سلام دوست عزیز.
برای احترام به قوانین باشگاه لطفا فارسی تایپ کنید
باید کتاب محاسبات پالایش رو بخونی.
1سری به تاپیک جزوه بزن شاید اونجا تونستی جزوشو پیدا کنی
من که 5800 دارم راهنمای فارسی هم داره ولی به قول امیر دوست خوبمون الجبرا باید کامل تر و بهتر باشه چون یه مقدار گرونتر هم هستش
اون زمان حدود 20 هزار تفاوت قیمت داشت.
ولی من از 5800 خیلی راضیم کارمو کامل تو کارشناسی راه انداخت
آخه مقاله خودمه تو این سایت چاپ شدهچه سایت های سختی رو انتخاب کردین برای پیدا کردن مقاله !!!
فکر کنم مقاله در زمینه ی کاری شما تو ساینس دایرکت هم زیاد باشه
salam
Kasi dar morede Mass balance CDU midone?
cdu------------------crude distillation unit
http://www.scribd.com/doc/49785606/3/CRUDE-DISTILLATION-UNIT-CDU
کتاب محاسبات پالایش دکتر عادل زاده رو بخونیدسلام مهندسین شیمی
می تونید یه کتاب یا مقاله ای به من معرفی کنید که در مورد تقطیر توضیح داده باشه (تاریخچه و انواع تقطیر و ستون و ..... هرچیزی که به تقطیر ربط داره )
ممنون
ممنونم اما من نحوه محاسبات رو لازم دارم که چطور می شه 1000 لیتر دیزل تولید کرد/ مقدار خوراک برای برج تقطیر , mass balance, energybalance و غیره.
من ایران درس نمی خونم و این پروژه ای که استادمون توضیحی نداده و فقط خواسته انجامش بدیم![]()
سلام به جامعه مهندسین. یک سوال داشتم.ایا در گرایش های مقطع ارشد مهندسی شیمی گرایشی در ارتباط با داروسازی وجود داره؟؟؟
ممنونم اما من نحوه محاسبات رو لازم دارم که چطور می شه 1000 لیتر دیزل تولید کرد/ مقدار خوراک برای برج تقطیر , mass balance, energybalance و غیره.
من ایران درس نمی خونم و این پروژه ای که استادمون توضیحی نداده و فقط خواسته انجامش بدیم![]()
کدوم کشور زندگی می کنی؟؟؟؟چه رشته ای؟؟؟چه مقطعی؟؟؟؟؟پروژه چه واحد درسی هست؟؟؟
سلام
من می خوام با اکسل غلظت یه محلول مجهول رو با داشتن غلظت و جذب 3 تا محلول استاندارد محاسبه کنم
میشه نمودار رسم کرد و معادله خط رو از اکسل گرفت و دستی حساب کرد
اما می خواستم بدونم راهی هست خود اکسل مجهول رو حساب کنه؟
ممنون
حالا هر کدوم رو بخرم میشه باهاش این فرمول رو حل کرد؟مربوط به ترمو 2 هست.اگه کسی برنامشو داره بده خواهشا.اینم لینک
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/18854089648236123493.jpg
سلام به بچه های گل مهندس شیمی
کسی از بچه ها طراحی یه واحدی که تولید اتیلن ترشری بوتیل میکنه رو نداره........مخصوصا اگه طراحی اجزای فرایند اون و داشته باشه..........
مثل راکتور ها_مخازن ذخیره_برج های تقطیر و ...
ممنون میشم کمکم کنید....خیلی لازمم![]()
بچهای عزیز اگه هرچی در مورد این سوالات میدونید کمک کنید ممنون میشم.................
1-واحد و روابط فیزیکی دبی وزنی رو بدست آورید؟؟؟؟؟؟؟؟
2-چرا در تصفیه خانه ها وقتی هوای شهر خاک آلود باشه آب خروجی زلالتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-راستی کی میتونه فرمولهای مکانیک سیالات و انتقال حرارت اثبات کنه؟؟؟یا حداقل راهنماییم کنه؟؟؟![]()
میشه این مقاله رو برای من دانلود کنید.....مرسی
simulation and optimization of an industrial ammonia reactor
Said S. Elnashaie, Mohamed E. Abashar, Abdulrahman S. Al-Ubaid
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ie00083a010
سلام به بچه های گل مهندس شیمی
کسی از بچه ها طراحی یه واحدی که تولید اتیلن ترشری بوتیل میکنه رو نداره........مخصوصا اگه طراحی اجزای فرایند اون و داشته باشه..........
مثل راکتور ها_مخازن ذخیره_برج های تقطیر و ...
ممنون میشم کمکم کنید....خیلی لازمم![]()