سلام دوستان گرامی یک پروژه میخوام در مورد متانول و روش های سنتزش و بازار جهانی و اینکه توی ایران کجا تولید میشه و راکتورش چطوریه و خلاصه جامع باشه ممنونم اگه راهنماییم کنید.![]()
این فایل فقط p&id است ومطلب خاصی ندارد.سلام دوست من ...
من فایل PFD و P&ID تولید متانول رو دارم برات میذارم امیدوارم بدردت بخوره ...![]()
این فایل فقط p&id است ومطلب خاصی ندارد.
درودسلام بچه ها
من موضوع پروژم تولید الکتریسیته از زباله های شهریه و هنوز نتونستم مطلب خوبی پبدا کنم خواهش می کنم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
با نهایت تشکر
چرا دستی؟سلام بچه ها کسی میدونه یه معادله درجه 4 رو چه جوری دستی حساب کرد؟
s4+11s3+36s2+45s+15=0
سلامسلام دوستان
يه سوال داشتم.
اگر توي راكتورمون تمامي مواد و شرايط دمايي و فشاري و كاتاليست و ... رو فراهم كرده باشيم ولي بازم واكنشي رخ نده در اين حالت بايد چكار كرد؟
سلامسلام بچه ها
من موضوع پروژم تولید الکتریسیته از زباله های شهریه و هنوز نتونستم مطلب خوبی پبدا کنم خواهش می کنم اگر کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه
با نهایت تشکر
والا ماشین حساب من درجه n رو هم حل میکنه (البته با یکم تاخیر)تو امتحان ماشین حساب مجاز نیست.اما تو ماشین حسابم که فقط تادرجه 3 رو حل میکنه.اگه روشی هست بگو.مرسی
اگه تو درس خاصی مد نظرته مثل مکانیک سیالات میتونی از قانون سیالات نیوتنی با داشتن واحد های همه پارامترها واحد ویسکوزیته رو بدست بیاری در مورد چگونگی تبدیل اینا به هم ته کتابایی مثل ترمودینامیک جداول تبدیل واحد هست.سلام
اینجا تاپیکی هست معرفی کنید نرم افزاری چیزی!یاکسی جوابمو بده ممنون میشم!
من اثبات واحد ویسکوزیته درسیستمهای SI.وCGSو.FPSمیخواستم
واینکه تبدیل واحد تو این واحدا چجوریه برای پارامترهای مختلف..آیانرم افزاری داره؟اطلاعات مفصل میخواستم
ممنون میشم ازدوستان..
اکثر معادله ها رو میتونه حل کنهکسی با ماشین حساب کاسیو 5800 کارکرده؟
معادله با درجه چند رو میتونه حل کنه؟
پند معادله و چند مجهول رو میتونه حل کنه؟
کلا چطور ماشین حسابی هست یه مقدار راهنمایی بفرمایید
ماشین حساب خیلی خوبیه.....کسی با ماشین حساب کاسیو 5800 کارکرده؟
معادله با درجه چند رو میتونه حل کنه؟
پند معادله و چند مجهول رو میتونه حل کنه؟
کلا چطور ماشین حسابی هست یه مقدار راهنمایی بفرمایید
اینم لینک و عنوانلینک ایراد داره باز نمیشه
اینم لینک و عنوان
http://eprints.utm.my/8013
Re-refining of base oil from spent lubricant : a comparative study between laboratory and pilot scale study