bahram torabi
عضو جدید
سلام . من در مورد حفاری جهتدار مطلب میخوام . هرچی بیشتر باشه بهتر . دمت گرم خیلی احتیاج دارم واسه پایان نامم میخوام
سلام . من در مورد حفاری جهتدار مطلب میخوام . هرچی بیشتر باشه بهتر . دمت گرم خیلی احتیاج دارم واسه پایان نامم میخوام
سلام دوستان
اگه ممکنه چندتا مقاله در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی بزارید ممنون میشم
موفق باشید
تمامی مواردی که در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی هست روسلام
دوست عزیز، این موضوعیهایی که میگی خیلی کلّیه، میشه جزئیتر بگی تا دوستان کمکت کنن
آخه شیمی تجزیه و شیمی آلی خیلی کلیه !!
قربونت![]()
تمامی مواردی که در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی هست رو
از کلیات تا جزئیات
ممنون
دو تا تحقیق مجزا در مورد مبدل های حرارتی لازم دارم .
تا روز یکشنبه این هفته لازم دارم.
باتشکر![]()
دو تا تحقیق مجزا در مورد مبدل های حرارتی لازم دارم .
تا روز یکشنبه این هفته لازم دارم.
باتشکر![]()
سلام Afash جان من به اين مقاله هم نياز دارم اگر دانلودش كني و در اينجا آپلود كني ممنون ميشم
1)Density, Viscosity, and Refractive Index of the Binary Mixtures of Cyclohexane with Hexane, Heptane, Octane, Nonane, and Decane at (298.15, 303.15, and 308.15) K
T. M. Aminabhavi, V. B. Patil, M. I. Aralaguppi, and H. T. S. Phayde
pp 521–525
2)Surface Tension of Nitric Oxide and Its Binary Mixtures with Krypton, Methane, and Ethene
Jorge Carreira Gonçalves Calado,Ângela Filomena Simões dos Santos Mendonça,Benilde de Jesus Vieira Saramago,Virgílio Alberto Meira Soares p273-282 (ID CS974810)
ظرفیت گرمایی ویژه برای ترکیبات مختلف چه طور به دست میاد؟ممنون![]()
سلام
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله میشود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت میکند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با :
Q = m c ΔT که در آن: Q برابر با انرژی مبادله شده m برابر با جرم c ظرفیت گرمایی ویژه جسم ΔT برابر با اختلاف دما است
و به سادگی با دادن حرارت معلوم به جسم و اندازه گیری افزایش دما C قابل محاسبه است
حامد جان ممنونم
منظورم طریقه عملی این کار بود.(مقدار C)
سلام
ظرفیت گرمایی ویژه برای ترکیبات مختلف چه طور به دست میاد؟ممنون![]()
من زیاد شیمی نخوندم. اما همیشه از کربن دی اکسید بد شنیدم! کاربردی داره؟ وسط یه کار تحقیقاتی بهش نیاز دارم؟
من زیاد شیمی نخوندم. اما همیشه از کربن دی اکسید بد شنیدم! کاربردی داره؟ وسط یه کار تحقیقاتی بهش نیاز دارم؟
سلام.من دارم برا ارشد میخونم. شما جزوه ای از پارسه یا ماهان یا هر چیز به درد بخور دیگه ای ندارید که به من کمک کنه؟
سلام.من دارم برا ارشد میخونم. شما جزوه ای از پارسه یا ماهان یا هر چیز به درد بخور دیگه ای ندارید که به من کمک کنه؟
سلام.من برا ارشد احتیاج به راهنمایی دارم.اینکه چه منابعی رو بخونم. اولویت رو به کدوما بدم؟و اگه کسی جزوات موسسه های معتبر رو داره بهم کمک کنه خیلی ممنون میشم.لطفا کمکم کنیـــــــــــــــــــــــــــد