درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

منا موسوی

عضو جدید
bebakhshid dir javab dadam mer30 az lotf va ehsas hamdardi. az in be bad be darkhasti ke daram tavajoo mikonam va jayeh doroost mizaram baz ham az rahnamai va sefaresha mamnoon

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام دوستان من به مقاله ای راجب دستگاه پی اچ متری و اساس کار و کاربرد آن نیاز دارم همین امروز لطفا اگه کسی میتونه به من کمک کنه؟:cry:

اگه میشه .........;)

bebakhshid dir javab dadam mer30 az lotf va ehsas hamdardi. az in be bad be darkhasti ke daram tavajoo mikonam va jayeh doroost mizaram baz ham az rahnamai va sefaresha mamnoon
دوست عزیز فارسی تایپ کنید
در ضمن من گشتم ولی چیزی براتون نتونستم پیدا کنم

ramin2

عضو
تسکر

تسکر

90% احتمال میدم منظورت این کتابه:
کتاب دومی هم که گفتی...بعیده تو اینترنت پیدا بشه.
لینک کتاب بالا در سایت آمازون:​
راستی تا یادم نرفته .....اینی که گذاشتم Vol.1 شه.2تا جلد دیگشم در دسترسه.(قیمت روی جلد فقط جلد اول: 117.5$)
موفق باشی.[/
RIGHT][/QUOTEممنون
کتاب را جلد 1 و 2 را دانلود کردم ولی لینکی از جلد 3 در رپید شیر پیدا نکردم . ممنمون می شوم اگر کمک کنید .​

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
لوله كشي گاز

لوله كشي گاز

لوله هاي گاز رساني اوليه همه از جنس مانسمان و بي درز بودند ولي بعدا اين لوله ها با لوله هاي ايي آر دبليوي ترك جايگزين شد چون بحث خوردگي در لوله هاي گاز از اهميت ويژه اي بر خوردار ست و هزينه سيستمهاي حفاظت كاتوديك هم بالاست بنابراين استفاده از لوله هاي پليمري مرسوم شد .
فشار در لوله شبكه شهري و قبل از شير و رگلاتور 60 پي اس اي است و سرعت گاز بايد در حدود 20 متر باشد (اينها پارامتر هاي طراحي شبكه هستند) سايز اين لوله ها حد اكثر تا 12 اينچ است ولي بعد از اين كمربند هاي شهري را خواهيم داشت كه فشار در انها به 600 پي اس اي ميرسه اما فشار در لوله هاي خانگي كه از رگلاتور عبور ميكند از 2 شروع شده و حداكثر 15 پي اس اي است وقتي قرار ميشه تا از گاز به عنوان روشنايي استفاده بشه و يا اجاق گاز ها را با ان روشن كنيد فشار بسيار پايين است و احتياچي به لوله هاي قويتر نميباشد به همين علت از مسي و يا پليمري استفاده ميگردد.
جوشكاري در لوله هاي پليمري الكتروفيوژن بوده و نياز به داشتن سرپوش نيست ولي جوشكاري لوله هاي فلزي ميبايست در جايي انجام گيرد كه الكترود از رطوبت و اب در امان باشد حتي قبل از جوشكاري مرسوم است كه الكترود ها را در دستگاهي خشك كنند.در جوشكاري لوله هاي 30 اينچ و به بالا پاس اول جوشكاري از اهميت ويژه اي بر خورداراست اما پاس 2 و تاج را ميشه بدست تازه كار ها هم داد .اگر لوله خيلي بزرگ باشد ميبايست حسب استاندارد 1104 هاي لو هاي hi low درون لوله را نيز جوش داد.
قبل از جوشكاري بايد لوله ها را با سند بلاس يا شات بلاس تميز كرد بعد پرايمر زد و نهايتا با تيشوي سي سانتي و قير ذغال سنگي عايق نمود و با يك دتكتوري كه زخمي بودن يا كم عمق بودن عايق را نشان ميدهد مورد بازرسي قرار ميدهند و در كنار كانالها لوله ها را ريسه ميكنند قبل از همه اينه با اشعه راديو اكتيو از عدم وجود ترك هاي مويين در سر لوله ها اطمينان حاصل ميشود . بعد چندين لوله را جوش داده و روي جوش ها را نوار پيچي ميكنند و در نهايت آنها را در كانال قرار ميدهند مهمترين بخش جوشكاري تاي لاين هاست كه بايد با دقت در كانال انجام گيرد . اگر در جايي لازم باشد تا لوله خم بردارند آنرا با ماشين بندينگ خم ميكنند .وقتي لوله درون خاك قرار ميگيرد وزنه هاييي به آن اويزان ميشود تا تحت اثر نيروي ارشميدوسي به سطح زمين بر نگردند و در نهايت با سيستم حفاظت كاتوديك از ان حفاظت مينمايند.

سلام بچه ها
اینجا دارن لوله کشی گاز میکنن ( لوله های اصلی و شبکه ای )
و من دو سوال در موردش دارم
1 - آیا لوله های گاز رو مدفون میکنن ؟ یعنی بعد از نصب لوله ها سر هم اونا رو میفرستن زیر خاک ؟ اگه نه چرا اینجا همچین کاری کردن؟ البته من اون لوله گنده ها رو ندیدم و نمیگم! اون لوله های کوچیکتر که واسه انتقال گاز از لوله های گاز بزرگ و الی به شهرها استفاده میکنن

2- همه روپوشی رو که جوشکارا رو دیدن، همونی که موقع کار ازش استفاده میکنن و دیوار محکم و خوبی واسه جلوگیری از رسیدن مواد مذاب و مشتغل به بدن هستش
اینجا موقع لوله کشی سر تا سر محل بخش مورد نظر رو با این پوشش نیز پوشونده بوده، مثل یه کلبه، کپر چه میدونم، طوری که حتی نور خورشید هم نفوذ نمیکنه به نقطه جوشکاری
دلیلش چی بوده؟ از چنتا از کسایی که جوشکاری میخونن کمک گرفتم اما نمیدونستم
اینا خودشون هم جواب نمیدن، میگن به ما گفتن ما هم اینطوری میکنیم، و متاسفانه هیچوقت شخصی بالا سرشون نیست که ما بریم سوال بپرسیم

Schneider

مدیر بازنشسته
Your demand

Your demand

90% احتمال میدم منظورت این کتابه:
کتاب دومی هم که گفتی...بعیده تو اینترنت پیدا بشه.
لینک کتاب بالا در سایت آمازون:​
راستی تا یادم نرفته .....اینی که گذاشتم Vol.1 شه.2تا جلد دیگشم در دسترسه.(قیمت روی جلد فقط جلد اول: 117.5$)
موفق باشی.[/
RIGHT][/QUOTEممنون​

کتاب را جلد 1 و 2 را دانلود کردم ولی لینکی از جلد 3 در رپید شیر پیدا نکردم . ممنمون می شوم اگر کمک کنید .

بله شما درست میگید ....​

جلد سوم همین کتاب روی سرورهای Rapishare آپ نشده و در آدرسه زیره....شما اگه حس و حالشو داشتی میتونی هر 3جلدو یه جا(مثلا Rapidshare)آپلود کنی و در اختیار همه بذاری, به هر حال اینم آدرس جلد سوم؛​

لینک همین کتاب در سایت آمازون؛​
(قیمت روی جلد سوم: 162$)
موفق باشی(اگر باError خاصی روبرو شدی دوباره بهم اطلاع بده)
{به خاطر بسپر تا جلوی چشممه که نام فایل 9067644552 است بصورت rar}​

آخرین ویرایش:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تميز كاري لوله ها

تميز كاري لوله ها

سند و شات بلاست هر دو روشهاي برداشتن لايه ها يي از سطوح فلزي هستند با اين تفاوت كه در سند بلاست از ماسه استفاده ميشود و در شات بلاست ار ذرات ساچمه مانند فلزي و كوچك بهره گرفته ميشود.
ممنون جناب عراقی ، میشه راجع به شات بلاست توضیح بدهید ؟

Schneider

مدیر بازنشسته
3تا لینک جهت مستقیم شدن

3تا لینک جهت مستقیم شدن

شما سه تا لینکشو به من بده تا ببرم رو سرور مستقیم سایت
سلام...اشکان جان شما خودت پس توضیحات کتاب رو هم کنار لینکایی که قرار میدی هم بدی بد نیست:
لینک جلد اول:
لینک جلد دوم:​
لینک جلد سوم هم تو همون پست قبلیه که فرستادم.
3 لینک کتاب در Amazon(برای توضیحات کتاب):
جلد اول:​
جلد دوم:​
برای جلد سوم هم باز تو پست قبلی آوردم.
موفق باشی​

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
Adhesion Aspects of Thin Films

Adhesion Aspects of Thin Films

Product Description
This volume documents the proceedings of the International Symposium on Adhesion Aspects of Thin Films (including Adhesion Measurement, and Metallized plastics) held in Orlando, FL, December 15-16, 2003.

This volume is divided into three parts. Part 1 “General Papers”; Part 2 “Metallized Plastics”; and Part 3 “Adhesion Measurement”. The topics covered include: Factors influencing adhesion of thin films; relevance of stresses in film adhesion; surface effects on intrinsic thin film stresses; adhesion improvement; hemocompatibility of DLC coatings; thin films of various materials on a host of substrates; thin polymer films; surface modification of polymers; adhesion of metal films on polymers; investigation of metal-polymer interactions; adhesion measurement; scratch test; microscratch test; and abrasion and durability of thin films.

First Sentence:
A thin solid film grown on a solid substrate is generally deposited in a state of stress. Read the first page

Product Details
Download link

=======================================

Product Details
download link

Product Details
Download link

shinto

عضو جدید
درخواست Patent

درخواست Patent

سلام به همه دوستان.
من یه فرایندی رو از SRI گرفتم که توی اون از یه تعداد PATENT استفاده کرده که خیلی قدیمی هستن.شماره PATEN هارو مینویسم اگه بتونید پیدا کنید ممنون میشم.
338830 -338850-338120-338846

chipalo

عضو جدید
مهندسان شیمی، کمممممممممممممک

مهندسان شیمی، کمممممممممممممک

سلام
من در باره تعیین مقدار کلر در آب مطلب می خوام اما پیدا نمی شه.
لطفا کمک :(

سلام
من در باره تعیین مقدار کلر در آب مطلب می خوام اما پیدا نمی شه.
لطفا کمک :(
این سایت خدمت شما
توش توضیح داده شده :
http://www.chemestan.com/Ex-WaterChlorideandHardness.html
ضمنا میزان کلر در زمان مصرف ( منزل) باید حداکثر 0.2 ppm باشد ....

ولی دوست عزیز تاپیک رو بد جا گذاشتین
توی بخش فیلمهای مهندسی شیمی ؟؟؟؟؟
اشکان جان ببینه ایشالا تغییر میده ....

سلام به همه دوستان.
من یه فرایندی رو از SRI گرفتم که توی اون از یه تعداد PATENT استفاده کرده که خیلی قدیمی هستن.شماره PATEN هارو مینویسم اگه بتونید پیدا کنید ممنون میشم.
338830 -338850-338120-338846
سلام دوست عزیز
اگه میشه لطف کنین یه نسخه اسکن شده از صفحات مهم sri که کپی کردین رو توی تاپیک صفحات اسکن شدۀ SRI قرار بدید
با تشکر

chipalo

عضو جدید
این سایت خدمت شما
توش توضیح داده شده :
http://www.chemestan.com/Ex-WaterChlorideandHardness.html
ضمنا میزان کلر در زمان مصرف ( منزل) باید حداکثر 0.2 ppm باشد ....

ولی دوست عزیز تاپیک رو بد جا گذاشتین
توی بخش فیلمهای مهندسی شیمی ؟؟؟؟؟
اشکان جان ببینه ایشالا تغییر میده ....
دستت درد نکنه نیما جان :D
ببخشید من دیر متوجه شدم:redface:
نیما جان فقط همین یه روش وجود داره؟
آخه من رشتم مهندسی آبه از شیمی سر در نمیارم:confused:

دستت درد نکنه نیما جان :D
ببخشید من دیر متوجه شدم:redface:
نیما جان فقط همین یه روش وجود داره؟
آخه من رشتم مهندسی آبه از شیمی سر در نمیارم:confused:
منم از شیمی زیاد سر در نمیارم متاسفانه !!!!
آخه رشته منم شیمی نیست . مهندسی شیمیه . ;)

shinto

عضو جدید
باشه حتما

باشه حتما

سلام دوست عزیز
اگه میشه لطف کنین یه نسخه اسکن شده از صفحات مهم sri که کپی کردین رو توی تاپیک صفحات اسکن شدۀ SRI قرار بدید
با تشکر
سلام
باشه حتما سر فرصت حتما این کار رو انجام میدم.
شما میتونید در پیدا کردن این patent ها به من کمک کنید.

سلام من دنبال چند تا مقاله فارسي در مورد اسيكاري و تحريك چاه هستم اگه مي تونيد كمكم كنيد
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در قسمت مربوطه مطرح کنید . این بار سعی کردم واستون دنبال جواب بگردم ولی سری بعد به تاپیکهای نامربوط جوابی داده نمیشه !

در آزمایشگاه اسید زنی آزمایشات مربوط به اسیدكاری انجام می شود. می دانیم كه پس از سیمان كاری به چاه اسید می زنند تا سیمان باقی مانده خارج شده و شسته شود. Acidizing Instrument در این واحد قرار دارد، قلب این دستگاه پمپ آن است. در این دستگاه فشار و حرارت بر روی سنگ اعمال می شود. در واقع اسید با یك فشار معین به داخل core تزریق می شود. در این دستگاه فشار و حرارت برروی سنگ اعمال می شود. به این وسیله كربناتهای داخل مغزه حل می شوند. پس از اسید زنی تراوایی را دوباره اندازه گیری می گیرند، خروجی این دستگاه بصورت print شده تهیه شود.

اینم خدمت شما یه مقاله فارسی :
http://www.gorgan-oil.blogfa.com/post-41.aspx

shinto

عضو جدید
سوال

سوال

موضوع پتنت رو متوجه نشدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟

یه سری شماره تو تاپیک گذاشتم مریوط به تعدادی patent بود که تو SRI تولید اتانول امین استفاده کرده بود نتونستم پیداشون کنم.گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید.

negin1313

عضو جدید
;242451 گفت:
دوره تناوب تابع نمایی مختلط را بدست اورید.

ln(z)=(1+i)*adade pi

جواب معادله زیر:
e^z^2=1

مرسی بچه ها من این سوالهارو دیگه نمیخوام خودم به جواب رسیدم
ممنون جوجو

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش دوست من
مزاشتی 28 بشه من بهت میگفتم خوب :redface:
شرمنده دوست من :cry:
اگه درسام نبود همون اولش میزاشتمش، زودی کمکت میکردم
حالا خوشحالم که خودت حلش کردی
BE SUCCESS

saeidsaeid

عضو جدید
rapidshare

rapidshare

سلام دوستان
چگونه می توان از rapidshare برای دریافت فایلها استفاده نمود؟:confused:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من اول برین و درخواستتون رو یه جا دیگه مطرح کنین
مطمئنن اشکانی الان میاد متذکر میشه

خوب باید دانلود کنین دیگه
من چی بگم
یه صفحه باز میشه
free بزنین، البته اگه پرمیوم ندارین ( مطمئنن ندارین چون ... )
حالا چن ثانیه منتظر واسین
دانلود کنین

دقت کنین که دانلود از این سایت قابلیت pause & resume نداره

اگه قادر به دانلود نیستین لینکی رو که قصد استفاده دارین رو کپی پیست کنین تو قسمت لینک مستقیم تا بچه ها واست لینک مستقیمش رو بزارن

BE SUCCESS

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه جزوه درمورد مش بندی می خوام کسی کمکمون میکنه؟

hadi18

کاربر فعال
اسيد كاري و تحريك چاه

اسيد كاري و تحريك چاه

سلام من مقاله اي در مورد اسيد كاري و تحريك چاه مي خواستم اگه بتونيد يه منبع يا سايت فارسي معرفي كنيد ممنون مي شم

بالا