ا رفع میکرو ارگانیسمها ، دیونیزه کردن و ....... باشد.
حالا كه مهندسين شيمي جمع هستن منم مي خواستم كمك كنيد چند تا ازمايش شيمي ساده انجام بدم
دوست عزیز ، از آشنایی با شما خوشحالیمسلام من يك دانشجوي كارداني صنايع شيميايي كه از گرايشهاي شيمي هست هستم دارم فارق التحصيل ميشم دوست دارم يك رشته با حال شيمي رو بهم معرفي كنيد و بگيد دانشكده اش كجاست و ايا ارشد هم دارد اون رشته
در ضمن من مهندسي شيمي پليمر و مهندسي پالايش گاز و مهندسي پتروشيمي و نفت علاقه دارم
اگه دانشگاه ازاد هم باشه مشكلي نيست ولي خواهشا كلي راهنمايي كنيد
يك دنيا تشكر براي فرد پاسخ دهنده
شما هم یک تاپیک بزن.. ویک عنوان جالب هم براش انتخاب کن تا همه اونجا جمع بشیم و هر جور تونستیم کمکتون کنیم و بعد هم مهمش می کنم تا هر شخصی خواست آزمایشی انجام بده یا سوال داشت بیاد اونجا.. اگر هم تونستی از شیما خانم کمک بگیر اون در این زمینه اطلاعات زیاد تری داره.
موفق باشی.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=11937یک تاپیک در همین تالار موجود می باشد که اگر اشتباه نکرده باشم با عنوان آزمایش های شیمی یا شعبده بازی...... دقیقا نمی دونم ... که خود شیما خانم ایجاد کرده بودند و خیلی هم جالب بودن... تالار رو جستجو کن...اگر پیدا نکردی بگو تا برات پیداش کنم.
موفق باشی.
اگه درست یادم باشه در مورد فرآیندهای غشایی هستكسي مي دونه PERVAPORIZATION چيه لطفا اگه مي تونيد كمكم كنيد ؟ مرسي پيشاپيش![]()
شما می توانیداز کتاب فرآیندهای پتروشیمی تالیف دکتر حسن دبیری اصفهانی (دانشگاه صنعتی اصفهان) اوره-تاریخچه-مواد اولیه-طرزتهیه-روشهای مختلف تولید(once through-partial recycleوtotal recycleمزایا وpfdهاش را براحتی استخراج کنید.من به متدولوژِی واحدتولید اوره نیازدارم
1.انواع متدولوژی تولید محصول
2.شرح مختصر هریک ازمتدولوژیها
3.مزایا معایب و محدودیتهای هریک ازمتدولوژِی ها
4.مزایای متدولوژی منتخب و دلایل انتخاب آن
ممنون میشم اگه کمک کنید. 2شنبه باید تحویل بدم.هر چی سرچ میکنم یه روش رو بیشتر پیدا نمیکنم. من همه روشها رو میخوام.
لطفا اگه میشه کمک کنید.
تمام صنعت نمونه های بارز از فرایندهای انتقال جرم و جرارت و مومنتوم هست. صنعت مهندسی شیمی پر از چنین نمونه هایی است .اگر ممکن است مقاله ای در مورد نمونه های اتقال جرم در صنعت برای من بفرستید
من ترمهای پیش رفتم اونجا. میدونم اونجا خیلی اطلاعات رو میشه پیدا کرد.با شما موافقم بهترین گزینهSRI
آدرسشم تهران میدان هفت تیره و داخل ساختمان MPC
برای استفاده از مدارک اونجا هم باید از طرف دانشگاه معرفی نامه برد.![]()
سلام دوست من . اگه بخوای در منابع فارسی دنبالش بگردی باید تمام جوونیتو بذاری روش تا شاید پیدا کنی !لطفآ فرمول ساختمانی و نقطهی ذوب وجوش دو ترکیب زیر را بگویید
مالئیک اسید و فوماریک اسید
کدام خانواده فنل ها دارای نقطه ذوب 17.5 است؟