درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا به درخواست من توجه کنید

لطفا به درخواست من توجه کنید

دختر خاله ی من کلاس سوم دبیرستان رشته ی تجربی هستش.

بهش گفتن حدود 5تا مطلب جالب و کوتاه راجب شیمی به عنوان تحقیق بیارین.

حالا کسی میتونه در این زمینه به من کمک کنه؟

ممنونتون میشم :gol:

saeedtat

عضو جدید
يه مقاله كلي در مورد شيمي

يه مقاله كلي در مورد شيمي

سلام
يه مقاله كلي در مورد شيمي ميخوام
در حد 15 تا 30 صفحه
مثلا در مورد شوينده ها يا نفت يا چسب سازي يا رنگسازي يا هر چي كه به شيمي مربوط باشه

كمك كنيد كه آبرو پيش آبجيم در خطره!!!!! (آخه واسه اون ميخوام)

mina1362

عضو جدید
مولتی کالر (فرمولاسیون)

مولتی کالر (فرمولاسیون)

نیاز فوری به فرمولاسیون رنگ های مولتی کالر دارم خواهشا دریغ نکنید البته در مورد رزینش بیشتر مشکل دارم:confused:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
در حد 15 تا 30 صفحه
مثلا در مورد شوينده ها يا نفت يا چسب سازي يا رنگسازي يا هر چي كه به شيمي مربوط باشه

شوينده‌ها و محيط زيست

پیوست ها

• mohammad-hossieni.doc
    67 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
چرا فرایند هم دما قانون دوم ترمو را نقض نمی کنه

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=221848

سلام کسی راجع به نرخ راندمان گرمایی در ترمودینامیک چیزی داره
بعد می خواستم بدونم تفاوت فرایند ایزوترمال و فرایند ادیاباتیک چیه ؟:sweatdrop:
روابط مشتقات ذاتی برای برداری مثل v اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه
کسی راجع به هیتر زیس (برگشت پذیری ) در ترمو چیزی میدونه ؟:wallbash:
ممنون می شم اگه راجع به هر کدوم از اینا کمکم کنین:gol:
اگه این مطلب و در جای خودش ننوشتم معذرت می خوام:evil:

بازده گرمایی یک موتور گرمایی عبارت است از نسبت کار انجام شده در یک چرخه موتور به گرمایی که در این مدت گرفته می شود.
فرآیند ایزوترمال
در اين حالت دما در حين فرآيند ثابت مانده و دو متغيير فشار و حجم تغيير مي كنند .
فرآیند آدیاباتیک
در اين فرايند هر سه مشخصه V,p,T ممكن است تغيير كنند ، ولي هيچگونه تبادل حرارتي اي با محيط انجام نمي شود.يعني :Q=0
اون برگشت پذیری رو متوجه نشدم.

دختر خاله ی من کلاس سوم دبیرستان رشته ی تجربی هستش.

بهش گفتن حدود 5تا مطلب جالب و کوتاه راجب شیمی به عنوان تحقیق بیارین.

حالا کسی میتونه در این زمینه به من کمک کنه؟

ممنونتون میشم :gol:

صابون، الماس، اشعه ایکس، اینا خوبه؟

saeedtat

عضو جدید
يه مقاله كلي در مورد شيمي يا هر چي كه به شيمي مربوط باشه

يه مقاله كلي در مورد شيمي يا هر چي كه به شيمي مربوط باشه

سلام
در حد 15 تا 30 صفحه

كمك كنيد كه آبروم پيش آبجيم در خطره!!!!! (آخه واسه اون ميخوام)

msn_syst3m

عضو جدید
کمک پروژه

کمک پروژه

سلام دوستان
این پروژه plant هست
راستش وقت زیادی ندارم
گفتم شاید با کمک شما دوستان بتونم از پسش بر بیام
اگر کسی این پروژه واسش آشنا هست یا حتی قسمت کوچکی ازش رو می دونه یه کمکی کنه
ممنون میشم

آخرین ویرایش:

saeedtat

عضو جدید
ممنون ولي ...!

ممنون ولي ...!

شوينده‌ها و محيط زيست

سلام
در حد 15 تا 30 صفحه

پيرجو جان بخاطر جواب سريع‌ تو خيلي ممنونم
ولي ميخواستم اگه امكان داره يك يا دو تا مقاله ديگه هم بزاري تا قدرت انتخاب داشته باشم
البته اگه يه مقداري هم حجيم تر باشه بيش از اندازه مديونت ميشم
مرسي

mk_200628

عضو جدید
راهنمایی درباره انتخاب واحد

راهنمایی درباره انتخاب واحد

سلام دوستان
من میخواستم بدونم ترم بعد مقاومت مصالح را همراه با سه درس 4 واحدی موازنه - شیمی آلی - ریاضی 2 - بردارم یا نه منظورم اینه که برنامه سنگین میشه یا مقاومت مصالح خیلی سخت نیست .

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام
در حد 15 تا 30 صفحه

كمك كنيد كه آبروم پيش آبجيم در خطره!!!!! (آخه واسه اون ميخوام)

سری به اینجا بزنید . :gol:

مقاله های مهندسی شیمی

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
من میخواستم بدونم ترم بعد مقاومت مصالح را همراه با سه درس 4 واحدی موازنه - شیمی آلی - ریاضی 2 - بردارم یا نه منظورم اینه که برنامه سنگین میشه یا مقاومت مصالح خیلی سخت نیست .

معمولا این چنین سوالاتی رو از بچه های ترم بالایی خودتون بپرسین نتایج بهتری می گیرین .

ولی در کل من پیشنهاد نمی کنم ، چون درس موازنه به اندازه کافی مشکل هست .

دروس ریاضی 2 و شیمی آلی هم کمی از موازنه ندارند .

k_siroos

مدیر بازنشسته
بعد می خواستم بدونم تفاوت فرایند ایزوترمال و فرایند ادیاباتیک چیه ؟:sweatdrop:
کسی راجع به هیتر زیس (برگشت پذیری ) در ترمو چیزی میدونه ؟:wallbash:

اون منحنی هم منحنی هیسترزیس (Hystersis) هست . تا جایی که می دونم مربوط به این میشه که یک فرآیند در جهت رفت خودش از یک مسیر میره و در جهت برگشت از مسیر دیگه ای میاد . یعنی این منحنی ها روی هم قرار نمی گیرند . یک چیزی مثل تصویر زیر .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
البته بهتره درس استاتیک قبل از مکانیک سیالات پاس بشه .........
اگر فکر می کنی سنگینه می تونی درس شیمی الی ترمهای بعد برداری
چون سیالات که ما ترم سوم گرفتیم..... و البته استاتیک ترم چهار:eek:
بعدش اموزش دانشکده تازه متوجه شد که بهتره استاتیک قبل از سیالات باشه:mad:

hasan_y

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزيز
ميخواستم بدونم كه عدد اكتان بالاتر از صد رو چطوري ميخونن؟
يعني تو محيط آزمايشگاهي چطوري بدست ميارن؟
كسي هست كه بتونه در اين مورد به من كمك كنه يا مطلبي در اين مورد داشته باشه؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنين

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
پيرجو جان بخاطر جواب سريع‌ تو خيلي ممنونم
ولي ميخواستم اگه امكان داره يك يا دو تا مقاله ديگه هم بزاري تا قدرت انتخاب داشته باشم
البته اگه يه مقداري هم حجيم تر باشه بيش از اندازه مديونت ميشم
مرسي

تکنولوژی رنگ

http://ifile.it/j7mkl6u

alpar

عضو جدید
سلام دوستان من به یه مقاله ی 20-30 صفحه ای در مورد شیرین سازی آبهای شور احتیاج دارم اگه ممکنه کمک کنین:cry:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزيز
ميخواستم بدونم كه عدد اكتان بالاتر از صد رو چطوري ميخونن؟
يعني تو محيط آزمايشگاهي چطوري بدست ميارن؟
كسي هست كه بتونه در اين مورد به من كمك كنه يا مطلبي در اين مورد داشته باشه؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنين

سلام این یک قسمت از گزارش خودمه که همه چیز در مورد عدد اکتان رو توضیح داده اگر جاییش مبهم بود باز در خدمتم

عدد اکتان
آنچه مشخص مینماید که سوخت تا چه میزان توانایی متراکم شدن قبل از احتراق خودبه خودی را داراست عدد اکتان مینامند.

زمانی که نفت خام در پالایشگاه تصفیه میشود،زنجیره های هیدروکربنی با طولهای متفاوت بدست می آید و این زنجیره های جدا از هم با ترکیب شدن با یکدیگر سوختهای متفاوتی چون بنزین،گازوئیل،نفت سفیدو...را حاصل مینماید.آزمایشهای مختلف نشان داده.....

بنزین،عدد اکتان RON ، MON و PON

اگر در باز کردن فایل مشکل داشتید اسم فایل رو انگلیسی کنید

آخرین ویرایش:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی می تونه به این سوالای درس ترمو دینامیک 1 جواب بده

کی می تونه به این سوالای درس ترمو دینامیک 1 جواب بده

سلام کی می تونه به این سوالای من در درس ترمو دینامیک 1 جواب بده
پیشنهاد می کنم اول سوالا رو خوب بخونین بعد اگه خواستین جواب بدین حتی اگه شده یه سوال. برای من مهمه که بدونم
ممنون می شم از دوستانی که به من کمک کنن
سوالا از این قراره :
1- در مورد کار فرایند شبه تعادلی می خواستم بدونم (کار فرایند شبه تعادلی چیست ؟)

2-در مورد برگشت ناپذیری بیشتر می خوام بدونم

3-در مورد انتروپی توضیح دهید به این صورت که مثال:بخار مافوق داغ طی یک فرایند فشار ثابت خنک شده تا تبدیل به بخار اشباع شوداین فرایند در دیاگرام s-h (انتالپی - انتروپی ) چگونه است ؟

4-در یک شیر انبساط تغییر انتروپی را حساب کنید ؟ توضیح در مورد شیر لطفا

5-راجع به نرخ راندمان گرمایی در رابطه با e.e.r و s.e.e.r توضیح دهید

6-در مطالعه فرایند جوشاندن تخم مرغ ایا اب جوشان را می توان به عنوان یک منبع انرژی حرارتی در نظر گرفت ؟ چرا ؟ توضیح دلیل

7-یک ظرف اب را در حال گرم شدن در نظر بگیرید کدام روش بازده بیشتری در حرارت دادن به اب دارد ؟دلیل خود را توجیه کنید
الف)با قرار دادن یک المان گرمایی در داخل اب ب) قرار دادن اب روی یک گرم کن برقی ؟

8-چرا یک فرایند انبساط شبه تعادلی کار کمتری از یک فرایند شبه تعادلی مشابه پس می دهد ؟

9-چرا یک فرایند انقباض شبه تعادلی کار ورودی بیشتری از یک فرایند شبه تعادلی مشابه لازم دارد ؟

10-یک نفر برای افزایش بازده ی یک نیروگاه پیشنهاد می کند که با کمک یک پمپ حرارتی حرارت را از منبع انرژی بگیریم و با افزایش دمای ان توسط پمپ به نیروگاه وارد کنیم نظر شما در مورد این پیشنهاد چیست ؟

نمی دونم شاید این سوالا برای برخی از شما خیلی راحت و یا خیلی سخت یا پیچیده باشه
اما من دنبال جواب درستی می گردم
استاد ترمو ما بیشتر از این که مسئله حل کنه یه استاد مفهومیه و می خواد بدونه که کی مفهوم ترمو رو یاد گرفته ؟
حالا من کمک می خوام
ممنون می شم از کسایی که بتونن بهم کمک کنن.

k_siroos

مدیر بازنشسته
سوالا از این قراره :
1- در مورد کار فرایند شبه تعادلی می خواستم بدونم (کار فرایند شبه تعادلی چیست ؟)

2-در مورد برگشت ناپذیری بیشتر می خوام بدونم

3-در مورد انتروپی توضیح دهید به این صورت که مثال:بخار مافوق داغ طی یک فرایند فشار ثابت خنک شده تا تبدیل به بخار اشباع شوداین فرایند در دیاگرام s-h (انتالپی - انتروپی ) چگونه است ؟

4-در یک شیر انبساط تغییر انتروپی را حساب کنید ؟ توضیح در مورد شیر لطفا

5-راجع به نرخ راندمان گرمایی در رابطه با e.e.r و s.e.e.r توضیح دهید

6-در مطالعه فرایند جوشاندن تخم مرغ ایا اب جوشان را می توان به عنوان یک منبع انرژی حرارتی در نظر گرفت ؟ چرا ؟ توضیح دلیل

7-یک ظرف اب را در حال گرم شدن در نظر بگیرید کدام روش بازده بیشتری در حرارت دادن به اب دارد ؟دلیل خود را توجیه کنید
الف)با قرار دادن یک المان گرمایی در داخل اب ب) قرار دادن اب روی یک گرم کن برقی ؟

8-چرا یک فرایند انبساط شبه تعادلی کار کمتری از یک فرایند شبه تعادلی مشابه پس می دهد ؟

9-چرا یک فرایند انقباض شبه تعادلی کار ورودی بیشتری از یک فرایند شبه تعادلی مشابه لازم دارد ؟

10-یک نفر برای افزایش بازده ی یک نیروگاه پیشنهاد می کند که با کمک یک پمپ حرارتی حرارت را از منبع انرژی بگیریم و با افزایش دمای ان توسط پمپ به نیروگاه وارد کنیم نظر شما در مورد این پیشنهاد چیست ؟

1- اثبات کارفرآیند شبه تعادلی

2- بعضی از موارد خاص باعث بازگشت ناپذیری فرآیند میشن ؛ مثلا کار علیه خلاء (انبساط آزاد) ، اصطکاک ، احتراق ، واکنش شیمیایی ، انتقال حرارت در سیستم های واقعی

4- ش
یر انبساط یا شیر فشار شکن به فرآیندی گفته میشه که طی اون سیال بدون ایجاد تغییرات زیاد در انرژی جنبشی ، از یک محفطه کوچک در مسیر جریان عبور کنه

متاسفانه نتونستم از نظر رابطه ای اثبات کنم ولی از اونجا که این فرآیند خیلی سریع انجام میشه و طی اون انتقال گرمایی رخ نمیده ( فرآیند ادیباتیک ) ، بنابر این با توجه به اینکه طبق قانون دوم باید تغییرات انتروپی کل ( تغییر انتروپی سیستم + محیط ) بزرگتر یا مساوی صفر باشه و چون تغییر انتروپی محیط برابر گرمای انتقال یافته به محیط تقسیم بر دمای مطلق محیط هست ، بنابر این چون فرآیند اختناق (انبساط در شیر فشار شکن) ، ادیباتیک هست ، انتروپی محیط صفر میشه ، بنابر این انتروپی سیستم طی فرآیند باید افزایش پیدا منه .

5- نمی دونم این دو تا چیزی که نوشتی چی اند .

6- نظر من اینه که میشه . چون آب در حال جوش دارای دمای ثابتی هست و بنابراین به عنوان منبع حرارتی می تونه به حساب بیاد .

8 و 9 - فکر می کنم صورت سوال رو اشتباه نوشتین .

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من ممنونم از این که کمکم کردی
ولی لطفا راجع به کار فرایند شبه تعادلی و خود این فرایند به صورت مفهومی توضیح می خوام
باید بتونم توضیحش بدم
میفهمی ؟
بازم از لطفت خیلی سپاسگذارم
راجع به سوال تخم مرغ و منبع حرارتی مطمئنی ؟

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوست من ممنونم از این که کمکم کردی
ولی لطفا راجع به کار فرایند شبه تعادلی و خود این فرایند به صورت مفهومی توضیح می خوام
باید بتونم توضیحش بدم
میفهمی ؟
بازم از لطفت خیلی سپاسگذارم
راجع به سوال تخم مرغ و منبع حرارتی مطمئنی ؟

اگه اشتباه نکنم فرآیند شبه تعادلی برای گاز های حقیقی تعریف میشه ، چون اگه می خواست گاز ایده آل باشه با توجه به شرط فرآیند شبه تعادلی ( PV=cte ) قاعدتا فرآیند همدما می بود .
در طی فرآیند شبه تعادلی فرآیند بسیار به آهستگی پیش میره و این امر باعث میشه به طور مثال اگه یک تغییر دمای بسیار کوچک داشته باشیم به دلیل سرعت کم فرآیند ، به سرعت این دما با دمای محیط به تعادل برسه . به همین دلیل فرآیند رو شبه تعادلی میگن .

در رابطه با منبع حرارتی هم نظر من این بود . چون تا جایی که می دونم منبع حرارتی به صورتیه که اگه انتقال حرارت باهاش صورت بگیره تغییر دمای قابل توجه ای نداشته باشیم . همونطور که گفتم در فرآیند ما سیستم یک تخم مرغ هست و محیط هم آب در حال جوش (فرآیند جوشش و چگالش در دمای ثابت هست) و سیستم هم در مقابل آب در حال جوش کوچک به حساب میاد . بنابراین فکر کنم درست گفته باشم .

k_siroos

مدیر بازنشسته
راجع به سوال 7 و 10 نظری نداری ؟
اونا چی ؟ میتونی بگی ؟
ممنونم ازت

سوال 7 رو بیشتر انتقال حرارتی می تونم جواب بدم ؛ فکر می کنم حرارت دادن به کمک ظرفی که به الکتریسیته متصل هست بهتره . چون هم باعث یکنواخت شدن انتقال حرارت به سیال میشه (شار حرارتی ثابت) و از طرفی با توجه به بحث کنوکسیون آزاد در انتقال حرارت ، سیال سرد جایگذین سیال گرم میشه و ضریب انتقال حرارت یک جسم گرم هم در سطح بالایی اون بیشتر از سطح پایینی (اگه به کمک المان گرما میدادیم) هست که باعث میشه جابجایی سیال به خوبی صورت نگیره .

سوال 10 رو خوب متوجه نشدم .

kooki

عضو جدید
لطفا در مورد
بررسی تزریق امتزاجی دی اکسید کربن در افزایش بازیافت نفت
یک پایان نامه واسه دانلود بزارید

leila bagheri

عضو جدید
ببین اینجا کسی رو نمیشناسید که تهران جنوب مکانیک یا شیمی بخونه؟!!! هان؟؟یه سوال حیاتی دارم آخه...

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام ممنونم از جوابت
ولی من یه جور دیگه فکر می کنم اما نمی دونم که این طرز فکر درسته یا نه ؟
واسه سوال7
من می گم اگر که المان گرمایی توی ظرف بذاریم بهتره چون تمام گرمای المان به اب که محیط پیرامون المان هستش منتقل می شه
اما اگه ظرف رو روی هیتر بذاریم مقداری از گرما به محیط که هوای اطرافه انتقال پیدا می کنه و مقدار دیگه به ظرف اب منتقل می شه. :sweatdrop:
می گم که نمی دونم این واقعا درسته یا نه؟:(
راستی من هنوز انتقال حرارت نخوندم پس از اون دیدگاه نمی تونم بررسی کنم.;)

sanazshimist

عضو جدید
برهمکنش دی متیل قلع با فنیل الانین

برهمکنش دی متیل قلع با فنیل الانین

لطفا مقاله من رو پیدا کنید یا هر موضوعی مرتبط با ان :smile:

آخرین ویرایش:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

لطفا جواب بدین
راجع به نرخ راندمان گرمایی در رابطه با e.e.r و s.e.e.r توضیح دهید
اصلا اینا چی هستند ؟:book:
اگه برای بخار از حالت ما فوق داغ به حالت اشباع بیایم در فشار ثابت انتروپی چه تغییری می کنه ؟ انتالپی چطور ؟
منتظر جواب و کمکتون هستم

samira.ut87

عضو جدید
کمک فوری.......!!!!!!!!!

کمک فوری.......!!!!!!!!!

برای پیدا کردن میزان تولید یک ماده هیدروکربنی توی کشورکسی سایتی ,چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا