سلام
منم به اطلاعاتی درباره پلیمر پلی لاکتیک اسید نیاز دارم اگر کسی بلده لطفا به ما هم یاد بده
با تشکر
منم به اطلاعاتی درباره پلیمر پلی لاکتیک اسید نیاز دارم اگر کسی بلده لطفا به ما هم یاد بده
با تشکر
سلام بچه ها.کسی مقاله راجب استریپرهای کنار برج تقطیر نداره؟![]()
سلام دوستان......
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جسمی به ارتفاع L رو در مرکز دستگاه مختصات کروی در نظر بگیریم و ناظر بر روی کره ای که جسم رو احاطه کرده حرکت کنه.
با صرف نظر از ضخامت و پهنا ی اون چه رابطه ای بین زوایا و شعاع دستگاه کروی و ارتفاع قابل مشاهده از چشم ناظر وجود داره؟
با تشکر![]()
فکر نکنم یه لحظه هم از خریدنش پشیمون بشی. بی نظیره! محاسبه ای نیست که باهاش نتونی بکنی.سلام
فردا میخوام برم یه ماشین حساب class pad 330 بگیرم
کسی نظر خاصی در موردش نداره ؟
خوبی بدی ؟
درود
با عرض خسته نباشید
چند تا پروژه با موضوع کاربرد نانو تکنولوژی می خواستم(برای درس پروژه می خوام که ببرم پیش استاد توافقی باشه)
با تشکر پیشاپیش![]()
داداش مقاله ندارم ولی یه اطلاعات کلی دارم کی کارش چیه و ....
رفتم پالایشگاه از استادمون پرسیدم حالا می خوای تا واست بگم؟
سلام بچه ها.من یه مقاله در مورد مخازن تحت فشار می خوام.لطفا کمک کنید.![]()
با چه نرم افزاری میشه شکل کشید؟
چه جور شکلی ؟ من Visio رو واسه کارهای ساده پیشنهاد می کنم . هم طرح های مهندسی شیمی داره و هم رشته های دیگه رو که خیلی راحت میشه اونها رو در کنار هم قرار داد .
اره سالار همین شکل های ساده رو می گم. مثلا پی اف دی ها رو میشه کشید
حالا این نرم افزار سخته یاد گرفتنش باید چجوری تهیش کنم؟
توی تاپیک طراحی پالایشگاه و همینطور تاپیک آقا وحید به همراه آقا امیر بحثی در این باره داشتیم.
یک سری اموزشها و لینک داون لود نرم افزار ویزیو را قرار دادم توی اون تاپیک
بگردید هست.
ویزیو یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس هست و کار کردن باهاش مشابه کار با نرم افزار ورد هست
توی ورد تایپ میکنی توی ویزیو اشکال اماده ویزیو را کنار هم میچینی و بزرگ و کوچک میکنی.
کتاب اموزش فارسی و نرم افزار مالتی مدیای اموزش فارسی هم توی بازار به راحتی پیدا میشه.
فکر میکنم فیلم فارسی اموزش ویزیو هم توی اینترنت باشه
ولی سالها قبل زمانی که امکانات نرم افزار کم بود
من بدون فیلم و کتاب با یه کمی بر انداز کردن خود نرم افزار یاد گرفتم
الان که امکاناتش زیاد شده و اسانتر شده.
در ضمن نرم افزار ورد هم یک سری از امکانات ویزیو را توی منوهایش توی قسمت اینزرت Insert Shape داره
که منوها را بررسی کنی پیدا میکنی
اگر مشکلت را اونها حل میشه با همون ورد کار کن.
مزیت ویزیو این هست که اشکالی استاندارد از کلیه تجهیزات داره
مثلا برای مخزن و دیگ بخار و بویلر و ریبویلر و غیره کافی شکل را بکشی بیاندازی روی قسمت طراحی
اما اینها توی ورد نیستند وباید یک یک انها را خودت طراحی کنی.
اگر هم دنبال یک چیز تخصصی هستی
نرم افزار Autocad P&ID یک نرم افزار نقشه کشی پیشرفته است که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به ویزیو دارد.
تقریبا بخش Insert shape ورد را بعنوان نرم افزار جایگزین بسیار ساده اتوکد فرض کنیم
ویزیو هم یک نرم افزار بسیار ساده AUTOCAD P&ID میشه حساب کرد.
توی تاپیک طراحی پالایشگاه و همینطور تاپیک آقا وحید به همراه آقا امیر بحثی در این باره داشتیم.
یک سری اموزشها و لینک داون لود نرم افزار ویزیو را قرار دادم توی اون تاپیک
بگردید هست.
ویزیو یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس هست و کار کردن باهاش مشابه کار با نرم افزار ورد هست
توی ورد تایپ میکنی توی ویزیو اشکال اماده ویزیو را کنار هم میچینی و بزرگ و کوچک میکنی.
کتاب اموزش فارسی و نرم افزار مالتی مدیای اموزش فارسی هم توی بازار به راحتی پیدا میشه.
فکر میکنم فیلم فارسی اموزش ویزیو هم توی اینترنت باشه
ولی سالها قبل زمانی که امکانات نرم افزار کم بود
من بدون فیلم و کتاب با یه کمی بر انداز کردن خود نرم افزار یاد گرفتم
الان که امکاناتش زیاد شده و اسانتر شده.
در ضمن نرم افزار ورد هم یک سری از امکانات ویزیو را توی منوهایش توی قسمت اینزرت Insert Shape داره
که منوها را بررسی کنی پیدا میکنی
اگر مشکلت را اونها حل میشه با همون ورد کار کن.
مزیت ویزیو این هست که اشکالی استاندارد از کلیه تجهیزات داره
مثلا برای مخزن و دیگ بخار و بویلر و ریبویلر و غیره کافی شکل را بکشی بیاندازی روی قسمت طراحی
اما اینها توی ورد نیستند وباید یک یک انها را خودت طراحی کنی.
اگر هم دنبال یک چیز تخصصی هستی
نرم افزار Autocad P&ID یک نرم افزار نقشه کشی پیشرفته است که امکانات خیلی زیاد تری نسبت به ویزیو دارد.
تقریبا بخش Insert shape ورد را بعنوان نرم افزار جایگزین بسیار ساده اتوکد فرض کنیم
ویزیو هم یک نرم افزار بسیار ساده AUTOCAD P&ID میشه حساب کرد.
اقا فقط من الان افیس 2007 رو سیستممه ولی هر چی می گردم ویزیو پیدا نمی کنم
با اجازه از مسولان.سلام به تمام مهندسای شیمی این سایت.خیلی خوشحال که تو این سایت عضو شدم. من یه سوالی دارم اونم این که من یه جزوه دانلود کردم در مورد موازنه انرژی و مواد که برای دانشگاه ازاد دزفول هست اما من در دانشگاه پیام نور درس می خونم حالا می خوام بدونم که ایا من می تونم این جزوه رو بخونم؟
سلام...
تو رو خدا مقاله های زیرو واسم دانلود کنید
بد جور نیازشون دارم
یه دنیا تشکر
Experimental investigation of mixed convection heat transfer from longitudinal fins in a horizontal rectangular channel
و
Heat transfer from a horizontal fin array by natural convection and radiation—A conjugate analysis
سلام. ممنون میشم این مقاله رو برام بگیرید
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ie00061a019