درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره رتبه بیو و داروسازی جدا میاد.واسه بیو شیمی الی و ریاضی مهندسی ضریب صفر هستش محاسبه نمیشه .

khorasani

عضو جدید
با سلام- یه سوال فوری داشتم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
به ازای سوختن کامل یک کیلوگرم زغال سنگ(آنتراسیت با این ترکیبات:کربن 87درصد؛هیدروژن 2 درصد؛اکسیژن 2 درصد؛نیتروژن نیم درصد؛گوگرد نیم درصد؛خاکستر 8 درصد----یا بیتومینوس با این ترکیبات:کربن 77.5 درصد؛هیدروژن 5درصد؛اکسیژن 8.5درصد؛نیتروژن 1 درصد؛گوگرد 2 درصد؛خاکستر 6 درصد) چه مقدار هوا بر حسب متر مکعب لازم است و چه آلاینده هایی و به چه میزان تولید میکند؟همچنین به ازای سوختن یک کیلوگرم پودر لاستیک چه مقدار هوا لازم است و چه آلاینده هایی به چه میزان تولید میشود؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیو و دارو

بیو و دارو

بله جدا جدا میزنه تو کارنامه.یعنی شما امکان داره بیو مجاز شین و دارو غیر مجاز واسه انتخاب رشته ...

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام .من هفته پیش هم درخواست داده بودم ولی کسی توجه نکرد.در مورد جذب سطحی یه مقاله میخواستم. ممنون میشم اگه جواب بدین

در رابطه با جذب سطحی که تا دلتون بخواد مقاله هست دوست خوبم، لازمه یک سرچ کوچیک انجام بدین .

پیوست ها

• بررسی تاثیر پارامترهای مختلف فعال سازی بر قدرت جذب س?.PDF
    303.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • بررسی خواص جذب سطحی انتخابی هیدروکربن های پر مصرف.PDF
    591.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • بررسي عوامل مؤثر بر حذف جيوه از فاز مايع به روش جذب سط.pdf
    407.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • بررسی متغییرهای عملیاتی در جذب سطحی شیرین سازی گاز ب?.pdf
    256.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohandes-87

عضو جدید
بله جدا جدا میزنه تو کارنامه.یعنی شما امکان داره بیو مجاز شین و دارو غیر مجاز واسه انتخاب رشته ...
شما منبع خاصی برای شیمی الی-عمومی میکروبیولوژی وبیوشیمی-ریاضی مهندسی میشناسید که همه چیز روجامع گفته باشه ووقت گیرنباشه؟برای میکروبیولوژی غیرازراهیان کتاب مهندسی شیمی نوشته چالکش چطوره؟وکلا چه پیشنهادی دارید خودتون؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه میکرو کتاب فریدون ملک زادم هست دانشگاه تهران.که کتاب با حجم زیاده همون راهیان بس باید باشه.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه میکرو کتاب فریدون ملک زادم هست دانشگاه تهران.که کتاب با حجم زیاده همون راهیان بس باید باشه.

hsn_inter

عضو جدید
سلام
دوستان نیاز فوری به مقالاتی کامل راجب به موضوع زیر برای پروژه پایان نامه دانشگاه دارم که خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
عنوان موضوع: ((بررسی روش های فوتوکاتالیست در تصفیه آب)) و یا ((کاربرد فوتوکاتالیست در تصفیه آب))
تو نت هرچی میگردم یا مقالات بسیار کوتاهن و یا به زبان انگلیسی که متاسفانه بنده تسلط ندارم
اگه ممکنه مقالاتی راجب به اون موضوع قرار بدید ضمن اینکه هرچی صفحاتش بیشتر باشه بهتره نهایتا اگه مقاله پولی بود هزینش رو تقبل میکنم.
ممنونم
آقایان بسیار ممنون میشم به درخواست بنده رسیدگی کنید کارم شدیدا لنگه

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام- یه سوال فوری داشتم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
به ازای سوختن کامل یک کیلوگرم زغال سنگ(آنتراسیت با این ترکیبات:کربن 87درصد؛هیدروژن 2 درصد؛اکسیژن 2 درصد؛نیتروژن نیم درصد؛گوگرد نیم درصد؛خاکستر 8 درصد----یا بیتومینوس با این ترکیبات:کربن 77.5 درصد؛هیدروژن 5درصد؛اکسیژن 8.5درصد؛نیتروژن 1 درصد؛گوگرد 2 درصد؛خاکستر 6 درصد) چه مقدار هوا بر حسب متر مکعب لازم است و چه آلاینده هایی و به چه میزان تولید میکند؟همچنین به ازای سوختن یک کیلوگرم پودر لاستیک چه مقدار هوا لازم است و چه آلاینده هایی به چه میزان تولید میشود؟

دانسیته ی هوا که معمولا 1.2 کیلو گرم به متر مکعب در نظر می گیرند(به دما بستگی داره)

سوخت با هوا می سوزد که هوا متشکل از نیتروژن(71 درصد)و اکسیژن(21 درصد)است

این نسبت هم به درد می خوره:در هر 7.76 مول هوای ورودی 3.76 مول آن نیتروژن و یک مول آن اکسیژن است

سوختن ناقص باشه یا کامل؟
در سوختن ناقص co هم تولید میشود .اما در سوختن کامل فقط CO2 وH2o تولید می شود.n2 هم که واکنش نمیدهد ودر محصولات داریم،اما اگر دمای احتراق بالای حدودا 1200 درجه سیلسیوس باشد اکسید های نیتروژن هم تولید میشود.

بازده واکنش سوخت چقدر باشه؟
مثلا بازده 80 درصد باشد باید 0.8 در تمام ضرایب استوکیومتری واکنش ضرب شود.

خاکستر و رطوبت هم تاثیر داره

تایپ حل این مسئله یه خورده سخته:)

این سایت رو پیدا کردم:
http://eshteal.ir/index.php?static&sid=1055

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایان بسیار ممنون میشم به درخواست بنده رسیدگی کنید کارم شدیدا لنگه

این دوتا مقاله رو نگاه کنید اگر بدردتون خورد همینجا درخواست بدید تا واستون fulltextشو قرار بدن....
خواص فتوكاتاليستي و آب دوستي نانوذره دي اكسيد تيتانيوم در تصفيه آب و بررسي روش هاي سنتز آن
تصفيه فاضلاب حاوي فنل با استفاده از فرايند فتوكاتاليستي نانو فيلم

sm64

عضو جدید
با سلام
دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد پاکسازی لکه های نفتی از سطح آب دریا اطلاعاتی داره؟یعنی اینکه رو این زمینه کار کرده باشه؟
میخواستم در مورد انواع جاذبهایی که تو این زمینه مورد استفاده قرار میگیره بیشتر بدونم و اینکه چطور میشه فهمید که ماده ای میتونه آبگریز و نفت دوست باشه؟

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد پاکسازی لکه های نفتی از سطح آب دریا اطلاعاتی داره؟یعنی اینکه رو این زمینه کار کرده باشه؟
میخواستم در مورد انواع جاذبهایی که تو این زمینه مورد استفاده قرار میگیره بیشتر بدونم و اینکه چطور میشه فهمید که ماده ای میتونه آبگریز و نفت دوست باشه؟
سلام دوست عزیز
تو نت درباره دیسپرسنت ها سرچ کن تا بتونی دربارش اطلاعات جمع کنی
این مقاله ها رو هم تو قسمت مقالات درخواست بده اگه بدردت میخوره:
عملكرد ديسپرسنت ها در رفع آلودگي هاي نفتي دريا و تاثير آن بر محيط زيست دريايي
The dispersion of natural oils in de-gassed water
Natural dispersion of oil

hsn_inter

عضو جدید

دوست گرامی بسیار ممنونم بابت پیگیریتون
خیلی لطف میکنید اگه fulltext قرار بدید
سپاس فراوان

yadollah 1369

عضو جدید
قیمت استون، بوتانول و اتانول

اینجانب برای تکمیل بخش آنالیز اقتصادی پروژه کارشناسی خود نیاز به قیمت استون، بوتانول و اتانول دارم.از آنجا که مرجع بایستی قابل اطمینان باشد، تقاضا دارم مرا در این راستا کمک نمایید
راستی آیا میشه از کتابخانه ی پتروشیمی از طریق اینترنت اطلاعات گرفت؟حداقل سایتشو میدونه کسی؟
یدالله جعفری دانجشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان
اینم میلم هست
Che_engineering@yahoo.com

chem.engineer

عضو جدید
کنکور بیو و گاز چه درسایی بیشتر از میم شیمی دارن؟
کلا نسبت به میم شیمی آزمونش آسون تره یا سخت تر؟

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکور بیو و گاز چه درسایی بیشتر از میم شیمی دارن؟
کلا نسبت به میم شیمی آزمونش آسون تره یا سخت تر؟
تا اونجایی که من میدونم گاز آسون تره از میم شیمی که دوستم ۲،۳تا درساشو ۱۰۰ زده بود.از بیو اطلاعی ندارم.

فروزان1367

عضو جدید
سلام دوستان.میخواستم ببینم کسی در مورد تصفیه پلاسما کاتالیستی حذف آلاینده های هوا مطلبی داره؟؟؟:cry:

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.میخواستم ببینم کسی در مورد تصفیه پلاسما کاتالیستی حذف آلاینده های هوا مطلبی داره؟؟؟:cry:

سلام
در این باره مطلب لاتین زیاده....واسه سرچ و پیدا کردن مقاله متن Plasma Catalytic system Treatment air رو داخل گوگل اسکولار یا scirus.com سرچ کنید تا همه پابلیشر ها رو جستجو کنه...
برای مقاله فارسی هم اگه مقاله زیر بدردتون میخوره همینجا مطرح کنید اگر کسی دسترسی داشت واستون قرار میده:

افزايش بازدهي سيستم هاي پلاسماي غير گرمايي در كاهش Nox خروجي از اگزوز
خلاصه مقاله:

تركيبات Nox موجود در گازهاي خروجي اگزوز، از آلاينده هاي خطرناك زيست محيطي هستند كه يكي از بهترين روشهاي كاهش آنها استفاده از تكنولوژي پلاسماي غير گرمايي – كاتاليست (NTPC) مي باشد. در اين بررسي كاهش NOx در راكتورهاي پلاسماي غير گرمايي – كاتاليست و كاتاليست فعال (ATNC) NOx انجام شده كه بازدهي هر يك از آنها بستگي زيادي به شرايط علمياتي دارد. بررسي عوامل موثر در بازده هر يك از اين سيستم ها در تبديل NOx و مقايسه عملكرد آنها نشان دادند كه ماكزيمم درصد كاهش NOx تحت شرايط انرژي ورودي بالا به پلاسما ، غلظت بالاي هيدروكربن هاي كاهنده (HC)؛ سرعت اقامت (space velocity) پايين گاز و در يك محدوده دمايي خاص بدست مي آيد و بازده هر يك سيستم تحت اين شرايط عملياتي متفاوت است. همچنين ديده مي شود كه درصد تبديل NOx، در سيستم پلاسما – كاتاليست تك مرحله اي، در يك محدوده دمايي وسيع تر ، بيشتر از سيستم ALNC است. بعلاوه با بكارگيري سيستم پلاسما – كاتاليست چند مرحله اي كه درآن دو يا تعداد بيشتري راكتور پلاسما – كاتاليست مورد استفاده قرار گرفته اند، مي توانيم ماكزيمم درصد تبديل را در يك بازه زماني دمايي بالاتر افزايش دهيم و مقدار انرژي و (يا) مقدار هيدروكربن مورد نياز براي عمليات را كاهش دهيم.
http://www.civilica.com/Paper-NAP02-NAP02_012.html

yadollah 1369

عضو جدید

سلام
من برای تکمیل بخش آنالیز اقتصادی پروژه کارشناسی خود نیاز به قیمت استون، بوتانول و اتانول دارم.از آنجا که مرجع بایستی قابل اطمینان باشد، تقاضا دارم مرا در این راستا کمک نمایید
راستی آیا میشه از کتابخانه ی پتروشیمی از طریق اینترنت اطلاعات گرفت؟حداقل سایتشو میدونه کسی؟
یدالله جعفری دانجشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان
اینم میلم هست اگر خواستید می تونید از طریق میلم هم بهم خبر بدید Che_engineering@yahoo.com

:)

icegirl

عضو
سلام دوستان
کسی هست که هم شاغل باشه هم بخواد درس بخونه؟ اگه هست لطفا منو راهنمایی کنه.
آخه من زمانم خیلی کمه!!!!

icegirl

عضو
راستی اگه هر کسی اعلام کنه چقدر خونده بهتر ایجاد انگیزه می کنه.
من جرم رو تموم کردم اما هنوز تست نزدم.
الان هم قصد دارم سیالات و ترمو رو همزمان شروع کنم اما روزه نمی ذاره!!!!!! اما کم کم شروع می کنم.
شما هم اعلام کنید...

nasrinavm

عضو جدید
الان هم قصد دارم سیالات و ترمو رو همزمان شروع کنم اما روزه نمی ذاره!!!!!! اما کم کم شروع می کنم.
شما هم اعلام کنید...

من خودم دارم توو هفته 4 تا درسو همزمان می خونم.ماه رمضونم از 10 شروع می کنم تا نزدیکی سحر می خونم آخه توو روز بیشتر از 2 ساعت نمیشه خوند.اما برا شمایی که شاغلید فک نکنم بتونید شبو بیدار بمونید

FC Bayern Munich

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای عزیزم.:gol:
من امسال بصورت آزمایشی شرکت میکنم ... امیدوارم همه ی شما عزیزان با تلاش و پشتکار موفق بشین.;)
تشکر از همه ی شما بخاطر اینکه تجربیاتتون رو در اختیار دیگران میذارید:heart:

معتمدد

عضو جدید
شما هم اعلام کنید...
من با این کار به شدت مخالف هستم چون ممکنه یکی بیاد بگه من درس مثلا شماره 1 تا کجا درس 2 تا کجا درس 3تا فلان جا خوندم حالا اگه کسی پیدا بشه تازه میخواد شروع کنه چه بلایی به سرش میاد!!!!!!!! اون وقت تا خود روز کنکور دلهره داره-
خواهش میکنم از همتون مواظب پیاماتون باشید
موفق باشید

معتمدد

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای عزیزم.:gol:
من امسال بصورت آزمایشی شرکت میکنم ... امیدوارم همه ی شما عزیزان با تلاش و پشتکار موفق بشین.;)
تشکر از همه ی شما بخاطر اینکه تجربیاتتون رو در اختیار دیگران میذارید:heart:
سلام دوست عزیز ممنون از لطفتون
خواهشا از این پیامها نفرستید دلیلی نداره که شما میخوای آزمایشی شرکت کنی مطرحش کنی قراره حداقل به همدیگه روحیه خوندن و قبولی بدیم نه اینکه به همدیگه جو نامناسب بدیم

بالا