toteshan8602
عضو جدید
سلام، چند مقاله جدید در مورد هیدروژن زدایی همزمان از پروپان و ایزوبوتان (مقیاس پایلوت)می خواستم، سایت ساینس برای من باز نمی شه . ممنون میشم کمکم کنید.
سلامghaghalili عزیز با سلام
تا اونجایی که من میدونم این روشهایی که گفتی، روشهای پلیمریزاسیون هستند و روش شکل دهی نیستند. اما بطور کلی این روشها بشرح زیر هستن:
emulsion: در این حالت ذرات پلیمر در اندازه خیلی کوچک (در حد چند میکرون) بوسیله یه ماده که امولسیفایر نام داره تو یه بستر مثل آب معلق هستند. ظاهر این ماده بخاطر اینکه ذرات پلیمر توی بستر معلق هست، معمولاً سفید هست (مثل شیر)
suspension: در این حالت ذرات پلیمر هم تو یه بستر هستند. اما تعلیقشون توی بستر بوسیله امولسیفایر نیست و بوسیله همزن مکانیکیه. به محض اینکه همزن هم قطع بشه، ته نشین میشن.
solution: در این روش ذرات پلیمر در حلال محلول هست.
bulk: در این روش خود منومر تبدیل به پلیمر میشه و از ماده دیگه ای استفاده نمیشه.
شکل دهی به این روشها منظور حذف بستر هست که برای امولسیون و سوسپانسیون تبخیر بستر و روش solution تبخیر حلال هست. برای روش bulk هم منظور ذوب و شکل دهی ماده هست.
GNMS
سلام
مرسی از کمکتون
وقتی سند کردم فهمیدم اشتباه نوشتمببخشید.
میشه یه مقاله معرفی کنید که این روشها رو با توضیح بیشتر توضیح داده باشه و یه سری مثالم داشته باشه
انگلیسیم باشه مهم نیست
بازم ممنون از توضیحتون
Patent 7767345 - Lithium-air battery
با سلام و خسته نباشید به همه مهندسای عزیز کسی می تونه این اختراع رو دانلود کنه برام بفرسته قربون دستتون![]()
سلام دوستان
ببخشید عزیزان کسی مطلبی یا مقاله ای راجب : (( حذف بیولوژیکی فلزات سنگین از پساب )) داره بهم بده/مطالب مرتبط هم مشکلی نداره/ترجیحا فارسی باشه
خیلی ممنون میشم ازینکه کمکم کنید
سلام دوستان
ببخشید عزیزان کسی مطلبی یا مقاله ای راجب : (( حذف بیولوژیکی فلزات سنگین از پساب )) داره بهم بده/مطالب مرتبط هم مشکلی نداره/ترجیحا فارسی باشه
خیلی ممنون میشم ازینکه کمکم کنید
چراهیچ کس به من توجه نمیکنه من گناه دارم خواهش میکنم التماس میکنم.....کمکم کنیدخواهش میکنم ازتون این عبارات روترجمه کنید![]()
چراهیچ کس به من توجه نمیکنه من گناه دارم خواهش میکنم التماس میکنم.....کمکم کنید![]()
The polymerase chain reaction and pathology practiceسلام من مقاله می خوام درمورد یکی از موضوعات زیر هر کدوم که شد. تاریخ مقاله 2009 به بعد باشه ممنون میشم کمکم کنید.
1- مطالع روی آنزیم پلیمراز polymerase chain reaction
2- آنزیم بهینه سازی محیط کشت وتولید
3- مطالعه روی drag Delivery system DDS
4-تثبیت آنزیم روی یک محیط جامد (مثل CNT یا هر بافت مناسب دیگر)
سلام دوست خوبم خوب منم دقیقا توصفحه قبلی همین کاروکردم ولی کسی بهم توجه نکردفکر می کنم صحیح این باشه که شما خودتون ترجمه کنید اشکالاتتون رو بپرسید یا اگر معنی عبارتی رو نمی دونید مطرح کنید.
هر چند اینجا بچّه ها بدون هیچ چشم داشتی هر کمکی که از دستشون بر بیاد می کنند ولی تلاش خودتون هم شرطه دوست عزیز.
سلامghaghalili عزیز با سلام
مقاله ندارم. اما کتاب روشهای پلیمریزاسیون نوشته دکتر وحید حدادی اصل کتاب خیلی خوبی تو این زمینه هست.
GNMS
سلام دوست خوبم خوب منم دقیقا توصفحه قبلی همین کاروکردم ولی کسی بهم توجه نکرد![]()
سلام
این کتابی که میگید ترجمه کتاب Principles of Polymerization که نوسندش Odian هستش؟
مرسی از راهنماییتون![]()
چراهیچ کس به من توجه نمیکنه من گناه دارم خواهش میکنم التماس میکنم.....کمکم کنید![]()
با سلام
دوست عزیز
دستگاه gas testبه هنگام تزریق گاز مورد استفاده قرار میگرد ومیزان متان وcoواکسیژن را نشان میدهد ودر مدلهای جدیدتر میزان اتان وh2sرا نیز میتوان سنجید.
برای اشنایی بیشتر میتونید به لینک زیر در قسمت نشت یابی وکنترل گاز مراجعه نمایید.http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ود-جزوات-کاربردی-درصنعت(شناخت-لوله-واتصالات-و..)
ممنون از کمکتون ولی من چند تا مقاله تقریبا کوتاه 10-15 صفحه ای می خوام که بتونم ترجمه کنم. این خیلی حجمش زیاده.The polymerase chain reaction and pathology practice
http://ifile.it/3xyi1p7
سلام
دوستان کسی منبعی در مورد آنتالپی تشکیل مواد مختلف داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاح دمایی هم داشته باشه . یعنی اگر شرایط استاندارد 25 درجه و فشار 1 بار نبود دیتا داشته باشه
ghasemvosugh@yahoo.com
دوستان کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
سلام میشه خواهش کنم این عبارات روترجمه کنید؟
1-On the basis
of SR reaction stoichiometry S/C should be 2, but ratios greater than the stoichiometric
value promotes the reactions and reduces the possibility of coke formation
on the catalyst. In industry, the ratio is usually within the range 2.5–6.
2-Two alternatives are available:
1. tubular fired reforming (see Fig. 5.6);
2. autothermal reforming.
3-In tubular fired reforming, process heat duty is supplied by burning a share of
NG feedstock in burners placed at top, down, or sideways of a furnace.
4-The autothermal process, described in Chap. 6, is competitive with tubular fired
reforming only for large applications as GTL plants or if oxygen or enriched air
are available at low cost since the use of natural air for methane combustion would
not allow the high temperature required by reactions to be reached.
5-The recycle of an amount of H2 produced is
necessary to keep the catalyst in the early part of the reformer tubes in the reduced
(active) state.
6-Reactions 5.1 and 5.2 occur in parallel in the steam reformer: the high temperature
of the reactor, placed in a furnace, supports the steam reforming reaction
to detriment of the WGS.
The hot syngas produced, composed by CH4, H2O, H2, CO, and CO2, is used to
generate very high pressure (VHP) steam for mixing with the feed (internal use)
and for ‘‘export’’ outside the unit. The cooled syngas is sent to a water gas shift
converter: generally, the operating temperature is about 400–450_C to support the
reaction kinetics over the iron oxides catalyst.![]()