درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

سلام

منم به اطلاعاتی درباره پلیمر پلی لاکتیک اسید نیاز دارم اگر کسی بلده لطفا به ما هم یاد بده
با تشکر

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
درخواست

درخواست

سلام دوستان

يه زحمت براتون دارم
اگه يه سري مقاله يا مطلب ( فارسي يا انگليسي زياد مهم نيست) در مورد شربت ويتامين C كاپا داريد ممنون ميشم برام بذاريد

با تشكر

Hermione Granger

عضو جدید
سلام
فردا میخوام برم یه ماشین حساب class pad 330 بگیرم
کسی نظر خاصی در موردش نداره ؟
خوبی بدی ؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان......
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جسمی به ارتفاع L رو در مرکز دستگاه مختصات کروی در نظر بگیریم و ناظر بر روی کره ای که جسم رو احاطه کرده حرکت کنه.
با صرف نظر از ضخامت و پهنا ی اون چه رابطه ای بین زوایا و شعاع دستگاه کروی و ارتفاع قابل مشاهده از چشم ناظر وجود داره؟
با تشکر:)
:cry::cry:

hesssssam

عضو جدید
درخواست مقاله درمورد cooling towers و واکنشهای موجود در ان

درخواست مقاله درمورد cooling towers و واکنشهای موجود در ان

سلام به همه ی دوستای خوبم .یه مقاله درمورد cooling towerو واکنشهای رخ داده در ان. کلا درمورد همهچیش دیگه میخوام ممنون

k_siroos

مدیر بازنشسته
درود
با عرض خسته نباشید
چند تا پروژه با موضوع کاربرد نانو تکنولوژی می خواستم
(برای درس پروژه می خوام که ببرم پیش استاد توافقی باشه)
با تشکر پیشاپیش:gol:

سلام ، در تالار نانو و بیوتکنولوژی جستجو کنید مطالب متنوعی هست که فکرتون رو باز می کنه .

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش مقاله ندارم ولی یه اطلاعات کلی دارم کی کارش چیه و ....

رفتم پالایشگاه از استادمون پرسیدم حالا می خوای تا واست بگم؟

خوب برج استریپر یا همون دفع کارش چیه؟
در تماس یه گاز و یه مایع دفه گاز یا همون انتقال جرم از فاز مایع به گاز صورت می گیرد.

در پالایشگاه اراک برج های استریپر فقط واسه برج تقطیر اتمسفریک وجود دارد. وقتی یه جریان جانبی از یه سینی برج گرفته میشه بصورت مایع اشباع هست حالا این جریان گرفته شده دو قسمت میشه یه بخش پس از عبور از خنک کننده و فن سرد شده و دوباره به سینی بالاتر بر می گردد و قسمت دوم به برج استریپر می رود در برج استریپر که از پایینش یه سوپر هیت استیم می زنند باعث میشه مواد سبک تر جدا شده و ازبالای برج دوباره به سینی های بالاتر برج بر می گردد. و از پایین برج مایع جمع اوری و به عنوان محصول جانبی گرفته میشه.

حالا به طور خلاصه میشه گفت هدف این برج استریپر تنظیم فلش پوین یا همون نقطه اشتعاله. به این صورت که مواد سبک در برج گرفته میشه (همونی که به برج باز می گشت) و باقیمانده پایین استریپر به صورت نمونه را برای تست به ازمایشگاه می برن و تست می کنن اگه فلش پوینت کم باشه مقداری از مواد را به خوارک می دهیم و بر عکس اگه زیاد باشه مقدار کمتری به خواراک داده میشه

ببین بخوام برات خلاصه کنم استریپر کنار برج اتمسفریک کارش اینه که وقتی محصول جانبی از برج گرفته میشه در این برج دوباره یه جداسازی مواد سبک و سنگین در اون صورت می گیره تا مواد سبک که با ارزش هستن توش نمونه و دوباره به برج اتمسفریک بر گردونده میشه تا بالای برج جداسازی بشه. پس این استریپرها بیشترواسه محصولات جانبی سینی های پایین برج هستش تا حتی مقدار کم محصول سبک باقیمانده در جریان جانبی گرفته شده از سینی هم گرفته بشه و محصول کاملا سنگین باشه.

شرمنده اگه خوب توضیح ندادم امیدوارم منظورمو رسونده باشم اگه تونستم یه شکلی واست می کشم تا کامل بفهمی چی به چیه

یادت باشه برج تقطیر خلاء استریپر نداره. و یادت هم باشه هر جریان جانبی که از سینی ها گرفته میشه دو قسمت میشه یه قسمت پس از سرد شدن مثل رفلاکس به سینی بالاتر برج باز گردانده میشه و یه قسمت به مخازن ذخیره می ره که البته گاهی قبلش یه خالص سازی تو استریپرها انجام میشه که واسه تقطیر اتمسفریک این استریپر وجود داره و واسه خلاء نیست

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها.من یه مقاله در مورد مخازن تحت فشار می خوام.لطفا کمک کنید.:cry:

سلام دوست عزیز ، فایل ضمیمه یک فایل کوتاه در رابطه با مخازن CNG خودرو هاست . شاید خیلی به موضوع شما مرتبط نباشه ولی ایده های خوبی میده .

پیوست ها

• CNG.rar
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

k_siroos

مدیر بازنشسته
با چه نرم افزاری میشه شکل کشید؟

چه جور شکلی ؟ من Visio رو واسه کارهای ساده پیشنهاد می کنم . هم طرح های مهندسی شیمی داره و هم رشته های دیگه رو که خیلی راحت میشه اونها رو در کنار هم قرار داد .

پیوست ها

• 31 Atmospheric Distillation.jpg
    31 Atmospheric Distillation.jpg
    26.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جور شکلی ؟ من Visio رو واسه کارهای ساده پیشنهاد می کنم . هم طرح های مهندسی شیمی داره و هم رشته های دیگه رو که خیلی راحت میشه اونها رو در کنار هم قرار داد .

اره سالار همین شکل های ساده رو می گم. مثلا پی اف دی ها رو میشه کشید

حالا این نرم افزار سخته یاد گرفتنش باید چجوری تهیش کنم؟

اره سالار همین شکل های ساده رو می گم. مثلا پی اف دی ها رو میشه کشید

حالا این نرم افزار سخته یاد گرفتنش باید چجوری تهیش کنم؟

توی تاپیک طراحی پالایشگاه و همینطور تاپیک آقا وحید به همراه آقا امیر بحثی در این باره داشتیم.

یک سری اموزشها و لینک داون لود نرم افزار ویزیو را قرار دادم توی اون تاپیک
بگردید هست.

ویزیو یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس هست و کار کردن باهاش مشابه کار با نرم افزار ورد هست
توی ورد تایپ میکنی توی ویزیو اشکال اماده ویزیو را کنار هم میچینی و بزرگ و کوچک میکنی.

کتاب اموزش فارسی و نرم افزار مالتی مدیای اموزش فارسی هم توی بازار به راحتی پیدا میشه.

فکر میکنم فیلم فارسی اموزش ویزیو هم توی اینترنت باشه
ولی سالها قبل زمانی که امکانات نرم افزار کم بود
من بدون فیلم و کتاب با یه کمی بر انداز کردن خود نرم افزار یاد گرفتم
الان که امکاناتش زیاد شده و اسانتر شده.

در ضمن نرم افزار ورد هم یک سری از امکانات ویزیو را توی منوهایش توی قسمت اینزرت Insert Shape داره
که منوها را بررسی کنی پیدا میکنی
اگر مشکلت را اونها حل میشه با همون ورد کار کن.

مزیت ویزیو این هست که اشکالی استاندارد از کلیه تجهیزات داره
مثلا برای مخزن و دیگ بخار و بویلر و ریبویلر و غیره کافی شکل را بکشی بیاندازی روی قسمت طراحی
اما اینها توی ورد نیستند وباید یک یک انها را خودت طراحی کنی.

اگر هم دنبال یک چیز تخصصی هستی
نرم افزار Autocad P&ID یک نرم افزار نقشه کشی پیشرفته است که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به ویزیو دارد.

تقریبا بخش Insert shape ورد را بعنوان نرم افزار جایگزین بسیار ساده اتوکد فرض کنیم
ویزیو هم یک نرم افزار بسیار ساده AUTOCAD P&ID میشه حساب کرد.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی تاپیک طراحی پالایشگاه و همینطور تاپیک آقا وحید به همراه آقا امیر بحثی در این باره داشتیم.

بگردید هست.

ویزیو یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس هست و کار کردن باهاش مشابه کار با نرم افزار ورد هست
توی ورد تایپ میکنی توی ویزیو اشکال اماده ویزیو را کنار هم میچینی و بزرگ و کوچک میکنی.

کتاب اموزش فارسی و نرم افزار مالتی مدیای اموزش فارسی هم توی بازار به راحتی پیدا میشه.

در ضمن نرم افزار ورد هم یک سری از امکانات ویزیو را توی منوهایش توی قسمت اینزرت Insert Shape داره

مثلا برای مخزن و دیگ بخار و بویلر و ریبویلر و غیره کافی شکل را بکشی بیاندازی روی قسمت طراحی

نرم افزار Autocad P&ID یک نرم افزار نقشه کشی پیشرفته است که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به ویزیو دارد.

تقریبا بخش Insert shape ورد را بعنوان نرم افزار جایگزین بسیار ساده اتوکد فرض کنیم

اقا دستت درد نکنه مثل همیشه راهنماییت کامل جامع بود واقعا خیلی مردی. تشکر نداشتم ولی زبونی می گم سالاری اقا محمد

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

بگردید هست.

اقا فقط من الان افیس 2007 رو سیستممه ولی هر چی می گردم ویزیو پیدا نمی کنم

اقا فقط من الان افیس 2007 رو سیستممه ولی هر چی می گردم ویزیو پیدا نمی کنم

آفیس نسخه های مختلفی داره
و نسخه ای که شما دارین نسخه بدون ویزیو هست.
باید ویزیو 2007 یا نسخه جدید تر 2010 را جداگانه داون لود و نصب کنید.
یا نسخه کامل افیس را پیدا کنید و ویزیو را نصب کنید.

برای داون لود ویزیو یک سری لینک و توضیحاتی این جا گذاشته ام:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/310918?p=4171832&viewfull=1#post4171832

برای اموزش و یاد گیری ویزیو یک سری تصاویر و روش کار را اینجا توی لینک زیر گذاشته ام:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/310918?p=4151093&viewfull=1#post4151093

موفق باشید.

nok6600

عضو جدید
كمك ترجمه چند صفجه

كمك ترجمه چند صفجه

سلام
ترجمه فصل هشت این هندبوک handbook of chemical processing equipment نیاز دارم
بهم کمک میکنید
از صفحه 508 تا تا 527 بیزحمت ممنون

فايل pdf گزاشتم اگه فرمت word و قابل edit رو نياز داشتين هم دارم
ممنون ميشم اگه help بدين

پیوست ها

• N.P.Cheremisinoff,ph.D_8,2.pdf
    406.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

jupiter.1992

عضو جدید
سلام به تمام مهندسای شیمی این سایت.خیلی خوشحال که تو این سایت عضو شدم. من یه سوالی دارم اونم این که من یه جزوه دانلود کردم در مورد موازنه انرژی و مواد که برای دانشگاه ازاد دزفول هست اما من در دانشگاه پیام نور درس می خونم حالا می خوام بدونم که ایا من می تونم این جزوه رو بخونم؟

H-Engineer

عضو جدید
سلام به تمام مهندسای شیمی این سایت.خیلی خوشحال که تو این سایت عضو شدم. من یه سوالی دارم اونم این که من یه جزوه دانلود کردم در مورد موازنه انرژی و مواد که برای دانشگاه ازاد دزفول هست اما من در دانشگاه پیام نور درس می خونم حالا می خوام بدونم که ایا من می تونم این جزوه رو بخونم؟
با اجازه از مسولان.
سلام.اولا خیلی خوش اومدی به سایت.ایشالله که از سایت استفاده لازم رو بکنی.
ثانیا شما سر فصلارو نگاه کن,اگه همون بود,توام بشین بخونش.اگرم نه که:smile:

بالا