واقعا به به..همینش کم بود که الان یک پیغام برای من زدن...کلی فحش هم نثارم کردن..برای چی؟ یک حل تمرینات.....
عجبواقعا به به..همینش کم بود که الان یک پیغام برای من زدن...کلی فحش هم نثارم کردن..برای چی؟ یک حل تمرینات.....
من نمیدونم یعنی چی این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا به به..همینش کم بود که الان یک پیغام برای من زدن...کلی فحش هم نثارم کردن..برای چی؟ یک حل تمرینات.....
با عرض شرمندگی نمی خواستم ناراحت یشید من نمی دونستم شوخی بودواقعا به به..همینش کم بود که الان یک پیغام برای من زدن...کلی فحش هم نثارم کردن..برای چی؟ یک حل تمرینات.....
فکر کنم توی تالار موجود باشه ، البته مطمئن نیستم . . .نياز فوري به يك مقاله ي 20-30 صفحه اي در مورد نمك زدايي از آب دريا به روش اسمز معكوس دارم، لطفا كمكم كنيد
بذار یه تحقیق کنم ، بهت میگمسلام گلم من دانشجوی ترم اخر رشته شیمی هستم می خواستم ببینم میتونید یک موضوع خوب به من معرفی کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید
شما اگه پست هات زیاد بشه ، به صورت خودکار هی درجه ات و میزان فعالیت و ستاره هات زیاد میشهسلام من تازه عضو شدم . میخواستم بپرسم اصل کتاب McCabe را دارید؟در ضمن من یک لیست بلند بالا کتابهای مهندسی شیمی دارم .اگه کسی خواست خوشحال میشم.در ضمن چه طوری میشه عضو فعال شد؟
مقالات درخواستی خود را در این تاپیک مطرح کنید در صورت مشاهده هر گونه تاپیک از کاربران ان تاپیک حذف می شود.
با تشکر
از این سایت استفاده کن : www.steemboiler.comبا سلام خدمت همه ی پیشکسوت های اینجا.
یه تحقیق در حد 7،8صفحه در مورد بویلر ها،بهینه سازیشون،طرز کارشون،موارد استفادشون و از این موارد می خواستم.هر کی چیزی داره لطف کنه بزاره آخه عجله دارم.البته غیر از اون مقاله ای که توی قسمت مقالات در مورد بویلر هستش،آخه فایلشو یه جا کلن واسه استادمون فرستادم گندش در اومد!
![]()
هر چی گشتم تاپیک پرسش و پاسخ ندیدم سوالم را اینجا می گذارم
من مهندس شیمی هستم و برای یک قسمت از پروژه ام لازمه که تاخیر فاز یک تابع سینوسی را حساب کنم.
1- موقع محاسبه ماشین حساب باید روی رادیان باشه یا درجه ؟
2- از رابطه
(a=tan^-1(BC می شه حساب کرد ؟
a زاویه تاخیر فاز و BC طول پاره خط فاصله بین دو منحنی است.
3- ایا رابطه دیگری هم وجود داره ؟