشته باشه.باید ببینی فرضا چقد انرژِ با محیطش مبادله میکنه. اصلا توی خود سیستم چه ماده ای با چه دبی جرمی جریان داره.خوب حالا میخوای این مبادله انرژِ رو با چی در نظر بگیری. باید یه حجمی رو تعریف کنی که یه سطح کنترل داره. برا خودت بگی که حالا از این سطح جرم و انرژِ وارد میشه یا خارج.
گاهی وقتا هم لازم میشه برا راحتی کار یه دستگاه رو به چن بخش تقسیم کنی و هر بخش رو یه حجم کنترل در نظر بگیری.
فکر کنم شما از ون نس خوندی که متوجه نشدی. به نظر من ترجمه ون نس اصلا جالب نیست. همین مفاهیم رو برید از ون وایلن بخونید خیلی روشن و قشنگ توضیح داده. ترجمه روان ون وایلن (ملک زاده و کاشانی حصار) با ترجمه ون نس قابل مقایسه نیست.

vaio

عضو جدید
ممنون فلق جان از توضیح کاملتون...من این مطلبو از ون وایلون خوندم ولی نه ترجمه ..بقیه موضوع ها رو عالی گفته ولی این یکیو خیلی مشخص نگفته...در هر حال ممنون...آقا اشکان دست شما هم درد نکنه لطف کردید....

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سری سوالام تو بخش مهسا جان پاک شدن
آقا اشکان چون شما پاکش کردی خودت همینجا اگه میشه جوابش رو بهم بده

zahra.as

عضو جدید
خودم مگه مردم جوابت را مي دهم

خودم مگه مردم جوابت را مي دهم

یه سری سوالام تو بخش مهسا جان پاک شدن
آقا اشکان چون شما پاکش کردی خودت همینجا اگه میشه جوابش رو بهم بده
من از اشكان جان خواستم تا سوال هاي بيربط به مبحث تقطيررا پاك كنه:biggrin:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی در مورد این Short cut واسه من توضیحی میده ؟

مهسا جان شرمنده این سوال رو میپرسم
البته شاید نامربوط هم نباشه
میشه در مورد گره های حرارتی توضیحی بدین ؟
نمیخوام با حدس و گمان خودم تو این زمینه جلو برم

راستی همه پستاتون رو خوندم و بعضیشون رو نتونستم تشکر کنم آخه تموم شده یا نمیدونم چرا، همینجا ازتون ممنونم بخاطره لطفتون و زحماتت
جالبه، شیرین و قشنگ

راستی اگه اون بالایی ها رو اسپم تو کارتون میدونین + اینا بهم بگین و از اشکان میخوام پاکشون کنه
فقط لطف کنین بگین کجا سوالاتم رو بپرسم

با تشکر
جوجو

مهسا جون از همینا میخواماا
یه توضیح لطفن

:gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Shortcut یا روشهای کوتاه و سرانگشتی معمولا در جداسازها کاربرد زیادی دارد زیرا بدون اینکه نیاز باشد به جزئیات مسئله وارد شویم با استفاده از قوانین , حدس اولیه تقریبا معقولی از واحد و دستگاه مورد نظر بدست می آوریم.
به عنوان مثال شما در یک وامبه کار می شوید و یک مرتبه به یک برج پرلینگ بر می خورید که شما سریع می گوید این برج 70 متر داره.. و پرلینگ کنندش هم 7 متر می باشد یا اینکه یک برج تقطیر رو میبینید و سریع می گویدد که این برج حدود 20 تا سینی دارد. برای اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری پیدا کنید به کتاب قوانین سرانگشتی در مهندسی شیمی و کتاب طراحی لیبرمن مراجعه کنید.
قابل ذکر است که کتاب لیبرمن بیشتر در رابطه با روش های کوتاه از نوع troubleshooting می باشد.
موفق و سربلند باشید.

Soheil_plm

عضو جدید
مهندسی نفت

مهندسی نفت

سلام به همه دوستان . یه سوال داشتم اونم این که از چه سایتی یا منبع دیگری میشه اطلاعانت مربوط به یک مخزن یا همون well data رو پیدا کنم . برای یه تهیه یه مقاله نیاز دارم . ممنون میشم راهنماییم کنین !

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه

من دنبال قيمت هاي خوراك پتروشيمي مثل اتيلن و يا اكسيژن هستم .از كدوم منبع ميتونم گير بيارم !

majidmajidi

عضو جدید
شیمی هلپ می

شیمی هلپ می

با سلام خدمت دوستان
بنده به دنبال یک روش ساده وکم هزینه جهت تهیه اکسیژن هستم خواشمند است در صورت امکان بنده را مدد رسانیداز یاری شما متشکرم:gol:

az_barzzakh

عضو جدید
سلام خدمت دوست خوبم
راستش من یه سری مطلب خوندم در ارتباط با استفاده از خزه ها و جلبک ها به عنوان سوخت(حسن این روش تولید اکسیژن هستش). خیلی طرح اقتصادیه. میتونی دنبال کنی.

hex6789

عضو جدید
!

!

سلام ... دوسته عزیز بهتر بود دقیقا ذکر می کردی تولید اکسیژن به چه منظوری ؟ صنعتی یا آزمایشگاهی ؟
اگه آزمایشگاهیه که باید از شیمی ها بپرسی ولی اگه صنعتیه منظورتون همون ایده قبلی عالیه ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن دوست عزیز اینجا مربوط به کتاب های مهندسی شیمی هستش ! :eek:
میشه بپرسم چرا همچین مطلبی رو پست کردین !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:razz:

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
Shortcut یا روشهای کوتاه و سرانگشتی معمولا در جداسازها کاربرد زیادی دارد زیرا بدون اینکه نیاز باشد به جزئیات مسئله وارد شویم با استفاده از قوانین , حدس اولیه تقریبا معقولی از واحد و دستگاه مورد نظر بدست می آوریم.
به عنوان مثال شما در یک وامبه کار می شوید و یک مرتبه به یک برج پرلینگ بر می خورید که شما سریع می گوید این برج 70 متر داره.. و پرلینگ کنندش هم 7 متر می باشد یا اینکه یک برج تقطیر رو میبینید و سریع می گویدد که این برج حدود 20 تا سینی دارد. برای اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری پیدا کنید به کتاب قوانین سرانگشتی در مهندسی شیمی و کتاب طراحی لیبرمن مراجعه کنید.
قابل ذکر است که کتاب لیبرمن بیشتر در رابطه با روش های کوتاه از نوع troubleshooting می باشد.
موفق و سربلند باشید.
جالبه
ممنون بهتاش
اطلاعات دقیق کتاب رو داری؟
کجا پیدا میشه ؟

hex6789

عضو جدید
تولید تولوئن

تولید تولوئن

سلام ...

دوست عزیز در آخرین کتابی که در سایت قرار دادم ، توضیحات کاملی در زمینه تولید این ماده در صنعت قرار دارد که لینک آنرا در زیر قرار داده ام :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=41691

در ضمن یک پیشنهاد برای همه دوستان دارم و اونم اینه که با یک سری از کتاب های اصلی مرتبط با مهندسی شیمی آشنایی داشته باشن تا بتونن موقع نیاز اطلاعات مورد نیاز خودشونو از اونا استخراج کنند ...
من حداکثر سعیمو می کنم تا بتونم عناوین مناسبی را به شما دوستان عزیز ارائه دهم .

موفق باشید

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستتون درد نکنه.کتابو دانلود کردم اما pfd نداشت.:(

pfd چیه ؟ یکی به من توضیح میده ؟
تو درخواست قبلی فکر کردم منظورشون pdf هستش و اشتباه تایپی بوده، حالا یکی به من توضیح میده ؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
pfd چیه ؟ یکی به من توضیح میده ؟
تو درخواست قبلی فکر کردم منظورشون pdf هستش و اشتباه تایپی بوده، حالا یکی به من توضیح میده ؟
pfd یا process flow diagram شکل ها و نقشه هایی هست که فرآیند و جریان ها رو نشون میده.

بالا