درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

m.daryoosh

عضو جدید
کربنات آهن

کربنات آهن

خواهش می کنم هر کسی هر مطلبی در رابطه با کربنات آهن میداند برایم بنویسد.

با تشکر

wnba

عضو جدید
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟

و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟

خیلی ممنون از دوست عزیزی که کمکم کرد.لطفا هر کس دیگه ای که اینو میخونه جواب بده و کمکم کنه.ممنونم.

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از دوست عزیزی که کمکم کرد.لطفا هر کس دیگه ای که اینو میخونه جواب بده و کمکم کنه.ممنونم.
سلام
من برا راهنمایی خیلی مناسب نیستم اما در رابطه با سوال اولت باید بگم متاسفانه تو ایران ما دانشجو ها به کتاب اهمیت نمیدیم .........درصورتی که جزوه اساتید هم همون کتابها (البته ناقصتر ) هستند ........بهتره کتابهای دروس اصلی که خیلی موردنیاز هستن مثل ترمو , جرم , سیالات حتما گرفته بشن ......
بعضی از کتابهای تخصصی مثل دروس پالایش هم کتابهای مهمی هستن .......
منظورم این هست که رفرنس اصلی این دروس تهیه بشن .....
اگر هدفتون ادامه تحصیل هست راستش من براکنکور نخوندم ولی تهیه چند تا جزوه دانشگاه یا جزوات این کلاسهای کنکور مثل اینکه بد نیست
اما مهم یادگیری هست که تو جزوات کنکور فکر نمیکنم مثل کتابها اورده شده باشه ........
درمورد سوال اخرتون هم بهتره دوستان دیگه کمکتون کنند ........
من همین از دستم بر میومد ......
موفق باشید

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
من برا راهنمایی خیلی مناسب نیستم اما در رابطه با سوال اولت باید بگم متاسفانه تو ایران ما دانشجو ها به کتاب اهمیت نمیدیم .........درصورتی که جزوه اساتید هم همون کتابها (البته ناقصتر ) هستند ........بهتره کتابهای دروس اصلی که خیلی موردنیاز هستن مثل ترمو , جرم , سیالات حتما گرفته بشن ......
بعضی از کتابهای تخصصی مثل دروس پالایش هم کتابهای مهمی هستن .......
منظورم این هست که رفرنس اصلی این دروس تهیه بشن .....
اگر هدفتون ادامه تحصیل هست راستش من براکنکور نخوندم ولی تهیه چند تا جزوه دانشگاه یا جزوات این کلاسهای کنکور مثل اینکه بد نیست
اما مهم یادگیری هست که تو جزوات کنکور فکر نمیکنم مثل کتابها اورده شده باشه ........
درمورد سوال اخرتون هم بهتره دوستان دیگه کمکتون کنند ........
من همین از دستم بر میومد ......
موفق باشید

آفرین دختر گلم :w24:

hex6789

عضو جدید
سلام بچه ها.2 تا سوال داشتم.من الان ترم 2 هستم.میخواستم بدونم این کتابهایی که استادامون میگن و در ترم های اتی میگن رو بگیریم یا بی خودن؟یا جزوه های دانشگاه های معتبر رو گیر بیاریم یا نه؟میخوام بدونم در اینده این جور چیزا به دردم میخوره؟

و اینکه کلا راجع به 4 سال دانشگاه اگر چیزی میدونید که بعدا برای کارم به دردم میخوره میگید؟که برم دنبالش؟

من خودم ترم 6 هستم اما چون زیاد اهل تحقیق و سر در آوردن از همه چیز هستم، معمولا خیلی دنبال کتاب می گردم و الان فک کنم هر کتابی که در زمینه مهندسی شیمی وجود داره خریدم :w10:
همین اواخر رفتم کتاب فروشی جهاد و حدود 68 تومن کتاب جدید (اکثرا کتابای انگلیسی نوپردازان یا آییژ) خریدم که شامل 4تا کتاب می شد!!! فروشنده حرف جالبی زد: این روزا درس خوندنم ماله بچه پولدارا شده!
خوب یه جورایی با حرفش موافقم :w06:
واقعا کتابا گرونه، ترمه پیش کتاب شیمی تجزیه استوک رو با حل تمرینش خریدم 20 تومن!!! جالبه بدونین آخرشم جزوه گرفتم خوندم و 18.5 شدم و شاید 3 بار ازش استفاده کردم! کم کم می خوام به یه نتیجه گیری برسم:
1) کتابای ریاضی، فیزیک و شیمی (اصولا درسای غیر تخصصی مهندسی شیمی، حتی استاتیک یا مبانی برق و مثل اونا): اصولا با خریدن کتابای این دروس چیزی نصیبتون نمیشه و به شدت توصیه می کنم اگه می خواین ازین کتابا استفاده کنین از کتابخونه یا بقیه قرض بگیرید و اگه دسترسی به یه جزوه خوب که با درس استادتون هم خونی داره داشتید که دیگه حرف نداره :w36:
2) کتابای مربوط به دروس اصلی (ترمودینامیک، جرم، سیالات و ...) : این جور کتابا اصولا به درد دانشگاه می خورن و تا جایی که من می دونم تو صنعت و آینده به کار نمیان (مگه احتمالا کسی بخواد برای ارشد یا یه کار خاص مفاهیم پایه رو یاد بگیره) :w20:
3) کتابای تخصصی (گاز، پتروشیمی، نفت و ...) : اصولا این کتاب ها تا حدی به درد دانشگاه و تا حدی به درد آینده می خوره اما با توجه به قیمت حال حاضر کتاب ها شاید خریدشون زیاد به صرفه نباشه :w28:
4) و اما کتابای طلایی : من اسم کتابای انگلیسی که با قیمت خوب (اما خیلی بیشتر نسبت به کتابای معمولی) عرضه میشه رو میزارم کتابای طلایی، اگه کسی توانایی خریدشونو داشته باشه، واقعا حرف ندارن، مخصوصا کتاب های مرجع مثل هندبوک پری که شامل بانک های اطلاعاتی وسیعی از ترکیب کتاب های قبلی چه در سطح دانشگاه چه در صنعت هستش ... البته با توجه به بازار داغ دانلود این کتابا اصولا داشتنشون در هارد کامپیوترتون دلنشین تره (اما اضافه می کنم که هیچ کتابی مثل دو جلد 60 تومنی هندبوک پری ویرایش 8 خریدش واسم دل نشین نبوده :w11:) ...

خوب این توضیحات در مورد کتاب بود، اما در مورد جزوه باید بگم اصولا فقط بستگی به اساتید داره و ممکنه واقعا جزوه ها با هم فرق های جزئی داشته باشن که به ضرر شما بشه، هرچند که بدنه اصلی جزوه ها برای یک درس مشترک هستش ...

و اما در مورد 4 سال ... آدم عین آب خوردن مشروط میشه و نه پول و نه جزوه و کتاب و پاچه خواری می تونه به آدم کمک کنه ... تنها چیزی که مهمه به نظر من اینه که یه نفر:
1) درسش و به عبارتی علم مهندسی شیمی رو خوب یاد بگیره؛
2) کار با یه نرم افزار برنامه نویسی (مثل مطلب) و یه شبیه ساز (مثل اسپن) رو یاد بگیره؛
3) زبان انگلیسیش (مخصوصا تخصصی) رو با خوندن کتابای انگلیسی تقویت کنه ...

فکر کنم با اجرای این سه مرحله چه در دانشگاه و چه در آینده موفقیت در انتظار شماست ...

تمام حرفای بالا، حرفای یه دل خسته مهندس شیمی و نظریات شخصی (و شاید اشتباه) یه دانشجوی ترم 6 مهندسی گاز بود :heart:

snow berry

مدیر بازنشسته
سلام
سال نو مبارک
من گرایشم صنایع غذایی هست
باید یه گزارش علمی در رابطه با کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی تحویل بدم
نیاز به مقاله لاتین دارم
میتونید کمکم کنید
ممنون

امیدوارم مفید باشند:

Nanotechnology and its applications in the food sector
Nanotechnology for Foods:Delivery Systems
Nanotechnology and Applications in Food Safety

kalantar1991

عضو جدید
درخواست معرفی کتاب و رفرنس

درخواست معرفی کتاب و رفرنس

سلام
من یه پروزه تو درس استاتیک دارم در مورد طراحی برج ها
که بیشتر با محوریت این سوالاته
محاسبه و بررسی shell و head با توجه به سرایط عملیاتی
بررسی opening ها و تاثیر آن بر ضخامت shell و head
بررسی پایه ها و فونداسیون ها
بررسی تغییر ضخامت با توجه به ارتفاع
و متاسفانه تا الان رفرنس و کتاب فارسی در این مورد پیدا نکردم
دوستان اگر کتابی در این مورد مشناسن لطف کنن معرفی کنن
به چندتا رفرنس خوب در این مورد نیاز دارم
البته چون طراحی برجها از جهاتی در واقع همون طراحی مخازن تحت فشار (
Pressure Vessel ) های دارای ارتفاع زیاد (tall tower ) هست اگر کتابی در زمینه طراحی مخازن تحت فشار هم معرفی کنید که در این رابطه هم اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم
با تشکر

Excalibur

عضو جدید
با hex6789 شدیدا موافقم البته ایشون هر چی کتاب بوده رو درو کرده!
من چون خودم بیشتر کتابها رو میخریدم اما در مورد کتابهای گرون سعی میکنم بصورت الکترونیکی پیداشون کنم مث هندبوک پری و... البته اینو بگم وقتی کتاب داری و میتونی ورق بزنی خیلی بیشتر تمرکز و تسلط داری رو کتابت کلی هم حال میده و خستگی استفاده از کامپیوتر هم نداره از طرفی سرچ کردن تو کتابهای الکترونیک میتونه راحتتر باشه مثلا یه عبارت رو تو کل کتاب میشه سرچ کرد! که تو کتاب چاپی عمرا با اون سرعت و دقت بشه انجام داد!

motaleby

عضو جدید
یه فیلم از روش کار با دستگاه جدید آپلود کردم. حدود 32 مگابایته. امیدوارم مفید باشه.

کد:
http://uploadmirrors.com/download/08WG12T5/Sulfour_mpeg1video_mp2.mpg

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
در مورد اینکه چجوری ازش استفاده میکنن ؛چه فایده هایی داره ؛چه مضراتی داره؛
کلا بجز این روش چه روشهای دیگه ای واسه ی جمع اوری نفت یا ازبین بردن یا پخش کردن انجام میدن؟

ممنون میشم

یه کتاب هست به اسم آلودگی نفتی خلیج فارس از دکتر رضا آذین. فک کنم بدردت بخوره.

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام
Pressure Vessel ) های دارای ارتفاع زیاد (tall tower ) هست اگر کتابی در زمینه طراحی مخازن تحت فشار هم معرفی کنید که در این رابطه هم اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم
با تشکر

دوتا کتاب هست درم ورد مخزن
مهندسی مخازن نفت و گاز
طراحی مخازن تحت فشار
تو کتابفروشیها هم گیر میاد تو سایت ادینه بوک هم هست

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با تشکر

دوتا کتاب هست درم ورد مخزن
مهندسی مخازن نفت و گاز
طراحی مخازن تحت فشار
تو کتابفروشیها هم گیر میاد تو سایت ادینه بوک هم هست

ممنون سرمد جان.

کتاب pressure vessel handbook هم کتاب خیلی خوبیه.
من کمی باهاش کار کردم.
برای تعیین نوع و سایز پایه ها، ضخامت دیواره با توچه به میزان فشاز داخل و خارج مخزن.
کار باهاش هم راحته.
هرچند به زبان انگلیسیه ولی چون متی انچنانی نداره دچار مشکل نمیشید.

pdf اش رو تو همین سایت چند وقت پیش دیدم، اگه پیداش کردم براتون میذارم.;)

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقیقتش نمیدونم این کتاب طراحی مخازنی که سرمد جان معرفی کردند، همینیه که من میگم یا نه؟!!!:redface:
تا اونجا که میدونم ترجمه نشده!

آخرین ویرایش:

عفاف

عضو جدید
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/%5C%22http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif%5C%22 در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.

عفاف

عضو جدید
سلام دوستان

لطفا اگر مقاله خوبي درباره شبيه سازي نانو سيالات با فلوئنت داريد به من كمك كنيد.

مرسي

سرمد حیدری

مدیر تالار
حقیقتش نمیدونم این کتاب طراحی مخازنی که سرمد جان معرفی کردند، همینیه که من میگم یا نه؟!!!:redface:
تا اونجا که میدونم ترجمه نشده!

این کتابها داخلی هستند.
یکیش نوشته دکتر ریاضی هست و یکی دیگش انتشارات مرکز گسترش فناوری اطلاعات منتشرش کرده.

negin1313

عضو جدید
سنسور حرارتی همون (heat conductor(conductometer هست؟
درباره کانداکتومتر ها دارم دنبال مطلب میگردم اما چیزی ندیدم میخوام بدونم همون سنسور دماست اخه از نظر ظاهر مثه هم نیستن

hex6789

عضو جدید
سنسور حرارتی همون (heat conductor(conductometer هست؟
درباره کانداکتومتر ها دارم دنبال مطلب میگردم اما چیزی ندیدم میخوام بدونم همون سنسور دماست اخه از نظر ظاهر مثه هم نیستن

دوست عزیز همون طور که از اسم این وسیله پیداست برای اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی (Therma Conductivity) به کار می ره که به اختصار با k نمایش داده می شه ...
تا جایی که من می دونم دو مدل وجود داره:
1) اندازه گیری k برای الکترولیت ها:

2) اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی برای جامدات:

البته تکنیک های خاصی برای اندازه گیری k برای مایعات و گازها نیز موجود است که اطلاعی در این مورد ندارم ...

hex6789

عضو جدید
فک کنم یه تصحیح باید انجام بدم :redface:
با توجه به یه مطلبی که در آدرس زیر دیدم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_conductivity_meter

میشه نتیجه گرفت اندازه گیری ضریب conductivity دقیقا به دو بخش تقسیم میشه:

1) Electrical conductivity meter
در این روش اندازه گیری ضریب هدایت الکتریکی محلول ها (الکترولیت ها) مورد نظر هستش که توی شیمی فیزیک در موردش خوندیم قبلا و این ضریب با آلفا نمایش داده میشه و با این ابزار از این فرمول بدست می اید (دستگاه کالیبر شده):

این هم یه نمونه از یه دستگاه برای این منظور:

2) Thermal Conductivity Meter
این ابزارها برای اندازه گیری ضرایب هدایت حرارتی مواد هستن که احتمالا در آزمایشگاه انتقال حرارت برای اندازه گیری k برای چند ماده جامد با اونا سر و کار داشتید. و برای مایعات و گازها ابزارهای پیچیده تری مورد نیاز هست.

اولا بابت اون اشتباه در پست قبلی ببخشید :cry:
دوما منم اگه در نگاه اول با دستگاه بالا روبه رو می شدم، فکر می کردم یه جور سنسور دما یا ترموکوپل هستش :D
سوما اگه با عبارت conductometer برخورد کردید باید مراقب باشید که منظور الکتریکی هستش یا حرارتی چون به شدت با هم فرق دارن!
اینم یه ترموکوپل :

(خداییش از لحاظ ظاهری شبیه هم هستن!)

Majid.na

عضو جدید
درخوایت

درخوایت

با سلام خدمت دوستان من یه مقاله در رابطه با روش های تقطیر نوین نفت می خواستم

chengr

عضو جدید
طراحی یک واحد

طراحی یک واحد

سلام
کدوم یک از دوستان میتونه منو در طراحی یه واحد کمکم کنه؟مثل PFD،اطلاعات تجهیزاتی و اطلاعات مالی،Mass & Energy Balance و ....

nicy

عضو جدید
وقتی که آستین بالا بزنی و یه بار، یه سنگینی رو ، از رو دوش خسته یه مهربون برداری تشکر ساده و بی ریاش می ارزه به همه دنیا.

دوست عزیز شما می توانیپارس رفته که به صورت انلاین ترجمه های تخصصی و عمومی شما رو انجام می دهد.

سلام درباره هواگیری از آب صنعتی به روش دستگاهی و شیمیایی مطلب می خواستم ؟ممنون

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ظرف جیوه رو به سختی می شه هم زد واین موضوع به
چرا ویسکوزیته ی ماده مربوط نیست
پس چه دلیلی داره
ممنون:gol:

isa_a66

عضو جدید
درخواست P&ID

درخواست P&ID

با سلام اگه کسی P&ID یک واحد پالایشگاهی را داره لطفا برام بفرسته خیلی لازمه

شیما پندی

عضو جدید
تعیین ثابت تجزیه یک اسید ضعیف

تعیین ثابت تجزیه یک اسید ضعیف

لطفاً گزارش کار ازمایش تعیین ثابت تجزیه یک اسید ضعیف را بفرستید خیلی برام مهم است و خیلی هم عجله دارم

saatchi

عضو جدید
سلام
کدوم یک از دوستان میتونه منو در طراحی یه واحد کمکم کنه؟مثل PFD،اطلاعات تجهیزاتی و اطلاعات مالی،Mass & Energy Balance و ....
براي كسب اطلاع در اين زمينه مي توانيد مطالب موجود در تاپيك :
:)طراحي يك واحد صنعتي را ملاحظه كنيد

gharachorloo

عضو جدید
با سلام اگه کسی P&ID یک واحد پالایشگاهی را داره لطفا برام بفرسته خیلی لازمه

دوست عزیز سلام
P&ID یک واحد پالایشگاهی چیزی نیست که بتونی توی یک صفحه جا بدی حاقل چند صفحه میشه.مگه اینکه فرایندش خیلی ساده باشه که سر و تهش توی یه صفحه هم هم بیاد.
حالا چه واحدی مد نظرته؟
پالایشگاه نفتی یا گاز؟ شایدم پتروشیمی

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید
میشه یه مقاله دربارهی
پلاستیک های مهندسی برام بگذارید
ممنون می شم:gol:

بالا