اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
عزیزم ، اون کامل بنویس رو با شما نبودمآره اگه بزاری که ممنون میشم .
اگه چیزای دیگه هم داری بفرست.
انگلیسیش اینجوریه ASPHALTENE اما من فارسی می خوام.
بررسی رسوب گذاری آسفالتینو تو چاههای نفتی رو میخوام![]()
این هم مقاله :
عزیزم ، اون کامل بنویس رو با شما نبودمآره اگه بزاری که ممنون میشم .
اگه چیزای دیگه هم داری بفرست.
انگلیسیش اینجوریه ASPHALTENE اما من فارسی می خوام.
بررسی رسوب گذاری آسفالتینو تو چاههای نفتی رو میخوام![]()
اول از همه باید فارسی تایپ کنیدsalam.mani ke taze ozv shodam bayad chi kar konam aziz?![]()
خوب ، قشنگ بگو جزوه همه درسها رو میخوامجزوه های موازنه مواد دانشگاه تهران را می خواستم+جزوات سایر دروس
اینا رو میخوای؟چند تا مقاله در رابطه بامیکروبیولوژی مثلا DNA,RNA,YEAST,MOLD,Antioxcidan,waste water یا هر چیزی درباره میکرو (انگلیسی)می خوام.ترجمه اونم اگه دارید که بهتر.
setareh30401@yahoo.com
نیکی و پرسش.اینا رو میخوای؟
البته فارسیه ها :
- بررسي 50 مورد اسپونديلوديسكيتيس عفوني از نظر نماهاي باليني، ميكروبيولوژي، راديولوژي و درمان
- بررسي وضعيت بيماران مبتلا به عفونت جريان خون تاييد شده ميکروبيولوژي. بيمارستان لقمان حکيم، تهران،
نهنیکی و پرسش.![]()
ازماشگاه شیمی عمومی (1)سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
ازمایشگاه شیمی عمومی (1)سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
جزوه های موازنه مواد دانشگاه تهران را می خواستم+جزوات سایر دروس
سلام دستت درد نکنه من این کتابو گرفتم ولی اون کتابی که میخواستم نبود.
منم به دنبال این کتاب هستمHeat transfer
By: arpaci
قرار دادن کتابهای فارسی رو این سایت ممنوع می باشد ، هرچند که اصولا" فکر نکنم ترجمه شده اش گیر بیادسلام دوست عزیز اگر برایت مقدور باشه من حل المسایل و خود کتاب شیمی عمومی نوشته مورتیمر رو می خوام.(البته ترجمه شده اش رو مخصوصا خود کتاب)
مگه توی سایت موجود نیست ؟من به دنبال کتاب
Heat transfer
by :arpaci
هستم
ممنون
ببین این به دردت میخوره : http://140.112.22.200/ntupcc/download/06.pdfشدیدا به یک مقاله در باره multi component distillation احتیاج دارم. لطفا کمک کنید. (مفاله انگلیسی)
salam
man be in ketab niaz zarori daram. khahesh mikonam linke downlodesho bezarid.
mer30
من که نفهمیدم چی میگی