سلام
نياز به اطلاعات كلي در مورد واحد ژول تامسون و همچنين محاسبات آن دارم .
Copper(II) complexes of 3-amino-1,2,4-triazine and 2-aminopyrazine: Strategies for designing crystalline materials using coordination polymersبا سلام،
من نیاز به یه مقاله دارم درباره ی:
کمپلکس کاتیونی +Cu2 با Triazine legend
لطفاً اگه کسی می تونه کمکم کنه!
بازم لطفاً اگه پیدا شد برام پیغام بزارید، چون معمولاً تو تالار کامپیوتر هستم.
http://www.speedyshare.com/files/25162481/science1.pdfDirect modificationofhydrogen/deuterium-terminateddiamondparticleswith polymers toformreversedandstrongcationexchangesolidphaseextraction sorbents Li Yanga, DavidS.Jensena, MichaelA.Vail b, AndrewDadsonb, MatthewR.Linforda[FONT=OHGBA E+ Onemtmigu AAAA,Onemtmigu AAAA][FONT=OHGBA E+ Onemtmigu AAAA,Onemtmigu AAAA],[/FONT][/FONT][FONT=OHGBA F+ MTSY,MTSY][FONT=OHGBA F+ MTSY,MTSY]∗ [/FONT][/FONT]a [FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]Department ofChemistryandBiochemistry,BrighamYoungUniversity,C100BNSN,Provo84602,UT,USA [/FONT][/FONT]b [FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]USA SyntheticCorporation,Orem84058,UT,USA [/FONT][/FONT]
[FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]میشه خواهش کنم این مقاله رو واسم دربیارین
[/FONT][/FONT]
کسی از دوستان زحمت اینو نکشیدن؟؟؟؟؟با سلام
لطفا یه مقاله توووووووپ و تخصصی در مورد نمک زدایی به زبان فارسی واسه من بزارین
میخوام خیلی جزیی و تخصصی توضیح داده باشه
وقتم خیلی کمه
ممنون از زحماتتون
معذرت میخوام
كسي از دوستان در مورد موضوع من مطلبي پيدا نكردسلام به همگي يه مفاله يا مطلب مرتبط كامل در مورد dispersion mills ميخوام ممنون ميشم اگر كمكم كنيد
مرسي
با سلام و تشکر
پس چرابه من جواب نميديد اصلاپيام منوديديدياانقدرارزش نداشت که حتي بخونيدش بابا دارم ميگم امتحان دارم به دادم برسيد
با سلام و تشکر
اما وقتی فایل PDF رو باز میکنم این Error رو میده و بعضی از صفحات رو ناقص باز میکنه
در ضمن من فونت BNazanin رو دارم.حالا نمیدونم این همون فونت NazaninNormal هست یا نه؟؟؟
اگه کسی از دوستان داره لطف کنید
در ضمن amirs جان اگه در همین موارد چیزی که با Power Point باشه داری واسم بزار
ممنون از زحمات همه دوستان![]()
سلام.جواب تمرین های 2-4-5-6-7-8-10 به صورت دست نویس دارم (کاری از خودمسلام بچه ها خسته نباشید میدونم داریدمیانترم هارو میدید چون خودمم الان امتحان دارم ویه درخواست ازدوستای گلم که اگه کمکم کنن دعا میکنم همشون برن سرکار وحالا درخواست منحل تمرینای اخرفصل 9تریبال رو میخوام اگه کسی داره به ایمیلم پست کنه ممنونم قول میدم نمرم خوب بشه که شرمندتون نشم اینم ایمیلمnasrin_engineer_chem@yahoo.com
ببخشید من nazanin رو گیر آوردم بعد واسه mitrabold ارور داد واسه همین من پاسخ رو به mitrabold ویرایش کردم.حالا اگه میشه واسم فونت mitrabold رو واسم بزارید که این فایل PDF رو بتونم باز کنم.مرسی
سلام دوستان عزیز عزیز کسی کتاب استخدام شرکت نفت رو داره اگه کسی داره سره من منت بذاره وبرام میل کنه www.giold.man08@yahoo.com![]()
ببخشید من nazanin رو گیر آوردم بعد واسه mitrabold ارور داد واسه همین من پاسخ رو به mitrabold ویرایش کردم.حالا اگه میشه واسم فونت mitrabold رو واسم بزارید که این فایل PDF رو بتونم باز کنم.مرسی
سلام واقعا ازت ممنونم حتما برام بذاراگه میشه سوال 1و15روهم حل کن وجواباشونوبذاربازم ازت ممنونم فقطهرچه سریعتربهترسلام.جواب تمرین های 2-4-5-6-7-8-10 به صورت دست نویس دارم (کاری از خودم) اگه می خوای بگو بزارم
سلام این درسو من 2 سال پیش پاس کردمسلام واقعا ازت ممنونم حتما برام بذاراگه میشه سوال 1و15روهم حل کن وجواباشونوبذاربازم ازت ممنونم فقط هرچه سریعتربهتر
سلام.یه سری مطلب پیدا کردم که خالی از لطف نیستسلام من مقاله راجع به بویلر ریکاوری نیاز دارم تشکر majid.chenani@gmail.com
سلام این درسو من 2 سال پیش پاس کردم.جواب تمرین های 2-4-5-6-7-8 به صورت دست نویس ولی فقط نمودار سوال 15 رو دارم . یه سوال هم که توی پایان ترممون امد رو هم گذاشتم. سوال 10 رو پاک نویس می کنم فردا واست می زارم ،هر کار کردم اینجا نتونستم آپلود کنم از لینک زیر استفاده کن.
خدمت شما
http://www.mediafire.com/file/4a2klmo48nztyna/hale tamrine amaliat fasle 9.zip[/QUOT
سلام ممنون ازلطفتون ولی نمیتونم دانلودکنم میشه برام میل کنیدnasrin_engineer_chem@yahoo.com