حتما هست .آیا هند بوکی مربوط به صنایع غذایی داریم.
با تشکر![]()
راستش امیر جان شیمی آلیم خوب نیست .خیلی ممنون Nima jafari عزیز
لطفآ جواب سوال دومم را بده
کدام خانواده فنل ها دارای نقطه ذوب 17.5 است؟
با تشکر
واقعا ممنون از این همه همکاری
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا
حداقل صغحه 5 رو یه نگاه مینداختین
واقعا ممنون از این همه همکاری
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا
حداقل صغحه 5 رو یه نگاه مینداختین
سلام،کمک کمک کمک
من دارم با اسپن کار میکنم البته به تازگی
چند تا سوال دارم که برام مهمه خیلی ممنون میشم اگر یکی به من کمک کنه
اول اینکه تو hysys اگر شما سنتیک واکنش رو نداشته باشی با راکتور کانورژن c هم نرم افزار میتونه دما و فشار رو محاسبه کنه اما اینجور که معلومه اسپن این قدرت رو نداره؟پس راکتورهای اسپن به چه دردی میخورن؟؟؟؟؟
دوم اینکه یک جریان رو به صورت مشابه هم تو اسپن هم تو هایسیس تعریف کردم با یک معادله حالت اما خواصی رو که مشاهده میکنم تو این دو تا تفاوتش از زمین تا آسمونه؟مثلا درصد بخار یا درصدی از فلان component که تو فاز گاز یا مایع هست؟
خلاصه اینکه با وجود این همه تعریف و تمجید از اسپن من که الان واقعا به شک افتادم کدمشون معتبرترن
تو رو خدا اگر میتونین به من کمک کنین
اصلا میتونین خودتون امتحان کنین
مواد ورودی:متانول124.8 فرمالدهید1561.8 اب 1755.5 اکسیژن39.964 نیتروژن 2339.6 فرمیک اسید 0.25457 _ هیدروزن 47 _ co 46_ 144.8 co2 کیلوگرم بر ساعت
دما 50 درجه سانتی گراد
فشار 145 کیلو پاسکال
معدله حالتNRTL
منتظر جوابتون هستم دوستان
چرا کسی جواب سوالم رو نمی ده ؟ حداقل یه نگاهی به درخواستم بندازین
حل المسایل تریبال می خوام خواهش می کنم اگه کسی داره مضایقه نکنه
اولا این رو بگویم که اسپن از یک سیستم دیگر معدلاتی برای حل استفاده می کند و هایسیس از یک سیستم دیگر..ولی میزان اطلاعات تحت هیچ عنوان با هم اختلاف زیادی ندارند. من همه این ها رو قبلا امتحان کردم و در حال تکمیل کتابم هستم.سلام،کمک کمک کمک
من دارم با اسپن کار میکنم البته به تازگی
چند تا سوال دارم که برام مهمه خیلی ممنون میشم اگر یکی به من کمک کنه
اول اینکه تو hysys اگر شما سنتیک واکنش رو نداشته باشی با راکتور کانورژن c هم نرم افزار میتونه دما و فشار رو محاسبه کنه اما اینجور که معلومه اسپن این قدرت رو نداره؟پس راکتورهای اسپن به چه دردی میخورن؟؟؟؟؟
دوم اینکه یک جریان رو به صورت مشابه هم تو اسپن هم تو هایسیس تعریف کردم با یک معادله حالت اما خواصی رو که مشاهده میکنم تو این دو تا تفاوتش از زمین تا آسمونه؟مثلا درصد بخار یا درصدی از فلان component که تو فاز گاز یا مایع هست؟
خلاصه اینکه با وجود این همه تعریف و تمجید از اسپن من که الان واقعا به شک افتادم کدمشون معتبرترن
تو رو خدا اگر میتونین به من کمک کنین
اصلا میتونین خودتون امتحان کنین
مواد ورودی:متانول124.8 فرمالدهید1561.8 اب 1755.5 اکسیژن39.964 نیتروژن 2339.6 فرمیک اسید 0.25457 _ هیدروزن 47 _ co 46_ 144.8 co2 کیلوگرم بر ساعت
دما 50 درجه سانتی گراد
فشار 145 کیلو پاسکال
معدله حالتNRTL
منتظر جوابتون هستم دوستان
القلب حرم الله خدایا حرمت را حفظ بفرما
آقای فروتن خیلی خوشحالید اشک منو در آوردید...........................................
به سری SRI سر بزنیدسلام.کسی هست که بتونه pfd مربوط به فرایند تولید روغن موتور بهران رو برام بفرسته.اگه میتونید کمک کنید خواهش میکنم دریغ نفرمایید(خواهش میکنم )متشکرم
لینکهاتونو توی پیغام خصوصیتون واستون فرستادم ولی دوباره میگم که سریSRI فقط میتونه به شما کمک بزرگی کنه . آدرسش رو هم که دادمسلام
من پایان نامه ام در مورد رزین های اپوکسی برای پوشش های صنعتی است لطفا به من کمک کنید(ضروری)
ممنونم.
لطفا در مورد آب شيرين كن، شيمي آب مقاله كتاب و مطالب مفيد برام معرفي كنيد
ممنون