استحصال بنزين از گاز
استحصال بنزين از گاز
BEHROZ.PRGC@GMAIL.COMاگه در موردفرايند استحصال بنزين از گاز مقاله اي دارين بفرستين
استحصال بنزين از گاز
BEHROZ.PRGC@GMAIL.COMاگه در موردفرايند استحصال بنزين از گاز مقاله اي دارين بفرستين
Dear,سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
دوست عزیز ، فارسی تایپ کنیدkhob avalesh mikhastam ama nemidonam chi shod ye dafe to saite http://shimi-eng.blogfa.com peidash kardam.hala shoma chera taipike maro bar midari be esme khodet mizani.
to roze roshanam...
خوب معلومه که بهتاش جانمن موندم این سایته ما از این سایت کپی برداری شده.. یا اینکه.....؟؟؟؟؟![]()
امیدوارم این به دردت بخوره :من دنبال مطالب جديد در مورد GTL (تبديل گاز به مايع) ميگردم اگه چيزي داريد يا آدرسي داريد لطفا هلپ مي!
برو یه سر اینجا :خواهشا اگر در اين مورد از دوستان كسي دستورالعمل كار بردي داره برام بفرسته ممنون مشم.abdolkarim_20@yahoo.com
خدمت شما :سلام یه خواهش ازت دارم.بک بار دیگه فایلشو بزار چون تا 60 و 70٪ دانلود میشه و مابقیشو فقط پر میکنه و دانلود نمیشه .(کامل نمیشه که بازش کنه.)
ممنون.![]()
نه فارسي نمي خوام درباره مثلا انتي بيوتيك ها (درضمن از سايت خوبتون ممنون)
Dear,
Pls I need the book "Applied Plant Design" written by Ludwig. tanx
قرار دادن کتابهای فارسی رو این سایت ممنوع می باشد ، هرچند که اصولا" فکر نکنم ترجمه شده اش گیر بیاد
Dear,
Pls I need the book "Applied Plant Design" written by Ludwig. tanx
حالا این خیلی مشکلی نداره ، چون انگلیسی نوشتهدوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید
IQ ، منظورم ترجمه شده روی اینترنته ، نه تو کتاب فروشیترجمش که زیاد گیر میاد قیمتش 10000 من خودم هم حل تمرینشو داشتم هم کتابش
این خوبه؟ :نه فارسي نمي خوام درباره مثلا انتي بيوتيك ها (درضمن از سايت خوبتون ممنون)
سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
hala ino befest lotfan man danlod konam be ostadam neshoon bedamاین خوبه؟ :
Recovery of Triethylamine from a waste of solvent mixture from an antibiotics production
---
اگه نه ، چند تا کلمه کلیدی هم بده