Hermione Granger
عضو جدید
کسی نمیدونه ؟مشاهده پیوست 97534
سلام
به نظرتون این مسئله PDE رو چجور حل کنیم ؟
از اونجایی که تو ظرایط مرزی اش بی نهایت داره باید از ترکیب متغیر ها رفت ولی چی رو بگیریم متغیر جدید ؟
خیلی مهمه
کسی نمیدونه ؟مشاهده پیوست 97534
سلام
به نظرتون این مسئله PDE رو چجور حل کنیم ؟
از اونجایی که تو ظرایط مرزی اش بی نهایت داره باید از ترکیب متغیر ها رفت ولی چی رو بگیریم متغیر جدید ؟
2. رو که گفتم مثلا" شما فرض کن هوای ابزار دقیق سایتت قطع شدبچه ها دستتون درد نکنه
چیزایی که گفتید کلی بود و هیچ کدوم به طور مشخص جواب سوالات من نبود. چیزای کلی که توی ذهنتون اومده رو گفتید البته من متشکرم که به سوالام توجه کردید. فکر کنم باید سوالامو خلاصه و تک خطی بنویسم:
1 . چرا بزرگتر بودن لاین ساکشن از دیسچارژ موجب کاهش احتمال کاویتاسیون میگردد؟
2. مشخصه مورد تمایز ولوهای Fail to open از Fail to close چیه؟
3. کسی که توی واحد کار میکنه و دسترسی به بورد نداره از کجا باید بفهمه که یه PSV زده یا نه؟ اگه قرار نیست ازش استفاده بشه پس واسه چی کار گذاشتنش؟
بازم تشکر
دوست عزیز خیلی ممنونم از لطفی که داشتید
در مورد سوال اول نکته ای که گفتید کاملا درسته یعنی ترپ بدون ولو رو در انتهای مسیر دیدم. اما مورد ترپ بین دو ولو هنوز برام گنگه اگه امکانش هست بیشتر در موردش توضیح بدین ممنون میشم. ضمن اینکه این مورد رو هم در انتهای مسیر دیدم.
چه دلیلی هست که در یک لاین، استیم پس از عبور از چند ولو که در مسیر قرار داده شده از یک ترپ و در انتها هم از یک ولو عبور میکنه که این ولو آخری در بعضی موارد باز و در بعضی دیگر بسته است.
دوستان دیگه هم اگه مطلب یا پاسخی در این زمینه دارند خواهشا دریغ نکنید.
مهندسین عزیز من چند تا سوال داشتم که توی دوره کارآموزیم ازم پرسیدن و جوابشو نمیدونم خدا خیرتون بده یه نگاهی بهشون بندازین
اول اینکه چرا توی پمپها لاین ساکشن از خروجی بزرگتره؟ میدونم جوابش کاویتاسیونه اما میخوام بدونم کاهش قطر خروجی نسبت به ورودی چه اثری روی کاویتاسیون میذاره و اینکه برای جلوگیری از کاویتاسیون چه کارهای دیگه ای میتونیم انجام بدیم؟
سوال بعدیم در مورد کنترل ولوهاست. اونجوری که به من گفتن دو نوع کنترل ولو داریم:
Fail to open
Fail to close
فرقشون چیه و از کجا میشه این دو تا رو از هم تشخیص داد؟
سوال آخری که ازم پرسیدن درباره PSV هست Pressure Safety Valve. چیزی که من دیدم برای تجهیزاتی که PSV دارند یه کنترل ولو هم قرار دادن میخام بدونم با وجود PSV دلیل این همه ایمنی در کار چیه؟ آیا خود PSV به تنهایی کافی نیست؟ و اینکه چرا سعی میکنیم تا حدامکان PSV عمل نکنه. و اینکه یه سایتـمن از کجا متوجه میشه یه PSV عمل کرده یا نه؟
مهندسین عزیز من چند تا سوال داشتم که توی دوره کارآموزیم ازم پرسیدن و جوابشو نمیدونم خدا خیرتون بده یه نگاهی بهشون بندازین
اول اینکه چرا توی پمپها لاین ساکشن از خروجی بزرگتره؟ میدونم جوابش کاویتاسیونه اما میخوام بدونم کاهش قطر خروجی نسبت به ورودی چه اثری روی کاویتاسیون میذاره و اینکه برای جلوگیری از کاویتاسیون چه کارهای دیگه ای میتونیم انجام بدیم؟
Fail to open
Fail to close
سوال آخری که ازم پرسیدن درباره PSV هست Pressure Safety Valve. چیزی که من دیدم برای تجهیزاتی که PSV دارند یه کنترل ولو هم قرار دادن میخام بدونم با وجود PSV دلیل این همه ایمنی در کار چیه؟ آیا خود PSV به تنهایی کافی نیست؟ و اینکه چرا سعی میکنیم تا حدامکان PSV عمل نکنه. و اینکه یه سایتـمن از کجا متوجه میشه یه PSV عمل کرده یا نه؟
خدمت لرد عزيز
مقاله آقاي غلام زاده در مورد ضربه قوچ
با سلام به دوستان
کسی از دوستان جواب این سری رو میدونه؟مشاهده پیوست 97690
clear
clc
sum=0;
for i=1:100
I=i^i;
sum=sum+I;
end
disp(sum)
دوست عزیز خیلی ممنونم از لطفی که داشتید
در مورد سوال اول نکته ای که گفتید کاملا درسته یعنی ترپ بدون ولو رو در انتهای مسیر دیدم. اما مورد ترپ بین دو ولو هنوز برام گنگه اگه امکانش هست بیشتر در موردش توضیح بدین ممنون میشم. ضمن اینکه این مورد رو هم در انتهای مسیر دیدم.
چه دلیلی هست که در یک لاین، استیم پس از عبور از چند ولو که در مسیر قرار داده شده از یک ترپ و در انتها هم از یک ولو عبور میکنه که این ولو آخری در بعضی موارد باز و در بعضی دیگر بسته است.
دوستان دیگه هم اگه مطلب یا پاسخی در این زمینه دارند خواهشا دریغ نکنید.
Fail to open
Fail to close
دوست عزیز متاسفانه نتونستم این فایل را دانلود کنم. این آدرس ف. ی. ل. ت.ر. است و با ....شکن هم تنونستم دانلود کنم.این یه کتابه ببین به درد می خوره؟؟؟
http://uploading.com/files/PLGK34A9/CatChemSynt.rar.html
Eric G. Derouane, Stanley M. Roberts, "Catalysts for Fine Chemical Synthesis, Microporous and Mesoporous Solid Catalysts
Title:Handbook of Industrial Catalysts (Fundamental and Applied Catalysis)
Author:Lawrie Lloyd
Publisher:Springer
ISBN:0387246827
ISBN13:
Date2011-07-31
Pages:450
Language:English
Format: PDF
Size:36,3 MB
http://depositfiles.com/files/xlo6bgjhl/25283_0387246827Catalysts.pdf
راستش پروژم من در مورد مرکاپتان زدایی از بنزین به روش مراکس هست مشکل من در مورد مقاله هست که نمی تونم روی تصویر بالا بیان کنم برای مثال تگ هایی که برای برج ها گفته مثلا برج 311 رو نمی تونم دقیق بگم کدوم هست نمی دونم کسی هست که دقیق و ساده در موردش توضیح بده؟
سلام کسی مطلب راجب خشک کن ها داره بهم بده؟
سلامبا سلام. دوستان مقاله زیر رو میخواستم:
The solubility of carbon dioxide and hydrogen sulfide in a 35 wt% aqueous solution of methyldiethanolamine
Jou, F.Y., Carroll, J.J., Mather, A.E., and Otto, F.D.,Canad. J. Chem. Eng., 1993 V. 71, pp. 264 ??268.
link: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/1...10213/abstract
سلامبا سلام. دوستان مقاله زیر رو میخواستم:
The solubility of carbon dioxide and hydrogen sulfide in a 35 wt% aqueous solution of methyldiethanolamine
Jou, F.Y., Carroll, J.J., Mather, A.E., and Otto, F.D.,Canad. J. Chem. Eng., 1993 V. 71, pp. 264 ??268.
link: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/1...10213/abstract
چند تاسوال ازشیمی داشتم ...جوابشون رو خیلی احتیاج دارم اگه میشه جواب بدین خیلی ممنون میشم
1) فرمول شیمیایی فنل فتالئین چیه؟
2) اسم دیگه شناساگر موراکساید چیه؟
3) فرمول نور و جرم انيشتن رو كه براي حركت در سرعت نور رو توجيه ميكنه
ميشه برای تبديل مواد شيميايي و آزاد شدن انرژي هم استفاده كرد يا نه؟
4) چطور پارامترهای بحرانی از معادله دیترسی اثبات میشه؟
تو کتاب شیمی فیزیک اتکینز جلد 1 تو یه جدول روابط رو نوشته، ولی اساس روابط از راه مشتق جزئی گرفتنه!
اگه کسی میتونه اثبات کنه لطفا راهنمایی کنه!
5) چرا و به چه طریقی این عدد(آووگادرو) یعنی 6.0225*10^23 کلون بر گرم به وجود آمده؟
6) می خواستم بدونم جوزف تامسون چه طور نسبت بار به جرم الکترون رو اندازه گرفت؟
و میلیکان چه طور مقدار بار الکترون رو به دست آورد؟
لطفا آزمایش هاشونو بگین؟
7 ) در طبیعت 91 عنصر طبیعی یافت میشود. این عدد در برخی کتابها 90 اعلام شده! چرا؟ این در حالی است که اورانیم که آخرین عنصر طبیعیه عدد اتمی 92 داره.
8) چرا مولکول MgF2 بصورت پلیمر دیده میشه نه مولیمر؟؟؟
واکنش BH3 و NH3 به چه صورته ؟؟ نوع پیوندشون چیه؟؟؟
9) تو شیمی دوم دبیرستان نوشته که:در یک گروه از بالا به پایین الکترونگاتیوی کاهش میابد. ولی تو گروه 13 این طور نیست چرا؟
B:2.0
Al:1.5
Ga:1.6
In:1.7
Ti:1.8
10) آيا مايعي وجود داره كه در تماس با آب با هم واكنش بدن و يه جامد توليد كنند؟ و يا لااقل اگر جامد توليد نميكنن، مايع غليظي توليد كنن!؟ البته مايع جواب نبايد خودش غليظ باشه! در حد آب يا يك كم بيشتر!
11) ch2oh فرمول چیه؟
12) ch3oh فرمول چیه؟
1 3) نماد عدد اتمي ( Z ) و عدد جرمي (A) از چه كلمه اي گرفته شده ؟
14) بنزوئیک اسید یک مولکول قطبیه؟
15) چرا دمای درون دریاچه هایی که سطحشون منجمد و پوشیده از یخه از4 درجه سانتی گراد پایین تر نمیره؟
16) نوشیدنی قهوه یک محلول همگنه یا ناهمگن؟ آخه شرایط محلول همگن ایناست:
1- شفاف باشه و ماده ی حل شونده توش مشخص نباشه.
2- با گذشت زمان ته نشین نشه.
3- نور رو عبور بده.
اما در مورد محلول قهوه یکم مبهمه؛ مخصوصاً که قهوه ته نشین میشه.
17) معادله ی زیر درسته یا نه؟ یعنی همچین چیزی اتفاق می افته؟
Fe2O3 + 3 H2O ==> 2 Fe(OH)3
18) چرا حجم جامد گالیوم و بیسموت از مایع آنهابیشتره؟ میدونیم که توی آب پیوندهیدروژنی باعث افزایش حجم بلور یخ هنگام انجماد میشه واین افزایش حجم چگالی یخ رو کم میکنه. حالا چرا اون دوتا هم اینجورین مثل آب؟
19) چرا عدد کئوردیناسیون ساختارهای هگزا گوناد ها 12 تاست؟ اصلا این عدد کئوردیناسیون 12 چجوری بدست میاد؟ توی چه بلور هایی دیده میشه؟
20) فرمول فنول فتاییلین اینه(C20H14O4) ؟؟؟؟؟
21) می خواستم بدونم این مواد به چه دردی می خورن که این قیمت اونهاست؟
PFICفالویدین فلورسین ایزوتیوسیانات کانجوگیت به ارزش هر یک گرم 22 میلیون تومان
باکیبال یا C60 به ارزش هر یک گرم یک میلیون تومان
کلونیدین به ارزش تقریبی هر گرم 500000 تومان
دوست عزیز متاسفانه نتونستم این فایل را دانلود کنم. این آدرس ف. ی. ل. ت.ر. است و با ....شکن هم تنونستم دانلود کنم.
سلام.من یه پروژه درباره واحد visbreaker پالایشگاه میخوام.میتونین کمکم کنید
سلام
من كه نتونستم پيداش كنم.لينكش كه كار نميكنه.
چك كن داداش
چند تاسوال ازشیمی داشتم ...جوابشون رو خیلی احتیاج دارم اگه میشه جواب بدین خیلی ممنون میشم
تو کتاب شیمی فیزیک اتکینز جلد 1 تو یه جدول روابط رو نوشته، ولی اساس روابط از راه مشتق جزئی گرفتنه!
5) چرا و به چه طریقی این عدد(آووگادرو) یعنی 6.0225*10^23 کلون بر گرم به وجود آمده؟
لطفا آزمایش هاشونو بگین؟
7 ) در طبیعت 91 عنصر طبیعی یافت میشود. این عدد در برخی کتابها 90 اعلام شده! چرا؟ این در حالی است که اورانیم که آخرین عنصر طبیعیه عدد اتمی 92 داره.
9) تو شیمی دوم دبیرستان نوشته که:در یک گروه از بالا به پایین الکترونگاتیوی کاهش میابد. ولی تو گروه 13 این طور نیست چرا؟
10) آيا مايعي وجود داره كه در تماس با آب با هم واكنش بدن و يه جامد توليد كنند؟ و يا لااقل اگر جامد توليد نميكنن، مايع غليظي توليد كنن!؟ البته مايع جواب نبايد خودش غليظ باشه! در حد آب يا يك كم بيشتر!
11) ch2oh فرمول چیه؟
12) ch3oh فرمول چیه؟
15) چرا دمای درون دریاچه هایی که سطحشون منجمد و پوشیده از یخه از4 درجه سانتی گراد پایین تر نمیره؟
3- نور رو عبور بده.
18) چرا حجم جامد گالیوم و بیسموت از مایع آنهابیشتره؟ میدونیم که توی آب پیوندهیدروژنی باعث افزایش حجم بلور یخ هنگام انجماد میشه واین افزایش حجم چگالی یخ رو کم میکنه. حالا چرا اون دوتا هم اینجورین مثل آب؟
19) چرا عدد کئوردیناسیون ساختارهای هگزا گوناد ها 12 تاست؟ اصلا این عدد کئوردیناسیون 12 چجوری بدست میاد؟ توی چه بلور هایی دیده میشه؟
لطفا آزمایش هاشونو بگین؟
11) ch2oh فرمول چیه؟
12) ch3oh فرمول چیه؟
3- نور رو عبور بده.
سلام امیر جان. ببین این یکی کار میکنه؟
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cjce.5450710213/abstract