سلام کسی میتونه ارتباط این 2 درجه رو بگه؟
توادل؟

چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
در مورد درجه بومه:
برای مواد غلیظ تر از آب: (S.P.G.R=145/(145-Degree baume
برای مواد ذقیق تر از آب: (S.P.G.R=140/(degree baume+130
سلام کسی میتونه ارتباط این 2 درجه رو بگه؟
توادل؟
چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
در مورد درجه بومه:
برای مواد غلیظ تر از آب: (S.P.G.R=145/(145-Degree baume
برای مواد ذقیق تر از آب: (S.P.G.R=140/(degree baume+130
سلام.
من یه تحقیق در مورد " ازدیاد برداشت نفت " دارم . خوشحال میشم اکه بتونید کمکم کنید.
درودسلام واسه توادل هم میشه بگین مثل همین؟
سلام
پروژه کارشناسی من امکان سنجی تولید سدیم کربنات با استفاده از نرم افزار comfar هستش.
خواهشأ اگه کسی طرح توجیهی پروژه یا یه پروژه جدید هم باشه ( مثلأ مال امسال یا پارسال ) و آموزش نرم افزار رو داره کمکم کنه( من وقتم کمه).
خیلی خیلی ممنون میشم........![]()
سلام
بچه ها در مورد PSA طراحي ، بهينه سازي و جذب سطحي كتاب خوبي هست؟
بابا دمت گرم حامد آقا خیلی باحال بود...توان رو تبدیل اش کن به یه کسری که مخرش ۲ باشه...اگه توانی که توی صورت ظاهر شد رند بود که عدد پایه رو به توان صورت میرسونی بعدش ازش ریشه دوم میگیری و اگه توان صورت رند نبود بازهم توان صورت رو تبدیل کن به یه عددی که مخرجش 2 باشه در واقع توان صورت رو 2 برابر کن...اونقدر این کارو انجام میدی تا توانی که توی صورت ظاهر میشه رند باشه و به راحتی بتونی عدد پایت رو به توان برسونی وقتی این کارو کردی از جواب نهایی به تعداد دفعاتی که توان صورت رو بصورت یه عدد تقسیم به 2 کردی ریشه دوم میگیری....(قول میدم نفهمیدییه مثال میزنم تا روشن تر شه)
مثلا میخواییم 5 به توان 0.75 رو حساب کنیم....چون توان اعشاریه باید بصورت یه توانی بنویسیمش که مخرجش 2 باشه یعنی 2 / 1.5 خب حالا باز میبینیم 5 رو نمیتونیم به توان 1.5 برسونیم بازم 1.5 رو بصورت یه عدد با مخرج 2 مینویسیم یعنی 2 / 3 خب حالا کار راحت شد چون توان صورت شد 3 که رند هست .حالا 5 به توان 3 میشه 125 و چون پروسه 2 بار تکرار شده باید 2 بار متوالی از 125 ریشه دوم گرفت...بار اول حدودا میشه 11 و بار دوم حدودا میشه 3.3 ......که جواب نهایی هست.نازنین خانوم با یکم تمرین زود به جواب میرسین....
سلام
يكي نيست جواب مارو بده
توان رو تبدیل اش کن به یه کسری که مخرش ۲ باشه...اگه توانی که توی صورت ظاهر شد رند بود که عدد پایه رو به توان صورت میرسونی بعدش ازش ریشه دوم میگیری و اگه توان صورت رند نبود بازهم توان صورت رو تبدیل کن به یه عددی که مخرجش 2 باشه در واقع توان صورت رو 2 برابر کن...اونقدر این کارو انجام میدی تا توانی که توی صورت ظاهر میشه رند باشه و به راحتی بتونی عدد پایت رو به توان برسونی وقتی این کارو کردی از جواب نهایی به تعداد دفعاتی که توان صورت رو بصورت یه عدد تقسیم به 2 کردی ریشه دوم میگیری....(قول میدم نفهمیدییه مثال میزنم تا روشن تر شه)
مثلا میخواییم 5 به توان 0.75 رو حساب کنیم....چون توان اعشاریه باید بصورت یه توانی بنویسیمش که مخرجش 2 باشه یعنی 2 / 1.5 خب حالا باز میبینیم 5 رو نمیتونیم به توان 1.5 برسونیم بازم 1.5 رو بصورت یه عدد با مخرج 2 مینویسیم یعنی 2 / 3 خب حالا کار راحت شد چون توان صورت شد 3 که رند هست .حالا 5 به توان 3 میشه 125 و چون پروسه 2 بار تکرار شده باید 2 بار متوالی از 125 ریشه دوم گرفت...بار اول حدودا میشه 11 و بار دوم حدودا میشه 3.3 ......که جواب نهایی هست.نازنین خانوم با یکم تمرین زود به جواب میرسین....
سلام
ممنون از راهنمایتون،من با نرم افزار تا یه حدی آشنایی دارم اما در مورد بعضی قسمت هاش سوال دارم که متآسفانه استادم خیلی وقت جواب دادن نداره؛ اطلاعات فرآیند رو هم مثل قیمت تجهیزات و FCI رو پیدا کردم، میدونید مشکلم روی حقوق کارگر و حق بیمه و بازاریابی و از این قسم هستش واسه همینه اگه یه طرح توجیهی به روز پیدا کنم خیلی کمکم میکنه.
اگر تو این زمینه کمکم کنید ممنون میشم....
سلام دوستان ...
Cp ترکیبات مختلف بر حسب دما رو از کجا پیدا کنم ؟؟؟ کلی گشتم ولی چیز درست حسابی ای پیدا نکردم . Cp گوگرد رو لازم دارم .
مرسی
خیلی خیلی ممنون از راهنمایییتون، ممنون میشم اگه بعدأ سوالی داشتم کمکم کنید...