Niima
-
نمیدونستم که توی لوله هم باشه . مطمئنی هست ؟این برای پوسته هست و یه چیز دیگه هم هست که قرار میدن داخل لوله ها به نام : tube insert که همین خصوصیت رو برای داخل لوله ها ایجاد میکنه
نمیدونستم که توی لوله هم باشه . مطمئنی هست ؟این برای پوسته هست و یه چیز دیگه هم هست که قرار میدن داخل لوله ها به نام : tube insert که همین خصوصیت رو برای داخل لوله ها ایجاد میکنه
چون سطح مقطع دهانشون کمتره پس سرعت بیشتره و فشار کمتره . ولی دهانه پایینتر سرعت کمتر و فشار بیشتر و هوا یا گازها از مکان با فشار بیشتر به فشار کمتر منتقل میشند و همین سبب کشش گاز به بیرون میشه .حالا سوال بعدی : چگونه دودکش ها ، ایجاد مکش میکنند ؟
آرهنمیدونستم که توی لوله هم باشه . مطمئنی هست ؟
این سوال علمیه یا سیاسی ؟چرا خطوط انتقال گاز از دریا به خشکی توی عسلویه فقط سه خط لوله 30 اینچیه (فکر میکنم 30 بود ) ؟ چرا خصوص لوله رو بیشترنمیکنند تا گاز بیشتری شیرین سازی شه ؟ یا بعبارتی چرا ظرفیت پالایشگاه رو بیشتر نکردند ؟
فکر نکنم سیاسی باشه . واسم سواله که چرا گاز رو بیشتر برداشت و ذخیره نمیکنند تا اینکه مثل پارسال کمبود گاز نیارن ؟این سوال علمیه یا سیاسی ؟
مسئله این نیستفکر نکنم سیاسی باشه . واسم سواله که چرا گاز رو بیشتر برداشت و ذخیره نمیکنند تا اینکه مثل پارسال کمبود گاز نیارن ؟
نیما اول بگو این حدص چیه نوشتی ؟(سوتی)چون سطح مقطع دهانشون کمتره پس سرعت بیشتره و فشار کمتره . ولی دهانه پایینتر سرعت کمتر و فشار بیشتر و هوا یا گازها از مکان با فشار بیشتر به فشار کمتر منتقل میشند و همین سبب کشش گاز به بیرون میشه .
البته حدص میزنم اینجوریه و فکر کنم تا حدودی هم درسته![]()
شما به دل نگیر جان جان . بدلیل سرعت بسیار زیاد بنده در تایپیدن است ! از این سوتی ها شاید زیاد پیدا بشه توی پستام !نیما اول بگو این حدص چیه نوشتی ؟(سوتی)
درست گفتی جیگر
خوب اشکان میدونی که عوامل نیروی محرکه :
اختلاف فشار،اختلاف غلظت(پتانسیل شیمیایی)،اختلاف لول و اختلاف دما هستند .
اینها توجیه دینامیکی وحرارتی هم داره اما بهتره حفظ اسرارشه وبسنده کنیم به جواب مفید نیما جان خوب بریم سر سوالات ساده تر.
حالا یه سوال
آیا این مسئله که اشکان گفت درمورد تمام دودکشها صادقه؟![]()
خیلی ساده است فلر دیگهشما به دل نگیر جان جان . بدلیل سرعت بسیار زیاد بنده در تایپیدن است ! از این سوتی ها شاید زیاد پیدا بشه توی پستام !
خوب اینجور که شما سوال پرسیدید معلومه جوابش خیره !
ولی نمیدونم چه مدلهاییش اینجوری نیستن
فکر میکنم بستگی به گاز خروجی داره !
مثلا واسه هوا این شرط رعایت میشه !! ( ببخشید اگه رو هوا یه چیزی پروندم)
gas electrical ?
نشنیدم تا حالا !
یا گازی باید باشه یا برقی یا سوختش از هیدروکربن های سنگینه ...
خوب موجب تلاطم و ایجاد اغتشاش میشه و با ایجاد جریان توربولانت از نشست و ته نشین شدن مواد جامد که سبب گرفتگی میشوند جلوگیری میشه
خوب بله همون ایجاد اغتشاشه . منظور منم همین بودبه نکته فوق من اضافه می کنم که وجود بافل می تواند نقاط با سرعت صفر را زیاد هم کند که عملا رسوب گرفتگی را زیاد می کند البته من وجود بافل را لازم می دانم اما وظیفه اصلی آن را جلوگیری از رسوب نمی دانم
میشه سوالتونو واضح تر بپرسید ؟اگه میشه لطف کنید در مورد مفهوم selectivity یه مختصر توضیح بدید.....و اینکه چرا اکترونهای پیوند آلکان برای واکنشگر خارجی غیر قابل دسترس هست....
خوب یه سرچ کنید با نام خوردگی واستون پیدا میشه دیگهسلام من یک تاره کارم لطفا به هم کمک کنید!@
چتد وقت پیش در بخش مقالات درخواستی در بخش مقالات این درخواست رو دادم:
*سلام من يك تحقيق درباره درس خوردگي فلزات به اين اسم ميخام :
انواع و كاربرد پوششها (الي و معدني و فلزي)*
و اقا
نیما این جوابو بهم داد :
*توی همین تالار موجوده . یه سرچ کنید*
من هر چی گشتم پیدا نکردم
لطف کنید لینک دانلودشو برام بذارید
کتابهای درسی که توی شهرتون پیدا نمیشه .لطفا بگین چه کتاب یا کتاب هایی به درد رشتمون می خوره که من از نمایشگاه بخرم؟
در مورد پلنت تولید نیتروژن کمک میخوای ؟سلام
چنانچه می دانید از مولکولارسیو جهت آبگیری استفاده می شود در نهایت پس از مدتی کار کرد مولکولار سیو از آب اشباع شده و نیاز به احیا خواهد داشت جهت اینکار از گاز گرم (ترجیحا نیتروزن گازی) استفاده می گردد که جهت گرم گردن گاز فوق روشهای متفاوتی وجود دارد که یکی از این موارد هیتر الکتریکی می باشد از این نمونه هیتر ها علاوه بر ستونهای فوق در پلنت های تولید نیتروزن و اکسیژن مایع نیز استفاده می شود. اگر کسی بتواند کمک کند خوشحال می شوم
در مورد پلنت تولید نیتروژن کمک میخوای ؟
ضمنا واسه احیا مولکولار سیو از جریان هوای داغ معمولا استفاده میشه ....
توی این تاپیک گفته میتونه از سایت www.sciencedirect.com مقاله بگیره !مقاله ای که می خوام ...درباره ی -------------->>Carbon nano-tubes application of drugs باید از سایت های زیر باشه!! که هیچ کس نمی تونه بهش دسترسی پیدا کنه.
و باید حدودا 7-8 صفحه ای باشه!!
www.interscience.wiley.com
www.springerlink.com
http://pubs.acs.org
www.sciencedirect.com
پیش تر از زحمات شما ممنونم !!!![]()
سوالهای مجزا رو لطف کنید بصورت مجزا یا با شماره مشخص کنید نه با نقطه چین!ای بابا این دو تا سئوال مجزاست یکی از موازنه و اون یکی هم از شیمی آلی ....متوجه شدید . ...اونی هم که در مورد آلکانها نوشتم یه طوری ربطش بدین به انواع پیوند( پای و سیگما)و بحث قطبیت(جوابشو یه جایی خوندم ولی نمی دونم کجا) اون چیزی که شما نوشتید دلیل اینکه چرا تمایل آلکا نها برای واکنش پذیری کمه....
بذار یه غلط ازت بگیرم : اختلاف لول ؟؟؟نیما اول بگو این حدص چیه نوشتی ؟(سوتی)
درست گفتی جیگر
خوب اشکان میدونی که عوامل نیروی محرکه :
اختلاف فشار،اختلاف غلظت(پتانسیل شیمیایی)،اختلاف لول و اختلاف دما هستند .
اینها توجیه دینامیکی وحرارتی هم داره اما بهتره حفظ اسرارشه وبسنده کنیم به جواب مفید نیما جان خوب بریم سر سوالات ساده تر.
حالا یه سوال
آیا این مسئله که اشکان گفت درمورد تمام دودکشها صادقه؟![]()