m.daryoosh
عضو جدید
کربنات آهن
کربنات آهن
خواهش می کنم هر کسی هر مطلبی در رابطه با کربنات آهن میداند برایم بنویسد.
با تشکر
کربنات آهن
خواهش می کنم هر کسی هر مطلبی در رابطه با کربنات آهن میداند برایم بنویسد.
با تشکر
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟
و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟
سلامخیلی ممنون از دوست عزیزی که کمکم کرد.لطفا هر کس دیگه ای که اینو میخونه جواب بده و کمکم کنه.ممنونم.
سلام
من برا راهنمایی خیلی مناسب نیستم اما در رابطه با سوال اولت باید بگم متاسفانه تو ایران ما دانشجو ها به کتاب اهمیت نمیدیم .........درصورتی که جزوه اساتید هم همون کتابها (البته ناقصتر ) هستند ........بهتره کتابهای دروس اصلی که خیلی موردنیاز هستن مثل ترمو , جرم , سیالات حتما گرفته بشن ......
بعضی از کتابهای تخصصی مثل دروس پالایش هم کتابهای مهمی هستن .......
منظورم این هست که رفرنس اصلی این دروس تهیه بشن .....
اگر هدفتون ادامه تحصیل هست راستش من براکنکور نخوندم ولی تهیه چند تا جزوه دانشگاه یا جزوات این کلاسهای کنکور مثل اینکه بد نیست
اما مهم یادگیری هست که تو جزوات کنکور فکر نمیکنم مثل کتابها اورده شده باشه ........
درمورد سوال اخرتون هم بهتره دوستان دیگه کمکتون کنند ........
من همین از دستم بر میومد ......
موفق باشید
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟
و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟
سلام
سال نو مبارک
من گرایشم صنایع غذایی هست
باید یه گزارش علمی در رابطه با کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی تحویل بدم
نیاز به مقاله لاتین دارم
میتونید کمکم کنید
ممنون
در مورد اینکه چجوری ازش استفاده میکنن ؛چه فایده هایی داره ؛چه مضراتی داره؛
کلا بجز این روش چه روشهای دیگه ای واسه ی جمع اوری نفت یا ازبین بردن یا پخش کردن انجام میدن؟
ممنون میشم
سلام
من یه پروزه تو درس استاتیک دارم در مورد طراحی برج ها
که بیشتر با محوریت این سوالاته
محاسبه و بررسی shell و head با توجه به سرایط عملیاتی
بررسی opening ها و تاثیر آن بر ضخامت shell و head
بررسی پایه ها و فونداسیون ها
بررسی تغییر ضخامت با توجه به ارتفاع
و متاسفانه تا الان رفرنس و کتاب فارسی در این مورد پیدا نکردم
دوستان اگر کتابی در این مورد مشناسن لطف کنن معرفی کنن
به چندتا رفرنس خوب در این مورد نیاز دارم
البته چون طراحی برجها از جهاتی در واقع همون طراحی مخازن تحت فشار (
Pressure Vessel ) های دارای ارتفاع زیاد (tall tower ) هست اگر کتابی در زمینه طراحی مخازن تحت فشار هم معرفی کنید که در این رابطه هم اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم
با تشکر
سلام
من یه پروزه تو درس استاتیک دارم در مورد طراحی برج ها
که بیشتر با محوریت این سوالاته
محاسبه و بررسی shell و head با توجه به سرایط عملیاتی
بررسی opening ها و تاثیر آن بر ضخامت shell و head
بررسی پایه ها و فونداسیون ها
بررسی تغییر ضخامت با توجه به ارتفاع
و متاسفانه تا الان رفرنس و کتاب فارسی در این مورد پیدا نکردم
دوستان اگر کتابی در این مورد مشناسن لطف کنن معرفی کنن
به چندتا رفرنس خوب در این مورد نیاز دارم
البته چون طراحی برجها از جهاتی در واقع همون طراحی مخازن تحت فشار (
Pressure Vessel ) های دارای ارتفاع زیاد (tall tower ) هست اگر کتابی در زمینه طراحی مخازن تحت فشار هم معرفی کنید که در این رابطه هم اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم
با تشکر
دوتا کتاب هست درم ورد مخزن
مهندسی مخازن نفت و گاز
طراحی مخازن تحت فشار
تو کتابفروشیها هم گیر میاد تو سایت ادینه بوک هم هست
حقیقتش نمیدونم این کتاب طراحی مخازنی که سرمد جان معرفی کردند، همینیه که من میگم یا نه؟!!!
تا اونجا که میدونم ترجمه نشده!
سنسور حرارتی همون (heat conductor(conductometer هست؟
درباره کانداکتومتر ها دارم دنبال مطلب میگردم اما چیزی ندیدم میخوام بدونم همون سنسور دماست اخه از نظر ظاهر مثه هم نیستن
وقتی که آستین بالا بزنی و یه بار، یه سنگینی رو ، از رو دوش خسته یه مهربون برداری تشکر ساده و بی ریاش می ارزه به همه دنیا.
دوست عزیز شما می توانیپارس رفته که به صورت انلاین ترجمه های تخصصی و عمومی شما رو انجام می دهد.
لطفاً گزارش کار ازمایش تعیین ثابت تجزیه یک اسید ضعیف را برام بفرستیدلطفاً گزارش کار ازمایش تعیین ثابت تجزیه یک اسید ضعیف را بفرستید خیلی برام مهم است و خیلی هم عجله دارم
براي كسب اطلاع در اين زمينه مي توانيد مطالب موجود در تاپيك :سلام
کدوم یک از دوستان میتونه منو در طراحی یه واحد کمکم کنه؟مثل PFD،اطلاعات تجهیزاتی و اطلاعات مالی،Mass & Energy Balance و ....
با سلام اگه کسی P&ID یک واحد پالایشگاهی را داره لطفا برام بفرسته خیلی لازمه