آقا اشکان به نظر شما الان برا اتوکد زود نیست؟....من فکر می کنم یه وقتی باید یاد بگیرم که بتونم عملیش کنم اینطوری کارایی بهتری داره...
برا matlab توی شهر شما کدوم کلاس خوب و مفید....البته به جز کلاسهای خوارزمی.....
تو شیراز کلاس دیباگران میگن خوبهآقای فروتن سئوال من جواب نداشت....![]()
در نرم افزار ASPEN طراحی قسمت های مربوط به احیا و پروسه های فولاد به خوبی بیان نشده است.سلام
اينجا كسي ميتونه به من در مورد پروسس در صنعت فولاد و شبيه سازي قسمت احياي مستقيم با Aspen كمك كنه؟
در مورد جایگاهش توی همین تالار خودمونم اطلاعات هستدوستان عزیز سلام.
اگر کسی از دوستان یا مدیر محترم تالار در خصوص تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای CNG ، نمودار P & ID جایگاه گاز طبیعی و ... اطلاعاتی داره من رو کمک کنید.
بسیار فوری نیاز دارم.
ممنون
ببین جوجو جان سوالتو باید بهتر میپرسیدیبچه ها یه سوال
یه مخزن داریم به یه حجمی دارای حجمی از گاز
آیا با باز کردن شیر مخزن و رهایی یافتن مقداری از این گاز و سپس بستن شیر، آنتروپی درون مخزن افزایش پیدا میکنه یا کاهش
لطفن یه کوچولو توضیح بدین که به چه علت این پاسخ رو دادین
اقای پیر جو
من شدیدا به دنبال این کتاب هستم
Gas reservoir engineering (SPE textbook series)
by John Lee
لینکی که شما برای این کتاب فرستاده اید مربوط به یک کتاب دیگه هست با همین نام ولی از یک نویسنده دیگه
سلام ازتو بعیده !!!!!!!!!اگه منظورت این باشه که یه مهندسی شیمی بره اپراتور یه پترو بشه ، مثل چیزی که الان هست ، خوب نیازی نیست
ولی اگه یه مهندس شیمی بخواد طراحی کارخونه بکنه ، autocad لازمه براش.
سلام ازتو بعیده !!!!!!!!!
خوب یکی از کارهای مهندسی شیمی یعنی کنترل فرآیند براساس فشارودما و...
سلام ازتو بعیده !!!!!!!!!
در نرم افزار ASPEN طراحی قسمت های مربوط به احیا و پروسه های فولاد به خوبی بیان نشده است.
این مربوط به عملیات واحد میشه نه حرارت!
ولی اگه چنین چیزی امکان پذیر بود و راندمان خوبی داشت مطمئن باش خیلی زود تر از حرف شما چنین چیزی اختراع شده بود !![]()
سلام برمتخصص تقطیر
عزیز ممکنه روش short cutروکه با یک برنامه مثل پاسکال برنامه نویسی شده باشه برام بزاری ؟ممنونم
اگر اشتباه نکنم منظورشون معادلات معروف به فنسک آندروود و گیلی لند هست که به کمک آنها میتوان با تقریب خوبی حداقل تعداد سینی ها نسبت reflux مینیمم و نسبت reflux اپتیمم را بدست آورد .یکی در مورد این Short cut واسه من توضیحی میده ؟
اگر اشتباه نکنم منظورشون معادلات معروف به فنسک آندروود و گیلی لند هست که به کمک آنها میتوان با تقریب خوبی حداقل تعداد سینی ها نسبت reflux مینیمم و نسبت reflux اپتیمم را بدست آورد .
خوب؟سلام ازتو بعیده !!!!!!!!!
از اتوکد برای کشیدن نقشه های قبل از طراحی استفاده کنی ، بعد از ساخت و در حین عملیات فکر نکنم به دردمون بخورهمیشه بیشتر توضیح بدید من تا حالا فکر می کردم از Autocad فقط برای PFD و P&ID در مهندسی شیمی استفاده میشود و قابلیت 3D کردن و چیدمان تجهیزات آیا کاربرد دیگری هم داره؟ یعنی برای کنترل فرآیند بر اساس فشار و دما کار Autocad هستش؟ یا وظیفه کنترل پنل و شیرهای پنیو ماتیک و ... هستش؟