اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
فعلا" اینو داشته باش :مرسی از این راهنماییتون.
ولی اگر لطف کنید و منبعی از اینترنت هم به من معرفی کنید خیلی ممنون میشم .
بازم تشکر![]()
فعلا" اینو داشته باش :مرسی از این راهنماییتون.
ولی اگر لطف کنید و منبعی از اینترنت هم به من معرفی کنید خیلی ممنون میشم .
بازم تشکر![]()
من 5 تا مقاله براتون آپلود کردم ببینید اینا به دردتون می خوره یا نهسلام
من چند تا مقاله درباره ی رفتار سیالات غیر نیوتنی وابسته به زمان میخوام (thixotropic...)
اگه لطف کنید ممنون میشم
فعلا" اینو داشته باش :
فکر می کنم منظور شما عمل لیچینگه نه؟اگه که اینطوره بهم بگین تا یه سری مطالبی مربوط به لیچینگ رو براتون آپلود کنمسلام دوستان .من عضو جدید هستم.
یک سوالی در زمینه شیمی دارم و خواهش میکنم کمکم کنید. میخواستم اگر اطلاعاتی در زمینه ( روش های جداسازی و استخراج در فاز جامد) دارین در اختیار من قرار بدین و یا اگه سایتی میشناسین که در این زمینه مطالبی داره.
پیشاپیش سپاسگزارم![]()
سلام من يك مقاله نسبتا كامل در مورد گاز cng مي خوام بايد به استاد ارائه كنم 10 نمره داره ممنون مي شم هرچه زودتر بهتر
فکر می کنم منظور شما عمل لیچینگه نه؟اگه که اینطوره بهم بگین تا یه سری مطالبی مربوط به لیچینگ رو براتون آپلود کنم
فکر می کنم منظور شما عمل لیچینگه نه؟اگه که اینطوره بهم بگین تا یه سری مطالبی مربوط به لیچینگ رو براتون آپلود کنم
به خدا دقیقا" نمیدونم.فکر می کنم منظور شما عمل لیچینگه نه؟اگه که اینطوره بهم بگین تا یه سری مطالبی مربوط به لیچینگ رو براتون آپلود کنم
خواهش می کنم.این 4 تا فایلی که آپلود کردم مربوط به لیچینگه که از یک هندبوک براتون گذاشتم:به خدا دقیقا" نمیدونم. اگر عمل لیچینگ مربوط به جداسازی و استخراج در فاز جامد هست که همینه
واقعا" شرمنده که اینقدر اذیتتون میکنم![]()
آره ، پسوند فایل ایراد داره ، ولی اگه شما پسوند فایل رو بکنی pdf درست میشهممنون آقا اشکان . من این فایلی که شما برام گذاشتین رو دانلود کردم ولی error داره باز نمیشه
![]()
به عملیات استخراج از جامد leaching میگن و به عملیات استخراج از مایع extractionبه خدا دقیقا" نمیدونم. اگر عمل لیچینگ مربوط به جداسازی و استخراج در فاز جامد هست که همینه
واقعا" شرمنده که اینقدر اذیتتون میکنم![]()
این به دردت میخوره ؟یه مقاله در مورد محاسبات پالایش نیاز داشتم کسی میتونه به من کمک کنه؟لطفا؟
من براي هزارمين بار از اعضاي محترم خواهش مي كنم كه اگه عكس يا مطلب يا انيميشني از نحوه كار كمپرسور mixed flow دارند براي من بفرستند![]()