سلام لطفا اگه کتابی در مورد مدلینگ دارید بگذارید.
من گرایش طراحی فرآیند(ارشد) هستم
ورژن 1 این نرم افزار در تالار نرم افزارهای مهندسی شیمی موجود هستش، جستجو به عهده خودتان.باسلام خدمت دوستان
نرم افزار PETRO SIMرو مي خوام
باتشكر![]()
راستش من ترم اول هستم ولی استاد درس ریاضیات مهندسی پیشرفته، بیشتر تمرین هاشو بر اساس مدلسازی میده تا به یه معادله ای برسیم.
سلام دوستان ، خواستم بدونم نرم افزار sulsim رو میشه رو نت پیدا کرد ؟؟؟
من نميدونم چطوربايددرخواستم رومطرح كنم كمكم كنيد
سلام به همه
من 1 مقدار اطلاعات در مورد ionic liquids میخام لطفا اینکه چی هست و کاربردش کجاست
ممنون
سلام
اگه aspen hysys 7.1 رو داري ( كه مطمنا داري ) تو قسمت add operation ميتوني اون رو پيداكني
با سپاس
سلامسلام مهندس ، مرسی از راهنماییت . من aspen Hysys 2006 رو دارم ، رو این هم جواب میده ؟؟؟ بعد دقیقا متوجه نشدم کجا رو گفتین و نتونستم چیزی پیدا کنم .
سلام
یک سوال ترمودینامیک داشتم
لطف کنید راهنماییم کنید .
1)یک مول گاز ایده آل در یک مجموعه سیلندر پیستون بدون اصطکاک از فشار اولیه 3 اتمسفر تا فشار نهایی 1 اتمسفر
بطور آرام منبسط می شود. در پی انبساط دمای گاز در 300 درجه ی کلوین ثابت باقی میماند .
الف ) کار انجام شده توسط گاز ؟
ب ) مقدار گرمای منتقل شده ؟
ج) حجم های اولیه و نهایی ؟
سلام
تو صفحه اصلي از منوي FLOWSHEET زير گروه ADD OPERATION و يا در صفحه اصلي كليد F12 رو بزنيد يه پنجره باز ميشه كه ميتونيد
SULSIM رو پيدا كنيد
البته مسير فوق بر اساس V7.1 هست تو 2006 رو نميدونم
با سپاس
روش جدِِيد سنتز MDEA از واکنش DEAبا اسِِيد فرمِِيک و فرمآلدئِِيدسلام
چند تا مقاله درباره سنتز MDEA میخواستم ؟
من که هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم.
با تشکر
salam be hamegi
ye komak,aya kasi ta be hal ba narmafzare olga depressurizing anjam dade?
salam mamnun az javabetun,"olga link" ba khode narmafzare "olga" fargh mikone?سلام، شما حتما باید نرم افزار olga link رو داشته باشید تا بتونید این کار رو انجام بدید، در غیر اینصورت امکان پذیر نیست.