درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
آقا اشکان به نظر شما الان برا اتوکد زود نیست؟....من فکر می کنم یه وقتی باید یاد بگیرم که بتونم عملیش کنم اینطوری کارایی بهتری داره...
برا matlab توی شهر شما کدوم کلاس خوب و مفید....البته به جز کلاسهای خوارزمی.....

آقای فروتن سئوال من جواب نداشت....:(
تو شیراز کلاس دیباگران میگن خوبه
البته فکر کنم تنها حق انتخاب هم باشه.

اتوکد هم ربطی به درسهات نداره که بخواد زود یا دیر باشه
مثل اینه که بگی برای excell زوده یا دیره

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال
یه مخزن داریم
با آزاد کردن مقداری گاز که توی مخزن هستش آیا آنتروپی کاهش پیدا میکنه یا افزایش ؟ چرا ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی اشکان جون
نمیدونستم
شرمنده
آخه چنبار بچه ها اینجل سوال پرسیدن ما هم دیگه افتادیم دنبال قافله :D

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال
یه مخزن داریم به یه حجمی دارای حجمی از گاز
آیا با باز کردن شیر مخزن و رهایی یافتن مقداری از این گاز و سپس بستن شیر، آنتروپی درون مخزن افزایش پیدا میکنه یا کاهش
لطفن یه کوچولو توضیح بدین که به چه علت این پاسخ رو دادین

Excalibur

عضو جدید
جواب جوجو با توجه به ترمودینامیک 2

جواب جوجو با توجه به ترمودینامیک 2

فکر کنم افزایش چون
dS=(Cp/T)dT - (dV/dT)dP​
اگر دما ثابت باشه(که احتمالا هست) قسمت اول صفر میشه
مقدار گاز درون مخزن کم شده و با توجه به اینکه مخزن سلبه پس حجم ثابته پس فشار کم میشه و این یعنی dP<0 و یعنی قسمت دوم مثبت است پس dS مثبت میشه(افزایش انتروپی)​

esfand

عضو جدید
كمك

كمك

سلام
اينجا كسي ميتونه به من در مورد پروسس در صنعت فولاد و شبيه سازي قسمت احياي مستقيم با Aspen كمك كنه؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
اينجا كسي ميتونه به من در مورد پروسس در صنعت فولاد و شبيه سازي قسمت احياي مستقيم با Aspen كمك كنه؟
در نرم افزار ASPEN طراحی قسمت های مربوط به احیا و پروسه های فولاد به خوبی بیان نشده است.

delbari

عضو جدید
درخواست فوری در مورد ایستگاه CNG

درخواست فوری در مورد ایستگاه CNG

دوستان عزیز سلام.
اگر کسی از دوستان یا مدیر محترم تالار در خصوص تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای CNG ، نمودار P & ID جایگاه گاز طبیعی و ... اطلاعاتی داره من رو کمک کنید.
بسیار فوری نیاز دارم.
ممنون

szgolyas

عضو جدید
جایگزینی ازت با co2

جایگزینی ازت با co2

کسی از دوستان میتونه معایب و مزایای استفاده از دی اکسید کربن به جای ازت را برای مخازن هیدروکربنی تشریح کنه؟؟//

فک میکنم نیتروژن توی مخزن در اثر دمای زیاد به ترکیبات مضر واسه هیدروکربن تبدیل میشه . مث اسیدنیتریک که مخزن رو اسیدی میکنه و دردسر شیرین سازی پیش میاد
ولی دی اکسید کربن حاوی کربنه و میتونه در دمای بالا با کربن هیدروکربنها وارد واکنش و تولید سایر هیدروکربن ها بشه .
البته حدس میزنم یه دلیلش اینه

دوستان عزیز سلام.
اگر کسی از دوستان یا مدیر محترم تالار در خصوص تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای CNG ، نمودار P & ID جایگاه گاز طبیعی و ... اطلاعاتی داره من رو کمک کنید.
بسیار فوری نیاز دارم.
ممنون
در مورد جایگاهش توی همین تالار خودمونم اطلاعات هست
یه جستجو کنی پیدا میشه ;)

بچه ها یه سوال
یه مخزن داریم به یه حجمی دارای حجمی از گاز
آیا با باز کردن شیر مخزن و رهایی یافتن مقداری از این گاز و سپس بستن شیر، آنتروپی درون مخزن افزایش پیدا میکنه یا کاهش
لطفن یه کوچولو توضیح بدین که به چه علت این پاسخ رو دادین
ببین جوجو جان سوالتو باید بهتر میپرسیدی
دو تا جواب واسه سوالت هست . ببین کدومش منظورته :
1-اگه همون زمان خروج گاز دو در نظر بگیری ، خوب آنتروپی زیاد میشه چون همونجوریکه میدونی آنتروپی همون بینظمیه و مخزن ضروعبه جوشش میکنه جون فشاری از روش برداشته میشه و گازهاش میخوان به بیرون هدایت بشن .
2- اگه مدت زمان زیادی از بسته شدن شیر بگذره یعنی تا حدی که جریان سیال درون مخزن دوباره مث اولش بشه ، اونوقت چون حجم گازهای توی مخزن کم شده (گاز بی نشمیش بیشتر از مایع هست ) پس بی نظمی کل هم کمتر شده

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه منظورت این باشه که یه مهندسی شیمی بره اپراتور یه پترو بشه ، مثل چیزی که الان هست ، خوب نیازی نیست
ولی اگه یه مهندس شیمی بخواد طراحی کارخونه بکنه ، autocad لازمه براش.
سلام ازتو بعیده !!!!!!!!!
خوب یکی از کارهای مهندسی شیمی یعنی کنترل فرآیند براساس فشارودما و...

rooh_ebrahimi

عضو جدید
از دوستان کسی هست آنالیز گاز شهری رو با ترکیب درصداش بگه؟ و ارزش حرارتی آنرا بدونه؟ می خوام واکنشهای سوختنش رو داشته باشم برای شبیه سازی یک پیش گرمکن لازم دارم.
:gol:

rooh_ebrahimi

عضو جدید

میشه بیشتر توضیح بدید من تا حالا فکر می کردم از Autocad فقط برای PFD و P&ID در مهندسی شیمی استفاده میشود و قابلیت 3D کردن و چیدمان تجهیزات آیا کاربرد دیگری هم داره؟ یعنی برای کنترل فرآیند بر اساس فشار و دما کار Autocad هستش؟ یا وظیفه کنترل پنل و شیرهای پنیو ماتیک و ... هستش؟

rooh_ebrahimi

عضو جدید
کسی می تونه اطلاعاتی در مورد راکتور فیلمی بمن بده، اگر دسترسی به hanboook یا پروژه ای دارید دریغ نکنید. دنبال شیوه واکنش، انتقال جرم، بدست آوردن سرعت واکنش LAB و SO3 هستم که در این راکتور انجام میشه تا محصول حدود 98 درصد اسید سولفونیک از پایین راکتور بدست میارند

درضمن معادله حالت ترمودینامیکی و سرعت واکنش در واکنشهای زیر را برای شبیه سازی نیاز دارم:
linear alkyl benzen+so3=> sulphonic acid
s(Liq) + o2=>SO2
NAOH(solution) + SO3=>NA2SO3

بینهایت سپاسگذارم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام عزیزم
میشه یه کم توضیح بدین ؟
من نمیدونم یعنی چی

آخرش اینکه خووب یاد بگیریم دیگه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مربوط به عملیات واحد میشه نه حرارت!
ولی اگه چنین چیزی امکان پذیر بود و راندمان خوبی داشت مطمئن باش خیلی زود تر از حرف شما چنین چیزی اختراع شده بود ! ;)

عزیزم میدونی مهندس سعد آبادی با تنها گزاشتن یک سینی توی یه مسیر چقدر راندمان کاری رو بالا برد که ازش تو مجامع بین المللی تشکر کردن و میدونی همین گزاشتن سینی که فکری بسیار جالب و ساده بودش سالانه میلیاردها دلار به سود شده؟! میدونی چند درصد کاهش اتلاف ( حالا دقیقن نمیدونم چه اتلافی ) داشته؟ و میدونی تو ایران واسه مارش تنها 1 میلیون تومن بهش دادن و بعدش مدیر شرکت فاز 2 تو عسلو شدن ولی بخاطر اینکه کم لطفی شد به کارش به کشورهای خارجی واسه کار رفتن
یعنی از ایران فرار کرد!!
میدونی اگه همین کار رو که شما بهش میگین ساده به یه شرکت خارجی میدادن و یا میفروختن دیگه تا آخر عمرشون حتی نیاز به کار کردن هم نداشتن
متاسفانه ایران چه کم لطفی کرد

گاهی نظرا خیلی ساده بنظر میرسن اما مفید هستن‌!!

RANDI

عضو جدید
pg8 چيست؟

pg8 چيست؟

باسلام
لطفاً اگه در رابطه pg8 اطلاعاتي داريد ممنون ميشم توضيح بدين

valentine_18h

عضو جدید
با سلام . از دوستان عزيزي كه قبلا در پالايشگاه اصفهان فعاليتي داشتند و يا پروژه اي در اونجا انجام دادن خواهشمندم منو در جريان بزارن.با تشكر.

soheilsoltani

عضو جدید
یکی در مورد این Short cut واسه من توضیحی میده ؟
اگر اشتباه نکنم منظورشون معادلات معروف به فنسک آندروود و گیلی لند هست که به کمک آنها میتوان با تقریب خوبی حداقل تعداد سینی ها نسبت reflux مینیمم و نسبت reflux اپتیمم را بدست آورد .

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهسا جان شرمنده این سوال رو میپرسم
البته شاید نامربوط هم نباشه
میشه در مورد گره های حرارتی توضیحی بدین ؟
نمیخوام با حدس و گمان خودم تو این زمینه جلو برم

راستی همه پستاتون رو خوندم و بعضیشون رو نتونستم تشکر کنم آخه تموم شده یا نمیدونم چرا، همینجا ازتون ممنونم بخاطره لطفتون و زحماتت
جالبه، شیرین و قشنگ

راستی اگه اون بالایی ها رو اسپم تو کارتون میدونین + اینا بهم بگین و از اشکان میخوام پاکشون کنه
فقط لطف کنین بگین کجا سوالاتم رو بپرسم

با تشکر
جوجو

hesammaryam

عضو جدید
سلام ممنون ميشم راجب بهتوليد سيمان و فرآيند توليد و دستگاههاي كارخانه اون كتابي بدي ممنون ميشم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر اشتباه نکنم منظورشون معادلات معروف به فنسک آندروود و گیلی لند هست که به کمک آنها میتوان با تقریب خوبی حداقل تعداد سینی ها نسبت reflux مینیمم و نسبت reflux اپتیمم را بدست آورد .

خوب دوست میشه توضیحی بدین که اینا جیه ؟
من تازه ترم 4 تموم کردما
توضیح منم بفهمم

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
خوب؟
ایراد حرف من چی بود ؟
میشه بیشتر توضیح بدید من تا حالا فکر می کردم از Autocad فقط برای PFD و P&ID در مهندسی شیمی استفاده میشود و قابلیت 3D کردن و چیدمان تجهیزات آیا کاربرد دیگری هم داره؟ یعنی برای کنترل فرآیند بر اساس فشار و دما کار Autocad هستش؟ یا وظیفه کنترل پنل و شیرهای پنیو ماتیک و ... هستش؟
از اتوکد برای کشیدن نقشه های قبل از طراحی استفاده کنی ، بعد از ساخت و در حین عملیات فکر نکنم به دردمون بخوره

بالا