درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

gssaba

عضو جدید
سلام
ببخشین من الان باید برم...

فعلا یه سر به این دوتا لینک بزن بدی نیست (البته کامل هم نیست)

http://rajaei.mihanblog.com/post/101

اگه طریقه محاسبه ظرفیت گرمایی ویژه با توجه به اجزای سازندشو میخوای باید بگم:
فکر کنم به ظرفیت گرمایی ویژه و جرم مولکولیشون بستگی داره (اگه اشتباه نکنم)
اگه درست یادم باشه باید ظرفیت گرمایی ویژه هر جزء رو تو جرم مولکولیش ضرب بکنیم و بعد همه ی ظرفیت گرمایی ویژه ضربدر جرم مولکولیها رو با هم جمع کنیم:w20:

ایشالله چک میکنم دقیقترشو میگم...

موفق باشی:gol:
سلام
ممنون
جواب سوالم رو با کمک شما و یکی از دوستان دیگه گرفتم.البته چند تا سوال دیگه هم هست که عرض خواهم کرد.:gol:

مهندس مهدیس

عضو جدید
:cry: سلام تو رو خدا کمکم کنید. من بدبخت:wallbash: یه کلام از استاد پرسیدم:
استاد این کلمه ی شالکوژن به چه معناست؟
همون طور که میدونید به گروه اکسیژن در جدول مندلیف، شالکوژن میگن
استادم یه کم کله اشو خاروند و گفت:
خودتون برید تحقیق کنید و بیارید. من منتظر جوابم
حالا من از اول تا الان همه کار و زندگیمو گذاشتم و افتادم دنبال این کار ولی فایده نداشته و هر جلسه که استاد میگه:
:evil: جواب رو آوردین؟
من سرمو می اندازم پایین و میگم:
:crying:نه:crying:

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry: سلام تو رو خدا کمکم کنید. من بدبخت:wallbash: یه کلام از استاد پرسیدم:
استاد این کلمه ی شالکوژن به چه معناست؟
همون طور که میدونید به گروه اکسیژن در جدول مندلیف، شالکوژن میگن
استادم یه کم کله اشو خاروند و گفت:
خودتون برید تحقیق کنید و بیارید. من منتظر جوابم
حالا من از اول تا الان همه کار و زندگیمو گذاشتم و افتادم دنبال این کار ولی فایده نداشته و هر جلسه که استاد میگه:
:evil: جواب رو آوردین؟
من سرمو می اندازم پایین و میگم:
:crying:نه:crying:

سلام

شالکوژن یا chalcogen اسم گروه 16 جدول تناوبیه که شامل اکسیژن(O)، گوگرد(S)، سلنیم(Se)، تلوریم(Te)، پلونیوم(Po) و آن ان هگزیوم (Uuh) است (البته این آخری فکر کنم تازه کشف باشه و هنوز داغه داغه !:surprised:)

به این لینک یه سری بزن قشنگ کامل توضیح داده :

chalcogen

ایشالله که بدرد بخوره :gol:

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ممنون
جواب سوالم رو با کمک شما و یکی از دوستان دیگه گرفتم.البته چند تا سوال دیگه هم هست که عرض خواهم کرد.:gol:

علیک سلام
خدا رو شکر
من که چیزی نگفتم، دست حامد جان درد نکنه که همیشه از مطالب مفیدش استفاده میکنیم :w16: :gol::gol:

gssaba

عضو جدید
گرمای انحلال

گرمای انحلال

بازم سلام!:redface:
ما امروز توی آزمایشگاه آزمایشی رو تحت عنوان گرمای انحلال برای دو ترکیب نیترات پتاسیم و سود سوزآور انجام دادیم.اما...
استاد خواست که خونه این گرما رو که به دست آوردیم ،در حالت تئوری هم حساب کنیم.میشه یه راهنمایی برای این کنید:sweatdrop:
در ضمن انرژی پیوند K-NO3 و انرژی پیوند Na-OH همین مقادیری هست که به دست آوردیم؟یا انرژی پیوند چیز دیگه ای هستش:sweatdrop:

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
تو رو خدا هرکی جواب سوالم رو میدونه برام بفرسته من دارم از بی جوابی میمیرم......

داستان از اون جا شروع شد که استاد شیمی اولین جلسه ی ترم اومد سر کلاس و شروع کرد به حرف زدن و حالا حرف نزن و کی حرف بزن...
ما هم همچین بگی نگی از حرفهاش چیزی فهمیدیم تا اینکه استاد گفت: نام گروه اکیسژن در جدول مندلیف، شالکوزن است.
آخر ساعت وقتی استاد در حال خروج از کلاس بود معنی کلمه ی شالکوژن رو ازش پرسیدم و اونم به دلایلی که من نمیدونم ( و شما هم مطمئننا نمیدونید) گفت خودتون برید تحقیق کنید و بیابید.
:wallbash:جاتون خالی که از اول ترم به هر جایی که فکر کنید سرک کشیدم و از هرکسی که در دسترسم بوده پرسیدم ولی تا الان که وسطای ترمم هنوز هر جلسه که استاد میپرسه چی شد :evil: با شرمندگی سرم رو پایین می اندازم و در دل میگویم: الحق که زبان سرخ، سر سبز میدهد بر باد...............

حالا تو رو خدا هرکی معنیشو میدونه بهم بگه:cry:

please see here:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=30449&page=433

67ali

عضو جدید
هیدراسیون

هیدراسیون

سلام.ببخشید.میشه بفرمایید که هیدراسیون یعنی چی؟
همچنین چرا در آزمایشات گرمای ویژه NaOH را برابر صفر در نظر میگیرند؟
مرسی

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام!:redface:
ما امروز توی آزمایشگاه آزمایشی رو تحت عنوان گرمای انحلال برای دو ترکیب نیترات پتاسیم و سود سوزآور انجام دادیم.اما...
استاد خواست که خونه این گرما رو که به دست آوردیم ،در حالت تئوری هم حساب کنیم.میشه یه راهنمایی برای این کنید:sweatdrop:
در ضمن انرژی پیوند K-NO3 و انرژی پیوند Na-OH همین مقادیری هست که به دست آوردیم؟یا انرژی پیوند چیز دیگه ای هستش:sweatdrop:

سلام
شما الان چه اطلاعاتی دارین؟
گرمای ویژه و اختلاف دما رو دارین؟ جرم محلول رو هم که حتما دارین؟
خب مگه از فرمولQ=m c ΔT نمیشه گرما رو حساب کنین؟؟:w20:

اگه اشتباه نکنم انرژی پیوند یه همچین مضمونی داره ولی فکر کنم برای مولکولهای دو یا چند اتمی در حالت گازی محاسبه میشه و در واقع انرژی پیوند تغییر آنتالپی واکنشی است که طی اون مولکولهای دو یا چند اتمی در حالت گازی به اتمهای تشکیل دهندش تبدیل میشه....

حالا با این توضیحات، و با عرض شرمندگی من نمیدونم شما چجور آزمایش و واکنشی داشتین و آیا انرژی پیوند K-NO3 و انرژی پیوند Na-OH همین مقادیری هست که شما به دست آوردین یا نه؟:w20:

شرمنده، ایشالله بقیه دوستان بتونن بهتر کمک کنن:w16:

gssaba

عضو جدید
سلام
شما الان چه اطلاعاتی دارین؟
گرمای ویژه و اختلاف دما رو دارین؟ جرم محلول رو هم که حتما دارین؟
خب مگه از فرمولQ=m c ΔT نمیشه گرما رو حساب کنین؟؟:w20:

اگه اشتباه نکنم انرژی پیوند یه همچین مضمونی داره ولی فکر کنم برای مولکولهای دو یا چند اتمی در حالت گازی محاسبه میشه و در واقع انرژی پیوند تغییر آنتالپی واکنشی است که طی اون مولکولهای دو یا چند اتمی در حالت گازی به اتمهای تشکیل دهندش تبدیل میشه....

حالا با این توضیحات، و با عرض شرمندگی من نمیدونم شما چجور آزمایش و واکنشی داشتین و آیا انرژی پیوند K-NO3 و انرژی پیوند Na-OH همین مقادیری هست که شما به دست آوردین یا نه؟:w20:

شرمنده، ایشالله بقیه دوستان بتونن بهتر کمک کنن:w16:
مشکلی از لحاظ داده های مسئله وجود نداره.منتها من میخوام با استفاده از روش های تئوری این کار رو انجام بدم.
راستی میشه این پست بالایی رو هم زحمتش رو بکشید و جواب بدین:gol:

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکلی از لحاظ داده های مسئله وجود نداره.منتها من میخوام با استفاده از روش های تئوری این کار رو انجام بدم.
راستی میشه این پست بالایی رو هم زحمتش رو بکشید و جواب بدین:gol:

همونطور که آفاش جان گفت اول با فرمول زیر Q رو حساب میکنی
q = (mass solution)(specific heat)(ΔT) ---1

then

2--- ΔH=-q/mol solute

مهندس مهدیس

عضو جدید
:heart:سلام 2وستان................................................:heart:
اینجا کسی در مورد گروه سکه سازها تو جدول مندلیف چیزی میدونه؟:w14:
:cry:راستی تو رو خدا شالکوژن رو فراموش نکنین. من معنی لغوی این کلمه ی آلمانی رو میخام:question:

daddaddad

عضو جدید
سلام:از دوستان کسی کتاب اصول بنیانی و محاسباتی در مهندسی شیمی نوشته فلدر ،لینکش رو برای دانلود داره؟اگه هست ممنون میشم

jjjj

عضو جدید
درخواست کتاب

درخواست کتاب

سلام
من خیلی دنبال کتاب خواص هیدرودینامیکی هیدروکربن ها می گردم لطفا اگه کسی از دوستان (آقا حامد ، پیرجو) می تونن کمک کنن ممنون میشم.:redface:
لینک آموزون کتاب
Applied Hydrocarbon Thermodynamics

sayinmugan

عضو جدید
سلام به بجه های میم شیمی
من دنبال یه سری فرمول های تجربی برای مواد غذایی هستم مثلcp,k,... کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

محقق دانا

عضو جدید
سلام .
من امسال رشته شیمی -پالایش دانشگاه اراک قبول شدم می خواستم اگر کسی در مورد استادها و واحدهای داده شده اطلاعاتی داره بهم بده .:redface:
من دارم زبان کار میکنم دیگه چه درس هایی رو باید قوی کنم ؟چه جوری؟اگر مطلب یا نرم افزار خوبی دارین لطفا رو سایت بگذارین.
راستی من از بهمن ترمم شروع میشه.ممنون:gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
من خیلی دنبال کتاب خواص هیدرودینامیکی هیدروکربن ها می گردم لطفا اگه کسی از دوستان (آقا حامد ، پیرجو) می تونن کمک کنن ممنون میشم.:redface:
لینک آموزون کتاب
Applied Hydrocarbon Thermodynamics

آین کتاب رو پیدا نکردم، ببین کتاب فیروز آبادی مشکلتون رو حل می کنه؟
http://www.4shared.com/file/3462739...ermodynamic_of_Hydrocarbon_Reservoir.html?s=1

wnba

عضو جدید
سلام.بچه ها من واسه درس اشنایی با مهندسی شیمی باید پروزه ببرم.میخواستم بدونم که چه موضوعی رو انتخاب کنم و اگر تکراری در نمیاد یه پروزه به من بدید یا راهنماییم کنید چجوری تهیه کنم.راستی کنفرانس هم باید بدیم.ممنون

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ehsan1436

عضو جدید
سلام.بچه ها من واسه درس اشنایی با مهندسی شیمی باید پروزه ببرم.میخواستم بدونم که چه موضوعی رو انتخاب کنم و اگر تکراری در نمیاد یه پروزه به من بدید یا راهنماییم کنید چجوری تهیه کنم.راستی کنفرانس هم باید بدیم.ممنون

میتونی موضوع جذب سطح رو انتخاب کنی
اینم 1 مقاله در این مورد

بازم اگه تکراری بود بگو تا 1 چیزه دیگه بزاریم
موفق باشی
;)

پیوست ها

• jazb sathi.doc
    46 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ghabreson

عضو جدید
برج خنك كننده

برج خنك كننده

سلام
من يه تحقيق خيلي گنده در مورد برج خنك كننده مي خوام 200 تا 300 صفحه باشه كاشكي يه بارم يكي از شما به من كمك ميكرد:(:(

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار

چون برا ترم اوله خیلی فرقی نمیکنه. یکی از مقالهای باشگاه رو ببر برا استاد. تو قسمت مقالات بگردی چیزای خوبی پیدا میکنی.

• Like
واکنش ها: wnba

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی

سلام دوست عزیز
ببخشین دیر شد، امیدوارم هنوز هم بدرد بخوره:

هیدراسون معدنی : یعنی یه واکنش شیمیایی غیر آلی که طی اون آب به شبکه کریستال معدنی اضافه میشه
واکنش هیدراسیون : یعنی واکنشی که طی اون یه گروه هیروکسیل و یه پروتون به یه ترکیب اضافه بشه

ولی خود هیدراسیون خالی رو نمیدونم چیه؟؟ شاید واکنش عکس واکنش آبزدایی(Dehydration) باشه شایدم نه:w19:

اون سوالتون رو هم نمیدونم
شرمنده:redface:

jjjj

عضو جدید
آین کتاب رو پیدا نکردم، ببین کتاب فیروز آبادی مشکلتون رو حل می کنه؟
http://www.4shared.com/file/3462739...ermodynamic_of_Hydrocarbon_Reservoir.html?s=1
مرسی ;) :gol: این کتاب رو دارم ولی استاد درس مقدمات مهندسی نفتمون گفته باید کتابه Applied Hydrocarbon Thermodynamics رو بگیریم.:wallbash: اگه کسی تونست پیدا کنه ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

snow berry

مدیر بازنشسته
مرسی

hydration در فارسی به هیدراسیون یا هیدراتاسیون ترجمه می شود.توضیحات کامل در رابطه با این فرایند را در لینک زیر می توانید ببینید.

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=هیدراتاسیون&SSOReturnPage=Check&Rand=0

اما در رابطه با سوال دوم:تا جای که من می دانم از جمله فاکتورهایی که روی گرما ی ویژه اثر گذار است میزان جرم است.
در محلول سود هم بسته به درصد خلوص آن گرمای ویژه تفاوت می کند.مثلا برای سود 49-51% میزان گرمای ویژه(cal/gm/°C) 0.766 در نظر میگیرند.شاید بنا به درصد سودی که مصرف می کنید گرمای ویزه را چون عدد نزدیک به صفر بوده گرد کرده اند.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دو تا سوال

در معادلات آنتوان مگه log P در مبنای e نیست ؟ آخه من یه جدول آنتوان دارم، زده log P در مبنای 10

سوال: یه محلول آب شکر داریم
میخوام معادله آنتوانش رو بدونم
چیه ؟

رضا5457

عضو جدید
فرایندهای تولید پلاستیک

فرایندهای تولید پلاستیک

دوستان سلام- من می خوام تجربیات شخصیم در خصوص روشهای مختلف تولید پلاستیک و صنایع جانبی این صنعت (مانند بازیافت) را به مرور در این تاپیک مطرح کنم و اگر دوستان علاقمند باشند در این خصوص باهم تبادل نظر داشته باشیم و بتونیم تجربیات و اطلاعاتمون رو به هم انتقال بدیم. ( انشاءالله)...

امروزه پلاستیکها کاربرد زیادی در زندگی انسانها پیدا کرده‌اند. موارد مصرف این مواد آنقدرگسترده است که بدون آنها زندگی انسان امروزی غیر ممکن بنظر می رسد.
استفاده گسترده در صنایع بسته بندی ،خودرو سازی ، لوازمخانگی و... از ساده‌ترین وسیله تا وسایل پیچیده ،یا حتی استفاده از الیاف مصنوعی بصورت روزافزون در صنایع نساجی و استفاده‌های فراوان دیگر ،نشان از اهمیت این مواد در جهان امروزی دارد.
پلیمرها، پایه پلاستیکها می‌باشند.پلیمریابسپار، مولکول بسیار بزرگی است که از بهم پیوستن مولکولهای کوچک که مونومر یا تکپار نامیده می‌شوند، بوجود می‌آید. پلیمرها بطور عمده شامل عناصرکربن ،هیدروژن ،گوگرد ،فسفر و ... هستند و باتغییر اندازه مولکول ویژگیهای پلیمر هم تغییر می‌کند. نقطه ذوب ، استحکام و خصوصیاتفیزیکی دیگر پلیمر ، تابع اندازه و ابعاد مولکول (طول زنجیر) می‌باشد.
تولیدپلاستیکها پس از شناخته شدن یلیمر ، بسرعت گسترش یافت و پلاستیکهای مهم و تجارتی زیادی تولید شدند. از سال 1950به بعد ، تولید پلاستیکها شتاب روز افزونی گرفت و موادی سخت و مقاوم در برابرگرما،رطوبت و... با کاربردهای متنوع ساخته شدند.

مهمترین روشها و فرآیندهای تولید پلاستیک عبارتند از :
  1. فرآیند قالب گیری تزریقی (Injection molding)
  2. فرآیند قالب گیری بادی تزریقی(Injection Blow molding)
  3. فرآیند قالب گیری تزریقی واکنشی (Reaction Injection molding)
  4. فرآیند قالب گیری بادی اکستروژن (extrusion Blow molding)
  5. شکل دهی حرارتی (Thermoforming)
  6. اکستروژن فیلم (Film extrusion)
  7. غلتک زنی (Calendering)
  8. و....
در ادامه در خصوص هریک از این روشها صحبت خواهیم کرد.

با تشکر- رضا

Mamad Online

عضو جدید
سلام

حدود تغییرات عدد پرانتل توی گازها،مایعات و جامدات به چه شکل هست

همینطور حدود تغییرات عدد اشمیلت برای گازها جامدات و مایع ها

لطف میکنید اگه کمک کنید :redface:

بالا