یکی از این دوتا رو بزنید ببینید جواب میده:
Technica
or
PalaceHouse
هر دوتاش اشتباهه
یکی از این دوتا رو بزنید ببینید جواب میده:
Technica
or
PalaceHouse
سلام دوستای گلم
من درمورد cfd پروژه میخام تو رو خدا کمکم کنین
ینی هیچ کدوم از مهندسین اینجا پروژه ای دراین مورد انجام ندادن؟
من میخام موضوع پایان نامو تو همین شاخه بردارم خوبه؟
ببخشید کسی می دونه برای رسم pfd از چه منبعی میشه یادگرفت؟ مثلا کتابی تو مهندسی شیمی هست که این کار رو مرحله به مرحله توضیح داده باشه؟
من دارم نرم افزار autocad p&id رو یاد می گیرم برای این کار ولی برای درک خود pfd مشکل دارم
آره.یادمه واسه کنکور میرفتم سوالای سال قبل گزینه ۲رو میخوندم و نکته هاشو در می آوردم.بعد با سوالای همون سال که امتحان میدادم میشد یه دفترچه ی نکته ی تووووپ.دوستان من میخوام جزوه ها و سوالات پارسه سالای قبلو گیر بیارم.تو نت سرچیدم فقط لینک جزوه های خلاصه توش بود با سوالات.بنظرم از یه نفر بگیرم بهتره.برا کنکور هرچی تست دم دستت باشه بیشتر نتیجه میگیری تا اینکه اونوقتو صرف تشریحی کنی.
سلام.تو باشگاه اگه ميگشتين پيدا ميكردين.سلام.من دنبال دفترچه های پارسه میگردم....سالای قبل...میخواستم بدونم کسی داره ازش بگیرم؟من اهوازم اگه اهواز باشه که چه بهتر اگه نه که از پست بگیرم.
توروخدااگه گیراوردی به ماهم برسون مخصوصا آزموناش باپاسخنامشوندوستان من میخوام جزوه ها و سوالات پارسه سالای قبلو گیر بیارم.تو نت سرچیدم فقط لینک جزوه های خلاصه توش بود با سوالات.بنظرم از یه نفر بگیرم بهتره.برا کنکور هرچی تست دم دستت باشه بیشتر نتیجه میگیری تا اینکه اونوقتو صرف تشریحی کنی.
با سلام کسی میتونه متن کامل این مقاله را برای من آپلود کنه؟ تشکرP. N. Sutar, P. D. Vaidya and A. E. RodriguesGlycerol-Reforming Kinetics Using a Pt/C CatalystChemical Engineering & TechnologyVolume 33, Issue 10, October, 2010, Pages: 1645–1649, DOI: 10.1002/ceat.201000055اینم لینکش: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ceat.201000055/abstract
سلامسلام دوستای گلم
من درمورد cfd پروژه میخام تو رو خدا کمکم کنین
ینی هیچ کدوم از مهندسین اینجا پروژه ای دراین مورد انجام ندادن؟
من میخام موضوع پایان نامو تو همین شاخه بردارم خوبه؟
سلام بر مهندسین عزیز و زحمتکش این تالار
ممنون میشم یکی این متن انگلیسی رو واسه من ترجمه کنه... خیلی خیلی محتاج کمکتونم
Ferroelectric materials undergo a phase transition from a paraelectric high temperature phase to a lower temperature ferroelectric phase with a remnant polarization whose direction can be switched by an external electric field. These materials are currently used in radio-frequency and nonvolatile memories, and
have also potential for nanoscale applications . The manipulation of domains by applying voltages at the surface of thin films has recently motivated several studies that explore surface reactivity. Alterations in chemical reactions have been observed on ferroelectric domains, and in previous studies we have pointed out the influence of the ferroelectric state of bulk in gas adsorption processes. Ferroelectric Pb(Nb,Zr,Ti)O3 (PNZT) thin films have become one of most promising materials for electronic applications, but only few works report on the influence of gases on their ferroelectric performance. On the other hand, due to energetic and environmental priorities, innovation is nowadays required in order to develop new competitive technologies for sensing and capturing CO2 gas.
To our knowledge, this is the first report regarding the influence of CO2 adsorption in the ferroelectric behavior of PNZT thin films. The gas adsorption was detected by performing Auger spectroscopy in the surface of the sample and the ferroelectric measurements were performed in situ before and after the gas dosing.
دوستان من میخوام جزوه ها و سوالات پارسه سالای قبلو گیر بیارم.تو نت سرچیدم فقط لینک جزوه های خلاصه توش بود با سوالات.بنظرم از یه نفر بگیرم بهتره.برا کنکور هرچی تست دم دستت باشه بیشتر نتیجه میگیری تا اینکه اونوقتو صرف تشریحی کنی.
سلام کسی یه متن در مورد interfacial Tension و وابستگی آن به پارامترهای ترمو دینامیکی دارد؟