این کتاب کار انتشارات کمبریجه
برای تمام مهندسین
نه فقط مهندسین شیمی
PDF+Audio
![]()
>> لیست لینکهای دانلود <<
صحبت همه دوستان متینسلام-میخواستم بهم یک منبعی رو معرفی کنین تا به تونه در بالا بردن سطح دانشم در زبان تخصصی مهندسی شیمی کمک کنه.![]()
یه سوال دیگه از محضر شما دوستان دارم...
از بین 4 گزینه پالایشگاه اراک ،قم،تبریز،عسلویه کدام یک براب یک خانم جهت کار کردن بهتره،یعنی از لحاظ شرایط کاری ،میزان حقوق وداشتن جای پیشرفت مناسب تره؟!؟
از کمک و راهنمایی شما دوستان سپاسگزارم![]()
خوش بحالت ما تو پیدا کردن کار موندیم بعد شما بین 4گزینه دارید بهترین رو انتخاب می کنیدیه سوال دیگه از محضر شما دوستان دارم...
از بین 4 گزینه پالایشگاه اراک ،قم،تبریز،عسلویه کدام یک براب یک خانم جهت کار کردن بهتره،یعنی از لحاظ شرایط کاری ،میزان حقوق وداشتن جای پیشرفت مناسب تره؟!؟
یه سوال دیگه از محضر شما دوستان دارم...
سلام.............. پرسیدن عیب نیست.......ندانستن عیب است................. در پی برخورد اشعه ی ماورا بنفش به مولکولهای o3 این مولکول تبدیل به یک مولکول o2 و یک اتم o آزاد میشه.......... اغلب o تک اتمی با cfc موجود تو هوا ترکیب میشه ولی اگر در معرض o تک اتمی دیگه ای قرار بگیره میتونن با هم پیوند بر قرار کنند و به یه مولکول دو اتمی از اکسیژن تبدیل شن......... البته پرتو ماورا بنفش بعد از برخورد با مولکول اوزون انرژی از دست میده و به پرتو کم انرژی فرو سرخ تبدیل میشه................ از دوستان عزیز دیگه خواهش میکنم بررسی کنن اگه جایی رو اشتباه کردم تصحیح کنن.سلام یه سوال میپرسم ولی قول بدید بهم نخندیدآخه میدونید سوالم فک کنم مسخره باشه میشه بپرسم مکانیسم تبدیل O3 به O2 چیه؟ یه مکانیسم دو مرحله ای می خوام ولی هر چی حدس زدم نتیجه نداد خوشحال میشم کمکم کنید
![]()
سلام
یه سوال میپرسم ولی قول بدید بهم نخندید
آخه میدونید سوالم فک کنم مسخره باشه
میشه بپرسم مکانیسم تبدیل O3 به O2 چیه؟
یه مکانیسم دو مرحله ای می خوام
ولی هر چی حدس زدم نتیجه نداد
خوشحال میشم کمکم کنید![]()
یه کمک بهترین کتاب مکانیک سیالات برای درک مفهایمش و کنکور کارشناسیه ارشد چیه؟از بین استریتر یا .... کدومشون بهتره؟
سلام آخه چقدربهتون التماس کنم بهم محل بذاریدبه خداترم آخرم دلتون میادبه خاطریه پروژه دوباره برم دانشگاه ؟ازتون خواهش میکنم هرچی اطلاعات مقاله و.....................که راجع به غشاوکاربردش درصنایع نفت گازپتروشیمی داریدبرام بذاریدبه خداکمک میخوام توروخدا![]()
سلام بچه هاچراهیچ کس به من محل نمذاره مگه من چیکارکردم ؟بخداتوی هرقسمتی که درخواست میذارم تنها کاری که مونده بکنین اینکه پیاممو حذکنین آخه این رسمشه ؟درخواستمو دوباره میگم شایددلتون سوخت ویه سلام بهم جواب دادید من یه سری اطلاعات ومقاله راجع به کاربردغشادرصنایع نفت گازپتروشیمی میخوام باورکنیدچیزسختی نیست فقطیه ذره دل سوختن میخوادتاکمکم کنیدخواهه.............ش میکنم
سلام واقعا ازتون ممنونم که کمکم کردیدنمیدونم چی بگم فقط اینکه هرچی ازخدامیخوای بهت بده .اگه اطلاعات دیگه ای هم داری دریغ نکن منتظرکمک ولطف بعدی هستم بازم ازصمیم قلب ممنونسلام دوست من
خودت رو نگه دار که من اومدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
قبلا دوستان چندتا فایل گذاشته بودن
فعلا یکیش رو پیدا کردم
ببین خوبه
سلام واقعا ازتون ممنونم که کمکم کردیدنمیدونم چی بگم فقط اینکه هرچی ازخدامیخوای بهت بده .اگه اطلاعات دیگه ای هم داری دریغ نکن منتظرکمک ولطف بعدی هستم بازم ازصمیم قلب ممنون
مشکلی نیست اگه انگلیسی هم باشه موردی نداره ولی کمکم کنیدخواهش دوست عزیز
باشه اگه دیدم باز هم میزارم
البت چون این موضوع توصنعت ما جا نیفتاده کم پیدا می شه اما انگلیسی فکر کنم زیاده
موفق باشید
یه کمک بهترین کتاب مکانیک سیالات برای درک مفهایمش و کنکور کارشناسیه ارشد چیه؟از بین استریتر یا .... کدومشون بهتره؟
سلام
عدد به توان اعشاری رو چطوری حساب می کنند؟
سلام آخه چقدربهتون التماس کنم بهم محل بذاریدبه خداترم آخرم دلتون میادبه خاطریه پروژه دوباره برم دانشگاه ؟ازتون خواهش میکنم هرچی اطلاعات مقاله و.....................که راجع به غشاوکاربردش درصنایع نفت گازپتروشیمی داریدبرام بذاریدبه خداکمک میخوام توروخدا![]()
ممنون آرش جانسلام دوست من
خودت رو نگه دار که من اومدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
قبلا دوستان چندتا فایل گذاشته بودن
فعلا یکیش رو پیدا کردم
ببین خوبه