hesamrazmaraazma
عضو جدید
راهیان خوبه . ترمو پوران بهتره . آزمونای پارسه هم جواب میده ... 6 ماه خوب بخونی زیر 300 میشی .
با سلام من یک سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدید این روهم بگم من اول دبیرستان هستم:زاویه پیوند یک ده وجهی چیه وپیکربندی اتم ها چجوریه؟
سلام اگه کسی راجب مرکا پتان وفرآیند مرکاپتان زدایی همراه با فلوشیت داره برام بذاره.ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان
واسه امتحانات پایان ترم درس ترمو و محاسبات بهترین ماشین حسابی که توصیه میکنید چیه؟؟
میشه فرمول انتالپی رو بهش داد؟؟
طریقه فرمول نویسی تو اون ماشین حساب مورد نظر تو نت یافت میشه؟>؟؟ خیلی ممنن میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز.salam
Man ye proje daram dar morede tolide gazoiil to palayehgah va gharare man roye ghesmate borje taghtir ( distillation tower) kar konam. albate ostad nahveye karo inaro nemikhad, balke donbale mohasebato formolaiie ke be kar borde mishe baraye paøayeshe nafte khamo tolide gazoiil.
Kasi hast ke betone komakam kone? kheyli vaghtam kame va hesabi gir oftadam, lotfan age kasi hast komak kone.
Mamnonam]
salam
Man ye proje daram dar morede tolide gazoiil to palayehgah va gharare man roye ghesmate borje taghtir ( distillation tower) kar konam. albate ostad nahveye karo inaro nemikhad, balke donbale mohasebato formolaiie ke be kar borde mishe baraye paøayeshe nafte khamo tolide gazoiil.
Kasi hast ke betone komakam kone? kheyli vaghtam kame va hesabi gir oftadam, lotfan age kasi hast komak kone.
Mamnonam]
سلام یه گزارش کار کنترل جریان میخوام...............ممنون میشم واسم بزارید![]()
این تاپیکو خودم دیدم اما کنترل جریان و نداره
این تاپیکو خودم دیدم اما کنترل جریان و نداره![]()
آره امیر جان...............کل این تاپیکارو زیرو رو کردم.....نیست که نیست
به اين تاپيك يه نگاه بنداز. چند تا نمونه برنامه با الجبرا نوشتم.بيشترش مربوط به ترموديناميك ميشه.ببين بدردت ميخوره؟
كار با ماشين حساب casio fx 5800p
سلام دوست عزیز انتخاب ماشین حساب مهندسی بستگی به پارامترهایی زیادی داره که باید به اونا دقت کنی اولینش بودجه ای که برای اون کنار میذاری مثلا اگه زیاد می خوای پول بدی کلاس پد می تونی بخری ولی خوب کلاس پد رو ببری سر جلسه مراقب سریع گیر میده بهت مگه امتحان ماشین حساب مهندسی رو مجاز دونسته باشه
ولی اگه میخوای کارت راه بیوفته میتونی به الجبرا یا یه کاسیو 5800 بخری هم برنامه میگیره هم فرمول.البته برنامه نویسی با اونها یکم مشکله که نیاز به اموزش داره.
به قول استادمون می گفت ماشین حسابی بخرید که بتونید از همه امکاناتش استفاده کنید و واقعا به کارتون بیاد به نظر من واسه رشته خودمون در مقطع لیسانس یه 5800 عالی و کافیه و ماشین حساب گرونتر یه جورایی حکایت دارندگی و برازندگیه وگرنه کار خاصی نیاز نمیشه انجام بدی که با 5800 نشه.سر جلسه بردنش به عنوان یه ماشین حساب ساده که ظاهرش نشون نمیده چه قابلیت های خوبی داره نشون نمی ده.
حالا بازم خود دانی این راهنمایی و نظر بنده بود.
راستی 5800 که من دارم دفترچه فارسی داره و می تونی فرمول نویسی اونم یاد بگیری البته خیلی سادست ولی برنامه نویسی باهاش رو من که دنبالش نرفتم بلدم نیستم.تو دفترچه ش توضیح داده
کلاس پد رو خبر ندارم ولی فکر کنم اونم دفترچه فارسی داشته باشه.
خیلی ممنون عزیز.به نظر شما همین 5800 رو بخرم یا الجبرا؟
خواهش ميكنم. به نظر من اگه ميتوني الجبرا بگير.امكاناتش و قابليت برنامه نويسيش و بقيه قابليت هاش بهتر از 5800 هست.
حالا الجبرا راهنمای فارسی داره؟مدل بندی نداره؟یا مثلا مدل خاصیش نیست که بهرت باشه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون نه پول کلاس پد نی فعلا منم حوالی 5800 و الجبرا میچرخم میخوام ببینم کدوم برنامه نوشتنش راحت تره و بهتر گیر میاد
مخصوصا این ترم که ترمو دو هم هست واسه اون Cph