سلام
این کتابی که میگید ترجمه کتاب Principles of Polymerization که نوسندش Odian هستش؟
مرسی از راهنماییتون![]()
هیچ کس نیس جواب بده!سلام
یه نمونه صنعتی (هرچی که باشه مبدل و....)میخوام که براش موازنه معادلات (مومنتم وپیوستگی وحرارت ...) نوشته شده باشه .ممنون میشم کمکم کنید.
1- بر اساس واکنش ریفرمینگ با بخار آب (SR) نسبت استکیومتری بخار آب به کربن، باید برابر 2 باشد، اما مقادیر بالاتر نسبت بخار آب به کربن سبب بهبود واکنش شده و تشکیل شدن کک بر روی سطح کاتالیست را کاهش می دهد. در صنعت معمولا نسبت بخار آب به کربن در محدوده 2.5-6 است.
2- دو روش جایگزین وجود دارد؛ ریفرمینگ در راکتورهای لوله ای گرم شونده با آتش (شکل 5.6) و ریفرمینگ به صورت خود-دمایی (autothermal)
3- در فرآیند ریفرمینگ در راکتورهای لوله ای گرم شونده با آتش، گرمای لازم برای فرآیند از طریق سوزاندن بخشی از خوراک گاز طبیعی درون مشعل هایی که در بالا، پایین و یا کناره های کوره تعبیه شده اند، تامین می شود.
4- فرآیند ریفرمینگ به صورت خود-دمایی که در فصل 6 بررسی شده است، تنها برای مصارف بزرگ مانند کارخانه GTL و یا هنگامی که اکسیژن و یا هوای غنی شده از اکسیژن با هزینه پایین در دسترس باشد، با فرآیند ریفرمینگ در راکتورهای لوله ای گرم شونده با آتش قابل رقابت است، زیرا استفاده از هوای معمولی برای سوزاندن متان، نمی تواند آن دمای بالای لازم برای انجام شدن واکنش را تامین کند.
5- لازم است مقداری از گاز هیدروژن تولید شده را به خوراک ورودی راکتور برگردانیم تا بخش اولیه کاتالیست درون لوله های راکتور ریفرمر را در حالت کاهیده (فعال) نگه دارد.
6- واکنش های 5.1 و 5.2 به صورت موازی درون راکتور ریفرمر انجام می شود: دمای بالای راکتور، که درون کوره تعبیه شده است، سبب انجام واکنش ریفرمینگ با بخار آب شود که به ضرر واکنش WGS (واکنش تبدیل شدن بخار آب به گاز هیدروژن) است. گاز سنتز تولید شده، از CH4, H2O, H2, CO و CO2 تشکیل شده است و از آن برای تولید بخار آب با فشار بسیار بالا استفاده می شود که از آن بخار آب برای اختلاط با خوراک ورودی (استفاده درون واحد) و نیز فرستادن برای بیرون واحد، استفاده می شود. گاز سنتر سرد شده به راکتور تبدیل بخار آب به گاز (گاز هیدروژن) فرستاده می شود : معمولا دمای عملیاتی در حدود 400-450 درجه سانتیگراد می باشد تا سینتیک واکنش بر روی کاتالیست اکسیدهای آهن را فراهم سازد.[/QUOTE
واقعاازت ممنونم وازتوجهت بیشترممنوم![]()
استادمون اين موضوعو خواسته ارائه بدم.خودم سرچي كه تو اينترنت كردم فقط ديدم پالايشگاه ابادان يه همچين يونيتي داره ولي هيچي ازش نمي دونم .حتي نمي دونم مخفف چيه
پليزززز هلپ ميييييي![]()
لطفا یکی به این سوال جواب بده که چرا رادرفورد در ازمایش ورقه طلا از پرتو الفا استفاده کرد؟حیاتیه
سلام مهندس میخواستم ببینم جزوه های خوردگی فلزات ،مکانیک سیالات و انتقال جرم و حرارت داری نیاز فوری دارم.
با تشکر فراوان
ایمیل:neamatkaramad@yahoo.com
یک مطلب تازه غیر تکراری درمورد انتروپی می خوام بفرستم برای استادمون که کیف کنه لطفا کمک کنید هر مطلبی خودم پیدا کردم کلیشه ای وتکراری بود![]()
سلام لطفا این مقاله را واسم پیدا کنید
Chemical Engineering Science, Volume 2, Issue 1, February 1953, Pages 1-13
in maghalaro age peyda ko0nin mamno0n misham:
Surfactant-aided dispersion of polystyrene-functionalized carbon nanotubes in a nanostructured poly(styrene-b-isoprene-b-styrene) block copolymer
سلام
من یه مقاله در مورد استفاده از تئوری مولکولی در شبیه سازی می خواستم
molecular simulation
كسي چيزي در مورد GPTU ميدونه؟؟؟كه مخفف چه كلماتيه و...؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه ميدونين كمك كنين .خيلي لازمش دارم![]()
فکر می کنم اشتباه نوشتید من هر چی گشتم چیزی زیر عنوان GPTU پیدا نکردم و تا حالا هم نشنیدم همچین واحدی رو توی پالایشگاه.
مطمئن هستید همینه؟؟
سلام مهندس میخواستم ببینم جزوه های خوردگی فلزات ،مکانیک سیالات و انتقال جرم و حرارت داری نیاز فوری دارم.
با تشکر فراوان
ایمیل:neamatkaramad@yahoo.com
كسي چيزي در مورد GPTU ميدونه؟؟؟كه مخفف چه كلماتيه و...؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه ميدونين كمك كنين .خيلي لازمش دارم![]()
پروژه اى تحت عنوان
Caspian sea Republic Oil Swap ) CROS )
با هدف فرآورش نفت خام كشورهاى حوزه درياى خزر و رفع تنگناهاى طرح افزايش ظرفيت در بهار سال 1382 اجراء گرديده
و طى آن شركت توانائى فرآورش نفت خام هاى متنوع را كسب نموده است.
سلام برنامه ماشین حساب قوی برای ویندوز می خوام که تمام مراحل محاسبات رو نشون بده مثلا انتگرال و...