اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
خدمت شما :من جدول تبدیل لاپلاس رو واسه امتحانم میخوام اگه دارید لطفا زودتر بذارید![]()
جدول تبدیل های لاپلاس
خدمت شما :من جدول تبدیل لاپلاس رو واسه امتحانم میخوام اگه دارید لطفا زودتر بذارید![]()
سلام دوستان من به مقاله ای راجب دستگاه پی اچ متری و اساس کار و کاربرد آن نیاز دارم همین امروز لطفا اگه کسی میتونه به من کمک کنه؟
اگه میشه .........![]()
دوست عزیز فارسی تایپ کنیدbebakhshid dir javab dadam mer30 az lotf va ehsas hamdardi. az in be bad be darkhasti ke daram tavajoo mikonam va jayeh doroost mizaram baz ham az rahnamai va sefaresha mamnoon
90% احتمال میدم منظورت این کتابه:
کتاب دومی هم که گفتی...بعیده تو اینترنت پیدا بشه.
لینک کتاب بالا در سایت آمازون:راستی تا یادم نرفته .....اینی که گذاشتم Vol.1 شه.2تا جلد دیگشم در دسترسه.(قیمت روی جلد فقط جلد اول: 117.5$)
موفق باشی.[/
RIGHT][/QUOTEممنون
کتاب را جلد 1 و 2 را دانلود کردم ولی لینکی از جلد 3 در رپید شیر پیدا نکردم . ممنمون می شوم اگر کمک کنید .
سلام بچه ها
اینجا دارن لوله کشی گاز میکنن ( لوله های اصلی و شبکه ای )
و من دو سوال در موردش دارم
1 - آیا لوله های گاز رو مدفون میکنن ؟ یعنی بعد از نصب لوله ها سر هم اونا رو میفرستن زیر خاک ؟ اگه نه چرا اینجا همچین کاری کردن؟ البته من اون لوله گنده ها رو ندیدم و نمیگم! اون لوله های کوچیکتر که واسه انتقال گاز از لوله های گاز بزرگ و الی به شهرها استفاده میکنن
2- همه روپوشی رو که جوشکارا رو دیدن، همونی که موقع کار ازش استفاده میکنن و دیوار محکم و خوبی واسه جلوگیری از رسیدن مواد مذاب و مشتغل به بدن هستش
اینجا موقع لوله کشی سر تا سر محل بخش مورد نظر رو با این پوشش نیز پوشونده بوده، مثل یه کلبه، کپر چه میدونم، طوری که حتی نور خورشید هم نفوذ نمیکنه به نقطه جوشکاری
دلیلش چی بوده؟ از چنتا از کسایی که جوشکاری میخونن کمک گرفتم اما نمیدونستم
اینا خودشون هم جواب نمیدن، میگن به ما گفتن ما هم اینطوری میکنیم، و متاسفانه هیچوقت شخصی بالا سرشون نیست که ما بریم سوال بپرسیم
مگه دوره تناوب توی ریاصی مهندسیه ؟!دوره تناوب تابع نمایی مختلط را بدست اورید.
ln(z)=(1+i)*adade pi
جواب معادله زیر:
e^z^2=1
مرسی
90% احتمال میدم منظورت این کتابه:
کتاب دومی هم که گفتی...بعیده تو اینترنت پیدا بشه.
لینک کتاب بالا در سایت آمازون:راستی تا یادم نرفته .....اینی که گذاشتم Vol.1 شه.2تا جلد دیگشم در دسترسه.(قیمت روی جلد فقط جلد اول: 117.5$)
موفق باشی.[/
RIGHT][/QUOTEممنون
کتاب را جلد 1 و 2 را دانلود کردم ولی لینکی از جلد 3 در رپید شیر پیدا نکردم . ممنمون می شوم اگر کمک کنید .
بله شما درست میگید ....
جلد سوم همین کتاب روی سرورهای Rapishare آپ نشده و در آدرسه زیره....شما اگه حس و حالشو داشتی میتونی هر 3جلدو یه جا(مثلا Rapidshare)آپلود کنی و در اختیار همه بذاری, به هر حال اینم آدرس جلد سوم؛
لینک همین کتاب در سایت آمازون؛(قیمت روی جلد سوم: 162$)
موفق باشی(اگر باError خاصی روبرو شدی دوباره بهم اطلاع بده)
{به خاطر بسپر تا جلوی چشممه که نام فایل 9067644552 است بصورت rar}
ممنون جناب عراقی ، میشه راجع به شات بلاست توضیح بدهید ؟
برو یه سر اینجا :
www.steemboiler.com
سلام...اشکان جان شما خودت پس توضیحات کتاب رو هم کنار لینکایی که قرار میدی هم بدی بد نیست:شما سه تا لینکشو به من بده تا ببرم رو سرور مستقیم سایت
آره ، سایت تجاری هست ولی قبلا" اطلاعات علمی هم خوبی داشتآقا اشکان این سایتی که آدرسشو می دی اطلاعات علمی نداره محصولاتش را می فروشه
این سایت خدمت شماسلام
من در باره تعیین مقدار کلر در آب مطلب می خوام اما پیدا نمی شه.
لطفا کمک![]()
سلام دوست عزیزسلام به همه دوستان.
من یه فرایندی رو از SRI گرفتم که توی اون از یه تعداد PATENT استفاده کرده که خیلی قدیمی هستن.شماره PATEN هارو مینویسم اگه بتونید پیدا کنید ممنون میشم.
338830 -338850-338120-338846
دستت درد نکنه نیما جاناین سایت خدمت شما
توش توضیح داده شده :
http://www.chemestan.com/Ex-WaterChlorideandHardness.html
ضمنا میزان کلر در زمان مصرف ( منزل) باید حداکثر 0.2 ppm باشد ....
ولی دوست عزیز تاپیک رو بد جا گذاشتین
توی بخش فیلمهای مهندسی شیمی ؟؟؟؟؟
اشکان جان ببینه ایشالا تغییر میده ....
منم از شیمی زیاد سر در نمیارم متاسفانه !!!!دستت درد نکنه نیما جان
ببخشید من دیر متوجه شدم
نیما جان فقط همین یه روش وجود داره؟
آخه من رشتم مهندسی آبه از شیمی سر در نمیارم![]()
ok. گرفتممنم از شیمی زیاد سر در نمیارم متاسفانه !!!!
آخه رشته منم شیمی نیست . مهندسی شیمیه .![]()
سلامسلام دوست عزیز
اگه میشه لطف کنین یه نسخه اسکن شده از صفحات مهم sri که کپی کردین رو توی تاپیک صفحات اسکن شدۀ SRI قرار بدید
با تشکر
موضوع پتنت رو متوجه نشدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟سلام
باشه حتما سر فرصت حتما این کار رو انجام میدم.
شما میتونید در پیدا کردن این patent ها به من کمک کنید.
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در قسمت مربوطه مطرح کنید . این بار سعی کردم واستون دنبال جواب بگردم ولی سری بعد به تاپیکهای نامربوط جوابی داده نمیشه !سلام من دنبال چند تا مقاله فارسي در مورد اسيكاري و تحريك چاه هستم اگه مي تونيد كمكم كنيد
موضوع پتنت رو متوجه نشدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟
;242451 گفت:دوره تناوب تابع نمایی مختلط را بدست اورید.
ln(z)=(1+i)*adade pi
جواب معادله زیر:
e^z^2=1