یعنی هم رتبه بیو هم رتبه دارومیاد ولی جداجدا؟اره رتبه بیو و داروسازی جدا میاد.واسه بیو شیمی الی و ریاضی مهندسی ضریب صفر هستش محاسبه نمیشه .
یعنی هم رتبه بیو هم رتبه دارومیاد ولی جداجدا؟اره رتبه بیو و داروسازی جدا میاد.واسه بیو شیمی الی و ریاضی مهندسی ضریب صفر هستش محاسبه نمیشه .
سلام .من هفته پیش هم درخواست داده بودم ولی کسی توجه نکرد.در مورد جذب سطحی یه مقاله میخواستم. ممنون میشم اگه جواب بدین
شما منبع خاصی برای شیمی الی-عمومی میکروبیولوژی وبیوشیمی-ریاضی مهندسی میشناسید که همه چیز روجامع گفته باشه ووقت گیرنباشه؟برای میکروبیولوژی غیرازراهیان کتاب مهندسی شیمی نوشته چالکش چطوره؟وکلا چه پیشنهادی دارید خودتون؟بله جدا جدا میزنه تو کارنامه.یعنی شما امکان داره بیو مجاز شین و دارو غیر مجاز واسه انتخاب رشته ...
آقایان بسیار ممنون میشم به درخواست بنده رسیدگی کنید کارم شدیدا لنگهسلام
دوستان نیاز فوری به مقالاتی کامل راجب به موضوع زیر برای پروژه پایان نامه دانشگاه دارم که خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
عنوان موضوع: ((بررسی روش های فوتوکاتالیست در تصفیه آب)) و یا ((کاربرد فوتوکاتالیست در تصفیه آب))
تو نت هرچی میگردم یا مقالات بسیار کوتاهن و یا به زبان انگلیسی که متاسفانه بنده تسلط ندارم
اگه ممکنه مقالاتی راجب به اون موضوع قرار بدید ضمن اینکه هرچی صفحاتش بیشتر باشه بهتره نهایتا اگه مقاله پولی بود هزینش رو تقبل میکنم.
ممنونم
با سلام- یه سوال فوری داشتم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
به ازای سوختن کامل یک کیلوگرم زغال سنگ(آنتراسیت با این ترکیبات:کربن 87درصد؛هیدروژن 2 درصد؛اکسیژن 2 درصد؛نیتروژن نیم درصد؛گوگرد نیم درصد؛خاکستر 8 درصد----یا بیتومینوس با این ترکیبات:کربن 77.5 درصد؛هیدروژن 5درصد؛اکسیژن 8.5درصد؛نیتروژن 1 درصد؛گوگرد 2 درصد؛خاکستر 6 درصد) چه مقدار هوا بر حسب متر مکعب لازم است و چه آلاینده هایی و به چه میزان تولید میکند؟همچنین به ازای سوختن یک کیلوگرم پودر لاستیک چه مقدار هوا لازم است و چه آلاینده هایی به چه میزان تولید میشود؟
آقایان بسیار ممنون میشم به درخواست بنده رسیدگی کنید کارم شدیدا لنگه
سلام دوست عزیزبا سلام
دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد پاکسازی لکه های نفتی از سطح آب دریا اطلاعاتی داره؟یعنی اینکه رو این زمینه کار کرده باشه؟
میخواستم در مورد انواع جاذبهایی که تو این زمینه مورد استفاده قرار میگیره بیشتر بدونم و اینکه چطور میشه فهمید که ماده ای میتونه آبگریز و نفت دوست باشه؟
این دوتا مقاله رو نگاه کنید اگر بدردتون خورد همینجا درخواست بدید تا واستون fulltextشو قرار بدن....
خواص فتوكاتاليستي و آب دوستي نانوذره دي اكسيد تيتانيوم در تصفيه آب و بررسي روش هاي سنتز آن
تصفيه فاضلاب حاوي فنل با استفاده از فرايند فتوكاتاليستي نانو فيلم
تا اونجایی که من میدونم گاز آسون تره از میم شیمی که دوستم ۲،۳تا درساشو ۱۰۰ زده بود.از بیو اطلاعی ندارم.کنکور بیو و گاز چه درسایی بیشتر از میم شیمی دارن؟
کلا نسبت به میم شیمی آزمونش آسون تره یا سخت تر؟
کنکور گاز از م.شیمی آسونتره ولی ظرفیت گاز خیلی پایینه، ظرفیت بایو بالاترهکنکور بیو و گاز چه درسایی بیشتر از میم شیمی دارن؟
کلا نسبت به میم شیمی آزمونش آسون تره یا سخت تر؟
سلام دوستان.میخواستم ببینم کسی در مورد تصفیه پلاسما کاتالیستی حذف آلاینده های هوا مطلبی داره؟؟؟![]()
راستی اگه هر کسی اعلام کنه چقدر خونده بهتر ایجاد انگیزه می کنه.
من جرم رو تموم کردم اما هنوز تست نزدم.
الان هم قصد دارم سیالات و ترمو رو همزمان شروع کنم اما روزه نمی ذاره!!!!!! اما کم کم شروع می کنم.
شما هم اعلام کنید...
سلام دوستان
کسی هست که هم شاغل باشه هم بخواد درس بخونه؟ اگه هست لطفا منو راهنمایی کنه.
آخه من زمانم خیلی کمه!!!!
من با این کار به شدت مخالف هستم چون ممکنه یکی بیاد بگه من درس مثلا شماره 1 تا کجا درس 2 تا کجا درس 3تا فلان جا خوندم حالا اگه کسی پیدا بشه تازه میخواد شروع کنه چه بلایی به سرش میاد!!!!!!!! اون وقت تا خود روز کنکور دلهره داره-راستی اگه هر کسی اعلام کنه چقدر خونده بهتر ایجاد انگیزه می کنه.
من جرم رو تموم کردم اما هنوز تست نزدم.
الان هم قصد دارم سیالات و ترمو رو همزمان شروع کنم اما روزه نمی ذاره!!!!!! اما کم کم شروع می کنم.
شما هم اعلام کنید...
سلام دوست عزیز ممنون از لطفتونسلام و خسته نباشید به همه ی دوستای عزیزم.
من امسال بصورت آزمایشی شرکت میکنم ... امیدوارم همه ی شما عزیزان با تلاش و پشتکار موفق بشین.
تشکر از همه ی شما بخاطر اینکه تجربیاتتون رو در اختیار دیگران میذارید![]()