درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

alireza927

عضو جدید
مشکل با ترمودینامیک تعادلات فازی

مشکل با ترمودینامیک تعادلات فازی

سلام دوستان.من این ترم ترمودینامیک پیشرفته دارم و استاد از روی کتاب John M. Prausnitz درس میده.من به شدت با درک این درس مشکل دارم.علتش هم اینه که توی دوره لیسانس ترمو 2 رو خوب یاد نگرفتم.حالا میخوام از دوستان خواهش کنم کتابی یا جزوه ای یا روشی که بتونم بدون نیاز به استاد مشکل رو حل کنم معرفی کنن تا بتونم به امید خدا این درس رو پاس کنم.;)

ehsan1436

عضو جدید
معادله unifac

معادله unifac

سلام دوستان معادله unifac كجا و كي كاربرد داره؟
در ترمودینامیک و
ضريب فعاليت مواد را از روي ترکيباتشان بيان میکند و البته میتوان تعادل فازي با استفاده از روش Unifac،محاسبه کرد

درترموديناميك مهندسي شيمي سيستم متريك و مهندسي جلد دوم روش uNIFACو به صورت ضميمه در پايان كتاب آمده است.
;)

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان معادله unifac كجا و كي كاربرد داره؟

ترموديناميک مهندسی شيمی (جلد اول )

</SPAN>
عنوان صفحه

پیشگفتار مترجم............................................................................................... 4

بیان قانون دوم.................................................................................................. 208
ماشین گرمائی................................................................................................. 209
مقیاس دمای ترمودینامیکی................................................................................ 213
چرخه کارنو برای یک گاز گرمائی، مقیاس کلوین...................................................... 215
بعنوان یک مقیاس دمای ترمودینامیکی.................................................................. 215
آنتروپی............................................................................................................ 219
تغییرات آنتروپی یک گاز آرمانی............................................................................. 224
اصل افزایش آنتروپی........................................................................................... 228
آنتروپی از دیدگاه میکروسکوپیک (ترمودینامیک آماری)............................................... 233
قانون سوم ترمودینامیک .................................................................................... 237
مسائل............................................................................................................ 240
6-خواص ترمودینامیکی سیالات............................................................................ 245
روابط بین خواص ترمودینامیکی یک فاز همگون با جزء ثابت........................................ 246
خواص باقیمانده................................................................................................ 254
دستگاههای دو – فازی....................................................................................... 264
نمودارهای ترمودینامیکی.................................................................................... 268
جداول خواص ترمودینامیکی................................................................................. 271
روابط تعمیم یافته خواص ترمودینامیکی گازها.......................................................... 275
مسائل............................................................................................................ 292
7-ترمودینامیک فرآیندهای جاری........................................................................... 300
معادلات اساسی.............................................................................................. 301
جریان در لوله ها............................................................................................... 312
فرآیندهای انبساط............................................................................................. 314
فرآیندهای تراکم................................................................................................ 333
مسائل............................................................................................................ 343
8-تبدیل گرما به کار توسط چرخه های نیرو.............................................................. 351
نیروگاه بخار...................................................................................................... 353
ماشین های درون –سوز..................................................................................... 366
ماشین اوتو...................................................................................................... 367

سرد ساز جذبی................................................................................................ 399
پمپ گرمائی..................................................................................................... 401
فرآیندهای مایع سازی........................................................................................ 403
مسائل............................................................................................................ 410
10-دستگاههای جزء متغیر، رفتار آرمانی................................................................ 413
رابطه خاصیت بنیادین......................................................................................... 413
پتانسیل شیمیائی بعنوان ملاکی از تعادل فاز.......................................................... 415
مخلوط گاز – آرمانی........................................................................................... 416
محلول آرمانی................................................................................................... 420
قانون رائولت..................................................................................................... 422
مسائل............................................................................................................ 440
11-دستگاههای جزء متغیر، رفتار غیر آرمانی........................................................... 445
خواصل جزئی................................................................................................... 445
فوگاسیتی و ضریب فوگاسیتی............................................................................. 452
فوگاسیتی و ضریب فوگاسیتی برای ماده iو در محلول............................................... 459
روابط تعمیم یافته برای ضریب فوگاسیتی................................................................ 463
انرژی گیبس اضافی........................................................................................... 474
ضرائب فعالیت برای ارقام VLEو............................................................................. 492
مسائل............................................................................................................ 492
16-ترمودینامیک فرآیندهای جاری.......................................................................... 497
رابطه قانون دوم برای فرآیندهای جاری حالت – پایدار................................................. 497
محاسبه کار آرمانی........................................................................................... 498
کار گم شده..................................................................................................... 505
تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای جاری حالت – پایدار................................................. 507
مسائل............................................................................................................ 518
ضمائم............................................................................................................. 525
ضرائب تبدیل و مقادیر ثابت گازها.......................................................................... 525
ثابت های بحرانی و ضرائب بی مرکزی................................................................... 527
جداول بخار....................................................................................................... 529
روش UNIFACو.................................................................................................. 632
روش نیوتن.......................................................................................................

mehdi1988

عضو جدید
درخواست کمک مجدد

درخواست کمک مجدد

سلام
من به بعضي ازخواص هوا در فشار 2bar در محدوده دمايي 20-60 درجه سانتيگراد نياز ضروري دارم:
دانسيته-ويسکوزيته-ويسکوزيته سينماتيک-ضريب رسانش(K)-ظرفيت گرمايي در فشار ثابت(2bar)-عدد پرانتل

خواهش ميکنم که يکي کمک کنه،چون من خودم خيلي تلاش کردم ولي نتونستم اين خواص را در فشار مورد نظر پيدا کنم.

با تشکر

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام
من به بعضي ازخواص هوا در فشار 2bar در محدوده دمايي 20-60 درجه سانتيگراد نياز ضروري دارم:
دانسيته-ويسکوزيته-ويسکوزيته سينماتيک-ضريب رسانش(K)-ظرفيت گرمايي در فشار ثابت(2bar)-عدد پرانتل

خواهش ميکنم که يکي کمک کنه،چون من خودم خيلي تلاش کردم ولي نتونستم اين خواص را در فشار مورد نظر پيدا کنم.

با تشکر

سلام

شما میتونید برای کل مواردی که فرمودید تو هندبوک پری دیتاهارو پیدا کرد یا به کتاب حرارت اینکروپرا مراجعه کنید.تو یکی از Appendix های انتهای کتاب تمام این موارد گفته شده اند.البته احتمالا به درون یابی هم بکنید.برای Heat Capacity در فشار 2 bar میتونید به هندبوک پری مراجعه کنید و تابعیت ظرفیت گرنایی با دما که به صورت یه معادله هستش رو پیدا کنید.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام پيرجو جان اين مقاله كه گذاشتي دانلود كردم ولي مشكل داره در ضمن اوني هم كه من ميخوام در مورد تعيين نقطه ريزش روغنهاست

اثر پلي متاكريلات ها به عنوان مواد افزودني در كاهش نقطه ريزش روغن

پیوست ها

• اثر مواد افزودني در كاهش نقطه ريزش روغن.doc
    79 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام. کسي از دوستان مقاله يا مثال حل شده اي راجع به طراحي لوله هاي حرارتي (Heat Pipe ) دارد؟ لطفا کمک کنيد.

بررسي تأثير دما و طول اواپراتور و تعداد خمهاي لوله حرارتي ضرباني در عملکرد آن

پیوست ها

• p0354601110771-NKCRKE.pdf
    433.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام دوستان.من این ترم ترمودینامیک پیشرفته دارم و استاد از روی کتاب John M. Prausnitz درس میده.من به شدت با درک این درس مشکل دارم.علتش هم اینه که توی دوره لیسانس ترمو 2 رو خوب یاد نگرفتم.حالا میخوام از دوستان خواهش کنم کتابی یا جزوه ای یا روشی که بتونم بدون نیاز به استاد مشکل رو حل کنم معرفی کنن تا بتونم به امید خدا این درس رو پاس کنم.;)

سلام

میتونید به کتاب وننس مراجعه کنید.البته تو تالار جزوه ی ترمو2 هم موجود هستش که میتونید از اون هم استفاده کنید.البته من پیشنهاد میکنم کتاب وننس رو از روی کتاب زبان اصلیش بخونید چون ترجمه هاش اصلا جالب نیستن.

جزوه ی ترمودینامیک

mehdi1988

عضو جدید
سلام

شما میتونید برای کل مواردی که فرمودید تو هندبوک پری دیتاهارو پیدا کرد یا به کتاب حرارت اینکروپرا مراجعه کنید.تو یکی از Appendix های انتهای کتاب تمام این موارد گفته شده اند.البته احتمالا به درون یابی هم بکنید.برای Heat Capacity در فشار 2 bar میتونید به هندبوک پری مراجعه کنید و تابعیت ظرفیت گرنایی با دما که به صورت یه معادله هستش رو پیدا کنید.

سلام
کتاب حرارات اينکروپرا که گفتين،تمام خواص رو در فشار اتمسفر(1atm) داره ولي هند بوک پري رو چک نکردم ولي هنبوک CRC رو که چک کردم فايده اي نداشت.شما مطمئن هستين که هنبوک پري اين خواص رو درفشار (2bar) داره؟
با تشکر بسيار

wnba

عضو جدید
سلام.من پروزه ای که در مورد درس اشنایی با مهندسی شیمی میخواستم باید حدود 20 تا 30 صفحه باشه و اینکه موضوعشو هم لطفا بگید چی بهتره باشه.شاید خیلی زیاد تخصصی هم خوب نباشه.

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام
کتاب حرارات اينکروپرا که گفتين،تمام خواص رو در فشار اتمسفر(1atm) داره ولي هند بوک پري رو چک نکردم ولي هنبوک CRC رو که چک کردم فايده اي نداشت.شما مطمئن هستين که هنبوک پري اين خواص رو درفشار (2bar) داره؟
با تشکر بسيار

سلام

حتما داره.شاید دقیقا 2 bar رو نداشته باشه و مثلا 5 bar رو داشته باشه که در اون صورت نیاز به میان یابی دارید.

سلام.من پروزه ای که در مورد درس اشنایی با مهندسی شیمی میخواستم باید حدود 20 تا 30 صفحه باشه و اینکه موضوعشو هم لطفا بگید چی بهتره باشه.شاید خیلی زیاد تخصصی هم خوب نباشه.

سلام
میتونید راجع به مبدل های جرارتی پروژتونو ارایه کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید.

مبدل های حرارتی(Heat Exchangers)

k_siroos

مدیر بازنشسته

با توجه به اینکه جداسازی یکی از موارد پرکاربرد در مهندسی شیمی هست ، پیشنهاد می کنم در ارتباط با روش ها و دستگاه های مربوط به جداسازی و مزایا و معایب اونها تحقیق کنید .

در ضمن مطالعه کتاب " آشنایی با مهندسی شیمی " ، محمد نصیری ، نادر مختاریان رو هم بهتون پیشنهاد می کنم .

موفق باشید . :gol:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروژه

پروژه

سلام.
دوستان به مقاله و کتاب در زمینه
بررسی سیستم های کنترل فرایند صنایع غذایی نیاز دارم
ممنون

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
دوستان به مقاله و کتاب در زمینه
بررسی سیستم های کنترل فرایند صنایع غذایی نیاز دارم
ممنون

فکر کنم اینو قبلا گذاشته بودی.چون ازش نمیدونم.نتونستم برات پیدا کنم.
نمیدونم بدردت میخوره یا نه.
امیدوارم بدردت بخوره:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

Amin9595

عضو جدید
بررسي روش سيستم هاي كنترل پيش بين با كاربردهايي در سيستمهاي ديناميك خطي و مقايسه ان با كنترل كننده هاي كلاسيكPID

بررسي روش سيستم هاي كنترل پيش بين با كاربردهايي در سيستمهاي ديناميك خطي و مقايسه ان با كنترل كننده هاي كلاسيكPID

آخرین ویرایش:

saber_eslampour

عضو جدید
سوال

سوال

سلام دوستان من تازه وارده جمع شما شدم و از این بابت خیلی خوشحالم.در ضمن با یک مشکل هم رو برو هستم.
من دارم رو ی ساخت ترموکوپل کار میکنم به استانداردهای محاسباتی و ساختی نیاز دارم ممنون می شم کمکم کنید.:)

Amin9595

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

با سلام در مورد ويسكوزيته مطلبي نياز دارم

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
سلام دوستان من تازه وارده جمع شما شدم و از این بابت خیلی خوشحالم.در ضمن با یک مشکل هم رو برو هستم.
من دارم رو ی ساخت ترموکوپل کار میکنم به استانداردهای محاسباتی و ساختی نیاز دارم ممنون می شم کمکم کنید.:)
خوش اومدید دوست عزیز این شماره API رو ببینید (5 section )ایشالا که به درد تون بخوره چون یه بار دیده بودمش ولی شمارش یادم نبود کلی براتون گشتم تا پیداش کردما.خدا خیریم بده ایشالا بگو ایشالا.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

پیوست ها

• 12190.pdf
    407.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 09242.pdf
    201.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

HOSCO

عضو جدید
لوله های پلیمری

لوله های پلیمری

سلام
کسی چند تا مقاله در مورد لوله های GRP,GRV,GRE,... داره؟
اطلاعاتی در مورد موارد کاربرد، جنس و ... میخوام.
اساتید اگه یه خورده اطلاعات بدن ممنون میشم!!!

HOSCO

عضو جدید
GRP

GRP

سلام
چند تا مقاله در مورد لوله های GRP,GRV,GRE,... میخوام
اطلاعاتی در مورد موارد کاربرد، جنس و ... میخوام.

بالا