درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
برای پیدا کردن میزان تولید یک ماده هیدروکربنی توی کشورکسی سایتی ,چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به سایت های پالایشگاهی موجود در ایران اگر مراجعه کنید مقدار محصولات روزانه خود را اعلام می کنند. با جستجو در یک موتور جستجو گر به این نتایج به راحتی دست پیدا می کنید.

ahmad77

عضو جدید
تحقیق توربو اکسپندر

تحقیق توربو اکسپندر

سلام دوستان
مقاله ای درباره Recovery ٍٍٍٍٍEnergyبوسیله Turboexpanderها میخوام.هرکی داره یا علی...
با تشکر برادر کوچک شما;)

leila.b

عضو جدید
درخواست کمک خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی فوری

درخواست کمک خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی فوری

سلام من یه سوال دارم خیلی فوریه لطفاً یکی کمکم کنه:cry::crying:
1. چرا برای EDTA واحد غلظتی مولاریته استفاده می شود و از نرمالیته استفاده نمی شود؟
2. در آزمایش سختی آب از نمک EDTA که دو سدیم اضافه دارد استفاده می شود و از EDTA خالص استفاده نمی شود؟

samira.ut87

عضو جدید
کمک فوری.......!!!!!!!!!

کمک فوری.......!!!!!!!!!

آقای پیرجو توی سایتهای پالایشگاههای کشور هیچ جای خاصی برای پیدا کردن میزان تولیدومصرف مواد درکشورنداره وقتی هم که توی سایت سرچ میکنم مطالب بی مورد میاره....خوب چه کار کنم من ؟

msn_syst3m

عضو جدید
کسی pfd تولید متانول داره؟
ترجیحا با راکتور partial oxidation و استفاده از کربن برای تولید co2
ممنون

farnoud

عضو جدید
درخواست مطلب

درخواست مطلب

سلام
کمکم کنید.یه مقاله میخوام درباره انواع راکتورهای plug صنعتی.اگه فارسی باشه که چه بهتر

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم

فرنود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
کمکم کنید.یه مقاله میخوام درباره انواع راکتورهای plug صنعتی.اگه فارسی باشه که چه بهتر

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم

فرنود

کنترل دماي راکتور لوله اي پليمريزاسيون توده اي استايرن

پیوست ها

• لوله.pdf
    282.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

msn_syst3m

عضو جدید
1. چرا برای EDTA واحد غلظتی مولاریته استفاده می شود و از نرمالیته استفاده نمی شود؟
2. در آزمایش سختی آب از نمک EDTA که دو سدیم اضافه دارد استفاده می شود و از EDTA خالص استفاده نمی شود؟

EDTA که ما استفاده کردیم معمولی بود
EDTA مگه میتونه سدیم بهش وصل باشه؟ به کدوم پیوندش؟
شاید اشتباه می کنم

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
درمورد این موضوع مطلبی دارید
wet bulb temperature

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام این یک قسمت از گزارش خودمه که همه چیز در مورد عدد اکتان رو توضیح داده اگر جاییش مبهم بود باز در خدمتم

عدد اکتان
آنچه مشخص مینماید که سوخت تا چه میزان توانایی متراکم شدن قبل از احتراق خودبه خودی را داراست عدد اکتان مینامند.

زمانی که نفت خام در پالایشگاه تصفیه میشود،زنجیره های هیدروکربنی با طولهای متفاوت بدست می آید و این زنجیره های جدا از هم با ترکیب شدن با یکدیگر سوختهای متفاوتی چون بنزین،گازوئیل،نفت سفیدو...را حاصل مینماید.آزمایشهای مختلف نشان داده.....

بنزین،عدد اکتان RON ، MON و PON

اگر در باز کردن فایل مشکل داشتید اسم فایل رو انگلیسی کنید

عالي بود حامد جان!
ممنون:gol:

leila.b

عضو جدید
EDTA که ما استفاده کردیم معمولی بود
EDTA مگه میتونه سدیم بهش وصل باشه؟ به کدوم پیوندش؟
شاید اشتباه می کنم

سلام ممنون که جواب دادید باید بگم که EDTA با یون های فلزی مثل منیزیم یون فلزات قلیایی خاکی منگنز و غیره ترکیب شده و در آن یون فلز با EDTA تشکیل کمپلکس می دهد. در ضمن اصل سوال اینه:چرا در تیتراسیون از EDTA خالص استفاده نمیشه و از نمک دی سدیک آن استفاده می شود؟ راستی جواب سوال اول رو نمی دونید؟

msn_syst3m

عضو جدید
سلام ممنون که جواب دادید باید بگم که EDTA با یون های فلزی مثل منیزیم یون فلزات قلیایی خاکی منگنز و غیره ترکیب شده و در آن یون فلز با EDTA تشکیل کمپلکس می دهد. در ضمن اصل سوال اینه:چرا در تیتراسیون از EDTA خالص استفاده نمیشه و از نمک دی سدیک آن استفاده می شود؟ راستی جواب سوال اول رو نمی دونید؟

آره درسته ولی EDTA که اول کار می خوایم استفاده کنیم باید تهی از این یون ها باشه
این یه لیگاند هست

در مورد سوال اول وقتی نرمالیته استفاده می کنیم چون روش واکنش دادن اون با یون ها مهم هست و نرمالیته تابعی از واکنشه
تو قسمت جزوات تو آزمایشگاه شیمی تجزیه یه نگیهی بندازید
چند تا آزمایش جدید دوستان گذاشتن شاید تو اونا باشه
goodluck

آخرین ویرایش:

leila.b

عضو جدید
من تو سوال اول پرسیدم که چرا از مولاریته استفاده میشه و از نرمالیته استفاده نمیشه؟

msn_syst3m

عضو جدید

اوم الان چند جا دیدم که از این نوی EDTA
برای زیاد کردن میزان پراکندگی استفاده می شه
من شیمی خوب نمی دونم
حالا نمی دونم چرا برای این یون های سختی آب باید این نوع باشه
ما که نوع معمولیش رو استفاده کردیم

msn_syst3m

عضو جدید
من تو سوال اول پرسیدم که چرا از مولاریته استفاده میشه و از نرمالیته استفاده نمیشه؟

شک دارم ولی چون این قراره با دو نوع یون ترکیب بشه احتمالا نمی تونیم نرمالیته خاص براش تعریف کنیم
چون آخر کار بعد از تیتراسیون غلضت یون منیزیم و کلسیم با هم رو بدست می آوریم
اصلا می تونیم بگیم نرمالیته منیزیم+کلسیم
معلومه که نه

آخرین ویرایش:

leila.b

عضو جدید
شک دارم ولی چون این قراره با دو نوع یون ترکیب بشه احتمالا نمی تونیم نرمالیته خاص براش تعریف کنیم

از آنجایی که نرمالیته = مولاریته*ظرفیت،شاید این ظرفیت EDTA هستش که نمیذاره از نرمالیته استفاده بشه نظر شما چیه؟

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کمک کنین

سلام کمک کنین

لطفا جواب بدین
راجع به نرخ راندمان گرمایی در رابطه با e.e.r و s.e.e.r توضیح دهید
اصلا اینا چی هستند ؟:book:
اگه برای بخار از حالت ما فوق داغ به حالت اشباع بیایم در فشار ثابت انتروپی چه تغییری می کنه ؟ انتالپی چطور ؟
منتظر جواب و کمکتون هستم
راجع به منبع حرارتی بیشتر دوست دارم بدونم
کسی هست که بتونه سوالای ریاضی مهندسی مشتفات جزئی رو حل کنه ؟

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا جواب بدین
راجع به نرخ راندمان گرمایی در رابطه با e.e.r و s.e.e.r توضیح دهید
اصلا اینا چی هستند ؟:book:
اگه برای بخار از حالت ما فوق داغ به حالت اشباع بیایم در فشار ثابت انتروپی چه تغییری می کنه ؟ انتالپی چطور ؟
منتظر جواب و کمکتون هستم
راجع به منبع حرارتی بیشتر دوست دارم بدونم
کسی هست که بتونه سوالای ریاضی مهندسی مشتفات جزئی رو حل کنه ؟

رياضيات مهندسي چه سوالي داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

qwertyuioo

عضو جدید
متشكرم

متشكرم

اگه امكانش هست يه گزارش كامل با تصاوير از برجهاي خنك كننده موجود در پتروشيمي كه wordباشد را برام بفرستيد كه خيلي بهش احتياج دارم .با سپاس

porshokuh

عضو جدید
سولفات مس

سولفات مس

سلام
روش صنعتی تولید سولفات مس از ضایعات مس رو یکی برام توضیح بده .

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخ های ریاضی مهندسی کمک کنن

مخ های ریاضی مهندسی کمک کنن

سلام از بچه ها کی ریاضی مهندسی خوب حالیشه ؟
دستم به دامنتون جون هرکی دوست داری هر کدوم از این سوالارو که می تونی حل کن و ما رو از بدبختی نجات بده

منتظرتون هستم

malos1

عضو جدید
سلام خسته نباشید
یک سوال داشتم!!
در ضمینه کود سوپر فسفات هیچ کس هیچ اطلاعی نداره

خیلی گشتم انگار تو کشور موضوع ممنوع است والله عجیبه
از دوستان مهندس خواهش میکنم.....

snrazzaghi

عضو جدید
سلام دوستان کسی میتونه در باره کشش سطحی مطالبی به من بده؟

سلام دوستان کسی میتونه در باره کشش سطحی مطالبی به من بده؟

سلام دوستان کسی میتونه در باره کشش سطحی مطالبی به من بده؟:gol::gol::gol::gol::gol:

snow berry

مدیر بازنشسته
آخرین ویرایش:

snow berry

مدیر بازنشسته

آره درسته ولی EDTA که اول کار می خوایم استفاده کنیم باید تهی از این یون ها باشه
این یه لیگاند هست

در مورد سوال اول وقتی نرمالیته استفاده می کنیم چون روش واکنش دادن اون با یون ها مهم هست و نرمالیته تابعی از واکنشه
تو قسمت جزوات تو آزمایشگاه شیمی تجزیه یه نگیهی بندازید
چند تا آزمایش جدید دوستان گذاشتن شاید تو اونا باشه
goodluck

بازم ممنون در مورد چرا مولاریته بودنش چیزی نمی دونید؟

علت اینکه مولاریته استفاده میشه نه نرمالیته اینه که EDTA با تمام فلزات واکنش یک به یک داره یعنی یه مول از EDTA با یه مول از فلز واکنش می کنه پس طبیعتا مولاریته و نرمالیته هر دو جواب یکسان دارند.
اینکه جرا نمک دی سدیک استفاده میشه اینه که فرمولاسیون با دو اتصال به سدیم به فرمول EDTA خالص ارجحیت داره چون اندازه گیری ثابتهای تفکیک نشان میده که دو اتم هیدروژن احتمالا به صورت یونهای دوقطبی حفظ میشن و نمک دی سدیک هم مثل یک دی کربوکسیلیک اسید با دو گروه اسید قوی رفتار می کنه و اینکه دو پروتون آمونیومی باید داشته باشیم که اولی در ناحیه PH تقریبی 6.3 و دومی 11.5 یونیده میشن.
امیدوارم واضح بوده باشه.
سعی می کنم شکل نمک دی سدیک رو که جای4 تا هیدروژن شکل msn_syst3m عزیز 2 تا هیدروژن و دو تا سدیم داره رو واستون پیدا کنم و بذلرم.

MAHSA KHANOM

عضو جدید
مقاله راجع به انواع زءولیت می خوام فوریه!

مقاله راجع به انواع زءولیت می خوام فوریه!

:redface:راجع به انواع زءولیت یه مقاله می خوام کارم مهمه . خواهش می کنم !

بالا