در ترمودینامیک وسلام دوستان معادله unifac كجا و كي كاربرد داره؟
سلام دوستان معادله unifac كجا و كي كاربرد داره؟
یادمه قبلا گذاشتم تو قسمت مقالات گذاشتم. جستجو با شمابا سلام. کسي از دوستان مقاله يا مثال حل شده اي راجع به طراحي لوله هاي حرارتي (Heat Pipe ) دارد؟ لطفا کمک کنيد.
سلام
من به بعضي ازخواص هوا در فشار 2bar در محدوده دمايي 20-60 درجه سانتيگراد نياز ضروري دارم:
دانسيته-ويسکوزيته-ويسکوزيته سينماتيک-ضريب رسانش(K)-ظرفيت گرمايي در فشار ثابت(2bar)-عدد پرانتل
خواهش ميکنم که يکي کمک کنه،چون من خودم خيلي تلاش کردم ولي نتونستم اين خواص را در فشار مورد نظر پيدا کنم.
با تشکر
سلام پيرجو جان اين مقاله كه گذاشتي دانلود كردم ولي مشكل داره در ضمن اوني هم كه من ميخوام در مورد تعيين نقطه ريزش روغنهاست
با سلام. کسي از دوستان مقاله يا مثال حل شده اي راجع به طراحي لوله هاي حرارتي (Heat Pipe ) دارد؟ لطفا کمک کنيد.
سلام دوستان.من این ترم ترمودینامیک پیشرفته دارم و استاد از روی کتاب John M. Prausnitz درس میده.من به شدت با درک این درس مشکل دارم.علتش هم اینه که توی دوره لیسانس ترمو 2 رو خوب یاد نگرفتم.حالا میخوام از دوستان خواهش کنم کتابی یا جزوه ای یا روشی که بتونم بدون نیاز به استاد مشکل رو حل کنم معرفی کنن تا بتونم به امید خدا این درس رو پاس کنم.![]()
سلام
شما میتونید برای کل مواردی که فرمودید تو هندبوک پری دیتاهارو پیدا کرد یا به کتاب حرارت اینکروپرا مراجعه کنید.تو یکی از Appendix های انتهای کتاب تمام این موارد گفته شده اند.البته احتمالا به درون یابی هم بکنید.برای Heat Capacity در فشار 2 bar میتونید به هندبوک پری مراجعه کنید و تابعیت ظرفیت گرنایی با دما که به صورت یه معادله هستش رو پیدا کنید.
سلام
کتاب حرارات اينکروپرا که گفتين،تمام خواص رو در فشار اتمسفر(1atm) داره ولي هند بوک پري رو چک نکردم ولي هنبوک CRC رو که چک کردم فايده اي نداشت.شما مطمئن هستين که هنبوک پري اين خواص رو درفشار (2bar) داره؟
با تشکر بسيار
سلام.من پروزه ای که در مورد درس اشنایی با مهندسی شیمی میخواستم باید حدود 20 تا 30 صفحه باشه و اینکه موضوعشو هم لطفا بگید چی بهتره باشه.شاید خیلی زیاد تخصصی هم خوب نباشه.
سلام.من پروزه ای که در مورد درس اشنایی با مهندسی شیمی میخواستم باید حدود 20 تا 30 صفحه باشه و اینکه موضوعشو هم لطفا بگید چی بهتره باشه.شاید خیلی زیاد تخصصی هم خوب نباشه.
سلام.
دوستان به مقاله و کتاب در زمینه
بررسی سیستم های کنترل فرایند صنایع غذایی نیاز دارم
ممنون
سلام.
دوستان به مقاله و کتاب در زمینه
بررسی سیستم های کنترل فرایند صنایع غذایی نیاز دارم
ممنون
سلام.یک مقاله راجع به کاربرد جذب سطحی در صنائع گاز میخوام.
خوش اومدید دوست عزیز این شماره API رو ببینید (5 section )ایشالا که به درد تون بخوره چون یه بار دیده بودمش ولی شمارش یادم نبود کلی براتون گشتم تا پیداش کردما.خدا خیریم بده ایشالا بگو ایشالا.سلام دوستان من تازه وارده جمع شما شدم و از این بابت خیلی خوشحالم.در ضمن با یک مشکل هم رو برو هستم.
من دارم رو ی ساخت ترموکوپل کار میکنم به استانداردهای محاسباتی و ساختی نیاز دارم ممنون می شم کمکم کنید.![]()
با سلام در مورد ويسكوزيته مطلبي نياز دارم
در مورد گرانروي گازها