درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

bahram torabi

عضو جدید
سلام . من در مورد حفاری جهتدار مطلب میخوام . هرچی بیشتر باشه بهتر . دمت گرم خیلی احتیاج دارم واسه پایان نامم میخوام

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . من در مورد حفاری جهتدار مطلب میخوام . هرچی بیشتر باشه بهتر . دمت گرم خیلی احتیاج دارم واسه پایان نامم میخوام

بیا عزیز اینم یه مطلب در مورد حفاری امیدوارم بدردت بخوره:

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اگه ممکنه چندتا مقاله در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی بزارید ممنون میشم
موفق باشید

سلام
دوست عزیز، این موضوعیهایی که میگی خیلی کلّیه، میشه جزئیتر بگی تا دوستان کمکت کنن ;)
آخه شیمی تجزیه و شیمی آلی خیلی کلیه !!
قربونت:gol:

naft-shimi

عضو جدید
سلام
دوست عزیز، این موضوعیهایی که میگی خیلی کلّیه، میشه جزئیتر بگی تا دوستان کمکت کنن ;)
آخه شیمی تجزیه و شیمی آلی خیلی کلیه !!
قربونت:gol:
تمامی مواردی که در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی هست رو
از کلیات تا جزئیات
ممنون

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
تمامی مواردی که در مورد شیمی تجزیه و شیمی آلی هست رو
از کلیات تا جزئیات
ممنون

برای شیمی تجزیه به کتاب مبانی شیمی تجزیه نوشته اسکوک، وست، هالر مراجعه کنید. این کتاب ترجمه شده و متعلق به مرکز نشر دانشگاهی هست.

برای شیمی آلی هم یه کتاب هست فک کنم بنام شیمی آلی برای مهندسان شیمی.

mohamaddjasd

عضو جدید
کمک فوری فوری فوری

کمک فوری فوری فوری

دو تا تحقیق مجزا در مورد مبدل های حرارتی لازم دارم .

تا روز یکشنبه این هفته لازم دارم.

باتشکر;):gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
دو تا تحقیق مجزا در مورد مبدل های حرارتی لازم دارم .

تا روز یکشنبه این هفته لازم دارم.

باتشکر;):gol:

توزيع بهينه افت فشار در شبكه هاي مبدل حرارتي طراحي شده با PDM

توزيع بهينه بار حرارتي در شبكه هاي مبدل حرارتي با روش Pinch

پیوست ها

• 56913840201.pdf
    273.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 56913850105.pdf
    361.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

naserkhalesi

عضو جدید
سلام كسي در مورد ( تهيه فلوچارت صنعت كاشي ) مي تونه كمك كنه (دانشجويان رشته مهندسي شيمي صنايع شيميايي)مربوط به درس فرايند ساختماني دو ؟؟؟؟؟

roya82

عضو جدید
سلام Afash جان من به اين مقاله هم نياز دارم اگر دانلودش كني و در اينجا آپلود كني ممنون ميشم

1)Density, Viscosity, and Refractive Index of the Binary Mixtures of Cyclohexane with Hexane, Heptane, Octane, Nonane, and Decane at (298.15, 303.15, and 308.15) K
T. M. Aminabhavi, V. B. Patil, M. I. Aralaguppi, and H. T. S. Phayde
pp 521–525
2)Surface Tension of Nitric Oxide and Its Binary Mixtures with Krypton, Methane, and Ethene
Jorge Carreira Gonçalves Calado,Ângela Filomena Simões dos Santos Mendonça,Benilde de Jesus Vieira Saramago,Virgílio Alberto Meira Soares p273-282 (ID CS974810)

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام Afash جان من به اين مقاله هم نياز دارم اگر دانلودش كني و در اينجا آپلود كني ممنون ميشم

1)Density, Viscosity, and Refractive Index of the Binary Mixtures of Cyclohexane with Hexane, Heptane, Octane, Nonane, and Decane at (298.15, 303.15, and 308.15) K
T. M. Aminabhavi, V. B. Patil, M. I. Aralaguppi, and H. T. S. Phayde
pp 521–525
2)Surface Tension of Nitric Oxide and Its Binary Mixtures with Krypton, Methane, and Ethene
Jorge Carreira Gonçalves Calado,Ângela Filomena Simões dos Santos Mendonça,Benilde de Jesus Vieira Saramago,Virgílio Alberto Meira Soares p273-282 (ID CS974810)

سلام دوست عزیز

اینها هم خدمت شما : ;)

اگه بازم چیزی بود من درخدمتم :w16::victory:

پیوست ها

• Density, Viscosity, and Refractive Index of the Binary Mixtures of.pdf
    149.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Surface Tension of Nitric Oxide and Its Binary Mixtures.pdf
    220.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

gssaba

عضو جدید
ظرفیت گرمایی مواد مختلف

ظرفیت گرمایی مواد مختلف

سلام
ظرفیت گرمایی ویژه برای ترکیبات مختلف چه طور به دست میاد؟ممنون:gol:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

سلام
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله می‌شود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت می‌کند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با :
Q = m c ΔT که در آن: Q برابر با انرژی مبادله شده m برابر با جرم c ظرفیت گرمایی ویژه جسم ΔT برابر با اختلاف دما است

و به سادگی با دادن حرارت معلوم به جسم و اندازه گیری افزایش دما C قابل محاسبه است

gssaba

عضو جدید

سلام
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله می‌شود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت می‌کند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با :
Q = m c ΔT که در آن: Q برابر با انرژی مبادله شده m برابر با جرم c ظرفیت گرمایی ویژه جسم ΔT برابر با اختلاف دما است

و به سادگی با دادن حرارت معلوم به جسم و اندازه گیری افزایش دما C قابل محاسبه است

حامد جان ممنونم
منظورم طریقه عملی این کار بود.(مقدار C)

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حامد جان ممنونم
منظورم طریقه عملی این کار بود.(مقدار C)

کالریمتر

مقدار گرما از روی میزان تغییری که گرما در خواص قابل اندازه گیری ماده ایجاد می کند ، تعیین می شود. یکی از مناسب ترین این خواص دمای ماده است. گرمای داده شده به ماده در اغلب مواقع سبب بالا بردن دمای آن می شود. میزان گرمایی که دمای جسم را به اندازه واحد دما تغییر می دهد ظرفیت گرمایی جسم نامیده می شود.
اگر مقدار گرمای داده شده به جسم را با Q و تغییر دمای آن را با Δθ نشان دهیم، a، ظرفیت گرمایی جسم از رابطه a=Q/Δθ به دست می آید. برای یک ماده خالص ظرفیت گرمایی واحد جرم آن ماده را گرمایی ویژه آن می نامند و با c نشان می دهند بنا بر این ظرفیت گرمایی جرم m از یک ماده خالص از رابطه A=mc تعیین می شود.
گرمای ویژه آب خالص بنا به تعریف کالری برابر یک کالری بر گرم بر درجه سانتیگراد است . بنا بر این جسمی که ظرفیت گرمایی آن A است در مقابل گرما نقشی معادل A گرم آب دارد. به همین دلیل A را ارزش آبی جسم نیز می نامند.

روش آزمایش :
برای تعیین هر کاری از مشخصه های گرمایی فوق دو (یا چند) ماده با دمای متفاوت اولیه را درون ظرفی که از محیط ایزوله شده باشد یعنی با محیط تبادل گرمایی نکند به نام کالریمتر(گرماسنج) مخلوط می کنند. کالریمتر یک ظرف دو جداره است که بین دو جداره آن خلاء شده است و یا به هر نحو با ریختن مواد عایق گرما، هوای آن خارج شده است. در یک کالریمتر خوب مشابه فلاسک، جدار خارجی آن را برای جلوگیری از تشعشع آینه می کنند. کالریمتر شامل دماسنج ، هم زن، در پوش عایق و در بعضی گونه ها مجهز به یک فیلامای الکتریکی جهت گرم کردن محتویات درون آن است. در آزمایشهای گرماسنجی به دلایل مختلف از جمله داشتن گرمای ویژه کاملا معین و سهولت تبادل گرما و به تعادل رسیدن آن با مواد دیگر مخلوط ، غالبا یکی از مواد مخلوط را آب اختیار می کنند. به هر صورت روش آزمایش به این ترتیب است که mc گرم از یک ماده سرد (که لازم است مایع باشد) با گرمای ویژه Cc را درون کالریمتر می ریزند و پس از هم زدن و تعادل گرمایی داخل دمای آن را اندازه می گیرند. (θc) سپس به سرعت مقداری از یک ماده گرم به جرم mH و گرمای ویژه CHو دمای θHرا به ظرف اضافه می کنند پس از حصول تعادل مجدد دمای مجدد دمای مخلوط را اندازه می گیریمF( . طبق اصل اول ترمودینامیک گرمای گرفته شده توسط کلیه اجسامی که در تبادل گرما شرکت می کنند برابر صفر است :
mc Cc (θF - θc) + A (θF - θc) + mH CH (θF - θH) = 0
که در آن A ارزش آبی کالریمتر است.
روش آزمایش :
1) تعیین ارزش آبی کالریمتر : کالریمتر را تمیز و خشک کرده و جرم آن را اندازه می گیریم.(m). سپس در حدود یک ظرفیت آن آب سرد در آن بریزید و مجددا جرم آن را تعیین کنید. پس از هم زدن دمای داخل کالریمتر را اندازه می گیریم (θc) . پس از تعیین دمای آب گرم (θH) در پوش کالریمتر را بر می داریم و به سرعت حدود یک سوم دیگر از ظرفیت ظرف به آن آب گرم اضافه کنید و در پوش کالریمتر را می بندیم و پس از حصول تعادل دمای آن را اندازه می گیریم (دمای تعادل یا نهایی θH ) یک بار دیگر جرم کالریمتر و محتویات آن را اندازه می گیریم . مقادیر را یادداشت کنید. برای بار دوم آزمایش را با مقادیر متفاوت آب سرد و گرم و دمای آنها تکرار کنید.
2) تعیین گرمای ویژه جسم جامد : مشابه مرحله اول رفتار می کنیم با این تفاوت که جسم گرم را جامدی که در آب در حال جوش است می گیریم.

*Afash*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام
ببخشین من الان باید برم...

فعلا یه سر به این دوتا لینک بزن بدی نیست (البته کامل هم نیست)

http://rajaei.mihanblog.com/post/101

اگه طریقه محاسبه ظرفیت گرمایی ویژه با توجه به اجزای سازندشو میخوای باید بگم:
فکر کنم به ظرفیت گرمایی ویژه و جرم مولکولیشون بستگی داره (اگه اشتباه نکنم)
اگه درست یادم باشه باید ظرفیت گرمایی ویژه هر جزء رو تو جرم مولکولیش ضرب بکنیم و بعد همه ی ظرفیت گرمایی ویژه ضربدر جرم مولکولیها رو با هم جمع کنیم:w20:

ایشالله چک میکنم دقیقترشو میگم...

موفق باشی:gol:

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کاربرد کربن دی اکسید کجاست؟

کاربرد کربن دی اکسید کجاست؟

من زیاد شیمی نخوندم. اما همیشه از کربن دی اکسید بد شنیدم! کاربردی داره؟ وسط یه کار تحقیقاتی بهش نیاز دارم؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منتظر جوابم

آخرین ویرایش:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من زیاد شیمی نخوندم. اما همیشه از کربن دی اکسید بد شنیدم! کاربردی داره؟ وسط یه کار تحقیقاتی بهش نیاز دارم؟

کاربردهای ویژه
مایع و جامد در صنایع غذایی بعنوان سرماساز استفاده می‌شود. بعنوان مثال در حمل و نقل بستنی و سایر مواد غذایی منجمد برای ایجاد سرما از یخ خشک استفاده می‌کنند. یکی از کاربردهای مهم استفاده در صنایع نوشابه‌های گازدار می‌باشد. بکینگ پودرها و جوش شیرین مورد استفاده در پخت نان یا کیک در اثر حرارت آزاد می‌کنند که این امر باعث پف کردن و متخلخل شدن نان می‌شود. بدلیل خاموش کردن آتش و غیر اشتعال بودن در کپسول های آتش نشانی بعنوان یک آتش خاموش‌کن ارزان و سریع از مایع فشرده استفاده می‌شود.

برای کم کردن واکنش پذیری استیلن در حمل و نقل بعنوان گاز بی اثر در کپسول‌های جوشکاری می‌توان از استفاده کرد، چون نسبت به سایر گازهای بی‌اثر مثل هلیوم و آرگون ارزان‌تر می‌باشد. حلال خوبی برای اکثر ترکیبات می‌باشد. به این دلیل در صنایع داروسازی توجه زیادی به معطوف شده است تا بعنوان حلال کمتر سمی جایگزین حلال‌های آلی کلر‌دار شود.

در صحنه‌های نمایش از یخ خشک برای ایجاد مه و دود استفاده می‌کنند. با افزودن یخ خشک به آب ، بخاری حاوی و رطوبت ایجاد می‌شود که شبیه مه بنظر می‌آید. لیزرهای جزو لیزرهای مهم صنعتی می‌باشند.
خواص بیولوژیکی
از سوختن چربی‌‌ها و قند در حضور اکسیژن طی فرایند تنفس سلولی در بدن جانداران تولید می‌شود. در جانوران بزرگ از تمام بافت‌ها بوسیله خون جمع شده و وارد شش‌ها شده و از آنجا با عمل بازدم بیرون داده می‌شود. مقدار در هوای دم یک درصد و در هوای بازدم 4.5 درصد می‌باشد، تنفس مقدار زیادی از آن باعث مسمومیت در انسان و سایر جانداران می‌شود.

هموگلوبین خون می‌تواند با اکسیژن و پیوند ایجاد کند، اگر غلظت بالا باشد، هموگلوبین‌ها با اشباع می‌شوند و توانایی حمل اکسیژن را ندارند. به همین علت است که در مکان‌های با تهویه ناکافی ، فرد دچار مشکلات تنفسی بدلیل انباشته شدن می‌شود.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

كاربرد دي اكسيد كربن ( R744 ) به عنوان مبرد در تاسيسات تبريد سردخانه هاي صنعتي

پیوست ها

• p0345200131081-2YR6YS.pdf
    166.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ehsan1436

عضو جدید
مسایل مربوط به ترموII را در اینجا مطرح کنید

مسایل مربوط به ترموII را در اینجا مطرح کنید

امیدوارم بتونم در این درس بهنتون کمک کنم
;)

آخرین ویرایش:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها سایت و کتاب نیاز دارم
در رابطه با:بررسی سیستم های کنترل فرایند صنایع غذایی
کسی میتونه کمک کنه؟؟
ممنون میشم

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.من دارم برا ارشد میخونم. شما جزوه ای از پارسه یا ماهان یا هر چیز به درد بخور دیگه ای ندارید که به من کمک کنه؟

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.من برا ارشد احتیاج به راهنمایی دارم.اینکه چه منابعی رو بخونم. اولویت رو به کدوما بدم؟و اگه کسی جزوات موسسه های معتبر رو داره بهم کمک کنه خیلی ممنون میشم.لطفا کمکم کنیـــــــــــــــــــــــــــد

ehsan1436

عضو جدید
سلام.من دارم برا ارشد میخونم. شما جزوه ای از پارسه یا ماهان یا هر چیز به درد بخور دیگه ای ندارید که به من کمک کنه؟

سلام جزوه پارسه رو دارم اما امکانات اسکن کردنش رو ندارم
ولی سعی میکنم 1 کاریش بکنم داداش
البته جزوه هایه پارسه واسه رشته ما فقط ترمودینامیک و انتقال حرارت و کمی هم ریاضیش خوبه و توصیه میکنم واسه بقیش زیاد وقتت رو تلف نکنی

آخرین ویرایش:

ehsan1436

عضو جدید

راستی سر فصل ها و منابع رو برات میزارم شاید بدردت بخوره

ترموديناميک 1 و 2

شامل:
  • مفاهيم بنيادی ترموديناميک
    قانون اول ترموديناميک
    خواص حجمی سيالات خالص
    آثار گرمايی
    قانون دوم ترموديناميک
    بازگشت ناپذيری و قابليت کاردهی
    خواص ترموديناميکی سيالات
    ترموديناميک فرآيند های جريانی
    سيکل های توان و تبريد فصل نهم ون وايلن.
    خواص ترموديناميکی مخلوط های همگن
    تعادل فاز ها
  • تعادل واکنش های شيميايی
که در واقع به شکل خلاصه سر فصل ها شامل موارد زير می باشد:
  1. تعاريف
    کار و گرما
    قانون اول ترموديناميک
    قانون دوم ترموديناميک
    آنتروپی
    سيکل های توان و تبريد
    روابط ترموديناميکی
    دستگاه هايی با جز متغير رفتار آرمانی
    دستگاه هايی با جز متغير رفتار غير آرمانی.
  2. تعادل واکنش های شيميايی
منابع درس ترموديناميک 1 و 2:
  • ترموديناميک ون وايلن ترجمه مهندس کاشانکی حصار
    ترموديناميک مهندسی شيمی اسميت ون نس ترجمه دکتر کلباسی
    ترموديناميک مهندسی شيمی اسميت ون نس ترجمه دکتر سلطانيه
    جزوه ترموديناميک 1 دکتر نصراله مجيديان
  • جزوه ترموديناميک 2 مهندس لادن جعفری نديمی
منابع کارشناسی ارشد ترموديناميک 1 و 2:
  • کتاب ترموديناميک مهندسی شيمی تاليف دکتر رضا طاهری انتشارات هرمزگان
  • کتاب ترموديناميک مهندسی شيمی . تست و خلاصه درس . انتشارات سنجش تکميلی

آخرین ویرایش:

behroozravanrooy

عضو جدید
طراحی اسپری درایر

طراحی اسپری درایر

سلام به همگی
یا حسین پای عابرو وسط است-طراحی اسپری درایر با یک مثال عملی نیاز فوری است
کمکم کنید
Email:behroozravanroo@yahoo.com

مهندس مهدیس

عضو جدید
کمک فوری من در حال موتم........!!!!!!

کمک فوری من در حال موتم........!!!!!!

تو رو خدا هرکی جواب سوالم رو میدونه برام بفرسته من دارم از بی جوابی میمیرم......

داستان از اون جا شروع شد که استاد شیمی اولین جلسه ی ترم اومد سر کلاس و شروع کرد به حرف زدن و حالا حرف نزن و کی حرف بزن...
ما هم همچین بگی نگی از حرفهاش چیزی فهمیدیم تا اینکه استاد گفت: نام گروه اکیسژن در جدول مندلیف، شالکوزن است.
آخر ساعت وقتی استاد در حال خروج از کلاس بود معنی کلمه ی شالکوژن رو ازش پرسیدم و اونم به دلایلی که من نمیدونم ( و شما هم مطمئننا نمیدونید) گفت خودتون برید تحقیق کنید و بیابید.
:wallbash:جاتون خالی که از اول ترم به هر جایی که فکر کنید سرک کشیدم و از هرکسی که در دسترسم بوده پرسیدم ولی تا الان که وسطای ترمم هنوز هر جلسه که استاد میپرسه چی شد :evil: با شرمندگی سرم رو پایین می اندازم و در دل میگویم: الحق که زبان سرخ، سر سبز میدهد بر باد...............

حالا تو رو خدا هرکی معنیشو میدونه بهم بگه:cry:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.من برا ارشد احتیاج به راهنمایی دارم.اینکه چه منابعی رو بخونم. اولویت رو به کدوما بدم؟و اگه کسی جزوات موسسه های معتبر رو داره بهم کمک کنه خیلی ممنون میشم.لطفا کمکم کنیـــــــــــــــــــــــــــد

به کارشناسی ارشد و دکترا ، استخدامی ها و اطلاعات شغلی, مراجعه کنید
اطلاعات دستتون میاد

بالا